-
Andrew Benson Lotus's @Pastormaldo excluded from qualifying for having insufficient fuel in the car. Starts at back of grid but in front of Caterhams
Ακριβώς πίσω από τις Ferrari
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η κωλοφαρδια καποτε τελειωνει....αυτο θα το νιωσει ο Μπριτνεη καλα
Αν εξαιρέσεις τους αγώνες όπου ο Λιούης έμεινε από μηχανική βλάβη (και στην μία περίπτωση έφταιγε ο ίδιος γιατί και ο Ρόζμπεργκ το ίδιο θέμα είχε αλλά τα κατάφερε!), δεν βλέπω καμία κωλοφαρδία εκ μέρους του Γερμανού. Απλά οδηγάει πολύ πιο μυαλωμένα, θυμίζοντας Πρόστ!!!
Που ακριβως θυμιζει Προστ οταν ο αλλος εχει dnf?
Ουτε στα @@ του δεν τον φτανει τον Προστ,πολυ ευκολα τον συγκρινεις με μεγαλους.
Πολυ βιαζεστε λεω εγω...
Παντως φανταζομαι χαρα στα μπουντρουμια στη Γερμανια γερμανικο αμαξι κ γερμανος οδηγος να νικανε...
-
Το κόλπο 'φέρνω έναν κορυφαίο για να πάρει περισσότερη δόξα το πουλέν μου' το μάθανε καλά από τον καράφλα
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Η κωλοφαρδια καποτε τελειωνει....αυτο θα το νιωσει ο Μπριτνεη καλα
Αν εξαιρέσεις τους αγώνες όπου ο Λιούης έμεινε από μηχανική βλάβη (και στην μία περίπτωση έφταιγε ο ίδιος γιατί και ο Ρόζμπεργκ το ίδιο θέμα είχε αλλά τα κατάφερε!), δεν βλέπω καμία κωλοφαρδία εκ μέρους του Γερμανού. Απλά οδηγάει πολύ πιο μυαλωμένα, θυμίζοντας Πρόστ!!!
Που ακριβως θυμιζει Προστ οταν ο αλλος εχει dnf?
Ουτε στα @@ του δεν τον φτανει τον Προστ,πολυ ευκολα τον συγκρινεις με μεγαλους.
Πολυ βιαζεστε λεω εγω...
Παντως φανταζομαι χαρα στα μπουντρουμια στη Γερμανια γερμανικο αμαξι κ γερμανος οδηγος να νικανε...
Είπα 'θυμίζει Προστ', δεν είπα είναι ο Προστ ο ίδιος. Αλίμονο ρε Δημήτρη να συγκρίνω τον μέγα Προστ με οποιονδήποτε σημερινό πιλότο. Οδηγάει όμως με μυαλό, σκέφτεται και υπολογίζει. Καμία σχέση με τον μαυρούλη δηλαδή που παραμιλάει νομίζοντας πως είναι ο γιος του Σέννα.
Το κόλπο 'φέρνω έναν κορυφαίο για να πάρει περισσότερη δόξα το πουλέν μου' το μάθανε καλά από τον καράφλα
Εσύ άσε τα έξυπνα και πέρνα σε καμιά ώρα από το Χαμάμ να πιούμε καμιά μπύρα παρέα! Πάρε με τηλ. αν το αποφασίσεις τελικά.
-
Rosberg: Mercedes nearly didn't attempt second run in qualifying
http://www.autosport.com/news/report.php/id/114835Nico Rosberg has revealed that Mercedes came close to not doing its final runs in qualifying for the British Grand Prix, which would have cost it pole position.
The changeable conditions in the closing stages of qualifying at Silverstone caught out Lewis Hamilton, as he aborted his last run after mistakenly thinking the weather was getting worse.
And although Rosberg seized on Hamilton's error to steal pole position, he admitted that it had been touch and go as to whether or not the team would bother going out at all.
'It was a really close decision and just everybody together, we made a group decision and it was the right call definitely,' said Rosberg, when asked by AUTOSPORT about how near the team came to not going out again.
'The tendency was to stay in the garage, but a Michael Jordan quote came into my mind: 'You miss 100 per cent of the shots that you don't take'.
'I said that to the team - if we go out there is a small chance [of pole position], if we stay in the garage there is no chance.
