-
Γνωστές σκοτώστρες αυτά.
-
Προφανώς και δεν έφταιγε το αμάξι φυσικά.
-
Εφταιγε που το πηρε μτχ...
-
Ο χρήστης AndreasDim έγραψε:
Σεξάκι δεν έπαιξε?
Αγορι ηταν ρε παιδια.....τι λετε τωρα ?
Νομίζω κάπου εδώ μπορεί να κλειδωθεί το topic
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Επειδή γνωρίζω χρόνια και τον πατέρα και την κόρη, θυμάμαι την μικρή πριν 3 χρόνια να γυρνάει αξιοπρεπώς στις Σέρρες με κόκκινο υπερ-αυτοκίνητο 500 ίππων...
490...μην κλεβεις....
sv2 με το καλο να παρει το διπλωμα της,καλη επιτυχια.
αν θες την γνωμη μου τοτε Porsche Boxster...
καλο,μικρο,συγχρονο,ομορφο,καμπριο,ασφαλες και σχολειο σε κρατημα.
βασικα τα εχει ολα.και οταν αποκτησει αλλον αερα ,βλεπεις.
Στα συν και μια Μερκ αλλα δεν ειναι τοσο exclusive.δηλαδη ποσο μαλακας να αισθανομαι που απαντησα σαν να μην ηταν τρολλαρισμα;
πειτε μου ελευθερα...δεν παρεξηγουμαι.
-
Μην αισθάνεσαι άσχημα Δημήτρη. Το αυτοκίνητο έχει ήδη δρομολογηθεί και είναι ένα από αυτά της λίστας. Το ότι θα το οδηγεί πιο πολύ ο μπαμπάς βέβαια είναι άλλο θέμα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τέλος Μαίου η κόρη μου αρχίζει μαθήματα (τύποις) οδήγησης ώστε να αποκτήσει δίπλωμα και να βγει στους δρόμους επισήμως με δίπλωμα. Είμαι σε αναζήτηση του πρώτου της αυτοκινήτου με οροφή τα 30.000 ευρώ περίπου, σπορτ , αυτόματο και κατά προτίμηση ανοιχτό.Πιθανές επιλογές
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/637160/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4857635/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4730258/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4743812/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/3849525/την πόρσε του 2ου λινκ.
απλά υπέροχη.
-
αρα το θεμα ειναι εξαρχης trollia...
A. Είμαι σε αναζήτηση του πρώτου THΣ αυτοκινήτου...
Β. Το ότι θα το οδηγεί ΠΙΟ ΠΟΛΥ ο ΜΠΑΜΠΑΣ....επομενως κατα την δικη μου αποψη καλα κανουν και τον τρολλαρουν οσοι το εκαναν ακομα και οσοι τον χλευασαν καθοτι απο την στιγμη που πιο πολυ θα το οδηγει, οπως μας ενημερωσες εσυ, ο ΜΠΑΜΠΑΣ και ΟΧΙ η κορη, τοτε εξαρχης ειναι λαθος η αρχικη τοποθετηση και αναλυση η οποια εμενα τουλαχιστον με κανει να σκεφτομαι για το που πραγματικα αποσκοπουσε ο δημιουργος του θεματος...
γιατι αν νομιζει οτι με 30.000 για μεταχειρισμενο αυτοκινητο θα κανει πολυ κοσμο να ζηλεψει μαλλον ειναι γελασμενος...ας παρει το diesel yaris του και την 430 χωρις πινακιδες...και ας κανει αλλου χαζο επιδειξη με σκοπο να τρολλαρει και να ιντριγκαρει...
-
Γιατι δεν ξαναεγραψε ο αγαπητός σουβ2 να τον καθοδηγησουμε ;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4500822/
Εδώ εισαι 5500 cc 620 άλογα! Για πρώτο αμάξι και νεα οδηγό! Και αν το γρατζουνισει το δίνεις πισω και παίρνεις ενα ίδιο! Αν και υπερβαίνει λίγο το μπατζετ σου, αλλα κανε λίγο υπομονη μέχρι να μαζευτεί το χρήμα!
Φαντάζομαι οτι δεν περιμένεις σοβαρές απαντήσεις με τόσο κλαιν μήνυμα?Κι όμως το μήνυμα είναι σοβαρό. Είσαι νέος στο φόρουμ και δεν γνωρίζεις προφανώς.
-
Νέοι του φόρουμ που δεν γνωρίζετε, πείτε και κάνα εφχαριστώ στον δικηγόρο realzeus, που μας μεταδίδει ζωντανά τα τεκταινόμενα.
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
..Δεν έχουμε κάνει προσωπική κουβεντούλα, αλλά αυτό εισέπραξα από την απόσυρση των πινακίδων της 430 και την αγορά του Yaris πετρελαίου και του Micra. Ότι συμβαδίζει με το κλίμα της εποχής, όχι από πραγματική οικονομική δυσχέρεια αλλά από αξιοπρέπεια-ευαισθησία. Κάνω λάθος;
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΠΑ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑΠΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ
ΕΜΑΠΙΑ!!
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Νέοι του φόρουμ που δεν γνωρίζετε, πείτε και κάνα εφχαριστώ στον δικηγόρο realzeus, που μας μεταδίδει ζωντανά τα τεκταινόμενα...Δεν έχουμε κάνει προσωπική κουβεντούλα, αλλά αυτό εισέπραξα από την απόσυρση των πινακίδων της 430 και την αγορά του Yaris πετρελαίου και του Micra. Ότι συμβαδίζει με το κλίμα της εποχής, όχι από πραγματική οικονομική δυσχέρεια αλλά από αξιοπρέπεια-ευαισθησία. Κάνω λάθος;
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΠΑ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑΠΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ
ΕΜΑΠΙΑ!!
