-
Μάλλον ήρθε η ώρα η παλιά φρουρά να δώσει την θέση της στους νέους
-
Ο χρήστης pl1987 έγραψε:
Ας το παραχέσουν, δεν πειράζει. Ας έκαναν διαφορετική τη πίστα
και στην αγγλια ας καναν διαφορετικη την πιστα...και να μην ακυρωναν χρονους τοτε
Either way, γενικότερα έχω την αίσθηση ότι η FIA εφαρμόζει όπως να'ναι τους κανονισμούς...
λογικο,γιατι αν εκαναν οτι και στην αγγλια τωρα...ροζμπεργκ,φετελ,ρικιαρντο επερεπε να ειχαν διαγραφει οι χρονοι τους.(αναφερω αυτους γιατι στο τελος οι καλυτεροι τους χρονοι στο q1 εγιναν με το πατημα και των 4αρων τροχων εξω περιπου κανα δυο μετρα...)
τελως παντων...
-
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο Bianchi θα έκανε σήμερα χειρότερο χρόνο από το Raikkonen αν οδηγούσε τη Ferrari του;
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι ο Bianchi θα έκανε σήμερα χειρότερο χρόνο από το Raikkonen αν οδηγούσε τη Ferrari του;μούγγα στη στρούγκα........
-
-
Μπορεί να έκανε και καλύτερο. Όμως ο Bianchi μόλις αγχωθει τα κάνει πουτ@ν@ άρα δεν είναι λύση. Ο Marciello από την άλλη πλευρά σε 1-2 χρόνια είναι.
-
Φέρε τον άλλο Φινλανδό λέμεεεε.....και γρήγορα,έχει κάτι 'Σήφηδες' στη φέρμα..εκεί έξω!!!!
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Όμως ο Bianchi μόλις αγχωθει τα κάνει πουτ@ν@ άρα δεν είναι λύση.Δεν θυμαμαι και τοσες αμπνταλιες απ'τον Bianchi.
Απ' την αλλη Nando, Lewis, Vettel, ολοι στις πρωτες τους χρονιες εκαναν χαζα λαθη, ή αγχωνονταν κλπ κλπ
-
Στο GP2 λέω, με την Marussia τι άγχος να έχει;
-
Α, για GP2 δεν ξερω. Απλως κι αλλοι ετρεξαν ή τρέχουν χωρις αγχος σε χαλιαμαύρα ομαδες, αλλα δεν εκαναν κατι να ξεχωρισουν. Αυτος κατι εχει να μας πει μεχρι στιγμης
-
@JennieGow
Gear box change for @LewisHamilton so he'll have to start 5 places back - 20th. Decision still to made whether to start from pit lane. #F1 -
Ο χρήστης nestorlp έγραψε:
@JennieGow
Gear box change for @LewisHamilton so he'll have to start 5 places back - 20th. Decision still to made whether to start from pit lane. #F1Ευκαιρία για να κάνει κάτι καταπληκτικό!
-
Και ακόμα μεγαλύτερη ευκαιρία για την Mercedes να ανεβάσει στο πρώτο σκαλί τον Γερμανό οδηγό.
Θα σιφτιαζα αλλά δεν μ αφήνουν τα καντήλια που ρίχνω.
-
Πόσο μου λείπει το παλιό Hockenheim....
-
Αυτό το παιδί βρε παιδί μου... πότε θα βάλει μυαλό;
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πόσο μου λείπει το παλιό Hockenheim....+1
-
Τι μαλάκας είναι ο Σούτιλ!
-
Αυτός είναι Χαμιλτον!!!
-
φαση εχει να εκανε μπινια στο αμαξι του χαμιλτον, ο ραικονεν με την επαφη!
-
Πρέπει να την φάει την ποινούλα του για το τελευταίο προσπέρασμα ....
2014 - Formula 1 Grosser Preis Santander Von Deutschland