-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Δέχεσαι ότι για κάποιους το να χαιδολογιούνται ή να κρατούνται χέρι χέρι στην παραλία 2 άντρες είναι εξίσου περίεργο όσο είναι για άλλους να φιλάνε κάποιοι κρανία? Εκεί είναι η βάση της κουβέντας.
Όχι, αυτό δεν μπορώ να το δεχτώ. Αρνούμαι ρε παιδί μου να το δεχτώ, γιατί μετά θα πρέπει να πάω να αυτοκτονήσω. Είναι η επιτομή της υποκρισίας και της ανηθικότητας να συμβαίνει αυτό.
Εγώ πάλι το δέχομαι, δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς. Τα αποβλακωμένα ΖΩΑΔΙΑ είναι παντού γύρω μας. Απλά απορώ με τον εαυτό μου που πέφτω από τα σύννεφα κάθε φορά που ακούω/διαβάζω dimikες...
Το λάθος που κάνεις είναι ότι νομίζεις ότι όλα είναι όπως το άμεσο σου περιβάλλον, δεν σκέφτεσαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ζουν και σκέφτονται διαφορετικά από σένα.
Για να στο κάνω λιανά βάλε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να πάει χεράκι χεράκι μια βόλτα σε ένα χωριό της Καρδίτσας ή ακόμα χειρότερα σε ένα χωριό της ορεινής Κρήτης, και βάλε μετά μια λιτανεία με ολόκληρο σκελετό αγίου, προσπάθησε τώρα να φανταστείς τις αντιδράσεις και τι είναι περίεργο και για ποιον. Καλός ο μικρόκοσμος μας αλλά να βγαίνουμε και λίγο από την γυάλα έτσι?
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Μετά μου λες ότι εγώ έχω παίξει μπουνίδια με την πραγματικότητα....βγες εκεί έξω και ρώτα να δεις πόσοι το θεωρούν φυσιολογικό επειδή υπάρχει παντού στην φύση και πόσοι θεωρούν πιο περίεργο 2 άντρες χέρι χέρι από το να φιλήσουν το κρανίο του τάδε αγίου.Σου έχω ήδη απαντήσει πόσο με ενδιαφέρει η γνώμη του κάθε μαλάκα.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Για να στο κάνω λιανά βάλε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να πάει χεράκι χεράκι μια βόλτα σε ένα χωριό της Καρδίτσας ή ακόμα χειρότερα σε ένα χωριό της ορεινής Κρήτης, και βάλε μετά μια λιτανεία με ολόκληρο σκελετό αγίου, προσπάθησε τώρα να φανταστείς τις αντιδράσεις και τι είναι περίεργο και για ποιον. Καλός ο μικρόκοσμος μας αλλά να βγαίνουμε και λίγο από την γυάλα έτσι?Νταξ, αυτοί μπορεί να πηδάνε και κατσίκες, θα τους πάρουμε στα σοβαρά τώρα;
-
Δεν γίνεται να είναι πάντα σεβαστές οι επιθυμίες του άλλου, θα γίνουμε ζούγκλα, πρέπει να υπάρχουν όρια, λογικής, ανεκτικότητας, ευπρέπειας, ασφάλειας, υγιεινής, καλαισθησίας, κλπ, κλπ.
Αν γίνονται πάντα σεβαστές οι επιλογές του άλλου τότε όποιος κλέβει, βιάζει, δολοφονεί, θα πρέπει να σεβαστούμε την επιλογή του, έλεος δηλαδή με τη δημοκρατία του κώλου που ξαφνικά μας έχει βαρέσει.
Ζούμε σε κοινωνία με κανόνες, αλλαγές υπάρχουν πάντα γιατί ο άνθρωπος και οι κοινωνίες του εξελίσσονται, αλλά με φειδώ και μέτρο ώστε να αφομοιώνονται ομαλά, οι κοινωνίες δεν είναι παντού ίδιες, ούτε το ίδιο ανακτικές σε κάποια πράγματα, η ισοπέδωση των πάντων πολύ εύκολα γίνεται ασυδοσία.
