-
Είμαι μόνο εγώ που θεωρώ όλη τη συζήτηση περί 'track limits' μια βλακεία και μισή; Το σπορ εχει ΓΕΜΙΣΕΙ από ένα σωρό 'artificial' κανονισμούς και χρειάζεται 50 αγωνοδίκες να βγάλουν άκρη.
Αν δε θες να περνάνε τα όρια της πίστας μπορείς να αγριέψεις λίγο το κερμπ, να βάλεις χαλίκια, γενικά να στρώσεις τον κώλο σου και να ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ σωστα την πίστα. Αν τώρα ο οδηγός θέλει να ρισκάρει, so be it, ακριβώς γι' αυτό λατρεύεται το σπορ.
Τι πιο ωραίο από οδηγούς που περνάνε τέζα στην έξοδο της στροφής και καβαλάνε άγρια το κερμπ, ξύνοντας και λίγο χώμα;
-
Ο χρήστης Yugo_para_siempre έγραψε:
Που ηταν η Mercedes πριν το 2010;
Οτι και να λεμε για τη φοραδα ηταν παντα εκει και μαχοταν καθε σεζον...
Είμαι οπαδός του αστεριού πρώτα και μετά της F1. Το σχόλιό σου έχει σημασία για τους οπαδούς της F1 όχι για την Merc.
Update: Μετράει και η McLaren era
Που ακριβως ησουν οπαδος του αστεριου στο μηχανοκινητο; Στο DTM;
Οπαδός του αστεριού στον μηχανοκίνητο αθλητισμό είμαι από το 2005 που άρχισα να παρακολουθώ F1 και DTM. Υποστήριζα την Macca γιατί έφερε το Αστέρι. Επιπλέον έχω την δυνατότητα να είμαι και οπαδός και του αυτοκινήτου που οδηγώ πράγμα που δε το ανταλλάζω ούτω με 1000 χρόνια στην F1
Δικαιωμα εχεις να εισαι οπαδους οποιουδηποτε. Το θεμα ομως ειναι οτι στη συνειδηση του κοσμου η Mercedes σαν ομαδα της F1 δεν υπηρχε μεχρι προχθες... Το να σε οδηγει στο να την υποστηριζεις το οτι οδηγεις Mercedes απο τη μια ειναι κατανοητο απο την αλλη ομως δε θεωρω πως ταιριαζει ιδιαιτερα στο χαρακτηρα της F1.
Συνηθως καποιος συμπαθει οδηγο, συμπαθει ομαδα απο παιδικη ηλικια κατα βαση λογω αγωνιστικων λογων, θρυλου κτλ, οχι ομως γιατι οδηγα αυτοκινητο αυτης της μαρκας. Δηλαδη οσοι εχουν Renault θα επρεπε τη μια να ειναι με τη Renault ως ομαδα, την αλλη με τις ομαδες με κινητηρα Renault...
Στο κάνω πιο ξεκάθαρο. Αγαπώ τα αυτοκίνητα Merc από τότε που με μεγάλωνε ο παππούς μου (η γιαγιά βασικά αλλά ο παππούς είναι ο Οδηγός ). Μου άρεσε η Merc πολύ πριν ασχοληθώ με την F1. Τώρα αν μεγαλώνεις με μια μάρκα και μετά αυτή τρέχει στην F1 έστω μέσω Macca δεν τίθεται θέμα ποιο σήμα θα υποστηρίζεις. Πολύ απλό.
-
Καλά να πάθει.....πήγε να τον κρατήσει πίσω,αλλά του τη φέρανε!!!!!
υγ...όχι,πραγματικά τώρα,πιστεύει ακόμα πως θα μπορέσει να γίνει πρώτος οδηγός στην ομάδα;!;! -
Αμαν! Τι έχασα ρε παιδια που το έκλεισα 5 λεπτα πριν το τέλος!
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Πάρτα Hamilton-άκο!!!!!
Και άλλο λάθος από την πλευρά Λιούης-Merc
H Merc δε φταίει, του Hamilton ήταν η επιλογή.
Ακόμη χειρότερα. Αν αύριο ο Nίκο τερματίσει πάνω από τον Λιούης, τον θεωρώ φαβορί.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Αμαν! Τι έχασα ρε παιδια που το έκλεισα 5 λεπτα πριν το τέλος!Οοοοοχιιιιιι! Έχασες το καλύτερο.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Είμαι μόνο εγώ που θεωρώ όλη τη συζήτηση περί 'track limits' μια βλακεία και μισή; Το σπορ εχει ΓΕΜΙΣΕΙ από ένα σωρό 'artificial' κανονισμούς και χρειάζεται 50 αγωνοδίκες να βγάλουν άκρη.Αν δε θες να περνάνε τα όρια της πίστας μπορείς να αγριέψεις λίγο το κερμπ, να βάλεις χαλίκια, γενικά να στρώσεις τον κώλο σου και να ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ σωστα την πίστα. Αν τώρα ο οδηγός θέλει να ρισκάρει, so be it, ακριβώς γι' αυτό λατρεύεται το σπορ.
Τι πιο ωραίο από οδηγούς που περνάνε τέζα στην έξοδο της στροφής και καβαλάνε άγρια το κερμπ, ξύνοντας και λίγο χώμα;
Ανάλογα. Συμφωνώ να το ελέγχουν, όταν βλέπουν ότι γίνεται εσκεμμένα, πράγμα που φαίνεται εύκολα.
