-
Λογικός ο ενθουσιασμός στο καινούριο αυτοκίνητο αλλά άτοπη η σύγκριση με το Cx7. Μάλλον εξαρχής ήταν διαφορετικά τα ζητούμενα σου από αυτά που συνάντησες στο Mazda.
Καλοταξιδο το SX4!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λογικός ο ενθουσιασμός στο καινούριο αυτοκίνητο αλλά άτοπη η σύγκριση με το Cx7. Μάλλον εξαρχής ήταν διαφορετικά τα ζητούμενα σου από αυτά που συνάντησες στο Mazda.Καλοταξιδο το SX4!
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
thanks filos
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Τελικά εσύ δεν αγόρασες αμάξι, υπερόπλο αγόρασες !
Koιτα αν το λες ειρωνικα που μαλλον ετσι το λες , γραψε οτι θες αλλωστε το φορουμ ενδείκνυται για ψυχοθεραπειες , και μαλιστα δωρεαν! ο καθεις λεει την λαλακια χωρίς κοστος!!! αν θες να πεις κατι σοβαρα ή να σχολιασεις εδω ειμαστε!!!
ΥΓ φιλε UnHackAble εκεινο που πραγματικα μου λειπει είναι μια εργοστασιακη μεμβράνη- αλλά πολυ μαυρη μιλαμε- απο άκρη σε άκρη να γουσταρω!!! ξερεις εσυ , σωστά?
Εσύ αν διαβαζες κάποιον να γράφει 'Λοιπόν το scross στρίβει καταπληκτικά το τιμόνι ειναι οσο σφιχτό χρειαζόταν το αμάξι καταπινε τα ανηφορικα πέταλα του Μπράλου με καταπληκτική ευκολία με 5η ' **υπήρχε ποτέ περίπτωση να βάλεις στο μυαλό σου ένα αμάξι **σαν το scross ?
αστειυεσαι?!! μονο merc bmw audi και αντε επειδη μαλλον εισαι και κατοχος βολβο και ενα τετοιο θα περνούσε απο το μυαλο μου!! Θες να εχουμε και άλλα!!! Αν δεν υποστηρίξουμε την γερμανικη βιομηχανια θα πεσει η ...μερκελ να μας πλακωσει!!! Το χαλασμα που τρωτε μερικοι οταν ακουτε καλα πραγματα για αμαξια που δεν εχεις ακουμπησει ενα σκασμο λεφτα για να το αποκτησεις ειναι τρομερο!!!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Koιτα αν το λες ειρωνικα που μαλλον ετσι το λες , γραψε οτι θες αλλωστε το φορουμ ενδείκνυται για ψυχοθεραπειες , και μαλιστα δωρεαν! ο καθεις λεει την λαλακια χωρίς κοστος!!! αν θες να πεις κατι σοβαρα ή να σχολιασεις εδω ειμαστε!!!
ΥΓ φιλε UnHackAble εκεινο που πραγματικα μου λειπει είναι μια εργοστασιακη μεμβράνη- αλλά πολυ μαυρη μιλαμε- απο άκρη σε άκρη να γουσταρω!!! ξερεις εσυ , σωστά?
Εσύ αν διαβαζες κάποιον να γράφει 'Λοιπόν το scross στρίβει καταπληκτικά το τιμόνι ειναι οσο σφιχτό χρειαζόταν το αμάξι καταπινε τα ανηφορικα πέταλα του Μπράλου με καταπληκτική ευκολία με 5η ' **υπήρχε ποτέ περίπτωση να βάλεις στο μυαλό σου ένα αμάξι **σαν το scross ?
αστειυεσαι?!! μονο merc bmw audi και αντε επειδη μαλλον εισαι και κατοχος βολβο και ενα τετοιο θα περνούσε απο το μυαλο μου!! Θες να εχουμε και άλλα!!! Αν δεν υποστηρίξουμε την γερμανικη βιομηχανια θα πεσει η ...μερκελ να μας πλακωσει!!! Το χαλασμα που τρωτε μερικοι οταν ακουτε καλα πραγματα για αμαξια που δεν εχεις ακουμπησει ενα σκασμο λεφτα για να το αποκτησεις ειναι τρομερο!!!
Αυτό και αν θα πει αδυναμία αντίληψης του τι γράφει ο άλλος! Τι σχέση έχουν τα merc bmw audi και τα βολβο? Κάποια από αυτά στρίβουν κάποια όχι. Τα λεφτά που κοστίζει ένα αυτοκίνητο τι σχέση έχουν με το αν στρίβει καταπληκτικά και αν καταπινει τα ανηφορικα πέταλα του Μπράλου με καταπληκτική ευκολία με 5η ? Διαβάζεις τι γράφεις?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Αυτό και αν θα πει αδυναμία αντίληψης του τι γράφει ο άλλος! Τι σχέση έχουν τα merc bmw audi και τα βολβο? Κάποια από αυτά στρίβουν κάποια όχι. Τα λεφτά που κοστίζει ένα αυτοκίνητο τι σχέση έχουν με το αν στρίβει καταπληκτικά και αν καταπινει τα ανηφορικα πέταλα του Μπράλου με καταπληκτική ευκολία με 5η ? Διαβάζεις τι γράφεις?
