-
Τι κέρδος εχει η εταιρία να θάψει το όχημα της ;
Θαρρείς οτι η εταιρία δεν εχει ικανούς δοκιμαστες; -
Γενικα για να γράψεις 4.1 θεωρω οτι οδηγείς ενα βήμα πριν το θανατο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Γενικα για να γράψεις 4.1 θεωρω οτι οδηγείς ενα βήμα πριν το θανατοΒοήθεια σου φίλε!
Αν μου επιτρέπεις παντα ειμαι κατω απο τα 2000 χλμ και στρώνω το αμάξι , αν επιτρέπεις παντα!
Κινουμουν στα 800 χλμ εθνικης που εκανα στο ταξιδι μου σταθερα με 120-125 και καθημερινά στην περιφερειακή θεσσαλονικης 80-110 και στην εξωτερικη ως 140 . Αλλα μάλλον εσυ θα ξερεις καλυτερα.... . Και εχω συνολική μικτή απο την αρχη 4.8 . Μάλλον τα νούμερα σε χαλάνε οπότε κρατα την θεωρία του τάφου! Σε βολεύει καλυτερα!
ΥΓ το trip απο το προηγούμενο ΣΚ που γύρισα απο το ταξιδι εχει κολλήσει στο 4.2 ...ε ρε κηδεία!!!
Άλλος ενας δοκιμαστης ενα βήμα πριν ....τον θάνατο κανει τεστ μακράς διαρκείας 3.100 χλμ και εχει μέση καταναλωση 4.86 λτ!
http://www.autoexpress.co.uk/suzuki/sx4 ... x4-s-cross
-
Tkin73 vs 4tforum
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Tkin73 vs 4tforumUnhackable αντε στο μαντρί να βοσκισεις λίγο .....
-
Το στρώνεις και πηγαίνεις σταθερά με 120-125...; Κα νομίζεις ότι του κανείς και καλό
Η κηδεία που αναφέρεται, ότι κοιτάς όλη την ωρα το οικονομομετρο μην κάψεις παραπάνω ;
Για τα προηγούμενα ερωτήματα που αρχικά έθιξε ο ειντζελ και μετα εγω το εχεις να πεις;
Πιο το όφελος της εταιρίας να παρουσιάσει χαμηλότερα νούμερα ;
-
Το στρώνεις και πηγαίνεις σταθερά με 120-125...; Κα νομίζεις ότι του κανείς και καλόΗ κηδεία που αναφέρεται, ότι κοιτάς όλη την ωρα το οικονομομετρο μην κάψεις παραπάνω ;
Για τα προηγούμενα ερωτήματα που αρχικά έθιξε ο ειντζελ και μετα εγω το εχεις να πεις;
Πιο το όφελος της εταιρίας να παρουσιάσει χαμηλότερα νούμερα ;
Κρατάς οπως οι περισσότεροι αυτα που γουστάρεις γιατι ετσι γουστάρεις! Είπα στο ταξιδι ημουν σταθερα στα 120-125 καθημερινά έγραψα 80-110 και ως 140 ! Αλλα φυσικα η χοντροειδης απλούστευση σου κρατάει οτι την συμφέρει!
Το τι κοιτάω εγω δεν μπορείς το ξερεις! Μάλλον χαλιεσαι ! Εσυ τι καις ? τον @ωλο σου?!
Για τα προηγούμενα δεν θα σου απαντήσω γιατι οτι και να πω η γκεμπελιστικη λογικη σου, ελπιζω να την ξερεις την λέξη παλι θα δώσει την δικη της ερμηνεία! Περαστικά και ξύδι!
-
Αχ!!!Θυμίζει παλιές καλές εποχές!!!!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Γενικα για να γράψεις 4.1 θεωρω οτι οδηγείς ενα βήμα πριν το θανατο
Βοήθεια σου φίλε!
Αν μου επιτρέπεις παντα ειμαι κατω απο τα 2000 χλμ και στρώνω το αμάξι , αν επιτρέπεις παντα!
Κινουμουν στα 800 χλμ εθνικης που εκανα στο ταξιδι μου σταθερα με 120-125 και καθημερινά στην περιφερειακή θεσσαλονικης 80-110 και στην εξωτερικη ως 140 . Αλλα μάλλον εσυ θα ξερεις καλυτερα.... . Και εχω συνολική μικτή απο την αρχη 4.8 . Μάλλον τα νούμερα σε χαλάνε οπότε κρατα την θεωρία του τάφου! Σε βολεύει καλυτερα!
ΥΓ το trip απο το προηγούμενο ΣΚ που γύρισα απο το ταξιδι εχει κολλήσει στο 4.2 ...ε ρε κηδεία!!!
Άλλος ενας δοκιμαστης ενα βήμα πριν ....τον θάνατο κανει τεστ μακράς διαρκείας 3.100 χλμ και εχει μέση καταναλωση 4.86 λτ!