Η Ελληνική κοινωνία είναι σε πολλά ανεκτική και έχει κάνει πολλά βήματα εμπρός, σε ορισμένα θέματα όμως υπάρχουν ακόμα κόκκινες γραμμές, και κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να υπάρχει πίεση για γρήγορες αλλαγές, για αλλαγές που ακόμα δεν είναι αποδεκτές στο σύνολο τους, αγάλη - αγάλη γίνεται η αγουρίδα μέλι, το σίγουρο είναι ότι η σκηνή του φιλήματος στο κρανίο είναι φανατική, δεν είναι ένδειξη ειλικρινούς σεβασμού, είναι θεατρινισμός 100%, και ίσως να υπήρχε από πρίν καθαρισμός, απολύμανση κλπ. Το θεωρώ πρόκληση και θα έπρεπε ο αρχιεπίσκοπος να είχε βάλει στη θέση του τον ιερωμένο, αν είναι ο ίδιος ο ασρχιεπίσκοπος που το έκανε αυτό, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα και το θεωρώ μέγα φάουλ την εκκλησίας, γιατί όσο πιστό και αν είναι το εκκλησίασμα που παραβρέθηκε, θα υπήρχαν και διαφωνούντες της πράξης αυτής,
Υπάρχουν πολύ τρόποι για να δείξει η εκκλησία την αγιοσύνη ενός αγίου όπως αυτή τον εννοεί, και όχι με αυτούς τους φτηνούς θεατρινισμούς που διχάζουν τους πιστούς και προκαλούν το κοινό αίσθημα.
Όσο η κοινωνία εξελίσσεται, πχ στα θρησκευτικά θέματα υπάρχουν ακόμα πολλά ταμπού, όσο ανοίγεται μία κοινωνία τόσο μεγαλώνει ο φανατισμός προς το όποιο δόγμα γιατί λιγοστεύουν οι πιστοί, έτσι οι κεφαλές του δόγματος αυτού αυξάνουν το φανατισμό για να διατηρήσουν τους πιστούς τους, όσο λιγότεροι οι πιστοί ενός δόγματος, τόσο περισσότερο φανατισμένοι είναι.
Εδώ στην Ελλάδα από τη στιγμή που το κράτος ακόμα περπατάει χέρι - χέρι με την εκκλησία θέλουμε ακόμα 100 χρόνια για να αλλάξουν τα πράγματα πρώτα μέσα στην εκκλησία και μετά προς τους πιστούς, όσοι δεν πιστεύουν καλά κάνουν, οι ύβρεις όμως και οι ειρωνείες συνήθως εξαγριώνουν τους πιστούς και φέρνουν το αντίθετο αποτέλεσμα.
Καλά θα κάνουμε να ασχοληθούμε λίγο με τους Τζιχαντιστές γιατί υπάρχουν δυναμικές πρόσφατες εξελίξεις από την πλευρά τους και είναι και η Ελλάδα στοχευμένη, μη βρεθούμε προ εκπλήξεως, μη δούμε και τίποτα συμμαχίες με Ναζιστές ή δεν ξέρω και εγώ με ποιούς άλλους και κλάψουμε κόσμο.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Για να στο κάνω λιανά βάλε ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων να πάει χεράκι χεράκι μια βόλτα σε ένα χωριό της Καρδίτσας ή ακόμα χειρότερα σε ένα χωριό της ορεινής Κρήτης, και βάλε μετά μια λιτανεία με ολόκληρο σκελετό αγίου, προσπάθησε τώρα να φανταστείς τις αντιδράσεις και τι είναι περίεργο και για ποιον. Καλός ο μικρόκοσμος μας αλλά να βγαίνουμε και λίγο από την γυάλα έτσι?
