-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Και μέσα σε όλα αυτά καταφέρνει να είναι και πιο άσΚημο!
Επίσης πληρώνει τέλη, έχει χειρότερη συμπεριφορά, χειρότερο εσωτερικό και για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται και χειρότερη τελική!
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... owerunit=2
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... owerunit=2
Η ομορφιά ειναι υποκειμενική σε πολλούς παλι το σχήμα αρβιλας του ασσου μάλλον δεν πολυ αρεσει δεν εχω δει και πολλούς να αποθεώνουν τον σχεδιασμό του ασσου! Για την ακρίβεια εισαι ο πρώτος!
Το εχει χειρότερη συμπεριφορά απο που προκύπτει? τα εχεις οδηγήσει και εχεις κανει στροφιλικια?
Το ίδιο ισχυει και για το εσωτερικό ειναι σχετικο! Και εγω λεω οτι ο σουζουκι εχει ποιο όμορφες ζάντες απο του ασσου, αυτο ειναι επιχείρημα υπεροχής?
Απο αυτο τα μόνα αντικειμενικά ειναι τα τέλη και η τελικη ! Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λέγαμε! Ενω αυτα που λεω εγω δεν αμφισβητούνται!Τα φίλτρα που εχεις βάλει στο sprit ειναι οτι νάναι ! Σουμαρεις 2κινητα τετρακίνητα 2.0 1.6 οτι νάναι....
Να τα έχω οδηγήσει. Φυσικά και μόνο η διαφορά στο ύψος που έχουν τα αμάξια και στη φιλοσοφία που έχουν οι 2 εταιρείες αρκεί.
/quote]Κατι μου λεει οτι εχεις οδηγήσει μονο τον άσο και απλα βγάζεις συμπεράσματα, υπερυψωμένο άρα θα γέρνει!
-
Οδηγώ SUV από το 2004.
Δεν έχω τέτοια στερεότυπα. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Σχετικα με τους διακόπτες της bmw δεν το γνωριζω ας μας το βεβαιώσει κάποιος κάτοχος που εχει δει του ασσου και πχ μιας 4αρας.
Το τρεμουλο ειναι υπαρκτό ειναι στιγμιαίο αλλα λόγω σταρτ στοπ μπορει να επαναλαμβάνεται πολυ συχνά. Οπότε έχουμε πολλές στιγμιαίες ενοχληςεις! Εμενα πάντως στο td με ενόχλησε. Το μοτέρ του σουζουκι σε πληροφορώ σαν κάτοχος δεν ακούγεται μεσα, έχουν κανει εξαιρετική δουλεια στην ηχομονωση. Εχεις κανει χιλιόμετρα με το σουζουκι και σε ενόχλησε? μέχρι στιγμής αυτη την σφιχτή συμπεριφορά του αμαξώματος και της ανάρτησης που λες την απολαμβάνω, το αμάξι ειναι γαντζωμένο στο δρόμο και νιώθεις πολυ καλο έλεγχο, παρότι ειναι υπερυψωμένο. Δεν εχω κανει μεγάλο ταξίδι ακόμα. Οσο για την ανάρτηση την πισω που γράφεται και έγραφα και εγω οτι κοπαναει για την ωρα δεν μπορω να πω οτι με εχει ενοχλήσει επισης.Δεν χρειάζεται να στο πει κάποιος. Δες φωτογραφίες του εσωτερικού σε 1,2,3,4 series. Το ταμπλό, τα όργανα, τα καθίσματα είναι σχεδόν ίδια. Και προφανώς και η ποιότητά τους. Μπήκα σε 4αρα και ειλικρινά οι διαφορές με τον άσο είναι πολύ λίγες. Αυτό είναι κακό για αυτόν που θα δώσει 50 χιλιάρικα και καλό για εμένα που έδωσα 23. Είναι λάθος της bmw που δεν διαφοροποιεί ιδιαίτερα το εσωτερικό αυτών των μοντέλων αλλά οι οικονομίες κλίμακας είναι πιο σημαντικές καθώς φαίνεται
