-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
υ.γ.1 για το πετρο το τσιρωνη που καποιος αναφερθηκε ειρωνικα πριν, σας διαβεβαιωνω οτι αν ποτε ξαναγινουν αγωνες πιστας θα δειτε πολλους τσιρωνηδες να τρεχουν. οταν δε μπορειτε να μαζεψετε συμμετοχες απο τους ηδη υπαρχοντες αγωνιζομενους πως περιμενετε να ερθει καποιος νεος να βαλει λεφτα σε μια μπαχαλο 'επιχειρηση' ?
πρωτα εχεις προιον ή εστω προσπαθεις να εχεις κατι και ας ειναι και λιγο λαθος και μετα το πουλας.Δεν νομιζω να αναφερθηκε κανεις ειρωνικα στον Πετρο. Απλα μαλλον τον φερανε ως παραδειγμα οτι εχει ριξει αρκετα λεφτα. Απλα δεν γνωριζουν μαλλον το παθος του Πετρου για το συγκεκριμενο αμαξι και το ποσες ωρες/μερς/μηνες προσωπικης δουλειας εχει ριξει στο αυτοκινητο του.
υ.γ.3 ποιον ακριβως νομιζετε οτι κοροιδευετε μερικοι οταν συγκρινετε το πανελληνιο πρωταθλημα ταχυτητας, με τα βιντεακια του hannibal απο το ντουμπαι που γινεται η σφαγη του δραμαλη?
Δεν συγκρινε κανεις τους εδω αγωνες με του αγωνες στην Ελλαδα, αλλα διστυχως και εδω οδευουμε προς την καταστροφη, οχι επειδη δεν υπαρχουνε λεφτα κλπ αλλα επειδη δεν υπαρχουν συμμετοχες επειδη ακριβως δεν μπορουνε να καταλαβουνε την νοοτροπια των κανονισμων και του συναγωνισμου. Παρολο της σχολη, παρολο των σεμηναριων για νεους κλπ κλπ το mentality που εχουν ορισμενοι δεν μπορω να καθομαι να μα8αινω να οδηγω τα 180 αλογα του Clio και για να γινω γρηγορος θελω 260 σαν το SEAT και μολις δουνε οτι με το Clio παλι τον περνανε τα παρατανε και απο εκει πανε και οι αλλοι.
Τα βιντεακια τα εβαλα εγω για να δειξω τα λαθη που κανουμε λογο της πιεσης σε εναν αγωνα ειτε εχουμε καποια εμπηρεια ειτε οχι και οτι δεν παιζει ρολο ο απολυτος χρονος.
Υ.Γ. Johan, Διστυχως δεν ξερετε τι εστι Dubai. Ολοι ερχονται με την ιδια λανθασμενη εντυπωση και φευγοουνε μετα αρων αρων επειδη ακουσον ακουσον τους ζητανε να δουλεψουνε και δεν τους δινουν τους παχυλους μισθους ετσι....
-
@Καμπάς
Μιλάω γενικά και ξέρεις ότι υπάρχουν δεκάδες χομπίστες track day που έχουν ξοδέψει δεκάδες χιλιάδες ευρώ (πλέον του αρχικού κόστους του αυτοκινήτου τους) για να έχουν ένα track-only αυτοκίνητο (χώρια κάτι radical, x-bow και φόρμουλες που κυκλοφορούν)
Και συ ακόμα ουσιαστικά λες ότι είχες την ευκολία ενός άλλου αυτοκινήτου για καθημερινή μετακίνηση. Οταν όμως ο κύριος φόβος είναι μη 'σε κοπανήσουν' (που όπως είπε και ο Hannibal δεν υπάρχει αγώνας ταχύτητας χωρίς τζαρτζαρίσματα, εννοείται βέβαια ότι δολοφονικά χτυπήματα είναι εκτός θέματος) και δεν έχεις να πας την άλλη μέρα στη δουλειά σου, τότε αναγκαστικά δε συμμετέχεις.
Οπως το βλέπω εγώ, το track-day / time attack είναι μονοδιάστατο διότι ενώ έχει (πιο ενισχυμένη από τον αγώνα αλλά μην τρελλαθούμε ότι στους αγώνες πάνε αργά...) τη διάσταση της ταχύτητας, στερείται παντελώς τη διάσταση του ανταγωνισμού. Σα να λέμε: TD = 10 ταχύτητα + 0 ανταγωνισμός Μ.Ο = 5 ενώ αγώνας = 8 ταχύτητα + 8 ανταγωνισμός Μ.Ο. = 8. Αν για κάποιον δεν πειράζει η έλλειψη ανταγωνισμού ΟΚ, γούστα είναι αυτά.
