-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Καλαθης τελος για ΠΑΟ...πεφτω απ τα συννεφα
-
Α επισης ερχεται κ ο ντιλεινι...για διακοπες :lol::lol::lol:
-
Μπακατσιας ...τι μου θυμισες τωρα..Πεδουλακης , Σκροπολιθρας , Στεργακος...O Μπακατσιάς έχει κάνει πόστερ τη φωτογραφία που τον δείχνει σε layup και πίσω ο πίνακας να δείχνει το σκορ υπερ μας με τα αμερικανά
Όσο για τον Καλάθη, το είχα πει και το είχα ποστάρει πριν μέρες, δεν υπήρχε ούτε ένας λόγος να τον αφήσουν να φύγει...και εγώ ελπίζω να υπάρχει σοβαρό plan B...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Μπακατσιας ...τι μου θυμισες τωρα..Πεδουλακης , Σκροπολιθρας , Στεργακος...
O Μπακατσιάς έχει κάνει πόστερ τη φωτογραφία που τον δείχνει σε layup και πίσω ο πίνακας να δείχνει το σκορ υπερ μας με τα αμερικανά
Όσο για τον Καλάθη, το είχα πει και το είχα ποστάρει πριν μέρες, δεν υπήρχε ούτε ένας λόγος να τον αφήσουν να φύγει...και εγώ ελπίζω να υπάρχει σοβαρό plan B...
Ναι, ουυυυυ. Θα τον περιμένουν όσο χρειαστεί, μέχρι και Σεπτέμβρη ακόμα...
Για τον Καλάθη κι εγώ από το χειμώνα που είχα μάθει ότι θα γίνει κίνηση είχα πει δύσκολο αλλά θεωρούσα ότι δε θα θέλει ο ίδιος.
Από την άλλλη όμως ο ίδιος βλέπει να βγάζει ψύχουλα και ο κολλητός του ο Parsons κλείνει συμβόλαιο με δεκάδες εκ. ντόλλαρς και προβληματίζεται προφανώς.
-
Και ο Παρσονς ψίχουλα έβγαζε και θα έβγαζε αν δεν πήγαινε να κάνει την πονηριά το Χιούστον. Παίζοντας υπερβασικότατος σε contenter έβγαζε όσα και ο Καλαθες θα βγάλει φέτος ΕΠΕΙΔΗ και οι δυό τους είναι draft 2ου γύρου και τα πρώτα τους συμβόλαια είναι βάσει της θέσης ντραφτ. Ας παίξει όπως ο Παρσονς, ας ρίξει δουλειά και 30λεπτα στο γήπεδο και θα πάρει στο πολύ χαλαρό μια 10αρα για 3ετία.
Από τη μεριά του το Μέμφις, όπως έχω βαρεθεί να γράφω με 800Κ δεν μπορούσε να βρει με τίποτα κάτι αντίστοιχο, άρα δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσουν να φύγει κάποιος που θα πληρώσουν τα διπλά για να τον αναπληρώσουν και μάλιστα ίσως όχι επάξια.
-
Μήπως νομίζουν εκεί στη ΚΑΕ ότι στο γήπεδο πάνε μόνο καμένα και βλαμμένα 15χρονα ? Την περίπτωση κάποιοι να έχουν τουλάχιστον 2ψηφιο IQ και να μπορούν να προσθέσουν 1 και 1 την έχουν σκεφτεί ?
http://www.prasini.gr/basket/item/12855-pros-to-paron-grizlis
Δεν έχω/είχα κάποια ιδιαίτερη καούρα για τον Καλάθη, αλλά έχω μια πελώωωωωρια λαχτάρα να δω ξανά μπασκετάκι από μια συγκροτημένη ομάδα, με έστω και απλά καλούς παίκτες....α, και φυσικά να ΜΗΝ ξαναδώ το δύσμοιρο το ΔΔ να λιώνει για 35λεπτα ακόμα και στην Α1...
-
Ο Καλάθης ΑΝ έρθει δε θα έχει σχέση με τον παίκτη που θυμάσαι.
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Ο Καλάθης ΑΝ έρθει δε θα έχει σχέση με τον παίκτη που θυμάσαι.Ρε συ δεν διαφωνώ, καλός -και καλύτερος- παίκτης, και προφανώς έχει δουλέψει και έχει ανέβει γενικότερα, αλλά όλη αυτή η ιστορία ήταν εξαρχής παραπλάνηση (?) και πλέον κουραστική....
-
Εννοείς χειρότερος ή καλύτερος? Προφανώς καλύτερος έτσι?
Backup plan δεν βλέπω να υπάρχει και τα είχαν δώσει όλα για Καλάθη, έδιωξαν και παίχτες για να φτάσουν τα λεφτά και τώρα θα τρέχει και δεν θα φτάνει ο Τράκης.
-
Για να κερδισεις Μπαρτζω-Σπανουλη εχει αποδειχθει περιτρανα οτι δεν χρειαζεσαι ουτε προπονητη,ουτε παιχτες.
-
Ο Τρακης εχει μπλεξει ασχημα..Ολοι οι παναθηναικοι τον βριζουν , διαρκειας δεν αγοραζει κανεις , εφαγε κ το 10μηνο στην πλατη..
