-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Λογικά μόλις το στρώσεις θα δεις μέχρι 1 λίτρο παραπάνω. Άψογα δηλαδή.
Δεν ξέρω τι οδηγουσες πριν αλλά εγώ πού έχω 1.6 ατμόσφαιρα έχω μέση 8.7.Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν το κόβω να περνάω τα 5.2-5.3 . Τεσπα θα δουμε.
Mazda cx7 ειχα πριν παλιότερα πεζό 307, αλλα λόγω δουλειάς εχουν πέσει δεκάδες αμάξια στα χερια μου απο Toyota hilux και Mitsubishi l200 μέχρι σκοντα οκταβια τούρμπο , grand vitara, jimny, και πολλα αλλα... -
Εμ πες το έτσι, ότι το πας από φεραρι σε φεραρι χριστιανέ μου. Μας έσκασες!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Μίλησε και το πουλί που εχει φάει τα νιάτα του ποσταροντας εδω μεσα μια 10ετια τωρα!!!!
ετσι ειναι φιλε μου... χαλια μαυρα! Γι αυτο και γω σου λεω... σηκω φύγε απο το φορουμ, μην χαραμισεις τα νιατα σου σαν και μενα εδω μεσα!!!!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μίλησε και το πουλί που εχει φάει τα νιάτα του ποσταροντας εδω μεσα μια 10ετια τωρα!!!!
ετσι ειναι φιλε μου... χαλια μαυρα! Γι αυτο και γω σου λεω... σηκω φύγε απο το φορουμ, μην χαραμισεις τα νιατα σου σαν και μενα εδω μεσα!!!!
Έφαγες τα νιάτα σου αλλά δημιούργησες τον παράδεισο ΜΕΓΑΛΕ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ!!!
-
Γράφω μόνο και μόνο για όποιον ψάχνει στοιχεία για το αμαξάκι του νηματος σχετικά με κατανάλωση...
Έφτασα τα 6500χλμ και εδω και αρκετό καιρό σταμάτησα να κοιτάω αυτό το βοηθητικό της
οθόνης για τις αλλαγές ταχύτητας.
Ευχαριστιέμαι να το οδηγώ,το γκαζι του είναι ότι πρέπει για αυτό το αμάξωμα,
το πάω όπως μου ''βγαίνει'' και δεν κοιτάω άλλο καταναλώσεις.
Είμαι πλέον 100% σίγουρος ότι είναι οικονομικό αλλά και γενικά μια πολύ καλή αγορά.
Οι μετρήσεις αντλίας μέχρι τώρα 5.06l/100 σε διάφορες διαδρομές (οχι όμως κίνηση Αθήνας).
Άλλος που έχει το 4χ4 με περισσότερα χλμ μου είπε είναι στα 5.5.@corsair
όταν έχεις πει ότι
''είμαστε στο 2014 και κάτι μάρκες τύπου suzuki δεν θα έπρεπε να υπάρχουν''
sorry αλλά δεν μπορώ να πάρω σοβαρά ότι και να γράψεις... -
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
@corsair
όταν έχεις πει ότι
''είμαστε στο 2014 και κάτι μάρκες τύπου suzuki δεν θα έπρεπε να υπάρχουν''
sorry αλλά δεν μπορώ να πάρω σοβαρά ότι και να γράψεις...Γιατί γκρεμιζεις τους μύθους? ολοι τον ειχαμε σαν θεό για τις αποψεις του! Και έρχεσαι εσυ τωρα και τον αμφισβητείς? τι θα απο γίνουμε εμεις?
Εμενα παλι δεν με ενοχλούν αυτές οι αποψεις του περι αμαξιων με αφήνει παγερά αδιάφορο.
Πιο πολυ με ενοχλούν οι ρατσιστικές και φασιστικές αποψεις του τυπου'με προσβάλει την αισθητική ενας μαυρος να κρατά στα χερια του ενα προιον καθαρά για λευκους...'
Οι αποψεις του φασισταρα για τα αμάξια μας πείραξαν?!
-
Πεστα ρε tkin, που μας έχει πρήξει με τα θέσφατά του. Κάτω τα χέρια από το SX4!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111εναεναεναενα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πεστα ρε tkin, που μας έχει πρήξει με τα θέσφατά του. Κάτω τα χέρια από το SX4!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111εναεναεναεναΚαλα εσυ συντάξου με το ρατσιστομουτρο.....
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Εμ πες το έτσι, ότι το πας από φεραρι σε φεραρι χριστιανέ μου. Μας έσκασες!Hello!! Μιλάω για αμάξια δουλειάς!!!!! Ακατοικητο τελειως?!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Πεστα ρε tkin, που μας έχει πρήξει με τα θέσφατά του. Κάτω τα χέρια από το SX4!!!!!!!!!!!!!!111111111111111111111εναεναεναενα
Καλα εσυ συντάξου με το ρατσιστομουτρο.....
Αν τον γνωρισεις θα καταλάβεις πως εκανε πλακα, αν και οντως αποτυχημένη, καθως τα κορεατακια το εκαναν για τα κινεζοχερια τα βρωμοανδροειδη τους.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καλα εσυ συντάξου με το ρατσιστομουτρο.....
Αν τον γνωρισεις θα καταλάβεις πως εκανε πλακα, αν και οντως αποτυχημένη, καθως τα κορεατακια το εκαναν για τα κινεζοχερια τα βρωμοανδροειδη τους.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
Ναι ναι ξερω δεν ειμαι εγω ρατσιστής αυτοι ειναι μαύροι! Ωραίες πλάκες βρε παιδιά! Τα φασιστακια φαίνονται απο μακρια ευτυχώς....
