-
Καλησπερα σε ολη την παρεα...Πριν 6 μηνες αγορασα μια 156 με 200 χιλιαδες χιλιομετρα..ολα καλα ολα ωραια...απο τοτε που την πηρα ομως οταν ειναι κρυα και την βαζω μπρος για 3-4 δευτερα δουλευει ο κινητηρας σαν diesel...μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι συμβαινει αυτο;
-
Καλησπερα σε ολη την παρεα...Πριν 6 μηνες αγορασα μια 156 με 200 χιλιαδες χιλιομετρα..ολα καλα ολα ωραια...απο τοτε που την πηρα ομως οταν ειναι κρυα και την βαζω μπρος για 3-4 δευτερα δουλευει ο κινητηρας σαν diesel...μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι συμβαινει αυτο;
-
-
μεταβλητος....
με τις υγείες σου.
-
Ο χρήστης Unforgiven21 έγραψε:
Καλησπερα σε ολη την παρεα...Πριν 6 μηνες αγορασα μια 156 με 200 χιλιαδες χιλιομετρα..ολα καλα ολα ωραια...απο τοτε που την πηρα ομως οταν ειναι κρυα και την βαζω μπρος για 3-4 δευτερα δουλευει ο κινητηρας σαν diesel...μπορειτε να μου εξηγησετε γιατι συμβαινει αυτο;Θέλει αλλαγή ο μεταβλητός,λάδι έχεις ελέγξει αν είναι οκ?
-
Ολα καλα ολα ωραια==απο οταν την πηρα κανει σα ντιζελ
-
το οτι καποιος αγορασε 156 με 200.000 χιλιομετρα πως το βλεπεις δλδ; λογικο;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το οτι καποιος αγορασε 156 με 200.000 χιλιομετρα πως το βλεπεις δλδ; λογικο;το οτι εφτασε τα 200.000 χλμ εννοεις?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το οτι καποιος αγορασε 156 με 200.000 χιλιομετρα πως το βλεπεις δλδ; λογικο;και που ξέρεις πόσο την αγόρασε?
-
παιδια τι ειναι ο μεταβλητος ποσο κοστιζει αλλαγη;;ρξηγηστε μου λιγο τι προβλημα μπορει να βγαλει;;εξηγηστε και μην ειρωνευεστε αν θελετε παρακαλω...
-
παιδια τι ειναι ο μεταβλητος ποσο κοστιζει αλλαγη;;ρξηγηστε μου λιγο τι προβλημα μπορει να βγαλει;;εξηγηστε και μην ειρωνευεστε αν θελετε παρακαλω...Aν στο κάνει για ελάχιστα δλπτα ξέχνα το και μην ασχολείσαι,αν πλησιάζει ο καιρός να αλλάξει ιμάντα πες το στον μαστορα και θα το αλλάξει.Έλεγξε ότι έχεις λάδια στην σωστή στάθμη,βασικότατο.
-
ιμαντα χρονισμου;;αυτο ειναι;;;
-
ιμαντα χρονισμου;;αυτο ειναι;;;μεταβλητό χρονισμό των βαλβίδων
https://www.google.gr/search?q=μ%C ... l:official -
-
και ποσο κοστιζει;;και τι προβλημα μπορει να μου εμφανισει;;το αυτοκινητο ειναι ενταξει τωρα ή ειναι απαραιτητη η αλλαγη;;;
-
Τα διαβάζεις τα post;
-
μα δεν καταλαβαινω και πολλα...δε μπορει καποιος να μου εξηγησει;;;;
-
Σου ειπαμε τι προβλημα εχεις τι αλλο θες?
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
το οτι καποιος αγορασε 156 με 200.000 χιλιομετρα πως το βλεπεις δλδ; λογικο;
το οτι εφτασε τα 200.000 χλμ εννοεις?
Έεελα μην διαβάζω κακά λόγια για τα ιταλικά. Εμένα το brava είναι στα 150.000χλμ και έχει κάψει μόνον τρεις φλάντες κεφαλής
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σου ειπαμε τι προβλημα εχεις τι αλλο θες?δεν καταλαβα τι ειναι αυτο....δηλαδη τι χρειαζεται αλλαγη;;;και ποσο κοστιζει;;
Alfa 156 Θορυβος