@pskarm
Επειδή έχω δει από κοντά τους αγώνες, που συμμετέχει ο φίλος μας ο Hannibal (και ας μου επιτρέψει), φυσικά από πίστες δεν το συζητάμε είμαστε αιώνες πίσω αλλά από ανταγωνισμό δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι είδαμε στην Τρίπολη τη δεκαετία του 90. Και από θεατές, ας μην τα συζητάμε καλύτερα -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Υ.Γ. Johan, Διστυχως δεν ξερετε τι εστι Dubai. Ολοι ερχονται με την ιδια λανθασμενη εντυπωση και φευγοουνε μετα αρων αρων επειδη ακουσον ακουσον τους ζητανε να δουλεψουνε και δεν τους δινουν τους παχυλους μισθους ετσι....
Ρε Αλεξ, παντου ετσι είναι που θα πας μετανάστης. Ειπε κανεις ότι όταν πας μετανάστης σε μια άλλη χωρα και θα πληρωνεσαι για να καθεσαι; Μιλαω γενικα ότι στα UAE υπαρχει πλουτος και γι' αυτό τα grid είναι ποιοτικοτερα από την Ελλαδα και φυσικα φτιαχτηκε πρωτα η yas marina οποτε υπαρχει γενικως κινητρο να ασχοληθεί κανεις με το motorsport+υπαρχει σαφως μεγαλυτερο ετησιο εισοδημα για περισσοτερους ανθρώπους, οποτε όλα δειχνουν τουλάχιστον ευκολοτερα.
Κακιουλα: 2 (κορυφαιοι) time attackers των Σερρων ανταλλαζουν αποψεις με ωριμο τροπο, όχι σαν εμας τους αγωνιζομενους, κατά πασα πιθανοτητα κοντραριζομενοι με καρτακια στην διπλα πιστα
-
καλα γιαννη δεν ειναι καλυτεροι και οι αλλοι αγωνιζομενοι.....ας παρουμε παραδειγμα απο τις δημοσιευσεις του συγκεκριμενου φορουμ και του FB ...
-
Απ' οσο εχω καταλαβςι δεν υπαρχει ουσιαστικη διαφωνια σε ολα αυτα που λεγονται. Απ' οτι καταλαβα το θεμα ειναι το ποιος θα παει σε ποιον...
Ποιος θα προσεγγισει ποιον εννοω και ποιος οφειλει να κανει την πρωτη κινηση...ξερω γω...? Κατι τετοιο επιασα πριν.
Απλα να μην ξεχναμε οτι το θεμα ειναι να πανε οι TDαδες στην ταχυτητα. Οχι το αναποδο. Το αναποδο δεν εχει να πει κατι, οποιος θελει να κανει προπονηση κανει, οποιος δεν θελει....Alex τα μαθαινουμε και για το Dubai τωρα. !@#$%^&* με τα νοικια που εχετε εκει κατω...!!
-
Κωστα μου πολλοι είναι μεχρι και κατσαπλιαδες, ανίκανοι να φερουν τον τιτλο του 'αθλητη' που τους παρασχεθηκε προσφατως. Εγω δεν κανω το δικηγορο κανενος. Το μονο που λεω είναι ότι από ένα σημειο και μετα, ΠΡΕΠΕΙ να κατευθυνθείς στους αγωνες. Και εσυ θα κερδισεις και αυτοι από την παρουσια σου αν εισαι τοσο καλος ως οδηγος/ανθρωπος...
