-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το κερδος της διοργανωσης για εμας ηταν ο Αντετοκουμπο,επαιξε στην Ανδρων και ουσιαστικα καθιερωθηκε.
Στην επομενη διοργανωση θα ειναι και πιο εμπειρος ως παιχτης και ισως πλεον να κανει την διαφορα.
Αν μεινει και ο Κατσικαρης οπως ζητανε ολοι σχεδον οι παιχτες,θα ειναι μια ακομη καλη εξελιξη.
Το μελλον μπορει να φερει επιτυχιες,μια πληρης ομαδα χτυπαει μεχρι και Ισπανια.Η ομάδα είναι καινούργια, στήθηκε γρήγορα και είχε διάφορες αναποδιές (άρνηση του Κουφού να έρθει, απραξία Καλάθη κ.α.)
Με τον Κουφό παρόντα, τον Καλάθη να παίρνει χρόνο και τον Κούμπο μεγαλύτερο, σίγουρα θα αλλάξει επίπεδο.
Αρκεί να μην έχει πισωγυρίσματα.
-
Τον Κουφο θα πρεπει μαλλον να τον ξεχασουμε
Ακομα και αν αυτος θελησει καποια στιγμη,η ομοσπονδια δυσκολα θα ρισκαρει να τους κανει παλι ρομπα
Σημαντικοτερο ειναι να κρατησουμε τον Καλαθη στο roster γιατι ουτε αυτον τον εχω καραστανταρ -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τον Κουφο θα πρεπει μαλλον να τον ξεχασουμε
Ακομα και αν αυτος θελησει καποια στιγμη,η ομοσπονδια δυσκολα θα ρισκαρει να τους κανει παλι ρομπα
Σημαντικοτερο ειναι να κρατησουμε τον Καλαθη στο roster γιατι ουτε αυτον τον εχω καραστανταρΟ Καλάθης και πέρυσι ήθελε να πάει αρκεί να του έδιναν 3-4 μέρες άδεια παραπάνω, ήθελαν να το παίξουν σκληροί και δεν πήγε τελικά.
-
To είδα live και κάτι μου έκανε 'κλικ', αλλά εκείνη τη στιγμή ήμουν τίγκα στο άγχος...τώρα που το είδα πιο χαλαρά, το κατάλαβα....και χάρηκα πολύ με το μικρό
-
Aυτό και μόνο δείχνει την κάκιστη διαχείριση υλικού από τον Κατσικάρη. Αν είναι δυνατόν παίκτες σε κρίσιμα παιχνίδια να τρέμουν το παραμικρό λάθος μην τους πετάξει όξω ο βλάκας
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aυτό και μόνο δείχνει την κάκιστη διαχείριση υλικού από τον Κατσικάρη. Αν είναι δυνατόν παίκτες σε κρίσιμα παιχνίδια να τρέμουν το παραμικρό λάθος μην τους πετάξει όξω ο βλάκαςΜάλλον το ανάποδο συμβαίνει. Ο Αντετο κατάλαβε ότι έκανε χαζό λάθος και foul, και ζητάει από τον προπονητή να τον αφήσει μέσα για να παίξει λέγοντάς του εμμέσως ότι δεν θα το ξανακάνει. Και ο Κατσικάρης τον αφήνει μέσα, και καπάκι ο μικρός βάζει καλάθι. Μάλλον σε καλό τους(μας) βγήκε...
-
Kι από πότε ένα λάθος ή ένα χαζό φάουλ συνεπάγεται αλλαγή;
Ασχετο: Σου ήρθε η πρόσκληση για το fantasy; Θα μπεις;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Kι από πότε ένα λάθος ή ένα χαζό φάουλ συνεπάγεται αλλαγή;Ασχετο: Σου ήρθε η πρόσκληση για το fantasy; Θα μπεις;
Ναι μου ήρθε, απλώς θέλω να δω τι χρόνο θα έχω, γιατί αν είναι να πάω στον αυτόματο όπως πέρσι, κλάφτα....