Αλλά συγκεκριμένα στη περίπτωση του button που έγραψα και παραπάνω, είδες τον τύπο να τελειώνει έναν μισοβρεγμένο γύρο με full lock ανάποδο στη F1 και του ακυρώνεις τον χρόνο γιατί;
Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο-Ι
-
Εγω λέω απλώς να φτιάχνουν σωστά τις πίστες.
-
Ο χρήστης pl1987 έγραψε:
Είμαι μόνο εγώ που θεωρώ όλη τη συζήτηση περί 'track limits' μια βλακεία και μισή; Το σπορ εχει ΓΕΜΙΣΕΙ από ένα σωρό 'artificial' κανονισμούς και χρειάζεται 50 αγωνοδίκες να βγάλουν άκρη.
Αν δε θες να περνάνε τα όρια της πίστας μπορείς να αγριέψεις λίγο το κερμπ, να βάλεις χαλίκια, γενικά να στρώσεις τον κώλο σου και να ΣΧΕΔΙΑΣΕΙΣ σωστα την πίστα. Αν τώρα ο οδηγός θέλει να ρισκάρει, so be it, ακριβώς γι' αυτό λατρεύεται το σπορ.
Ανάλογα. Συμφωνώ να το ελέγχουν, όταν βλέπουν ότι γίνεται εσκεμμένα, πράγμα που φαίνεται εύκολα.
Αλλά συγκεκριμένα στη περίπτωση του button που έγραψα και παραπάνω, είδες τον τύπο να τελειώνει έναν μισοβρεγμένο γύρο με full lock ανάποδο στη F1 και του ακυρώνεις τον χρόνο γιατί;
Τ-Ρ-Α-Γ-Ι-Κ-Ο-Ι
Γιατί είναι για τον που..ο.
-
Οι Ferrari πιο τραγικές κι από τον Σοφοκλή!
Ο Λιούης το παράτησε μόνος του, δεν του φταίει κανείς. Τον ρώτησε η ομάδα πως του φαίνεται η πίστα κι αυτός είπε πως γλιστράει πολύ και γύρισε στα πιτς. Για αυτό και το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Νίκο, είναι καλύτερος οδηγός.
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Πάρτα Hamilton-άκο!!!!!
Και άλλο λάθος από την πλευρά Λιούης-Merc
H Merc δε φταίει, του Hamilton ήταν η επιλογή.
Ακόμη χειρότερα. Αν αύριο ο Nίκο τερματίσει πάνω από τον Λιούης, τον θεωρώ φαβορί.
Εντελώς προσωπικό λάθος του Hamilton. Πίστευε ότι δεν είχε τη ταχύτητα και τα παράτησε.Όταν δεν τελειώνεις τον τελευταίο γύρο στα quals για χ-ψ λόγους, δεν σου φταίει κανείς. Ειδικά υπό αυτές τις συνθήκες.
-
Ο Τζένσονας τα έχει χάσει!
-
Τώρα ο Λιούης μιλάει σαν άντρα!
Όχι όπως στην Αυστρία. -
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Ο Τζένσονας τα έχει χάσει! -
Γεννάνε και τα κοκόρια του του Rosberg.
Ωραία δοκιμαστικά.3 χρόνια αποκλεισμό από οποιαδήποτε motorsport δραστηριοτητα στους ΜΠΟΥΦΟΥΣ που ακύρωσαν τον γύρο του Button.
Αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το γράμμα από το πνεύμα του κανονισμού δεν κάνεις όχι για δικαστής αλλά ούτε για τσομπάνης.
Ομοίως και σε ανάλογες ακυρώσεις που μπορεί να μην είδαμε. -
Και πραγματικά, τι εξυπηρετει ο κανονισμος; Ωραία, ξακρίζουν, ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
Γιατί γαμώ το κέρατο μου να είναι τόσο 'artificial' οι κανονισμοί;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οι Ferrari πιο τραγικές κι από τον Σοφοκλή!Ο Λιούης το παράτησε μόνος του, δεν του φταίει κανείς. Τον ρώτησε η ομάδα πως του φαίνεται η πίστα κι αυτός είπε πως γλιστράει πολύ και γύρισε στα πιτς. Για αυτό και το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Νίκο, είναι καλύτερος οδηγός.
Υπαρχει ενας τροπος να χασει το πρωταθλημα ο Πινκberg
Να στοιχηματισω υπερ του στο οτι θα παρει το πρωταθλημα....
Η υψιστη μαγεια
Κανενας δεν γλυτωνει....Η κωλοφαρδια καποτε τελειωνει....αυτο θα το νιωσει ο Μπριτνεη καλα
-
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Η κωλοφαρδια καποτε τελειωνει....αυτο θα το νιωσει ο Μπριτνεη καλαΑν εξαιρέσεις τους αγώνες όπου ο Λιούης έμεινε από μηχανική βλάβη (και στην μία περίπτωση έφταιγε ο ίδιος γιατί και ο Ρόζμπεργκ το ίδιο θέμα είχε αλλά τα κατάφερε!), δεν βλέπω καμία κωλοφαρδία εκ μέρους του Γερμανού. Απλά οδηγάει πολύ πιο μυαλωμένα, θυμίζοντας Πρόστ!!!
-
Εν τω μεταξύ, ο Lewis μάλλον πήγε να κάνει payback στον Rosberg για το Μονακό αλλά δεν του πολυβγήκε
2014 - Formula 1 Santader British Grand Prix