Eσυ παλι με την μεγαλη δυνατοτητα αντιληψης πως γνωριζεις το πως στριβει το αμαξι του νηματος? το εχεις οδηγησει? προφανως οχι! εχεις διαβασει απο δοκιμες οτι δεν στριβει καλα ? βαλε την πηγη !
γιατι ειρωνευεσαι τοτε και αμφισβητεις τα γραφομενα?!
Θα σε συμβουλευα , αν και απο το nick φαινεται περιττο αυτο για εσένα την μεμβρανες να τις βαζεις μονο στο τζαμια του βολβο και οχι και στα γυαλιά αντικειμενικης αυτοκινητιστικης γνωμης!!
-
θεός!
-
Χθες ήμουν στο συνεργείο και είχαμε σηκώσει την Xsara του πατέρα για να ελέγξουμε τζόγους κλπ. Έκανα συγκρίσεις με την BMW μου και παρόλο που στο δρόμο δεν τους φαίνεται τόσο, η διαφορά στο engineering των δύο, είναι εμφανής και με γυμνό μάτι και δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις...
Στη μεν Xsara, οι Γάλλοι έχουν κάνει τρομακτικά καλή δουλειά με κατώτερα υλικά. Το αυτοκίνητο έχει μια 'αρχοντική' συμπεριφορά στο δρόμο, ακόμη και τώρα με 11 χρόνια στην πλάτη του.
Η BMW είναι σκληρή, πολύ σκληρή μάλλον (βέβαια φορά λάστιχα 18' ενώ η Xsara 15'), αλλά σου δίνει από την άλλη μεγάλο αίσθημα ασφάλειας σε τριψήφια χιλιόμετρα.
(Υπόψιν, τα κατώτερα δεν αφορούν μόνον την Citroen, δεν είναι χειρότερη από τα υπόλοιπα της εποχής της. Κάτι Corolla, Focus κλπ, είναι το ίδιο πράγμα...)Η κατασκευή των δύο, δεν έχει όμως επαφή, το ότι τα χώριζαν στην Ελλάδα τα διπλά και βάλε χρήματα (στο εξωτερικό ήταν μικρότερη η διαφορά, κάπου 50% παραπάνω για την σειρά 1 υποθέτω) φαίνεται παντού, αν θέλεις να το δεις. Το ότι μπορεί η Xsara σε μια διαδρομή κατηφορική να πάει μαζί με την 1, δεν λέει κάτι... Το ότι είναι πιο άνετη, πάλι δεν λέει κάτι. Στα υπόλοιπα, υπάρχει χάσμα αγεφύρωτο.
Όπως και να χει, χάσμα αγεφύρωτο υπάρχει είμαι σίγουρος και μεταξύ του οποιουδήποτε Scross με τα BMW, Volvo, Merc και όχι ΔΕΝ είναι μόνον το σήμα. Μπορούμε να συζητάμε επ' άπειρον βέβαια και κάποιοι δεν πρόκειται να το δεχτούν ποτέ (εδώ υπάρχουν άνθρωποι που αγόραζαν Skoda και επέμεναν πως ήταν το ίδιο πράγμα με τα Audi, λες και το αυτοκίνητο είναι μόνον το μοτέρ ή μόνον τα χειριστήρια του κλιματισμού... ), αλλά η αλήθεια είναι αυτή.Έχω δει την ηχομόνωση της BMW μου με τα ίδια μου τα μάτια, γιατί έχω βάλει το Alpine upgrade kit μόνος μου στο στερεοφωνικό: είναι τόσο χοντρή σαν στρώμα, άνετα θα κοιμόσουν επάνω. Κάποιοι μένουν στα πλαστικά και στο αν είναι μαλακά... Ε, της 1 (μιλώ για την Ε81 τώρα, όχι την καινούρια), κάθε άλλο παρά κορυφαία είναι. Και μερικές φορές, ακούς και κάνα τριγμό από το υποβραχιόνιο (φεύγουν με λίγο σπρέι σιλικόνης). Αλλά δεν είναι μόνον αυτό η ποιότητα στην κατασκευή ενός αυτοκινήτου.
Δεν ξέρω αν θα αγόραζα πάλι BMW, αλλά οι διαφορές υπάρχουν, αυτό είναι σίγουρο. Μπόρει κάποιοι να μην τις βλέπουν και κάποιοι άλλοι να μην θέλουν να τις δουν. Δεν μπορώ να φανταστώ σε οποιαδήποτε διαδρομή το S-cross να είναι πιο γρήγορο από το CX7. Μπορεί να κάψει το 1/3 σίγουρα, ίσως και παρακάτω, αλλά πιο γρήγορο δεν νομίζω.
-
Και σίγουρα δεν έχει καμιά επαφή στο πως στρίβει, με την BMW ...