Το suzuki δεν είχα την ευκαιρία να το οδηγήσω. Έχω διαβάσει αρκετά reviews και μάλιστα ξένα. Δεν αμφιβάλω για αυτά που λες. Αλλά επειδή μιλάμε συγκριτικά το θεωρώ λίγο δύσκολο να έχει καλύτερη ηχομόνωση από τον άσο. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Τωρα μιλάς σωστα σχετικα με τους χώρους και αλλα πλεονέκτημα μειονεκτήματα. Οταν σχολιάζουμε που υπερέχει το ενα αμάξι σε σχέση με αλλο πρεπει να μιλάμε αντικειμενικά. Οχι να λέμε σε ενα αμάξι με πλήρη εξοπλισμο οτι δεν υπερέχει απο ενα αδειο , επειδη εγω δεν χρέος οποία τον εξτραεξοπλισμο! Ο εξοπλισμός ειναι εκει και σε περιμένει! Το BMW εχει λίγο μεγάλυτερο εύρος οφελειμης ισχύς και αυτο ειναι αλήθεια 3750 με 4000 στρ αντίστοιχα. Αλλα το οτι οι τυποποιημένες μετρήσεις ρεπριζ δεν έχουν καμια αξία το ακούω απο αρκετούς εδω μεσα αλλα δεν συμφωνω. Δεν εχει σημασία ποιο ειναι γρηγορότερο με 4η ή 5η στο 80-110 που ειναι το 80% των πραγματικών προσπερασεων στην ελλαδα? για έναν πραγματιστη οδηγό ειναι πολυ χρήσιμο. Φυσικα όσες περισσότερες μετρήσεις ειχαμε τόσο καλύτερο. Μακάρι να υπήρχε και η μετρήςη που λες. Θα ηταν ενδιαφέρουσα.
Το μοτέρ της bmw αποδίδει καλά τουλάχιστον μέχρι τις 4300-4500 στροφές, κάτι που είναι σημαντικό σε μια προσπέραση γιατί δεν θα σε κρεμάσει.
Το 3750 με 4000 στροφές ηταν εκει που αποδίδεται η μέγιστη ισχύς στο δυο αμάξια. Και το σουζουκι αποδίδει καλα μέχρι τις 4000-4200 οπως αντίστοιχα το bmw στις στροφές που λες. Κοιτά εγω οπως ειδα απο τα λίγα μέχρις στιγμής στα 80-110 θα προσπερνουσα με 4η στο σουζουκι αν ήθελα την ποιο σύντομη απόκριση. Την 5η την έγραψα μάλλον με λογικη του μαζντα που ειχα τόσα χρονια που με οποία ταχύτητα και να προσπερνουσες η ροπή ηταν στον τροχό έτοιμη να υπακούσει.
-
Οδηγώ SUV από το 2004.
Δεν έχω τέτοια στερεότυπα.Οκ κατάλαβα δεν το εχεις οδηγήσει παρόλο που είπες οτι τα εχεις οδηγήσει και τα δυο.
-
Συγνώμη που το γράφω έτσι, αλλά και μόνο που επιμένεις ότι συγκρίνεται suzuki με bmw, είσαι φάουλ. Μπορεί να σε τρελαίνει το suzuki και μπράβο σου που έκανες μια τόσο πετυχημένη αγορά. Αλλά αντικειμενικά το να προσπαθήσεις να πείσεις ότι μπορεί να συγκριθεί το ένα με το άλλο, λυπάμαι που το λέω αλλά μου θυμίζει το ανέκδοτο με αυτόν που πήγαινε ανάποδα στην Πανεπιστημίου.
-
Ότι σε βολεύει.