-
Απορω γιατι μαλωνετε... Λες κι εχετε τιποτα χωρισετε...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Απορω γιατι μαλωνετε... Λες κι εχετε τιποτα χωρισετε...Του ειπαμε πως ο κουβάς του, δεν ειναι η αποκαλυψη της αυτοκινησης και καλυτερα να κατουρησει λιγο.... αλλα θυμωσε και το γυρνα και σε προσωπικο...
@ dolomites: δεν πειραζει αν δεν με παιρνεις στα σοβαρα... δικαιωμα σου. Εγω με παιρνω και μου αρκει Μερικές αυτοκινητοβιομηχανιες, απλα ειναι κακα ανέκδοτα... η Daihatsu πχ το κατάλαβε απο μονη της και την εκανε.
-
Απορω γιατι μαλωνετε... Λες κι εχετε τιποτα χωρισετε...
Του ειπαμε πως ο κουβάς του, δεν ειναι η αποκαλυψη της αυτοκινησης και καλυτερα να κατουρησει λιγο.... αλλα θυμωσε και το γυρνα και σε προσωπικο...
@ dolomites: δεν πειραζει αν δεν με παιρνεις στα σοβαρα... δικαιωμα σου. Εγω με παιρνω και μου αρκει Μερικές αυτοκινητοβιομηχανιες, απλα ειναι κακα ανέκδοτα... η Daihatsu πχ το κατάλαβε απο μονη της και την εκανε.
Κοιτά για τα αμάξια πες οτι θες με αφήνει παγερά αδιάφορο η γνώμη σου, οπως βλέπεις δεν υπαρχουν πολλοι που σε παίρνουν σοβαρά, αν θες περιόρισε λίγο τα ρατσιστικά σου σχόλια αυτα με ενοχλούν πραγματικα. Αν παλι ειναι και αυτο δύσκολο συνέχισε τουλαχιστον ελπιζω να σταματά στις γραμμες των φόρουμ το ρατσιστικό σου μενος και να μην επεκτείνεται και σε άλλες...δράσεις....
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Γιατί αλήθεια; Αν τους βάφανε στο χρώμα του δεν θα ήταν καλύτερα;μη το ψάχνεις...
είπαμε, η ομορφιά ενός αυτοκινήτου είναι υποκειμενικό θέμα.
Άλλος το βλέπει ασχημόπαπο το scross, άλλος όχι.
Προσωπικά η όποια αντιθεση ασπρο/μαυρο μου έκανε κλικ για το αμάξι.
Φρόντισα βέβαια να το δω πρώτα σε αυτήν την έκδοση/χρ'ωμαΚυρίως το δέσιμο μούρη+ζαντες+περιμετρικά προστατευτικά+πίσω φιμέ+ράγες
-
@ dolomites: δεν πειραζει αν δεν με παιρνεις στα σοβαρα... δικαιωμα σου. **Εγω με παιρνω και μου αρκει ** Μερικές αυτοκινητοβιομηχανιες, απλα ειναι κακα ανέκδοτα... η Daihatsu πχ το κατάλαβε απο μονη της και την εκανε.
επιχειρήματα περίμενα, παραδείγματα κλπ μπας και βοηθησεις κάποιον που ψάχνει suzuki.
Σε γενικούς αφορισμούς δεν συνηθίζω να δίνω βάση.
Αλλά οκ!
είσαι σαφής με αυτό που λες. -
Ο χρήστης dolomites έγραψε:
@ dolomites: δεν πειραζει αν δεν με παιρνεις στα σοβαρα... δικαιωμα σου. **Εγω με παιρνω και μου αρκει ** Μερικές αυτοκινητοβιομηχανιες, απλα ειναι κακα ανέκδοτα... η Daihatsu πχ το κατάλαβε απο μονη της και την εκανε.
επιχειρήματα περίμενα, παραδείγματα κλπ μπας και βοηθησεις κάποιον που ψάχνει suzuki.
Σε γενικούς αφορισμούς δεν συνηθίζω να δίνω βάση.
Αλλά οκ!
είσαι σαφής με αυτό που λες.Eπιχειρηματα θα σου εδινε απειρα αν μιλουσαμε για μια σοβαρη μαρκα για να ασχοληθεί τωρα απλα δεν ασχολειται με τετοιες αστειες μαρκες! δεν ειναι κορόιδο!
-
Για να εχουν πλήρη εικόνα υποψήφιοι φίλοι αγοραστές του συγκεκριμένου μοντέλου, σημερα μετα απο καιρο μέτρησα μια αμιγώς αστική διαδρομή στην θεσσαλονικη. Μηδένισα απο χαριλαου γηπεδο αρη εκανα την διαδρομή μέχρι τσιμισκη κεντρο , ψάξιμο για παρκάρισμα, μανούβρες, μια δυο φορές κατάφερα να βάλω 4η φουλ μποτιλιάρισμα, φανάρια, και επιστροφή πυλαια φουλ Δλδ ανηφόρα με clima διαρκώς αναμμενο**. Μέση καταναλωση 6.8. **Θεωρω οτι ειναι η μεγαλύτερη καταναλωση που μπορω να γράψω, ειχα φανάρια, μποτιλιάρισμα, μανούβρες σε παρκάρισμα , clima, και ανηφόρα χωρις κατηφόρα. Θεωρω τα πηγε καλα .
Και βλέποντας την συμπεριφορά του μετρητή κατα την διαρκεια του παρκαρίσματος, μπήκα κανά 2 φορές γιατι ημουν τσίμα τσίμα, αν δεν ειχα το παρκάρισμα θα έγραφε γύρω στο 1 λτ κατω. -
Μια χαρα ειναι.
-
Ο χρήστης Εαβίτης έγραψε:
Μια χαρα ειναι.Και εγω ετσι νομιζω.
SUZUKI SX4 SCROSS