-
Απίστευτο βιντεάκι!!!...
https://www.youtube.com/watch?v=JnB9bvu ... eD68f9s14- -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εγω εχω μια απορια. Οι επαϊοντες του μπασκετ στη χωρα πως στηριζουν με βαση το ροστερ το οτι η εθνικη πρεπει να παιζει σετ μπασκετ, επιθεσεις των 23,5' και βαρεμαρα; Εγω βλεπω πως με Παπ, Αντε, Μπουρουση, Πριντεζη κλπ αν θες να εχεις ελπιδα πρεπει να τρεχεις.Προφανώς είναι η παλιά καλή δοκιμασμένη συνταγή Γιαννάκη-Πέδουλα κτλ και προφανώς και ο λόγος που έφυγε ο Ιταλός που δεν προσαρμόστηκε σ' αυτό.
-
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Για τον Παπανικολάου, επιτέλους. Κουφάθηκα λίγο με το ποσό που άκουσα. 4800000 δολλάρια τον πρώτο χρόνο και 4600000 αν μείνει τον δεύτερο . Τι διάολο με ρουκι συμβόλαιο δεν πάει;; 40τόσο δεν είχε επιλεγεί;;
όταν έλεγα για το άλλο thread, εννοούσα ΑΥΤΟ ακριβώς, όχι το εάν είναι καλός παίκτης ή όχι.....
-
Υπεγραψε με midlevel exception (δινεται σε ολες τις ομαδες δικαιωμα υπερβασης του cap) λογικα με απεμποληση του δικαιωματος λογω draft και υπογραφη ως FA. Για τον πρωτο χρονο δε μου κανει εντυπωση, το buy-out το πληρωνει ο παικτης. Ο δευτερος, ναι ειναι λιγο τσιμπημενος. Μπροστα του εχει Χαρντεν και Αριζα, τα πραματα δε θα ειναι καθολου ευκολα και θα τον συγκρινουν καθημερινα με τον Παρσονς.
-
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ο Μαντζαρης με αυτη την ευκολια κανει παντα τα φαουλ? Και χθες και σημερα ειναι αμυνα και φαουλ ο τυπος.Sent from my LG G3
Όταν δε φοράει κόκκινη φανέλα, ναι.
-
http://www.contra.gr/Basketball/livechat/h-syzhthsh-me-ton-giwrgo-syrigo.2970421.htmlΓνώστης! ΝΟΟΟΟΟΤ
Εμένα γνώστης μου φάνηκε πάντως. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του η 12άδα είναι αυτή:
1.καλάθης
2.μάντζαρης
3.σλούκας
4.ζήσης
5.βασιλιάδης
6.αντετοκούμπο
7.παπανικολάου
8.καϊμακογλου
9.μπορουσης
10.πριντεζης
11.βουγιούκας
12? ενας εν των γιάκνοβιτς , γλυνιαδάκη . Τον Γλυνιαδάκη δεν έτυχε να τον δω , ο Μπόγρης έδειξε ανέτοιμος να αγωνιστεί σ'αυτό το επίπεδο οπότε τον βγάζω αμέσως εκτός. Ο Γιάνκοβιτς ήταν θετικός και μπορεί να βοηθήσει στην επίθεση.
Το θέμα είναι αν τραυματιστεί κάποιο από τα 5άρια θα την πατήσουμε όπως πέρσυ με τους κοντούς. Αν ο Γλυνιαδάκης είναι στα επίπεδα του Μπόγρη της Γαλλίας τότε Γιάνκοβιτς. -
Ναι ναι γνώστης...και έγραφε ότι ο Κατσικάρης προσπαθεί να δώσει ένα πιο αλέγκρο πρόσωπο στην Εθνική. Αυτός δεν μπορεί να κάνει ένα time out της προκοπής, όχι να δώσει κατέυθυνση σε μιά ομάδα. Τουλάχιστον αυτό δείχνει μέχρι στιγμής. Αλλά η κατάσταση είναι τόσο τραγική που δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι σηκώνει βελτίωση σε δυο βδομάδες. Μάλλον ο τύπος απλά δεν το έχει.
