-
Συμφωνώ απόλυτα .
Θες να μας πεις τι ακριβώς σού έκαναν στην αντιπροσωπεία για τα παράθυρα?
Εγώ πάντως θα επαναλάβω,για μην σχηματιστεί λάθος εντύπωση για το αμάξι,ότι δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα με την ευστάθεια τού αυτοκινήτου απο πλευρικούς ανέμους και γενικά τη συμπεριφορά του.Το θεωρώ το καλύτερο αμάξι στα λεφτά του.Άλλαξαν γρύλους στα εμπρός παράθυρα και μάλλον κούμπωσαν καλύτερα το πλαστικό κάλυμμα της πόρτας
-
Ο χρήστης ssivakas έγραψε:
Άλλαξαν γρύλους στα εμπρός παράθυρα και μάλλον κούμπωσαν καλύτερα το πλαστικό κάλυμμα της πόρτας
Οκ μάλλον αντιμετωπίζεις άλλο προβλήμα ευχαριστώ πολύ πάντως!
-
ssivakas και εγώ γρύλλο άλλαξα (μόνο στου οδηγού) αλλά για 2 μήνες μόνο βρήκα την ησυχία μου. Μετά ξανά τα ίδια. Αν σου πήγε παραπάνω πες σε παρακαλώ τι άλλο πείραξαν τα μαστόρια να το μεταφέρω και στους δικούς μου.
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Καλησπερα. Έχει 2 μέρες τώρα ανάβει αυτό κ σβήνει μετά από 5-10 λεπτά. Έτυχε σε κάποιον; Είμαι στα 90.000χμ πετρέλαιο.
Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φίλε dolomites όταν μάθεις από το συνεργείο τι βλάβη είναι, πέρα από τον προθερμαντήρα, ενημέρωσε εάν δεν σου κάνει κόπο. Πολλές φορές η βλάβη που δείχνει το καντράν, δεν είναι απόλυτη, γιατί μπορεί να είναι σε κάποιο υποσύστημα που φαίνεται μόνο στον υπολογιστή του συνεργείου.
Το διαγνωστικό έδειξε προθερμαντήρα στο 4ο κύλινδρο.
Περιμένω να μου πούνε αν το καλύψει η εγγύηση ή όχι αφού το όχημα το έχω πάνω από 3 χρόνια
οπότε και έληξε η εργοστασιακή εγγύηση.
Υπάρχει περίπτωση να έπαιξε ρόλο 'κακό' καύσιμο;
Για τους ορεξάτους ωραία ενημέρωση εδώ
http://beru.federalmogul.com/sites/default/files/ti_04_el_2014_fm.pdfΔεν πρέπει να είναι πολύ ακριβός πάντως μην αγχώνεσαι για το κόστος...
https://www.onparts.gr/suzuki-sx4-1-6-d ... re=default
Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτο κόστος ναι, θα είναι σχετικά μικρό.
θέμα ήταν αν δεν το κάλυπτε η εγγύηση (πέραν της 3ας).
Αλλά και το γεγονός γιατί τέτοια βλάβη από τώρα στα 9200χλμ; Μη ποιοτικό υλικό;
Δηλαδή σε λίγο καιρό που θα περάσω τα 100.000χλμ και δεν θα έχω εγγύηση
πιθανόν να έχουν φθαρεί και οι άλλο τρεις προθερμαντήρες;; -
Στα 90000 χλμ δεν είσαι?
Οι προθερμαντηρες κάπου εκεί τελειώνουν 100000-120000 χλμ και είναι αναλώσιμα όπως και τα μπουζί σε ένα αυτοκίνητο όποτε δύσκολα να τα καλύψει η εγγύηση εκτός αν έχεις 9200 χλμ που γράφεις πιο πάνω
-
15.000 χιλ όπου να ναι θα έρθει και το πρώτο service του έτους …. Η κατανάλωση ονειρική 5,2 με τα περισσότερα χιλ. μέσα στην πόλη αυτό όμως που συνεχίζει να με εντυπωσιάζει είναι η προθυμία του κινητήρα.
Δερβένι η γνωστή ανηφόρα ξεκινάω με 4η ταχύτητα τα χιλιόμετρα ανεβαίνουν εύκολα και η 5η μπαίνει πολύ γρήγορα το κοντέρ δείχνει 150 και ανεβάζει …. Δυστυχώς η ανηφόρα τελειώνει οπότε και πρέπει να κόψω πριν προλάβω να βάλω 6η !!!