Νταξ, αυτοί μπορεί να πηδάνε και κατσίκες, θα τους πάρουμε στα σοβαρά τώρα;
Θα τους πάρεις γιατί αυτοί ψηφίζουν μεταξύ άλλων και καθορίζουν και το μέλλον σου.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Η Ελληνική κοινωνία είναι σε πολλά ανεκτική και έχει κάνει πολλά βήματα εμπρόςΑνεκτική σε σχέση με ποιες κοινωνίες; Για δώσε παραδείγματα να καταλάβω... Γιατί εμένα μου κάνουμε για ένα μάτσο ευρωπέη στρουγκανόβλαχοι...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Νταξ, αυτοί μπορεί να πηδάνε και κατσίκες, θα τους πάρουμε στα σοβαρά τώρα;
Θα τους πάρεις γιατί αυτοί ψηφίζουν μεταξύ άλλων και καθορίζουν και το μέλλον σου.
Edit [Mod]
** μεταξυ μας, άνθρωποι που θεωρούν 2 αγοράκια που είναι χέρι χέρι ίσα και όμοια με εναν τραγόπαπα που φυλάει σάπια κρανία να πανε να γαμηθουν
-
Καλα ολα αυτα quadras αλλα με τους πουστηδοι που φιλιοσαντε εν τη αγορα πληθουσα τί κανουμε ως κενωνια
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Καλα ολα αυτα quadras αλλα με τους πουστηδοι που φιλιοσαντε εν τη αγορα πληθουσα τί κανουμε ως κενωνιαεχομε γιομοιση ντεντιμποηδες
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Ενώ το να λες ότι σου ανοίγει τον κ@λο ένας τριχωτός δημόσια ας πούμε είναι πιο νορμάλ και δεν πρέπει να λοιδορούμε τους γκει γιατί πρέπει να σεβόμαστε την άποψη και την διαφορετικότητα του άλλου
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Καλα ολα αυτα quadras αλλα με τους πουστηδοι που φιλιοσαντε εν τη αγορα πληθουσα τί κανουμε ως κενωνιαEκεί που ζείς εσύ έχεις περισσότερες και καλύτερες παραστάσεις με πούστηδοι, δε χρειάζεσαι τα δικά μας φώτα, είμαστε ακόμα πίσω εμείς από τους Ευρωπέη που λέει ο Α-Viper 7.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Καλα ολα αυτα quadras αλλα με τους πουστηδοι που φιλιοσαντε εν τη αγορα πληθουσα τί κανουμε ως κενωνια
Eκεί που ζείς εσύ έχεις περισσότερες και καλύτερες παραστάσεις με πούστηδοι, δε χρειάζεσαι τα δικά μας φώτα, είμαστε ακόμα πίσω εμείς από τους Ευρωπέη που λέει ο Α-Viper 7.
Se emena den exei apantisi?
-
Πειραιώς Σεραφείμ: 'Ατεκμηρίωτη η πρόταση για τον Μαρινάκη'
Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr - 12.52 Δημιουργηθηκε στις Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014
Δήλωση εξέδωσε πριν από λίγο το γραφείο τύπου του Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, αναφορικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η δήλωση έχει ως εξής:
Ἀπό τήν ἐνασχόληση μέ ἀνακριτικά καθήκοντα ἀρκετά χρόνια στήν Ἐκκλησιαστική Δικαιοσύνη, ἔχω τήν δυνατότητα νά ἐκφράσω δημόσια τήν γνώμη μου ἀναφορικά μέ τήν παρανόμως δημοσιοποιηθείσα πρόταση τοῦ Ἀντιεισαγγελέως Πλημμελειοδικῶν ’Αθηνῶν καθ’ ὅ μέρος ἀφορᾶ αὐτή στόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Πειραιῶς καί ἐκλεγέντα πρῶτο Δημοτικό Σύμβουλο Πειραιῶς κ. Βαγγέλη Μαρινάκη ἀναφέρων ὅτι εἶναι ἀτεκμηρίωτη καί χωρίς οὐσιώδη στοιχειοθέτηση καί κατά ταῦτα ἀποβαίνει ἕωλος, ἀβάσιμος καί ἀνεπέρειστος.
Ὅσον ἀφορᾶ στούς δημοσιοποιηθέντας διαλόγους πού φέρονται δῆθεν ἐμπλέκοντας τόν κ. Μαρινάκη δέν ἔχουν καμμία ποινική ἀξιολόγηση.