-
@MAD-MAX-13
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε οι αγωνιζόμενοι και οι time attackers να είναι 'καλύτεροι' ή 'χειρότεροι' από το μέσο όρο της κοινωνίας.@timkoul
Είναι δουλειά των 'αγώνων' (= ΟΜΑΕ) να προσεγγίσουν το χώρο των TD. Και δουλειά των TD είναι να αντιμετωπίσουν το θέμα καλόπιστα και αντικειμενικά και όχι υπεκφεύγοντας σε φάση όποιος-δε-θέλει-να-ζυμώσει κτλ. Μην ξεχνάμε ότι έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στην ΟΜΑΕ. -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
Ρε Αλεξ, παντου ετσι είναι που θα πας μετανάστης. Ειπε κανεις ότι όταν πας μετανάστης σε μια άλλη χωρα και θα πληρωνεσαι για να καθεσαι; Μιλαω γενικα ότι στα UAE υπαρχει πλουτος και γι' αυτό τα grid είναι ποιοτικοτερα από την Ελλαδα και φυσικα φτιαχτηκε πρωτα η yas marina οποτε υπαρχει γενικως κινητρο να ασχοληθεί κανεις με το motorsport+υπαρχει σαφως μεγαλυτερο ετησιο εισοδημα για περισσοτερους ανθρώπους, οποτε όλα δειχνουν τουλάχιστον ευκολοτερα.
Πρωτα φτιαχθηκε το Dubai Autodrome το 2004 αλλα anyway. Μεγαλυτερο εισοδημα ναι. Αλλα κοστος ζωης χεσε μεσα. Anyway. That is another story. Στο θεμα μας.
-
τα TDs ξεκινησαν για να μπορει να γνωρισει ο καθενας την πιστα και να μαθει 5-10 χρησιμα πραγματα
οσο τα πραγματα ηταν απλα και αγνα οι συμμετοχες ηταν πολλες
πλεον η αξια βελτιωσης και χρησης ενος TD car φτανει να διπλαρωνει την αξια ενος αγωνιστικου
το αποτελεσμα το βλεπουμε ολοι...
απο 100-150 συμμετοχες στα GTCC στις 30 πλεον και αυτες στις καλες ημερες...οπου τα ιδια ατομα τρεχουν πλεον και σε 2 κατηγοριες.πλεον οι κανονισμοι στα TDs προσαρμοζοντε καθε χρονο στο να ικανοποιουν τις αναγκες και τις βελτιωσεις οσων καταλαμβανουν τις πρωτες θεσεις...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@MAD-MAX-13
Δεν καταλαβαίνω γιατί θα έπρεπε οι αγωνιζόμενοι και οι time attackers να είναι 'καλύτεροι' ή 'χειρότεροι' από το μέσο όρο της κοινωνίας.η αναφορα μου ηταν προς τον γιαννη και το σχολιο του χαμηλου επιπεδου συμπεριφορας των τοπ TD οδηγων. ηθελα να θιξω οτι και η αλλη πλευρα τα ιδια χαλια δειχνει
οι αγωνιζόμενοι και οι time attackers **ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ** να είναι 'καλύτεροι' **ΚΑΙ ΟΧΙ **'χειρότεροι' από το μέσο όρο της κοινωνίας.
δεν νομιζω οτι χρειαζεται αναλυση ....
το οτι ΔΕΝ ειναι οπως πρεπει και ειναι οπως ο μεσος ορος (αν και πιστευω οτι ειναι και χειροτεροι) ειναι ο λογος της απαξιωσης της μιζεριας και της λαμογιας ΚΑΙ σε αυτον το χορο
-
Κι ενα αλλο θεμα που ενδεχομενως θα πρεπει να σκεφτειτε:
Οι περισσοτεροι θελουν/θα θελουν να τρεξουν με το δικο τους αυτοκινητο. Ο Καμπας πχ θα θελε να τρεξει με το MR2, οχι να το πουλησει και να παρει κατι αλλο. Αντιστοιχα καποια αλλα παιδια με MX5, S2000, Civic κι ουτε ξερω τι αλλο μπορει να εχει εμφανιστει τωρα.
Αυτο μπορει να σταθει σε καποιο πλαισιο?
Δεν ειμαστε Αμερικη με ενα τεραστιο SCCA που στηνει τα δεκαδες πρωταθληματα και τα εκατονταδες events για τους ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ (και μονο, δεν μιλαμε για επαγγελματιες που θα καταληξουν NASCAR, INDY κλπ). -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Πρωτα φτιαχθηκε το Dubai Autodrome το 2004 αλλα anyway. Μεγαλυτερο εισοδημα ναι. Αλλα κοστος ζωης χεσε μεσα. Anyway. That is another story. Στο θεμα μας.
Nαι μωρε, ολο το μπερδευω ότι είναι 2 διαφορετικες πιστες...