Με τον Αντετο, όπως με τον Καλάθη και τον Μπουρούση, δεν ήταν θέμα λάθους, ήταν θέμα fouls, ο Κατσικάρης ήθελε να τους προφυλάξει. Το παράκανε με τον Καλάθη και τον Μπουρούση, αλλά τον μικρό τον άφησε να πάρει 1-2 λεπτά ακόμα...αν βέβαια έκανε καμιά βλακεία και έκανε το 3ο foul, τότε θα αποδεικνυόταν λάθος κίνηση που τον άφησε μέσα...
Νομίζω ότι ο Κατσικάρης είναι πολύ πιο χαλαρός με τα λάθη των παικτών του. Πλάκα-πλάκα, μόνο με τον Βασιλειάδη ήταν 'δύο άστοχα σουτ-βγήκες έξω'...
-
http://www.contra.gr/Basketball/USA/NBA ... 14896.html
Το ανοιγμα χεριων φανταζει διαστημικο
Ο χειρισμος της μπαλας πολυ καλος για τετοιο υψος και τετοια ηλικια
Το μονο αρνητικο ειναι η παντελης ελλειψη μυικου ιστου -
Καλησπέρα και συγχωρεςτεμε για την αφελή ερώτηση ( ίσως και off topic )
Παρακολουθώντας το Μουντομπάσκετ μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: γιατί ο φωτισμός στις κερκίδες ειναι αισθητά χαμηλός σε σχέση με παλαιότερα ,πχ στο Ευρωπαϊκό του 1987 θυμάμαι ότι οι κερκίδες ήταν πολύ πιο φωτεινές.
Ειναι θέμα οικονομίας (Eco friendliness), μόδα ή για να μη αποσπάται η προσοχή των παικτών;
Τι κάθομαι και σκέφτομαι
Καλό βράδυ και την επόμενη φορά μακάρι η εθνική μας να φτάσει ψηλότερα -
Ο χρήστης jpl73 έγραψε:
Καλησπέρα και συγχωρεςτεμε για την αφελή ερώτηση ( ίσως και off topic )
Παρακολουθώντας το Μουντομπάσκετ μου δημιουργήθηκε η εξής απορία: γιατί ο φωτισμός στις κερκίδες ειναι αισθητά χαμηλός σε σχέση με παλαιότερα ,πχ στο Ευρωπαϊκό του 1987 θυμάμαι ότι οι κερκίδες ήταν πολύ πιο φωτεινές.
Ειναι θέμα οικονομίας (Eco friendliness), μόδα ή για να μη αποσπάται η προσοχή των παικτών;
Τι κάθομαι και σκέφτομαι
Καλό βράδυ και την επόμενη φορά μακάρι η εθνική μας να φτάσει ψηλότερα'Μεταγράψαμε' την συνήθεια από το ΝΒΑ...υποθέτω λόγω οπτικής, αισθητικής, άνεσης κλπ...
-
*Τη βεβαιότητα ότι ο Γιάννης Αντετοκούμπο θα διαγράψει λαμπρή καριέρα στο NBA, εξέφρασε με δηλώσεις του στην κάμερα του Αθηναϊκού Πρακτορείου ο παλαίμαχος σούπερ σταρ των Σιατλ Σουπερσόνικς Γκάρι Πέιτον.
Γνωστός με το παρατσούκλι «το Γάντι» (The Glove) για τις αμυντικές του ικανότητες, αποκάλυψε ότι θα προπονήσει για λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς τον νεαρό Έλληνα φόργουορντ στη θέση του πόιντ γκαρντ.*
Ο κυβος ερριφθη,οι bucks ετοιμαζουν τον νεο Magic,για να δουμε αν θα τους κατσει
-
Το σημερινό απλά δεν υπάρχει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ας προσθέσουμε και αυτόν τον τρόπο
'...και με 16χρονα και χωρίς Gist και χωρίς ΔΔ και χωρίς φιλάθλους'
Ήθελα να'ξερα στην τελευταία επίθεσή μας τι στο διάολο σκεφτόντουσαν όλοι (3 φάουλ ο γαύρος θυμίζω)....
