-
Το λεπον.
Το Ιμπιθρα μου, του 01/99, μέσα στην ατέλειωτη λίστα με τα έξτρα εχει και το κεντρικό κλείδωμα.
Αλλα δεν ειναι ηλεκτρικό αλλα σαν πνευματικό, δλδ απο όσο μου εχουν πει δουλευει με υποπιεση και ανεβοκατεβάζει τις ασφάλειες.
Τωρα αυτο που θέλω.
Θέλω να μπει ένας μηχανισμός συν ενα κομβιον στην κονσόλα, οπου αυτο πατώντας το θα κλειδώνει απο μέσα το πόρτ παγκαζ.
Δηλαδή, με το κλειδί να ανοιγοκλεινουν ως εχουν οι πόρτες και το πόρτ παγκαζ μονο με τον ηλεκτρονικό μηχανισμό μέσα απο το αμάξι ξεχωριστά απο το υπόλοιπο.Ποιος γάτος μπορει να μου το καταφέρει αυτο ;
-
Το λεπον.
Το Ιμπιθρα μου, του 01/99, μέσα στην ατέλειωτη λίστα με τα έξτρα εχει και το κεντρικό κλείδωμα.
Αλλα δεν ειναι ηλεκτρικό αλλα σαν πνευματικό, δλδ απο όσο μου εχουν πει δουλευει με υποπιεση και ανεβοκατεβάζει τις ασφάλειες.
Τωρα αυτο που θέλω.
Θέλω να μπει ένας μηχανισμός συν ενα κομβιον στην κονσόλα, οπου αυτο πατώντας το θα κλειδώνει απο μέσα το πόρτ παγκαζ.
Δηλαδή, με το κλειδί να ανοιγοκλεινουν ως εχουν οι πόρτες και το πόρτ παγκαζ μονο με τον ηλεκτρονικό μηχανισμό μέσα απο το αμάξι ξεχωριστά απο το υπόλοιπο.Ποιος γάτος μπορει να μου το καταφέρει αυτο ;
-
Το λεπον.
Τωρα αυτο που θέλω.
-
Έπρεπε να είχες πάρει Ford δε θα είχες τέτοια θέματα.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Έπρεπε να είχες πάρει Ford δε θα είχες τέτοια θέματα.Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Νext week!!!
-
Ρε σοβαρά μιλάω
Κουβαλάω εξοπλισμό στο πόρτ παγκαζ και θελω να έχω λίγο πιο ήσυχο το κεφάλι μου. -
Άλλαξε την κλειδαριά του πορτμπαγκάζ για να έχεις διαφορετικό κλειδί από τις πόρτες και αποσύνδεσε το κεντρικό κλείδωμα.
Μετά θα πρέπει να ρίχνουν το κάθισμα για να έχουν πρόσβαση στο πορτμπαγκάζ.
Μεγάλη δυσκολία. -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το λεπον.
Τωρα αυτο που θέλω.
Κανονικά αν γυρίσεις τη κλειδαρια του πορτ μπαγκαζ 90 μοιρες σε οριζόντια θέση,με το κλειδί εννοειται ,το πορτ μπαγκαζ πρεπει να μένει μονίμως κλειδωμένο,ανεξάρτητα απο το κεντρικό κλείδωμα.Για δοκιμασε το.
-
^σωστος, και στο αβενσις ετσι ειναι
-
...και στο Τέμπρα.
-
^ και το πατσιατ.
-
Το ξέρω ότι μπορεί να γίνει αυτό.
Αλλά δεν με βολεύει.Καποιες φορές δεν θέλω να βγαίνω απο το αμάξι για να ανοίξει κάποιος άλλο το πορτ παγκαζ και να βάλει - βγάλει κατι.
Ενω με το κουμπί απο μέσα θα το ανοίγω και θα το κλέινω όποτε θέλω, μέσα απο το αμάξι.
Υπάρχει ο γάτος που μπορεί να μου το κάνει;
-
Πηγαινε σε καναν ηλεκτρολογο ρε Θανο λογικα θα στη κανει τη δουλεια!
-
Ψαγμενη συμβουλη.