Φυσικά η 1 θα παραμείνει καλύτερη στο δρόμο ότι και να πιστεύεις. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Το 3750 με 4000 στροφές ηταν εκει που αποδίδεται η μέγιστη ισχύς στο δυο αμάξια. Και το σουζουκι αποδίδει καλα μέχρι τις 4000-4200 οπως αντίστοιχα το bmw στις στροφές που λες. Κοιτά εγω οπως ειδα απο τα λίγα μέχρις στιγμής στα 80-110 θα προσπερνουσα με 4η στο σουζουκι αν ήθελα την ποιο σύντομη απόκριση. Την 5η την έγραψα μάλλον με λογικη του μαζντα που ειχα τόσα χρονια που με οποία ταχύτητα και να προσπερνουσες η ροπή ηταν στον τροχό έτοιμη να υπακούσει.Τουλάχιστον στην mito που έχει το ίδιο μοτέρ ήθελε επειγόντως αλλαγή πριν τις 4 χιλιάδες. Μετά τις 3500 έδειχνε έντονα σημάδια κάμψης. Δεν ξέρω αν οι μηχανικοί της suzuki έχουν κάνει κάποιες αλλαγές στο μοτέρ.
Στις ρεπρίζ μιλάμε για την βέλτιστη επιτάχυνση. Δηλαδή θα επιλέξω κάθε φορά την ταχύτητα με την οποία θα πάρω το max από το μοτέρ. Και με πέμπτη μπορείς να προσπεράσεις αλλά σίγουρα σε χειρότερο χρόνο. Ακόμα και με το forester, στο οποίο όταν το στροφόμετρο ακούμπαγε τις 2600-2700 στροφές η ροπή ξεχείλιζε και μπορούσα να κάνω τα πάντα με μια πέμπτη, όταν ήθελα να προσπεράσω κατέβαζα ταχύτητα. Το 80-110 με τρίτη το έκανε σίγουρα κάτω από 3 sec. Ώρες ώρες μου λείπουν τα γκάζια του αλλά μετά θυμάμαι την κατανάλωση και ισιώνω -
Συγνώμη δεν βλέπετε σε ποια σημεία γράφω οτι ειναι καλύτερο το σουζουκι? το εχω γράψει άπειρες φορές! Εχω γράψει πουθενα οτι ειναι συνολικα καλύτερο απο τον άσο? οτι ειναι ποιο vfm όμως ειναι πως να το κάνουμε!
-
Το 3750 με 4000 στροφές ηταν εκει που αποδίδεται η μέγιστη ισχύς στο δυο αμάξια. Και το σουζουκι αποδίδει καλα μέχρι τις 4000-4200 οπως αντίστοιχα το bmw στις στροφές που λες. Κοιτά εγω οπως ειδα απο τα λίγα μέχρις στιγμής στα 80-110 θα προσπερνουσα με 4η στο σουζουκι αν ήθελα την ποιο σύντομη απόκριση. Την 5η την έγραψα μάλλον με λογικη του μαζντα που ειχα τόσα χρονια που με οποία ταχύτητα και να προσπερνουσες η ροπή ηταν στον τροχό έτοιμη να υπακούσει.
Τουλάχιστον στην mito που έχει το ίδιο μοτέρ ήθελε επειγόντως αλλαγή πριν τις 4 χιλιάδες. Μετά τις 3500 έδειχνε έντονα σημάδια κάμψης. Δεν ξέρω αν οι μηχανικοί της suzuki έχουν κάνει κάποιες αλλαγές στο μοτέρ.
Στις ρεπρίζ μιλάμε για την βέλτιστη επιτάχυνση. Δηλαδή θα επιλέξω κάθε φορά την ταχύτητα με την οποία θα πάρω το max από το μοτέρ. Και με πέμπτη μπορείς να προσπεράσεις αλλά σίγουρα σε χειρότερο χρόνο. Ακόμα και με το forester, στο οποίο όταν το στροφόμετρο ακούμπαγε τις 2600-2700 στροφές η ροπή ξεχείλιζε και μπορούσα να κάνω τα πάντα με μια πέμπτη, όταν ήθελα να προσπεράσω κατέβαζα ταχύτητα. Το 80-110 με τρίτη το έκανε σίγουρα κάτω από 3 sec. Ώρες ώρες μου λείπουν τα γκάζια του αλλά μετά θυμάμαι την κατανάλωση και ισιώνωΤο σουζουκι πως να δείξει σημάδια κόπωσης στις 3500 οταν εχει την μέγιστη ισχύ στις 3700?!