Αρχιζω κ πιστευω οτι η ιστορια ολη εγινε για τα συμβολαια.Αυτα που ελεγαν οι γουρλοματηδες.. -
Του τα χώνουμε γιατί μέχρι στιγμής βλέπουμε παίκτες να φεύγουν, τον Ιβάνοβιτς χαμένο, μόνο 2 μικρούς να έχουν έρθει (με άγνωστη κιόλας ημερομηνία 'χρήσης') και τον σχεδιασμό (αν υπάρχει καν...) να πηγαίνει κατά διαόλου...Όσοι πήραμε -και όσοι πάρουμε- διαρκείας δεν το κάνουμε για τον ΔΓ, τον ΔΔ ή κάποιον συγκεκριμένο παίκτη, αλλά για να πάμε να δούμε μπάσκετ. Το οποίο δεν φαίνεται και τόσο πιθανό σήμερα που μιλάμε....
Όσο για την Εθνική, εγώ είδα ένα σύνολο που μερικές φορές εντελώς κατά τύχη έπαιζε ομαδικό μπάσκετ αλλά γενικά ήταν γιούρια και προσωπικές προσπάθειες, παίκτες που έκαναν τραγικά λάθη, που έχαναν οφθαλμοφανέστατες ευκαιρίες συνεργασίας, και 2-3 παίκτες να φαίνεται ότι είναι σε άλλο 'μήκος κύματος'. Ας μην μιλήσουμε για τον Μίσσα και π.χ. την τελευταία 'επίθεση', γιατί θα γίνουμε κακοί...
-
Το εχω ξαναπει , προφανως κ ολο το μπινελικι που πεφτει στα φορουμς φτανει στα αυτια του Τρακη.
Λιγο ο εγωισμος του , λιγο η εκρηκτικοτητα του χαρακτηρα του , ελπιζω να τον τσιτωσουν κ να κανει δυναμικο ντεμαραζ..Απο αυτους που μπορουμε να παρουμε
Μποχωριδης , Βεζενκωφ , Αζινσα , Κουπερ κ αλλος ενας ψηλος κ εισαι αξιοπρεπης ομαδα (οχι για final 4) κ σου μενουν κ λεφτα (απο τα 7.5 του Καλαθη). -
Το εχω ξαναπει , προφανως κ ολο το μπινελικι που πεφτει στα φορουμς φτανει στα αυτια του Τρακη.
Λιγο ο εγωισμος του , λιγο η εκρηκτικοτητα του χαρακτηρα του , ελπιζω να τον τσιτωσουν κ να κανει δυναμικο ντεμαραζ..Απο αυτους που μπορουμε να παρουμε
Μποχωριδης , Βεζενκωφ , Αζινσα , Κουπερ κ αλλος ενας ψηλος κ εισαι αξιοπρεπης ομαδα (οχι για final 4) κ σου μενουν κ λεφτα (απο τα 7.5 του Καλαθη).Αξιοπρεπής αομάδα για Α1 ναι, για Ευρώπη με τίποτα, ούτε καν Top16 (και έχουμε ζόρια άμεσα). Μποχωρίδης και Βεζένκωφ ήδη μας τα έχουν κάνει τσουρέκια, και φυσικά δεν μπορούν να θεωρηθούν σοβαρές λύσεις πρώτης γραμμής (εδώ ο Παππάς και ο Γιάνκοβιτς και το παλεύουν ακόμα...) αλλά επενδύσεις. Πες ότι ήρθαν, μπαίνουν βασικοί ? Όχι. Για τον Cooper, για ποιον λες ? Toν DJ Cooper υποθέτω. Άλλη μαύρη ομίχλη και εκεί, πολλά ακούγονται, λίγα έχουμε δει. Τέλος για τον Ajinca ακούγονται διάφορα, αλλά υποθέτω όλα είναι είτε επιθυμίες είτε φήμες. Μέχρι στιγμής λοιπόν επίσημη ανακοίνωση έχουμε για τους δύο μικρούς, είμαστε μείον 5 παίκτες, και χωρίς καν να έχουμε ακούσει/δει τον προπονητή να λέει 2-3 πράγματα για το που θα πάει η ομάδα και τι στόχους θα έχει.
Αν σκοπεύουμε να πάρουμε από τα πανέρια τελευταία στιγμή, προφανώς (α) δεν θα πάρεις παικταράδες, (β) δεν γίνεται να πετύχεις λαβράκια σε κάθε γωνία, και (γ) δεν θα είσαι άμεσα -μπορεί και μακροπρόθεσμα- ανταγωνιστικός σε υψηλό επίπεδο. Αυτό που θα ήθελα -και θέλουμε όλοι υποθέτω- είναι ειλικρίνεια και σταράτες κουβέντες....
-
Αυτο που θες ..ξεχνα το.
-
Απο την στιγμη που τα λεφτα ειναι θεμα,η στρατηγικη ειναι απλη:
Φτιαχνεις την λιστα σου με παιχτες που θες,μαζι με 2-3 εναλλακτικες για τον καθενα
Περιμενεις να ψωνισουν οι Ρωσοι,Τουρκοι,Ισπανοι,και μετα παιρνεις οτι εχει μεινει... -
Ο Καλάθης έφυγε...ο Slaughter έρχεται....
-
Γκολ αυτοι;; Σεντρα εμεις... Να δω ποιος θα κουραστει πρωτος.
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Ο Καλάθης έφυγε...ο Slaughter έρχεται....Δεν είχε ανακοινωθεί τόσες μέρες γιατί περίμεναν τον Καλάθη. Και ο Καλάθης είναι καθαρό 1 και τούτος καθαρό 2.
-
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2014-15)