-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ναι με τον Sergio Cresto συνοδηγο ,τερματισαν 3οι γενικης,και το αυτοκινητο το ετρεχε η grifone.ψαχνωντας για τα αποτελεσματα,κοιταχτε σε μια φωτο που επεσα.Απο ποια ειδικη ειναι?
Λουκίσσια Πλατανάκι κατα πασα πιθανότητα
-
Eτσι φαινεται ...... αλλα , βαλτε και καμια φωτο με το παληκαρι μας τον ΛουΜουδακο που εχει τις αγωνιες του τετοιες μερες .....
Τι κοινο εχουν μεταξυ τους ?
Αρχιζουν και των δυο τα ονοματα απο ΛΟΥ !!!
-
Ή Αλυκή-Ξηρονομή
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ή Αλυκή-ΞηρονομήΕιδατε για να γνωριζει καλα τις ψαροταβερνες ......
-
Για να λεει 'Ανθηδωνα' η ταμπελα, Λουκισσια...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
R6 εχει έρθει, στο ακρόπολις...
Εγω το θυμαμαι στο ελπα στην Χαλκιδικη επανω σε μια 037 ! ο Ζανουσι ηταν αν θυμαμαι καλα ?
Ραλλυ Ακρόπολις 1982
Cinotto-Radaelli , Audi quattro - R6Νομίζω ο A. Zanussi είχε West...
-
Ρε εσυ Αγγελε εκεινη η 037 που εφερνε κωλοτουμπες στις φωτογραφιες της εποχης λεω , νομιζω οτι ηταν R6 βαμενη ....θα βρω τις φωτο .....
Μπραβο και το audi ! αρα ,απο R6 ειμαστε κομπλε .... -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
ναι με τον Sergio Cresto συνοδηγο ,τερματισαν 3οι γενικης,και το αυτοκινητο το ετρεχε η grifone...
Εχω την εντύπωση ότι ήταν η Tre gazelle..
H Griffone του F. Tabatton πρέπει να έτρεχε μόνο τον ιδιοκτήτη της τότε
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Ραλλυ Ακρόπολις 1982
Cinotto-Radaelli , Audi quattro - R6Νομίζω ο A. Zanussi είχε West...
Σωστος. Αυτό το Άουντι το είχα σε αφίσα εκείνη την εποχή.
-
Ο χρήστης zivas έγραψε:
ναι με τον Sergio Cresto συνοδηγο ,τερματισαν 3οι γενικης,και το αυτοκινητο το ετρεχε η grifone.
..
Εχω την εντύπωση ότι ήταν η Tre gazelle..
H Griffone του F. Tabatton πρέπει να έτρεχε μόνο τον ιδιοκτήτη της τότε
σωστα Αγγελε!
http://www.lanciarally037.com/e-database83.htmhttp://gpstratos.de/data/documents/Lanc ... -Story.pdf
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Να υπενθυμίσουμε, ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για το '1ο Ράλλυ Στερεάς Ελλάδος' λήγουν την Παρασκευή 20.06.14 στις 20.00'.
Τηλέφωνο επικοινωνίας του Σωματείου Α.Σ.Μ.Α. 210 8087267.Φιλικά,
'el-em'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Eτσι φαινεται ...... αλλα , βαλτε και καμια φωτο με το παληκαρι μας τον ΛουΜουδακο που εχει τις αγωνιες του τετοιες μερες .....Τι κοινο εχουν μεταξυ τους ?
Αρχιζουν και των δυο τα ονοματα απο ΛΟΥ !!!
Εχω καιρο να ασχοληθω μαζι σου και σου ελειψαν τα μπινελικακια ?
Μην παρακαλας, δεν θα στα χωσω.'el-em'
-
Γεια σου ΛουΜουδακο ......., ξερω εχεις πεσει στην δουλεια με τον αγωνα σου που θελεις σαν καλος οικοδεσποτης να ευχαριστησεις - ικανοποιησεις ολους τους συναθλητες !
Εχουμε συμμετοχες η τσαμπα θα δηλωσουμε και δεν θα μετραει πουθενα παλι ?
Αν βεβαια κρινω απ'τα ξενοδοχεια που ειναι πληρη στην Ιτεα , θα πρεπει να πανε καλα οι συμμετοχες , εκτος κι αν τα εχετε κλισει για τους συνηθεις παρατρεχαμενους ελπατζιδες μετα των συνοδων των , με την μεγαλη προσφορα στο αθλημα !
Απ'οτι ειδα και στο ιστορικο .....τους τραβαει ρε παιδι μου το σουλατσαρισμα στην παραλια της Ιτεας και ισως τους θυμιζει και τα Λουκουλλεια τσαμπε ψαρομπουκωματα που αδειαζαν τα ταμεια των αγωνιζομενων ........
Αντε για τελευταια φορα , ας τους ξαναφαμε στην μαπα ........ με καμια αναμνηστικη , απ'τους επαγγελματιες φωτο...!
-
Με Παπαδημητρίου με R5 (και απλό Ν4 να ήτανε) νομίζω θα δούμε χαοτικές διαφορές.......
-
Καλημέρα, γνωρίζει κανείς τι συμμετοχές θα έχει ο αγώνας; 2 μέρες ψάχνω να βρω κανένα πίνακα αλλά...
-
Οι προσωρινές συμμετοχές του ράλι Στερεάς Ελλάδας
-
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/1331
Tριτη απογευμα και ακομα λεει ..... ** προσωρινες συμμετοχες** Διεγράφη η υπόλοιπη ειρωνική-προκλητική δημοσίευση [Mod]
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/1331Tριτη απογευμα και ακομα λεει ..... ** προσωρινες συμμετοχες** Διεγράφη η υπόλοιπη ειρωνική-προκλητική δημοσίευση [Mod]
Διεγράφη αντίστοιχη απάντηση [Mod]
Υπαρχουν καποιες διαδικασιες, που ξεπερνουν τις γνωσεις και τις ικανοτητες σου για να καταλαβεις.
Οι συμμετοχες εληγαν την Παρασκευη αλλα εφόσον ο νομοθετης δινει το δικαιωμα στον αγωνιζομενο να δηλωσει και την Δευτερα πληρωνοντας ενα προστιμο, ο εκαστοτε οργανωτης ειναι υποχρεωμενος να τον περιμενει μεχρι την Δευτερα το βραδυ.
Εχθες το βραδυ λοιπον καθαρογραφηκαν οι συμμετοχες και σημερα εσταλησαν στην ΕΠΑ για τελικη εγκριση, πριν να δημοσιευθουν.Διεγράφη αντίστοιχη απάντηση [Mod]
'el-em' -
Διεγράφη συνέχεια... Κανονίστε [Mod]
-
el-em για ποιό λόγο το #1 δίνεται στο Γιάννη και όχι στο Λάμπρο, τιμής ένεκεν ως πρωταθλητή του 2013 ?
Ραλλυ Στερεας Ελλαδος