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ψαγμενη συμβουλη.Μια ηλεκτρικη κλειδαρια θα του φτιαξει ρε παιδια και τελος το θεμα...
-
Θανο ξεχασα ρε!
Δοκιμασε το αλλο... Κλειδωσε τις ασφαλειες, και βαλε καποιον να προσπαθησει να σου ανοιξει το πορτπαγκαζ να δεις αν ανοιγει. Εμενα ας πουμε στο δικο μου αμαξι, αν ειναι κλειδωμενες οι ασφαλειες μεσα, αν πατησω το κουμπι να ανοιξει το πορτπαγκαζ απο μεσα δεν ανοιγει, εκτος και αν ξεκλειδωσω. Δες το μια ετσι, αφου εχει που εχει κεντρικο κλειδωμα.
-
Θανο ξεχασα ρε!
Δοκιμασε το αλλο... Κλειδωσε τις ασφαλειες, και βαλε καποιον να προσπαθησει να σου ανοιξει το πορτπαγκαζ να δεις αν ανοιγει. Εμενα ας πουμε στο δικο μου αμαξι, αν ειναι κλειδωμενες οι ασφαλειες μεσα, αν πατησω το κουμπι να ανοιξει το πορτπαγκαζ απο μεσα δεν ανοιγει, εκτος και αν ξεκλειδωσω. Δες το μια ετσι, αφου εχει που εχει κεντρικο κλειδωμα.
-
Εμένα BMW, έχει το κόλπο με την κλειδαριά. Το έχω πάντα κλειδωμένο και ανοίγει μόνο με το κλειδί ή με το κουμπί που έχει στο κλειδί και ΔΕΝ ανοίγει από το κουμπί που ήδη έχει στη θέση του οδηγού. Η ιδέα υποθέτω είναι να μπορείς να έχεις πράματα πίσω που δεν θα στα πάρει κάποιος που έχει μόνο το απλό κλειδί (το χωρίς τηλεχειρισμό, που ανοίγει μόνο πόρτες και μηχανή, αυτό που δίνεις στον παρκαδόρο (βέβαια αν πέφτουν τα καθίσματα.....)).
Το πιο πιθανό είναι ότι αν έχεις κεντρικό κλείδωμα θα υπάρχει κι εκεί κλειδαριά. Αν είναι ηλεκτρική μπορείς πολύ εύκολα να την συνδέσεις με διακόπτη από τη θέση του οδηγού έτσι ώστε να μένει κλειδωμένη πάντα (άσχετα με το κεντρικό κλείδωμα) και να ξεκλειδώνει μόνο με το διακόπτη σου (μάλλον είναι πιο απλό να θέλει διακόπτη στο οφ ΚΑΙ κεντρικό ξεκλείδωμα).
Αν δεν είναι ηλεκτρική και την ξηλώσεις μετά αν ξεχαστείς το κεντρικό δεν θα την κλειδώσει.... οπότε για πιο σωστά θα πρέπει να βάλεις ηλεκτρική αλλά να τραβήξεις καλώδιο από κάποιο ρελέ του κεντρικού ή κάποια αντλία ώστε και να κλειδώνει από το κεντρικό και να το ελέγχεις με σχετικό διακοπτάκι.
Φυσικά όλες οι παραπάνω λύσεις σημαίνουν καλώδια από πίσω μέχρι μπρος. Εκτός αν το κάνεις ασύρματο, αν πχ έχεις κάποιο τηλεχειριστήριο για γκαράζ με επιπλέον κουμπιά να το προγραμματίσεις να ξεκλειδώνει (και να κλειδώνει μόλις το ξανακλείσεις). -
Σε καποια αυτοκινητα, οταν ξεκλειδωνεις με τηλεχειρισμο, ανοιγει μονο η πορτα του οδηγου ενω οι υπολοιπες 3 και το πορτμπαγκαζ θελουν 2ο πατημα του κουμπιου.
Σε αλλα παλι, ομοιως με το παραπανω εχοντας σαν εξτρα feature, οτι ξεκλειδωνουν οι υπολοιπες πορτες οταν τραβηξεις το χερουλι της πορτας του οδηγου...
Ψάχνω γάτο...!