-
Καλησπέρα ειναι η δεύτερη φορά που γράφω στο φόρουμ...έχω μαζέψει ένα χρηματικό ποσό και θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο...είμαι ανάμεσα σε polo και ibiza μοντέλο απο 00'-04!!Με ενδιαφέρει να είναι οικονομικό οσο γίνεται(αυτοκίνητο παίρνω ξέρω οτι έχει έξοδα),προσεγμένο και να μην βγάζει πολλά προβλήματα(γιατι θα βγάζει...10++)!!!
Σκέφτομαι να αγοράσω αυτοκίνητο εως 1400cc, αν έχετε και εσείς να προτείνετε κάποια άλλη επιλογή και να τη στηρίξετε με επιχειρήματα θα σας ήμουν υπόχρεος!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! -
Καλησπέρα ειναι η δεύτερη φορά που γράφω στο φόρουμ...έχω μαζέψει ένα χρηματικό ποσό και θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο αυτοκίνητο...είμαι ανάμεσα σε polo και ibiza μοντέλο απο 00'-04!!Με ενδιαφέρει να είναι οικονομικό οσο γίνεται(αυτοκίνητο παίρνω ξέρω οτι έχει έξοδα),προσεγμένο και να μην βγάζει πολλά προβλήματα(γιατι θα βγάζει...10++)!!!
Σκέφτομαι να αγοράσω αυτοκίνητο εως 1400cc, αν έχετε και εσείς να προτείνετε κάποια άλλη επιλογή και να τη στηρίξετε με επιχειρήματα θα σας ήμουν υπόχρεος!!!Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! -
Καλοταξιδος
-
Ο χρήστης anbethadon έγραψε:
... polo ... ibiza...Καλοταξιδος
...
-
Άσε και στην άκρη κάνα φράγκο....
-
Το θέμα έχει 1250 προβολές και απάντηση δεν πήρε
Στα αυτοκίνητα που ψάχνεις πιο πολύ παίζει ρόλο η κατάστασή του παρά το συγκεκριμένο μοντέλο. Οπότε έχε μαζί σου κάποιον που ξέρει και να το δει φανοποιός/συνεργείο πριν την αγορά.
Στα μοντέλα που λες θα πρέπει να αποφασίσεις μεταξύ 75 και 100 ίππων. Τα 100άρια δεν τραβάνε κάτω από τις 2500σαλ. οπότε πράξε ανάλογα με το πως οδηγείς. Άλλες δημοφιλείς επιλογές είναι Corsa, 206. Βασικά οτιδήποτε από Punto μέχρι Yaris που αμφότερα κερδίζουν 100 ευρώ το χρόνο στα τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με τα 1400άρια (135 έναντι 240 ευρώ) χωρίς να χάνουν πολύ (ειδικά το Yaris) σε επιδόσεις. -
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Το θέμα έχει 1250 προβολές και απάντηση δεν πήρεKαι αυτός που το ξεκίνησε έχει να μπει στο φόρουμ απο τις 04/05/14 .Και;
Αγορά μεταχειρισμένου αυτοκινήτου...Προτάσεις!!!