-
Αφου τον σπρωχνουν το coach Κατσικαρη απο χρονια τωρα.
Κατσε ρε Στεφαν αν δουμε κανα δυο επισημα και μετα κρινουμε, βιαστικος εισαι.
-
Μωρε μαζί σου. Απλά τέτοιο πράγμα εγώ δεν έχω ξαναματαδεί. Αν είχες ακούσει μικρόφωνα από τους αγώνες πραγματικά θα απορρούσες.
-
Εγω απορω γενικα που τον πλασαρουν τοσο καταξιωμενο αλλα anyway. Μακαρι να χουν δικιο αυτοι και οχι εμεις.
-
Ναι ναι γνώστης...και έγραφε ότι ο Κατσικάρης προσπαθεί να δώσει ένα πιο αλέγκρο πρόσωπο στην Εθνική.Μην είσαι τόσο αρνητικος , κάτι έκανε με το αλέγκρο αλλά ίσως είναι νωρίς ακόμη. Μια διαφορά προς το ταχύτερο φάνηκε δίχως όμως αποτελέσματα προς τα παρόν .
Και μη παραβλέπουμε οτι κατεβαίνουμε με μισή ομάδα εκτός :- Διαμαντίδης
2.Σπανούλης
3.Περπέρογλου
4.Μαυροκεφαλίδης
5.Χοντρός
6.Κουφός
Αν έπαιζαν 5 απ'αυτους θα είμασταν 6άδα. Τώρα πάμε για την εμπειρία διχως άγχος , τουλάχιστον να παίξουν ένα ελεύθερο μπάσκετ να το ευχαριστηθούν , είναι μια γιορτή του μπάσκετ.
- Διαμαντίδης
-
Έτσι λέμε κάθε χρόνο αλλά δυστυχώς οι κατευθύνσεις έρχονται άνωθεν του Κατσικάρη και του κάθε Κατσικάρη. Αν δεν έρθει Ζοτς στην Εθνική ή τέλος πάντων προσωπικότητα που να επισκιάζει το γέρο, δύσκολα θα δούμε επιτυχίες σαν αυτές των προηγούμενων ετών. Εκτός κι αν ξεπεταχτεί καμιά γενιά με παικταράδες από αυτούς που είναι τώρα 19-20.
-
Υποτιθεται ομως οτι ο Κατσικαρης ηταν η λυση (τλχ απο δημοσιογραφους) που δεν θ ακουγε τον μεγαλο και θα εκανε οτι αυτος πιστευε. Ολοι μαλιστα ανεφεραν τι ειχε κανει στη Ρωσια.
-
Καλά αυτό θα φανεί κυρίως στους αγώνες αλλά προσωπικά έχασα κάθε ελπίδα με αυτά που είδα και κυρίως άκουσα, όσο βιαστικά κι αν είναι τα συμπεράσματά μου.
-
Οταν σε 3 φιλικα εχεις παει το σκορ σε επιπεδα Πεδουλακη μαλλον ειναι δικαιο να δεχτεις την κριτικη. Ας ελπισουμε οτι οι απουσιες Καλαθη και Πριντεζη ηταν σημαντικες για την ομαδα
-
Έτσι λέμε κάθε χρόνο αλλά δυστυχώς οι κατευθύνσεις έρχονται άνωθεν του Κατσικάρη και του κάθε Κατσικάρη. Αν δεν έρθει Ζοτς στην Εθνική ή τέλος πάντων προσωπικότητα που να επισκιάζει το γέρο, δύσκολα θα δούμε επιτυχίες σαν αυτές των προηγούμενων ετών. Εκτός κι αν ξεπεταχτεί καμιά γενιά με παικταράδες από αυτούς που είναι τώρα 19-20.Στις επιτυχίες των προηγούμενων ετών δεν ήταν ο γέρος ?
-
Μια χαρά γέρος ήταν αλλά τότε καθάριζαν Διαμαντίδης, Σπανούλης, Φώτσης και σία.
-
stefan αφιερωμένο:
Youtube Video – [00:17..] -
Ναι ναι το είδα χθες στο fb. Καλύτερα τα λέει εκεί απ' ότι στα time out.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2014-15)