-
Παιδια καλησπερα !καινουργιος στο site μπραβο σας και μπραβο που εχετε ανοιξει ενα τετοιο θεμα! ειμαι κατοχος ενος s cross του 15.εχω κανει 55000 χλμ και πριν 2 βδομαδες μου αναψε η ενδειξη η κιτρινη του κινητηρα.το αμαξι δεν τραβαγε καθολου το ειχε η συζυγος τσπα τομ πηρα εγω του εβαλα πετρελαιο καλο και ολα οκ εσβησε ολα καλα!εχθες αναψε παλι αλλα το αμαξι πηγαινε μια χαρα το πηγα κατευθειαν στην αντιπροσωπεια σφακιανακης απο οπου το πηρα και μου ειπε οτι ειναι βαλβιδα καυσαεριων!και να περιμενω γιατι δεν υπαρχει και την περιμενουνε μεσα στον ιουνιο!ερωτηση το εχει παθει κανεις?μηπως να υην καθαρισω και να μην την αλλαξω γιατι ειδα κατι τιμες γαμησετα!??δικαιολογειται τοσο καινουργιο αμαξι να βγαλει τετοια βλαβη?εγγυηση εληξε εκανα μια αιτηση για ανανεωση αλλα δεν νομιζω να την δεχτουνε!αυτα ευχριστω εκ των προτερων!
-
Φιλε papos ψαξε μηνυμα μου εδω καπου Σεπτεμβριο 2016 νομιζω...
Εμενα μου το αλλαξε μεσα στην εγγυηση ( το εχω απο 2014) αλλα κανονικα ειναι αναλωσιμο Με μπερδεψες....Στάλθηκε από το MI 4W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλε του 2015 πως εχει λήξει η εγγυηση?
-
Πρόβλημα με egr σημαίνει 2 πράγματα (μαζί ή ένα από τα δύο):
α) πρατήριο με νοθευμένα καύσιμα.
β) Το αμάξι κυκλοφορεί πολύ μέσα στην πόλη.Το ντίζελ όπως έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές, θέλει ξεκάπνισμα μια φορά την εβδομάδα σε ανοιχτό δρόμο και υψηλές στροφές(όχι κατ'ανάγκη υψηλές ταχύτητες - προσοχή).
Ηρακλής ο ξεκαπνιστής
-
παιδια συγνωμη 4/14 ειναι το αμαξι για αυτο και τελειωσε η εγγυηση.ακομα βεβαια περιμενω να μ πουν εαν θα γινει επεκταση αλλα χλωμο το βλεπω.Ετσι που ρωτησα εκει ποσο θα κοστισει εαν δεν μπει στην εγγυηση ειναι 600 ευρω παρα πολλα ειναι!ρωτησα και εαν γινετε να την καθαρισει απλος και μου ειπε οτι ειναι κλειστο και δεν ανοιγει!ειναι αληθεια??καπου ειδα οτι την καταργουν τελειως την egr αλλωστε νομιζω οτι δεν κανει και κατι!τι λετε?αα και Ηρακλη το ξεκαπνιζα που και που μην νομιζεις!αχαχαχ
-
Παρελαβα εχθες
-
Εχω δυο τρεις αποριες οπου μαλλον θα πρεπει να ρωτησω την αντιπροσωπεια αλλα πειτε μου και εσεις αν γνωριζετε.
Στην εθνικη με κλειστα παραθυρα απο οπου το εφερα δεν ακουγα τιποτα. μολις βγηκα και ανοιξα παραθυρο , καπου καπου ακουγεται μεταλλικος ηχος σαν να ακουμπαει το φρενο στην μερια του οδηγου- μπροστα.Να το κανω καμια βολτα ακομα μηπως φαγωθει και στρωσει λετε? -
Η μηχανη μου φαινεται οτι κανει θορυβο για βενζινη.Ετσι κανουν τα καινουρια?
-
ο συναγερμος που εχει(εργοστασιακος) η ειναι γτπ η εγω δεν ξερω πως δουλευει ακομα.Καταρχην δεν υπαρχει ματακι να βλεπει εσωτερικη κινηση. επισης δεν χτυπαει μολις πιασω το αυτοκινητο και το ταρακουνησω. Στην μονη περιπτωση που βαρεσε ηταν οταν εβαλα συναγερμο με ανοιχτο το ενα παραθυρο και μονο οταν ξεκλειδωσα απο μεσα την πορτα και την ανοιξα απο εξω αρχισε να βαραει. τι σοι συστημα ειναι τουτο
Κατα τα αλλα πολυ καλο και το αυτοματο του τελειο μιας και το φοβομουν επειδη δεν το ειχα δοκιμασει
-
-
Καλορίζικο. Ποιά έκδοση πήρες?
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ευχαριστω.