Κωστα εγω βασικα πλακα κανω. Απλα ένα βασικο επιχειρημα των clubmen/TDers είναι η σαπιλα του μηχανοκινητου και οι πιο χαμηλης υποσταθμης καμικάζι που κοπανάνε ο ενας τον αλλο. Το βιντεακι δεν δειχνει κωλοπαιδοσυνη, εγωισμο δειχνει. Και ο εγωισμος αν θες να εισαι ο καλυτερος, χρειαζεται από ένα σημειο και μετα...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
η αναφορα μου ηταν προς τον γιαννη και το σχολιο του χαμηλου επιπεδου συμπεριφορας των τοπ TD οδηγων. ηθελα να θιξω οτι και η αλλη πλευρα τα ιδια χαλια δειχνει
Δεν ειναι καθολου χαλια αυτα που ειδαμε, κακως παει να περασει ετσι!
Δυο (ή περισσοτεροι, δεν ξερω...) ανθρωποι κανανε παιχνιδι στην πιστα καρτ και συνεχιζουν, σε προφανως πειρακτικο αλλα χαβαλετζιδικο τονο, το παιχνιδι τους. Καθολου χαλια δεν ειναι, η αντιπαραθεση μετα ειναι το αλατοπιπερο της ολης ιστοριας. -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
η αναφορα μου ηταν προς τον γιαννη και το σχολιο του χαμηλου επιπεδου συμπεριφορας των τοπ TD οδηγων. ηθελα να θιξω οτι και η αλλη πλευρα τα ιδια χαλια δειχνει
Δυο (ή περισσοτεροι, δεν ξερω...) ανθρωποι κανανε παιχνιδι στην πιστα καρτ και συνεχιζουν, σε προφανως πειρακτικο αλλα χαβαλετζιδικο τονο, το παιχνιδι τους. Καθολου χαλια δεν ειναι, η αντιπαραθεση μετα ειναι το αλατοπιπερο της ολης ιστοριας.δηλαδη θες να πεις οτι ολα ειναι μελι γαλα στις σχεσεις των TD και ολοι συμπεριφεροντε καθως πρεπει...?
αλλο αλατοπιπερο και αλλο μπαρουτι...
-
Ξεφευγουμε απο το θεμα....
-
Νάσο, ανέφερες οτι το να γίνει ένα όχημα 'μη καθημερινό' προυποθέτει τεράστια κόστη και σου εξήγησα οτι στην δική μου περίπτωση (και πολλών άλλων) δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα. Δεν είπα πουθενά οτι δεν υπάρχουν άλλοι που έχουν ξοδέψει περιουσίες, το έχω παραδεχτεί μόνος μου εδώ μέσα 3-4 φορές. Γιατί χρειάζεται να επαναλαμβάνομαι ; Έκανα απλά μια 'διόρθωση' σε κάτι που μάλλον έγραψες βιαστικά
Johan, σε παρακαλώ ... έχω γράψει και έχω σβήσει πολλές φορές γιατί προσπαθώ να μην μιλήσω για διαφορές μεγεθών, τόσο σε κόστη αυτοκινήτων, όσο και σε βελτιώσεις, αναλόσιμα κτλ. Προσπαθώ να το αποφύγω καθώς το μόνο που θα καταφέρω θα είναι να προκαλέσω αντιδράσεις και θα συνεχίσουμε να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα, λέγοντας 'εμείς' και 'εσείς' ενώ θέλουμε να πετύχουμε το ακριβώς αντίθετο.
Παρακαλώ να μην το συνεχίσουμε αυτό το debate όταν για αυτοκίνητα που γυρνάνε στα ίδια γυρολόγια, τα σασμάν μόνο έχουν κόστη αρκετά για να φτιάξω άλλο ένα MR2 ίδιο και καλύτερο. Καλώς ή κακώς, κάποια αυτοκίνητα που φτιάχτηκαν απ'το μηδέν για να αποδίδουν και κάποτε έκαναν 30-40-50 χιλιάρικα, πλέον τα αγοράζεις με ένα τάληρο ! Αυτά τα οχήματα αποτελούν καλύτερη βάση και με πολύ πολύ πολύ λιγότερα χρήματα φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν θέλω να επεκταθώ, γιατί δεν έχει νόημα, αλλά επειδή δεν είμαι κι εγώ χθεσινός, ξέρω πολύ καλά τις διαφορές και δεν είναι όσο απλά όσο τα περιγράφεις τα πράγματα.