'I was for going out and they thought about it and made the call to go out. It was great team work and a great decision in the end.' -
Κάνεις δεν περίμενε το τρίτο σεκτορ να γίνει 4 δευτερόλεπτα γρηγορότερο, όλοι έκπληκτοι ήταν.
O Hamilton είχε κάνει και λάθος στο 1ο σεκτορ οπότε εγκατέλειψε φυσιολογικά το γύρο του. Και να συνέχιζε pole δεν έπαιρνε. -
Pole οχι, αλλα δεν θα ηταν 6ος.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Κάνεις δεν περίμενε το τρίτο σεκτορ να γίνει 4 δευτερόλεπτα γρηγορότερο, όλοι έκπληκτοι ήταν.
O Hamilton είχε κάνει και λάθος στο 1ο σεκτορ οπότε εγκατέλειψε φυσιολογικά το γύρο του. Και να συνέχιζε pole δεν έπαιρνε.Άσε τον Hamilton και έλα να χορέψουμε το χορό της βροχής γιατί στη McLaren ρισκάρουν με βρόχινο σεταπ
-
Δεν το βλέπω να τους βγαίνει αλλά ποτε δεν ξέρεις
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν το βλέπω να τους βγαίνει αλλά ποτε δεν ξέρειςSent from Corsair's brick
Συννεφιά είχε πριν στον αγώνα του GP3, θα δείξει. Βέβαια κοιτώντας τους προηγούμενους αγώνες ίσως είναι δικαιολογημένο το ρίσκο..
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
O Hamilton είχε κάνει και λάθος στο 1ο σεκτορ οπότε εγκατέλειψε φυσιολογικά το γύρο του. Και να συνέχιζε pole δεν έπαιρνε.Άσε τον Hamilton και έλα να χορέψουμε το χορό της βροχής γιατί στη McLaren ρισκάρουν με βρόχινο σεταπ
...κάτι τέτοιο εννοείς?!..
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
...κάτι τέτοιο εννοείς?!..
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
Συννεφιά είχε πριν στον αγώνα του GP3, θα δείξει. Βέβαια κοιτώντας τους προηγούμενους αγώνες ίσως είναι δικαιολογημένο το ρίσκο..
Ξέρω τι καιρό εχει ρε συ. Στην περιοχή ειμαι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ξέρω τι καιρό εχει ρε συ. Στην περιοχή ειμαι
Tο ξέχασα
-
Αν τους βγει θέλω να γνωρίσω τον μετεωρολόγο τους γιατί κανένας δεν δίνει βροχή και κάτι τέτοια είναι χρήσιμα.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
O Hamilton είχε κάνει και λάθος στο 1ο σεκτορ οπότε εγκατέλειψε φυσιολογικά το γύρο του. Και να συνέχιζε pole δεν έπαιρνε.Δε θα έπρεπε να το καταλάβει από το γύρο προθέρμανσης;
Αλλά θα μπορούσε να είναι 2ος, να μη μπλέξει με κίνηση και ρίσκα στον πρώτο γύρο.
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
O Hamilton είχε κάνει και λάθος στο 1ο σεκτορ οπότε εγκατέλειψε φυσιολογικά το γύρο του. Και να συνέχιζε pole δεν έπαιρνε.Δε θα έπρεπε να το καταλάβει από το γύρο προθέρμανσης;
Αλλά θα μπορούσε να είναι 2ος, να μη μπλέξει με κίνηση και ρίσκα στον πρώτο γύρο.
Θα έπρεπε, αλλά φαντάζομαι δεν κατάλαβε πόσο στεγνό ήταν το 3ο κομμάτι γιατί ήθελε να κόψει τον Rosberg
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν τους βγει θέλω να γνωρίσω τον μετεωρολόγο τους γιατί κανένας δεν δίνει βροχή και κάτι τέτοια είναι χρήσιμα.Sent from Corsair's brick
Κατι δινει οχι φυσικα για βροχα και κατακλυσμο αλλα οκ
http://www.accuweather.com/en/gb/london ... dar/328328
(βεβαια accuweather ειναι αυτο..) -
Και Λονδίνο βέβαια
-
Όμορφο το Νορθάμπτονσιρ! Ειδικά εκείνη η παμπ 'The Red Lion' ...
2014 - Formula 1 Santader British Grand Prix