1400 gl+ αυτοματο -
Όταν το παρέλαβες, έλεγξες αν έχει τα πάντα, όσα υπόσχεται η GL+ έκδοση.
Όταν παρέλαβα το προηγούμενο αμαξι μου (Opel Astra) το 2008, μου έκανε κακή εντύπωση που λείπαν κάποια πράγματα που υπήρχαν στο διαφημιστικό και φυσικά αφορούσαν την έκδοση για την οποία πλήρωσα. Π.χ. υποσχόταν κλιματισμό ενώ είχε AC και επίσης υποσχόταν αυτόματα φώτα, αλλά ... δεν.Το GL+ σου (το οποίο περιμένω και γω τέλη Ιουλίου) έχει π.χ. ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέφτες και θερμαινόμενα μπρος καθίσματα, όπως διαφημίζει στο φυλλάδιο?
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης alexos έγραψε:
3) ο συναγερμος που εχει(εργοστασιακος) η ειναι γτπ η εγω δεν ξερω πως δουλευει ακομα.Καταρχην δεν υπαρχει ματακι να βλεπει εσωτερικη κινηση. επισης δεν χτυπαει μολις πιασω το αυτοκινητο και το ταρακουνησω. Στην μονη περιπτωση που βαρεσε ηταν οταν **εβαλα συναγερμο με ανοιχτο το ενα παραθυρο **και μονο οταν ξεκλειδωσα απο μεσα την πορτα και την ανοιξα απο εξω αρχισε να βαραει. τι σοι συστημα ειναι τουτο...άντε να πεις ότι το αντικραδασμικό μπορεί να μην το έχει εργοστασιακός συναγερμός,
άντε με πολλή επιείκιανα μην έχει αισθητήρα κίνησης στην καμπίνα;
...και πώς ασφάλισε ο συναγερμός - εργοστασιακός μάλιστα - χωρίς να δώσει εντολή να κλείσουν παράθυρα;
Εκτός αν είναι χειροκίνητα τα παράθυρα, οπότε πάσο....τέλος πώς κλειδώνει το αυτοκίνητο και δεν ασφαλίζει και τις μέσα χειρολαβές;
τελικά δηλαδή αυτό που ήταν απίστευτο, συμβαίνει όντως...
-
Φίλε alexos,καλορίζικο και καλοτάξιδο!
Για τις απορίες σου: 1) Το παράθυρο το άνοιξες τέρμα ή μέχρι τη μέση; Γιατί αν είναι μισάνοιχτο,αναφέρθηκε -ιδίως στο προfl- πως κάνει έναν θόρυβο.Σίγουρα είναι από μπροστά;Eπειδή λες εθνική,αν άνοιξες εκεί το παράθυρο,μήπως είναι αεροδυναμικός θόρυβος; 2) Αν είχες το 3κύλινδρο 1000άρι,θα σου έλεγα με πιο βεβαιότητα ναι,αλλά έχεις το 1.4 Παρακολούθησε το,αν και δώσε καλύτερη περιγραφή τι ακριβώς θόρυβο ακούς (πάντως,εγώ που το είχα τεστάρει έχει έναν ήχο ευχάριστο για μένα-ιδίως όταν ανεβάζει στροφές ο κινητήρας). 3) Ο συναγερμός δεν είναι ογκομετρικός δηλ. π.χ. με ανύψωση του οχήματος,γι αυτό λειτουργεί έτσι. -
alnotas ναι ολα που λεει το φυλλαδιο τα εχει και θερμαινομενα και ηλεκτρικους καθρεπτες( δεν κλεινουν βεβαια με το που κλειδωσεις) μεχρι και συναγερμο ο θεος να τον κανει
inertia ευελπιστω οτι θα εχει καπου να ρυθμισω ευαισθησιες κλπ και να φτιαξει καπως. αλλα ματακι δεν εχει και τα παραθυρα δεν κλεινουν με το που κλειδωσεις.Απο την χαρα μου δεν τον εβαλα να μου δειξει τον συναγερμο και οταν γυρισα σπιτι κλειδωνω και λεω κατσε να δω πως σκουζει και τιποτα χαχα. Μαλιστα και το manual μεσα αν θυμαμαι καλα( θα το ξαναδιαβασω) δεν αναφερει τιποτα για κραδασμους και κινηση , παρα μονο οταν ανοιξει η πορτα.
-
πανορμους απο το φρενο απο την πλευρα του οδηγου το ακουω. θα ελεγα σαν να ακουμπαει το τακακι στο δισκο. σημερα και το σκ που θα εχω περισσοτερο χρονο θα το ξαναδω
-
Εγώ θα σου έλεγα να μην ανησυχείς, για τα πρώτα 300-400χλμ τουλάχιστον. Έτσι κάνουν τα καινούρια τακάκια μέχρι να 'κάτσουν'. Αν τώρα αυτό συνεχιστεί και μετά, πας και το βλέπεις.