http://www.autoexpress.co.uk/suzuki/sx4 ... x4-s-cross
Βεβαια τα 48.4 mpg (imperial και οχι US) αντιστοιχουν σε 5.836 λτ/100 km
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αχ!!!Θυμίζει παλιές καλές εποχές!!!!Κάθε φορά που κοιτάει το οικονομομετρο έχει και απο ενα οργασμο
Τον πλησιάζουν τα ετερα οχήματα των οδών και του λένε, 'hey Τkin73 είσαι γαματος'
Που ανακαλύψεις την πετρελαιοκίνηση μόλις το '14
-
Ε, βασικά η μ.κ. Στο τεστ του οτοεξπρες ειναι μεγαλύτερη απο 6l/100km
Στο σημείο αυτο, ας κρατήσουμε ενός λεπτού σιγής για το φίλο Tkin73 που το παίζει έξυπνος και δεν μπορει να κανει ουτε μια μετατροπή μονάδων
-
Ε, βασικά η μ.κ. Στο τεστ του οτοεξπρες ειναι μεγαλύτερη απο 6l/100kmΣτο σημείο αυτο, ας κρατήσουμε ενός λεπτού σιγής για το φίλο Tkin73 που το παίζει έξυπνος και δεν μπορει να κανει ουτε μια μετατροπή μονάδων
Ρε φίλε αλλη χαρα δεν εχεις? πιες κανά τσιπουράκι καλοκαιράκι ερχεται! Get a life!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Στο σημείο αυτο, ας κρατήσουμε ενός λεπτού σιγής για το φίλο Tkin73 που το παίζει έξυπνος και δεν μπορει να κανει ουτε μια μετατροπή μονάδων
Ρε φίλε αλλη χαρα δεν εχεις? πιες κανά τσιπουράκι καλοκαιράκι ερχεται! Get a life!
Εσυ πάντως... αλλη χαρά δεν έχεις απο οτι φαίνεται. Το αμάξι σου φαίνεται να έδωσε ενα προσωρινό νοημα στην ζωη σου...
Που και να ταν κανα σοβαροτερο αμαξι δλδ τι θα είχαμε....
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εσυ πάντως... αλλη χαρά δεν έχεις απο οτι φαίνεται. Το αμάξι σου φαίνεται να έδωσε ενα προσωρινό νοημα στην ζωη σου...
Που και να ταν κανα σοβαροτερο αμαξι δλδ τι θα είχαμε....
Μίλησε και το πουλί που εχει φάει τα νιάτα του ποσταροντας εδω μεσα μια 10ετια τωρα!!!!:ysterical: φίλε εξω απο το σπίτι ποσοι μήνες πανε που εχεις να βγεις? α μπορει και να ποσταρεις και απο το καφενείο ξέχασα απο μια γωνία μοναχος!
-
Τον έκανες αλοιφή μιλάμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τον έκανες αλοιφή μιλάμε.Μπα δεν νιώθει ....
Λοιπόν οι κομπλεξικοι συνεχίστε να γραφετε άνετα οτι θέλετε πάω περαια για τσιπουράκι με το supercar!!!
-
Παντως στο spritmonitor η μεση ειναι 5,28λιτ/100χλμ
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... power_e=88
Αν δεις ενας με 6 φουλαρισματα εχει 4,35και ενας αλλος 5,64 παλι με 6 φουλαρισματα.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι ασχολεισαι με τι γραφουν τα περιοδικα, αυτα τα κοιτας πριν αγορασεις, τωρα που αγορασες μετραει ποσο καις εσυ στις διαδρομες που κανεις και με τον τροπο που οδηγεις.
Οταν το στρωσεις με το καλο θα δεις αν και ποσο ανεβει η καταναλωση. -
Το δείγμα στο sprintmonitor είναι πολύ μικρό για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Το σίγουρο είναι ότι τόσο το s-cross όσο και τα περισσότερα diesel στα 1500-1600 κυβικά, όταν οδηγούνται κανονικά και όχι με αυγό κάτω από το δεξί πόδι, καίνε κατά μέσο όρο 5.5 με 6.0. Είναι εφικτό να δει κάποιος νούμερα κάτω από 5 στην εθνική ή σε επαρχιακούς δρόμους με χαλαρές ταχύτητες και σε επαρχιακή πόλη χωρίς πολλά φανάρια και σταμάτα-ξεκίνα. Το να λέει ο ένας και ο άλλος ότι έκαψα 4.2 στην τάδε διαδρομή και 4.5 στην άλλη δεν σημαίνει και πολλά, πιο μεγάλη σημασία έχει τι θα έχει κάψει κατά μέσο όρο μετά από 20-30 χιλιάδες χλμ, γιατί τότε το αυτοκίνητο θα έχει οδηγηθεί σε όλους τους ρυθμούς και σε διαφορετικές συνθήκες.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Παντως στο spritmonitor η μεση ειναι 5,28λιτ/100χλμ
http://www.spritmonitor.de/de/uebersich ... power_e=88
Αν δεις ενας με 6 φουλαρισματα εχει 4,35και ενας αλλος 5,64 παλι με 6 φουλαρισματα.Δεν καταλαβαινω ομως γιατι ασχολεισαι με τι γραφουν τα περιοδικα, αυτα τα κοιτας πριν αγορασεις, τωρα που αγορασες μετραει ποσο καις εσυ στις διαδρομες που κανεις και με τον τροπο που οδηγεις.
Οταν το στρωσεις με το καλο θα δεις αν και ποσο ανεβει η καταναλωση.Κοιτάζω τα περιοδικά μπας και βγάλω άκρη! Αφου εγω οπως λεει και ο φωστήρας πιο πάνω οδηγώ ενα βήμα πριν τον θάνατο!!!
Στην πράξη οπως εχω γράψει πιο πάνω σε 1700 χλμ ως τωρα σε σχετικα μικτές διαδρομές , ποιο πολλα χλμ εθνικης λιγότερα πόλης εχω βάση στοιχείων αντλίας 4.8 λτ. -
Λογικά μόλις το στρώσεις θα δεις μέχρι 1 λίτρο παραπάνω. Άψογα δηλαδή.
Δεν ξέρω τι οδηγουσες πριν αλλά εγώ πού έχω 1.6 ατμόσφαιρα έχω μέση 8.7.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SUZUKI SX4 SCROSS