Για μία ακόμη φορά το s-cross αποδείχτηκε άπαιχτο -
Δερβένι η γνωστή ανηφόρα
Ώπα συγχωριανός...πως και δεν σε πέτυχα όλο το καλοκαίρι??
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Στα 90000 χλμ δεν είσαι?Οι προθερμαντηρες κάπου εκεί τελειώνουν 100000-120000 χλμ και είναι αναλώσιμα όπως και τα μπουζί σε ένα αυτοκίνητο όποτε δύσκολα να τα καλύψει η εγγύηση εκτός αν έχεις 9200 χλμ που γράφεις πιο πάνω
Στα 92.000 είμαι και όλα καλά τα κάλυψε η εγγύηση για προθερμαντηρα.
Εσείς βάζετε αυτα τα πρόσθετα για τα καύσιμα;Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ναι εγώ βάζω REDEX DIESEL TREATMENT κάθε 2-3 γεμίσματα για καλό και κακό και φυσικά vpower diesel κάθε πέμπτη που το έχουν ίδια τιμή με το απλό.
'Για σου φίλε ignatios πατρίδα !'
-
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
Στα 90000 χλμ δεν είσαι?
Οι προθερμαντηρες κάπου εκεί τελειώνουν 100000-120000 χλμ και είναι αναλώσιμα όπως και τα μπουζί σε ένα αυτοκίνητο όποτε δύσκολα να τα καλύψει η εγγύηση εκτός αν έχεις 9200 χλμ που γράφεις πιο πάνω
Στα 92.000 είμαι και όλα καλά τα κάλυψε η εγγύηση για προθερμαντηρα.
Εσείς βάζετε αυτα τα πρόσθετα για τα καύσιμα;Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια χαρά τότε και μπράβο στην αντιπροσωπεία σου
Έχω κάνει πάνω από 200.000 χλμ με diesel αυτοκίνητα χωρίς κανένα μηχανικό πρόβλημα....πρόσθετα και καθαριστικά δεν ρίχνω ποτέ και το 95% των γεμισμάτων είναι με απλό diesel...το Scenic που έχω τώρα κοντεύει τα 300.000 χλμ χωρίς παρατράγουδα.... Τα συμπεράσματα δικά σας εγώ τα δικά μου τα έχω βγάλει....
-
Έχω κάνει πάνω από 200.000 χλμ με diesel αυτοκίνητα χωρίς κανένα μηχανικό πρόβλημα....πρόσθετα και καθαριστικά δεν ρίχνω ποτέ και το 95% των γεμισμάτων είναι με απλό diesel...το Scenic που έχω τώρα κοντεύει τα 300.000 χλμ χωρίς παρατράγουδα.... Τα συμπεράσματα δικά σας εγώ τα δικά μου τα έχω βγάλει....
Το βελτιωτικό που βάζω μου κοστίζει περίπου 1€ το γέμισμα αφού το βάζω κάθε 3 γεμίσματα και το μπουκαλάκι που κάνει 7€ είναι για δύο γεμίσματα οπότε 1€ το γέμισμα δεν είναι και σπουδαίο ποσό ας το δίνω και άσκοπα πάντως κακό δεν κάνει
-
Επίσης σε κάθε γέμισμα που το βάζω (όταν το βάζω) παρατηρώ μία μικρή μείωση στην κατανάλωση και ένα καλύτερο δούλεμα του κινητήρα και επίσης ο ήχος του κινητήρα είναι πιο μαλακός ...
-
Άσχετο έχω κολλήσει με αυτό το προϊόν
https://www.suzuki-shop.co.uk/Door-Spea ... ki-S-Cross
μπαίνει πάνω από τα ηχεία και νομίζω πω θα του πάει άλλα £43.94 + μεταφορικά είναι πολλά μήπως έχει πέσει στην αντίληψη κανενός να το πουλάει κανένα κινέζικο (ebay, ali Κλπ) ? -
ssivakas ευχαριστώ για την απάντηση σου!
Αν κάποιος από σας έχει το αυτόματο, θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις.
Θέλω να σας ρωτήσω ακόμα αν ο κινητήρας του 1.4Τ είναι της FIAT και αν έχει κάποιο θέμα αξιοπιστίας σε όσους το έχουν αγοράσει μέχρι σήμερα.