Σε νιώθω πάντως.
-
Ο χρήστης alexos έγραψε:
alnotas ναι ολα που λεει το φυλλαδιο τα εχει και θερμαινομενα και ηλεκτρικους καθρεπτες( δεν κλεινουν βεβαια με το που κλειδωσεις) μεχρι και συναγερμο ο θεος να τον κανειinertia ευελπιστω οτι θα εχει καπου να ρυθμισω ευαισθησιες κλπ και να φτιαξει καπως. αλλα ματακι δεν εχει και τα παραθυρα δεν κλεινουν με το που κλειδωσεις.Απο την χαρα μου δεν τον εβαλα να μου δειξει τον συναγερμο και οταν γυρισα σπιτι κλειδωνω και λεω κατσε να δω πως σκουζει και τιποτα χαχα. Μαλιστα και το manual μεσα αν θυμαμαι καλα( θα το ξαναδιαβασω) δεν αναφερει τιποτα για κραδασμους και κινηση , παρα μονο οταν ανοιξει η πορτα.
Να με συγχωρείς δηλαδή δε φταις εσύ
αλλά τέτοιο '''''συναγερμό''''' σου φτιάχνω κι εγώ
με μια σειρήνα και ένα ρελεδάκι που θα το συνδέσω στην επαφήυποτίθεται ότι το πακέτο με συναγερμό προσφέρει την πληρέστερη ασφάλεια
για να μου λες ότι δεν κλειδώνουν οι μέσα χειρολαβές,
και υποτίθεται ότι το SX4 δεν είναι κανένα A segment να πεις ότι κάνουν φτήνιες
για να μην έχει ούτε ογκομετρικόλοιπόν αυτό το '''''συναγερμό''''' δε θα τον συζητούσα σε δώρο της αντιπροσωπείας
όχι να μου πεις ότι είναι εργοστασιακός και μάλιστα πακέτο εξοπλισμού που πληρώνειςτρελό fail
ούτε 20 χρόνια πίσω αυτοκίνητα δεν έρχονταν με τέτοιο εργοστασιακό εξοπλισμό -
Αυτός ο συναγερμός ΕΙΝΑΙ ο εργοστασιακός, δυστυχώς.
Τον ίδιο τύπο είχε και το Picanto του 2014 της γυναίκας μου.Μάλιστα δεν τον λένε συναγερμό αλλά 'αντικλεπτικό σύστημα'.
Δες σελ. 3
http://www.suzuki.gr/new-s-cross/assets ... _sheet.pdfΤο γνώριζα γιαυτό και ζήτησα στα 'δώρα', extra συναγερμό με ογκομέτρηση.
-
Εμένα αυτό που με απασχολεί περισσότερο είναι η ασφάλεια του Keyless system.
Δείτε αυτό
Youtube Video -
είναι η απόδειξη ότι δεν είναι ίδιο το κάθε στοιχείο εργοστασιακού εξοπλισμού που τοποθετείται σε διάφορα μοντέλα
πραγματικά δεν είναι σχήμα λόγου
ούτε 20 χρόνια πίσω αυτοκίνητα δεν έρχονταν με τέτοιο εργοστασιακό συναγερμόεπιβεβαιώνεται άλλη μια φορά
συγκρίνουμε πολλές φορές ανόμοια πράγματα
ακόμα κι όταν διαβάζουμε την ίδια λέξη στη λίστα του εξοπλισμού -
alexos,εγώ ήθελα να σε ρωτήσω αν έχεις διαπιστώσει πως υπάρχει φωτισμός στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας και στα πόδια οδηγού και συνοδηγού, όπως αναφέρει εδώ: http://www.suzuki.gr/new-s-cross/assets ... _sheet.pdf (υποθέτω πως λειτουργούν με το που ανάβεις τα φώτα)
Ρωτάω,γιατί σε όσα βιντεάκια είδα στο youtube με νυχτερινό φωτισμό-αναμμένο καντράν, δεν το παρατήρησα.
-
ναι alnotas μπραβο αντικλεπτικο το αναφερει στο manual. ρε πως παιζουνε με τις λεξεις για να μας μπερδευουν. Ας λεγανε κινεζικος συναγερμος να ξεραμε τι μας περιμενει . Τωρα και παλι δεν ξερω αν το γνωριζα οτι θα ειναι ετσι ο συναγερμος αν θα αφηνα να ξηλωσουν ολο το ταμπλο για να περασουν ματακια κλπ. Μεχρι να μου το κλεψουν θα λεω οτι καλα εκανα χαχα.
panormus στα ποδια εχει φωτισμο. στην κονσολα δεν παρατηρησα κατι, θα ξαναδω
SUZUKI SX4 SCROSS