Ας μην το συνεχίσουμε γενικότερα, εγώ πήρα τις απαντήσεις μου και σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας. Νομίζω πως έχω δίκιο όταν λέω οτι είναι λάθος οι πράξεις λίγων, να χαρακτηρίζουν το σύνολο και με χαροποιεί ιδιαίτερα που υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός απο μια έστω μικρή μερίδα αγωνιζόμενων, μιας και αγαπάμε όλοι το ίδιο πράγμα.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
@timkoul
Είναι δουλειά των 'αγώνων' (= ΟΜΑΕ) να προσεγγίσουν το χώρο των TD. Και δουλειά των TD είναι να αντιμετωπίσουν το θέμα καλόπιστα και αντικειμενικά και όχι υπεκφεύγοντας σε φάση όποιος-δε-θέλει-να-ζυμώσει κτλ. Μην ξεχνάμε ότι έχουν αλλάξει κάποια πράγματα στην ΟΜΑΕ.Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Johan, σε παρακαλώ ... έχω γράψει και έχω σβήσει πολλές φορές γιατί προσπαθώ να μην μιλήσω για διαφορές μεγεθών, τόσο σε κόστη αυτοκινήτων, όσο και σε βελτιώσεις, αναλόσιμα κτλ. Προσπαθώ να το αποφύγω καθώς το μόνο που θα καταφέρω θα είναι να προκαλέσω αντιδράσεις και θα συνεχίσουμε να χωριζόμαστε σε στρατόπεδα, λέγοντας 'εμείς' και 'εσείς' ενώ θέλουμε να πετύχουμε το ακριβώς αντίθετο.
Παρακαλώ να μην το συνεχίσουμε αυτό το debate όταν για αυτοκίνητα που γυρνάνε στα ίδια γυρολόγια, τα σασμάν μόνο έχουν κόστη αρκετά για να φτιάξω άλλο ένα MR2 ίδιο και καλύτερο. Καλώς ή κακώς, κάποια αυτοκίνητα που φτιάχτηκαν απ'το μηδέν για να αποδίδουν και κάποτε έκαναν 30-40-50 χιλιάρικα, πλέον τα αγοράζεις με ένα τάληρο ! Αυτά τα οχήματα αποτελούν καλύτερη βάση και με πολύ πολύ πολύ λιγότερα χρήματα φέρνουν το ίδιο αποτέλεσμα. Δεν θέλω να επεκταθώ, γιατί δεν έχει νόημα, αλλά επειδή δεν είμαι κι εγώ χθεσινός, ξέρω πολύ καλά τις διαφορές και δεν είναι όσο απλά όσο τα περιγράφεις τα πράγματα.
Ας μην το συνεχίσουμε γενικότερα, εγώ πήρα τις απαντήσεις μου και σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας. Νομίζω πως έχω δίκιο όταν λέω οτι είναι λάθος οι πράξεις λίγων, να χαρακτηρίζουν το σύνολο και με χαροποιεί ιδιαίτερα που υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός απο μια έστω μικρή μερίδα αγωνιζόμενων, μιας και αγαπάμε όλοι το ίδιο πράγμα.
Όπως αγαπας. Εξαλλου καποια στιγμη (δεν ξερω το ποτε) θα γνωριστούμε μεσω του Μιχαλη και σιγουρα δεν θελω να εχεις λαθος αποψη. Αν κρατησω τελικα το αυτοκινητο μου (το πιθανοτερο από ο,τι βλεπω) και επιστρεψω στους αγωνες θα κινηθω και εγω με μια άλλη λογικη από ο,τι στο παρελθον: Τον απολυτο χρονο (με το configuration που θα εχω παντα), αδιαφοροντας για κλασεις κτλ. Γι' αυτό το πηρα αλλωστε για να μη με νοιαζει, μιας και -αν τα χωσεις πολύ χοντρα- εχει αξιολογες δυνατοτητες. Όμως η κριση και η ζωη ειχαν αλλα σχεδια για μενα δυστυχως, αλλα και για τους αγωνες ταχύτητας γενικα. Τωρα ομως που ξερω ότι θα γυρισω θα την κανουμε φανταζομαι καποτε τη συγκριση...