Σιγά μην έκανε τόσο συνθέτη σκέψη ο σουβ2
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μην αισθάνεσαι άσχημα Δημήτρη. Το αυτοκίνητο έχει ήδη δρομολογηθεί και είναι ένα από αυτά της λίστας. Το ότι θα το οδηγεί πιο πολύ ο μπαμπάς βέβαια είναι άλλο θέμα.Εγώ πολύ χαίρομαι πάντως!
- Ο πατήρ, θα αφήσει λίγο το χαμηλό προφίλ και το Yaris diesel στην άκρη, και θα χαρεί την ζωή και τα λεφτά του.
- Η κόρη δεν είναι και τόσο μπάζο εν τέλει, αφού το αυτοκίνητο τελικά δεν θα αγοραστεί γι' αυτήν. Άρα, ο ευτυχής πατέρας δεν ανησυχεί για την κόρη, πιστεύει πως θα τα καταφέρει στην ερωτική της ζωή και χωρίς τέτοιο αμάξι.
Εύγε, πάντα τέτοια!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μην αισθάνεσαι άσχημα Δημήτρη. Το αυτοκίνητο έχει ήδη δρομολογηθεί και είναι ένα από αυτά της λίστας. Το ότι θα το οδηγεί πιο πολύ ο μπαμπάς βέβαια είναι άλλο θέμα.
Εγώ πολύ χαίρομαι πάντως!
- Ο πατήρ, θα αφήσει λίγο το χαμηλό προφίλ και το Yaris diesel στην άκρη, και θα χαρεί την ζωή και τα λεφτά του.
- Η κόρη δεν είναι και τόσο μπάζο εν τέλει, αφού το αυτοκίνητο τελικά δεν θα αγοραστεί γι' αυτήν. Άρα, ο ευτυχής πατέρας δεν ανησυχεί για την κόρη, πιστεύει πως θα τα καταφέρει στην ερωτική της ζωή και χωρίς τέτοιο αμάξι.
Εύγε, πάντα τέτοια!
Προλαβαινεις να αλλάξεις κοσμοθεωρία
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Σεξάκι δεν έπαιξε?
Αγορι ηταν ρε παιδια.....τι λετε τωρα ?
Νομίζω κάπου εδώ μπορεί να κλειδωθεί το topic
Απορω κι εγω που το εγραψα τι μου ελεγαν.........εγω ειπα μια αληθινη ιστορια οτι ενας πιτσιρικας με τα λεφτα του μπαμπα χαλασε 15000 σε ηχητικα για να ακουει πανταζη ωστε να το συνδεσω με τον αλλο μπαμπα που θελει να παρει πορσε και μαλιστα καμπριο για να κανει βολτες η κορη στο κολωνακι.....το επιπεδο παιδειας ηθελα να σχολιασω και εδωσα το παραδειγμα....
-
Ειμαι σιγουρος οτι η κορη μπορει να τα οδηγει αυτα τα αλογα, αφου ετσι κρινει και ο πατερας, και απο τον εαυτο μου κρινοντας το 2000 εδεινα στα παιδια μου, φρεσκοι οδηγοι τοτε, και το τοτε μτχ μπιτουρμπο... γιατι ειχα κρινει οτι μπορουσαν να το πανε.. (το πως ειχα καταληξει σε αυτο το συμπερασμα ειναι προσωπικο θεμα) ομως τελικα ειχα δικιο γιατι ποτε δεν εκαναν καποιο ατυχημα ουτε το παραμικρο... οδηγοντας το... Τα ειχαν σταματησει μαλιστα για ελεγχο και η πλακα ηταν οτι το αυτοκινητο ηταν στο ονομα της γιαγιας τους!!! και γελαγαν ολοι μαζυ..(τεκμηρια γαρ).
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εγώ πολύ χαίρομαι πάντως!
Εύγε, πάντα τέτοια!
Προλαβαινεις να αλλάξεις κοσμοθεωρία
Για ποια φιλοσοφία μιλάς, εγώ τρέφω τα θερμότερα συναισθήματα για τις κόρες όλων!
Απλώς, σε αντίθεση με τον Λάππα πχ, πάω λίγο ψηλότερα σε ηλικίες (late 20ies vs early 20ies ), ωρίμασα πια! -
Α ρε sv2
Σε φαντάζομαι στον καναπέ μπροστά στο laptop να ανάβεις την πουράκλα σου και να σπας πλάκα με τα posts εδώ μέσα -
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Α ρε sv2
Σε φαντάζομαι στον καναπέ μπροστά στο laptop να ανάβεις την πουράκλα σου και να σπας πλάκα με τα posts εδώ μέσαΕνώ οι υπόλοιποι έχουμε πέσει στα πατώματα και κλαίμε απο την στεναχώρια μας που δεν έχουμε μπαμπά τον τύπο! Ποιο πολυ πλακα τελικα έχετε αυτοι που ονειρευεστε τα γούστα και την ζωαρα του φίλου που άνοιξε το θέμα.
-
Εντάξει τώρα, ποια ζωάρα; Ο sv2 έχουμε ξαναπεί, είναι ταπεινός, δεν κάνει καμιά προκλητική ζωή για να την λες ζωάρα! Με Yaris diesel κυκλοφορεί ο άνθρωπος, την Ferrari την έχει κλειδωμένη, την Cayenne την έδωσε πίσω, τι άλλο να κάνει για να μας πείσει για τα ευγενικά του αισθήματα;
Μην είστε τόσο κακόψυχοι, ντροπή!Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η κόρη παίρνει δίπλωμα….