Επίσης αν σας δυσκολεύει στο παρκάρισμα η έκδοση με την κάμερα οπισθοπορίας αν δεν έχει και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω. -
138.000 χιλιόμετρα, λάστιχα ξαναέβαλα τα goodyear efficientgrip performance 205/55/17 95V που είχα βάλει στα 68.000 περίπου. Αποφάσισα να βάλω τα ίδια γιατί τελικά έμεινα ευχαριστημένος από την αντοχή και το vfm τους.
-
Η εντυπωσεις μου απο το αυτοματο ειναι αριστες, ομαλες αλλαγες και γρηγορη ανταποκριση( το λεω γιατι ειχα ενα κορσα αυτοματο οπου παταγες γκαζι και ξυπναγε μετα απο 1 δευτερολεπτο).Επισης δεν εχω αισθητηρες ,μονο την καμερα. Στην αρχη μεχρι να την συνηθισω με δυσκολευε λιγο, τωρα ολα καλα.
Ασχετο αλλα η καμερα μου εχει κανει κατι κολπα 2 φορες με το να αναβοσβηνει η οθονη οταν βαζω οπισθεν. το εχει κανει σε κανεναν αλλο -
Έχει κάποιος εμπειρία από το 1000άρι του 2017 gl+;; Τραβάει;; Εχουμε κάνει td αλλά θα ήθελα γνώμη από κάποιον που το έχει οδηγήσει αρκετά παραπάνω..
-
Θέλω να σας ρωτήσω ακόμα αν ο κινητήρας του 1.4Τ είναι της FIAT και αν έχει κάποιο θέμα αξιοπιστίας σε όσους το έχουν αγοράσει μέχρι σήμερα.
Ο 1.4Τ δηλαδή ο K14C — 1.4 L DOHC 16-valve VVT turbo, 140 PS (103 kW) είναι SUZUKI
-
Άσχετο έχω κολλήσει με αυτό το προϊόν
https://www.suzuki-shop.co.uk/Door-Spea ... ki-S-Cross
μπαίνει πάνω από τα ηχεία και νομίζω πω θα του πάει άλλα £43.94 + μεταφορικά είναι πολλά μήπως έχει πέσει στην αντίληψη κανενός να το πουλάει κανένα κινέζικο (ebay, ali Κλπ) ?Τα έχω τοποθετήσει (είναι αυτοκόλλητα κι έχω βάλει και φώτο 3-4 σελίδες πριν).Ποιοτικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο,αλλά σπάνε λίγο τη μαυρίλα του πλαστικού.
Κάποια στιγμή τα είχα δει και σε ebay,αλλά επειδή μετά εξαφανίστηκαν,τους έπεισα και πριν έρθει το αμάξι μου τα έκαναν δώρο (τα παρήγγειλαν κι έφθασαν ύστερα από κανένα 2μηνο!).ssivakas ευχαριστώ για την απάντηση σου!
Αν κάποιος από σας έχει το αυτόματο, θα ήθελα να μάθω εντυπώσεις.
Επίσης αν σας δυσκολεύει στο παρκάρισμα η έκδοση με την κάμερα οπισθοπορίας αν δεν έχει και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω.Δεν έχω το αυτόματο,αλλά μπορώ να σου απαντήσω στις άλλες ερωτήσεις.
Ο 1.4 δεν είναι της FIAT (για περισσότερα δες εδώ:https://www.youtube.com/watch?v=UH4Jv2hnelQ. Όσο αφορά για αξιοπιστία είναι σχετικά νωρίς,αλλά σχεδόν 3 χρόνια που κυκλοφορεί στο vitara,δεν έχει αναφερθεί κάτι ιδιαίτερο.
Η κάμερα δεν δυσκολεύει στο παρκάρισμα,ίσα-ίσα πιστεύω πως βοηθάει (αν και θα μπορούσε να έχει καλύτερη απόδοση-ιδίως οι βοηθ. γραμμές στην οθόνη να είναι μεταβαλλόμενες με την κίνηση και το στρίψιμο κι όχι σταθερές-),αλλά επειδή προσωπικά είμαι και ηχητικός τύπος,έβαλα και αισθητήρες για καλύτερη αντίληψη.Πάντως,ότι βοήθημα και να έχεις το πιο ολοκληρωμένο είναι να ρίχνουμε μάτι στους καθρέφτες και να γυρνάμε και το κεφάλι πίσω,όσο κι αν τα νέα αυτοκίνητα λόγω σχεδιασμού, έχουν περιορισμένη ορατότητα πίσω. -
Ευχαριστώ panormus772 θα περιμένω να εμφανιστούν στο ebay
SUZUKI SX4 SCROSS