Κατά τα αλλα ο σεβασμος μου προς οποιονδηποτε πηγαινει στην πιστα με (σχεδόν) οτιδήποτε είναι δεδομενος, ποσο μαλλον σε αυτή την εποχη. Η μονη 'ενσταση' εχει να κανει με καποια 'σκαλοπάτια' (οικονομικα/οδηγικα) που όπως εγω το βλεπω τουλάχιστον καλο είναι να επαναπροσδιορίζεις τη σχεση σου με το ολο θεμα, για το δικο σου οικονομικο/οδηγικο πανω απ' ολα συμφερον.ΥΓ:Και αν βγηκαμε αρκετα εκτος θεματος, ηταν μια καλη συζητηση νομιζω. Κατά τα αλλα γραφεται πως η ΟΜΑΕ θα επανελθει στις ταχύτητες από το φθινοπωρο. Αν ναι, θα τους προτεινα να εχουν ηδη καταληξει όχι απλα σε μια ημερομηνια ενός αγωνα αλλα 3+1 ημερομηνίες αν εχουν σκοπο να γινει το πρωταθλημα, εστω και οψιμα. Με μια ημερομηνια 'αντε και θα δουμε' θα γινει το ιδιο παλι, ή στην καλυτερη ενας κολοβος σε συμμετοχες αγωνας αφου δεν θα υπαρχει προοπτικη πρωταθλήματος.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Νάσο, ανέφερες οτι το να γίνει ένα όχημα 'μη καθημερινό' προυποθέτει τεράστια κόστη και σου εξήγησα οτι στην δική μου περίπτωση (και πολλών άλλων) δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα.Μα φυσικά και κοστίζει... το κόστος του άλλου αυτοκινήτου, που έχεις για καθημερινό συν ό,τι πληρώνεις για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο παρότι δεν το κυκλοφορείς καθημερινά (τεκμήρια, τέλη, ασφάλεια κοκ.)
Καλώς ή κακώς, κάποια αυτοκίνητα που φτιάχτηκαν απ'το μηδέν για να αποδίδουν και κάποτε έκαναν 30-40-50 χιλιάρικα, πλέον τα αγοράζεις με ένα τάληρο !
Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για 'κανονικά' αγωνιστικά και μάλιστα στα λεφτά αυτά αγοράζεις και τα συστήματα ασφαλείας.
Τέλος πάντων, αυτό που λέω είναι ότι όταν κάνεις το βήμα να μετατρέψεις ένα αυτοκίνητο σε 'track only' τότε κατά την άποψή μου καλύτερα να συμμετέχεις σε αγώνες και όχι να συνεχίσεις με track days. Και εξήγησα γιατί με τις 'βαθμολογίες', παίρνεις more bang for the buck.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
Δυο (ή περισσοτεροι, δεν ξερω...) ανθρωποι κανανε παιχνιδι στην πιστα καρτ και συνεχιζουν, σε προφανως πειρακτικο αλλα χαβαλετζιδικο τονο, το παιχνιδι τους. Καθολου χαλια δεν ειναι, η αντιπαραθεση μετα ειναι το αλατοπιπερο της ολης ιστοριας.δηλαδη θες να πεις οτι ολα ειναι μελι γαλα στις σχεσεις των TD και ολοι συμπεριφεροντε καθως πρεπει...?
αλλο αλατοπιπερο και αλλο μπαρουτι...
Ειναι προφανες οτι αναφερομαι στο συγκεκριμενο σκηνικο...
Ενα απο τα ζουμια της ιστοριας που δεν φανηκε αλλα το ξερω οτι στην πορεια θα κολλησει κι εκει το πραμα, ειναι το παρακατω:
Οι περισσοτεροι θελουν/θα θελουν να τρεξουν με το δικο τους αυτοκινητο. Ο Καμπας πχ θα θελε να τρεξει με το MR2, οχι να το πουλησει και να παρει κατι αλλο. Αντιστοιχα καποια αλλα παιδια με MX5, S2000, Civic κι ουτε ξερω τι αλλο μπορει να εχει εμφανιστει τωρα.
Αυτο μπορει να σταθει σε καποιο πλαισιο?Οποτε ισως να μην πρεπει να σφυριξετε τη ληξη ακομα, ενα ημιχρονο Overtime μας παιρνει...
1ος ΑΓΩΝΑΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ 2014 αυτοκινητοδρομιο Μεγαρων