Για το τελευταίο για τοφορεστερ συμφωνω. -
Αν συγκρίνεις 2 πράγματα που ανήκουν στην ίδια κατηγορία, και το ένα σου δίνει τα ίδια με το άλλο με λιγότερα χρήματα τότε είναι vfm. Αν όμως συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια τότε όχι.
-
Όσο vfm είναι το suzuki για αυτό που είναι και για την κατηγορία στην οποία ανήκει άλλο τόσο (και καλύτερο μάλλον) vfm είναι ο άσος στις τιμές που πωλείται.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
οτι ειναι ποιο vfm όμως ειναι πως να το κάνουμε!Προφανώς δεν είναι.
Ανάλογα τι θέλεις αλλάζει και το πιο αξίζει περισσότερο. -
Όσο vfm είναι το suzuki για αυτό που είναι και για την κατηγορία στην οποία ανήκει άλλο τόσο (και καλύτερο μάλλον) vfm είναι ο άσος στις τιμές που πωλείται. -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Το σουζουκι πως να δείξει σημάδια κόπωσης στις 3500 οταν εχει την μέγιστη ισχύ στις 3700?!
Για το τελευταίο για τοφορεστερ συμφωνω.Άλλο η απόδοση στην θεωρία και άλλο στην πράξη. Έγραψα την εμπειρία που είχα με το ίδιο μοτέρ σε ένα πιο ελαφρύ αυτοκίνητο. Και θα ορκιζόμουν ότι με αλλαγές στις 3500-3700 πήγαινα πιο γρήγορα. Μετά απλά βούιζε χωρίς να νιώθω ιδιαίτερη επιτάχυνση. Αν έχεις διαφορετική αίσθηση είναι σεβαστή.
-
οτι ειναι ποιο vfm όμως ειναι πως να το κάνουμε!
Προφανώς δεν είναι.
Ανάλογα τι θέλεις αλλάζει και το πιο αξίζει περισσότερο.Σωστα και στα δικά θελω τα κανει καλυτερα και φθηνότερα το σουζουκι.
-
Το σουζουκι πως να δείξει σημάδια κόπωσης στις 3500 οταν εχει την μέγιστη ισχύ στις 3700?!
Για το τελευταίο για τοφορεστερ συμφωνω.Άλλο η απόδοση στην θεωρία και άλλο στην πράξη. Έγραψα την εμπειρία που είχα με το ίδιο μοτέρ σε ένα πιο ελαφρύ αυτοκίνητο. Και θα ορκιζόμουν ότι με αλλαγές στις 3500-3700 πήγαινα πιο γρήγορα. Μετά απλά βούιζε χωρίς να νιώθω ιδιαίτερη επιτάχυνση. Αν έχεις διαφορετική αίσθηση είναι σεβαστή.
Ίδιο μοτέρ αλλα αλλο σασμαν. Δεν εχω εικόνα για τόσο ψηλές στροφές ακόμα.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
οτι ειναι ποιο vfm όμως ειναι πως να το κάνουμε!
Προφανώς δεν είναι.
Ανάλογα τι θέλεις αλλάζει και το πιο αξίζει περισσότερο.Σωστα και στα δικά θελω τα κανει καλυτερα και φθηνότερα το σουζουκι.
Άρα για σένα είναι πιο vfm και καλώς το αγόρασες.
Δεν ισχύει όμως για όλους αυτό. -
-
Πρεπει να την ανεβάσεις στο ιντερνετ,δεν έχουμε πρόσβαση στον δίσκο σου.
SUZUKI SX4 SCROSS