-
Μπαρτζω και Σπανουλης,εγγυηση ηττας απο τον βαζελο μεσα-εξω,πανω-κατω,αριστερα-δεξια,με παιχτες,χωρις παιχτες,με υπηρεσιακους προπονητες κ.ο.κ.
-
Και όπως έγραφε και κάποιος χτες , Στην ΝΕΤ , στην ΝΕΡΙΤ ,στην ΝOVA , στον ΑΝΤ-1 , προσεχώς και στον ΟΤΕ TV..
-
Για να δουμε τι θα γινει και με τον κοκάκια γιατι για μια ακομη φορα το παρακανε:
Αρκετό… μελάνι χρησιμοποίησαν οι τρεις διαιτητές του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ, προκειμένου να κλείσουν το φύλλο αγώνα, το οποίο 'καίει' το τριφύλλι.
Συγκεκριμένα, οι Σπύρος Γκόντας, Παναγιώτης Αναστόπουλος και Ηλίας Κορομηλάς έχουν αναφέρει παράνομη είσοδο οπαδών στο κλειστό, καθώς επίσης ύβρεις και απειλές προς το πρόσωπό τους από τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν και υποστηρίζουν οι τρεις διαιτητές, κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου εισήλθαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ άτομα που δεν είχαν δικαίωμα και τα οποία έβριζαν τους παίκτες του Ολυμπιακού.
Στη συνέχεια και για έξι λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος είναι τιμωρημένος από την ΕΦΙΠ, κατέβηκε στις θέσεις που είναι στο παρκέ και συνεχώς έβριζε και απειλούσε τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης με εκφράσεις όπως: 'τι σφυράτε ρε π…..ς γιοι;', αλλά και 'θα έρθω στο σπίτι σας το βράδυ!'.
Τέλος, στο φύλλο αγώνα αναφέρθηκε και η ένταση που δημιουργήθηκε στη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε οπαδούς του Παναθηναϊκού και την Αστυνομία.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Για να δουμε τι θα γινει και με τον κοκάκια γιατι για μια ακομη φορα το παρακανε...Ενώ οι αυγουλομάτηδες κάνανε χειρονομίες για να ελέγξουν την κατεύθυνση και την ταχύτητα του αέρα (ξέρεις, αυτό με το δάχτυλο)
Βάλε και την ένσταση που κατέθεσαν για 'παρουσία οπαδών', μιλάμε ότι σχεδόν κυριολεκτικά σκουπίζουμε το πάτωμα επειδή κυλιόμαστε κάτω από τα γέλια
-
Δεν θα υπερασπιστω τους Ντυπον,αλλα αυτο με τον τρακη εχει παραγινει
Οντας τιμωρημενος απολαμβανει να κυκλοφορει επιδεικτικα στο γηπεδο με τους φουσκωτους να απειλει και να υβριζει,αναρωτιεμαι ποσοι προεδροι στην Ευρωλιγκα ειναι σε αυτο το 'επιπεδο'Βεβαια στην Ευρωλιγκα παιρνει πισω δηλωσεις και γενικως εχει αλλη συμπεριφορα,εδω βγαζει τον 'καλυτερο' εαυτο του με την βεβαιοτητα της ατιμωρησιας.Προεδραρα για Δ ερασιτεχνικο ποδοσφαιρου...
-
Παίδες στο μεθαυριανό αγώνα ΠΑΟ-ΜΠΑΡΤΣΑ που γίνεται 10μμ τί ωρα θα μου προτείνατε να πάω? Πόσο νωρίτερα?
Ρωτάω γιατί δεν έχω ξαναπάει και φοβάμαι μην δε βρω τη θέση μου...
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2014-15)