-
Απλά δεν παίζει ένα 1600αρι diesel να είναι ταχύτερο από ένα δυνατό turbo,τετρακίνητο,καλοστημένο βενζινοκίνητο suv.Το mazda είναι παντού γρηγορότερο και ας είναι αρκετά βαρύτερο.
-
ναι αλλα sx4 υπερατού!!!!!!!!!!!111111111111111111111
-
σε 2 χρονια σε αυτο το τοπικ θα διαβαζουμε τροπους αυξησης των επιδοσεων, μειωσεις κοπανηματων, τριγμων, ηχομονώσεων και ενα σωρο αλλα... Γενικά θα διαβάζουμε για το ποσο μπουρδελάκι βγηκε (και αυτη η γενια SX4). Δεν με πιστευετε? Καλα κάνετε. Σε 2-3 χρόνια εδώ θα μαστε να το ξαναδούμε το τοπικο...
Δεν μαθαίνει κανεις να φτιάχνει αμάξια έτσι ξαφνικά... και η Suzuki έχει δρόμο μπροστά της μιας και πάντα ηταν φτωχές οι προσπάθειες της να φτάσει σε ευρωπαικά επίπεδα αυτοκίνησης.
-
Εχεις επιβεβαιωθει, αλλωστε, τοσες φορες...
-
Δάσκαλε corsair πέρνα και απο το ford τοπικο..we need your lights...
Note 3 and Tapatalk
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
σε 2 χρονια σε αυτο το τοπικ θα διαβαζουμε τροπους αυξησης των επιδοσεων, μειωσεις κοπανηματων, τριγμων, ηχομονώσεων και ενα σωρο αλλα... Γενικά θα διαβάζουμε για το ποσο μπουρδελάκι βγηκε (και αυτη η γενια SX4). Δεν με πιστευετε? Καλα κάνετε. Σε 2-3 χρόνια εδώ θα μαστε να το ξαναδούμε το τοπικο...Πραγματικα αυτα τα τόσο περίεργα προβλήματα τα αντιμετωπίζεις μονο σε τόσο χαμηλού κύρους μάρκες σαν την suzuki!
Δεν τα διαβάζεις ποτε σε τοπικ ευρωπαϊκών αμαξιων ! Πραγματικα σπανίζουν! Μας άνοιξες τα ματια! Απορώ πως δεν εχουν κλειςει ακομα αυτές οι τυποτενιες μάρκες! -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Λοιπόν το scross στρίβει καταπληκτικά το τιμόνι ειναι οσο σφιχτό χρειαζόταν το αμάξι καταπινε τα ανηφορικα πέταλα του Μπράλου με καταπληκτική ευκολία με 5η** και έπιασα τον εαυτό μου να οδηγεί σαφώς γρηγορότερα** την διαδρομή απο οτι την εκανα με το μαζντα! Καμια ανασφάλεια στις στροφές!Τωρα γιατι ντε και καλα το παραπάνω σχολιο σημαίνει οτι το σουζουκι ειναι ειναι γρηγορότερο απο το cx7 αυτο μονο δια ραδιοαρβιλας συνάγεται!
-
Καθεσαι και απαντας κι εσυ...
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Καθεσαι και απαντας κι εσυ...Σωστα οταν ακούς τόσο σοφά πρεπει απλα να σωπαινεις!
-
Το SX4 είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα με το θόρυβο, πάντως...
Αλλά ΟΚ, εσείς ξέρετε καλύτερα.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το SX4 είχε πολύ μεγάλο πρόβλημα με το θόρυβο, πάντως...
Αλλά ΟΚ, εσείς ξέρετε καλύτερα.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
To ότι μιλάμε για ενα τελειως διαφορετικό μοντέλο σε διαστάσεις, κινητήρα, ενα αμάξι σχεδιασμένο απο την αρχη σου λεει κατι? ας πούμε ,δεν το γνωριζω οτι το sx4 ειχε φοβερό προβλημα με τον θόρυβο. Γιατι πρεπει ενα αλλο μοντέλο της ίδιας μάρκας να εχει αυτο το προβλημα?
Εσένα η bmw σου συμφωνα με αυτα που λες θα πρεπει να εχει τα παρακάτω προβλήματα
- Τρίξιμο στην πόρτα
- Προβληματικό δοχείο Ψυκτικού υγρού
- Ζήτημα Drivetrain (που συνδυάζεται με το παραπάνω #2)
- Σκουριά στα καθίσματα
- Χοροπηδητό στο τιμόνι (Ζήτημα ενεργοποίησης Servotronic)
- A/C να δουλεύει μόνο του.
- Δυσλειτουργία Start / Stop.
Γιατι? ε αφου τα ειχε η 116 λογικα θα τα ειχε και το δικο σου! BMW δεν ειναι?
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δάσκαλε corsair πέρνα και απο το ford τοπικο..we need your lights...Note 3 and Tapatalk
SUZUKI SX4 SCROSS