Ἑπομένως ὅλη αὐτή ἡ ἀπαράδεκτη ὑπόθεση ἀναφορικά μέ τόν Πρόεδρο τῆς ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εἶναι πομφόλυγα ἡ ὁποία ἐντός ὀλίγου χρόνου θά διαρραγῆ μετά κρότου.Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
- ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ
http://www.romfea.gr/ektakta-nea-2/2530 ... 9-09-58-48
-
BREAKING NEWS:
Ομοφυλόφιλος δεν σημαίνει διεστραμμένος επιδειξίας.
Χριστιανός δεν σημαίνει φανατισμένος ζηλωτής. -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
.........ΧΛ δεν εκπλησσει το γεγονος οτι το παπαδαριο αλλαξοκωλιαζεται με τον επιχειρηματικο κοσμο (αμα το καλοσκεφτεις, τιποτα μεμπτο εδω, 2 επιχειρησεις ειναι που αναπτυσσουν συνεργατικους δεσμους). Αυτο που εκπλησσει ειναι το ΘΡΑΣΟΣ που εχουν αποκτησει μετα απο 200 χρονια (για να μετρησω απο Απελευθερωση και μετα ) κεφαλοκλειδωματος στην κρατικη εξουσια. Εδω μιλαμε οτι εντελως απροκλητα πλεον το παπαδαριο υπερβαινει τον θεσμικο του ρολο και διαχειριζεται δημοσια ζητηματα υποκαθιστωντας τον κρατικο μηχανισμο.
Σκεψου τι μοντα εχει στησει ο Βαγγελας εκει κατω- πολιτικο Αγιο Ορος θα γινει ο Πειραιας σιγα σιγα.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
(για να μετρησω απο Απελευθερωση και μετα )Σόρρυ, αλλά το ραγιαδιστάν δεν έχει απελευθερωθεί ακόμα.
-
Οτι και να λεει ο μητροπολιτης, δε μας ενδιαφερει. Οτι σημασια δινεται στο Λαζοπουλο και οποιον αλλον δεν εχει θεση στα της πολιτειας/δικαιοσυνης απο καποιους, δινεται και σε αυτον απο καποιους άλλους. SBOTSAM. Οταν σταματησει να ασχολειται ο Λαζοπουλος και ο πασα ενας, θα σταματησει και αυτος. Ετσι και αλλιως δεν επηρεαζει τη δικαιοσύνη.
Ωροσκόπιο για μερκους μηνες μετα:
- Ο Μαρινακης κρινεται ενοχος και καταδικαζεται κλπ κλπ, συνεπως ο Μητροπολιτης γινεται ρόμπα κλαρωτή (ή αμφια κλαρωτα αν προτιματε) και ξεβρακωνεται στα ματια του ποιμνιου και των υπολοιπων. Οι δε συμπαθεις συνφορουμιτες κραζουν ανελεητα περι σχεσεων παρακρατους-εκκλησιας κλπ.
ή - Ο Μαρινακης αθωώνεται, ο Μητροπολιτης πανηγυριζει εν χορδαις και οργάνοις σε φαση 'αφου σας τα 'λεγα, lol'. Οι δε συμπαθεις συνφορουμιτες γινονται ρόμπα κλαρωτή, αλλα συνεχιζουν να κραζουν ανελεητα περι σχεσεων παρακρατους-εκκλησιας που υπογεια αθωωσε το Μαρινακη κλπ
Υπαρχουν αλλες προβλεψεις?
- Ο Μαρινακης κρινεται ενοχος και καταδικαζεται κλπ κλπ, συνεπως ο Μητροπολιτης γινεται ρόμπα κλαρωτή (ή αμφια κλαρωτα αν προτιματε) και ξεβρακωνεται στα ματια του ποιμνιου και των υπολοιπων. Οι δε συμπαθεις συνφορουμιτες κραζουν ανελεητα περι σχεσεων παρακρατους-εκκλησιας κλπ.
-
Τριντεντια λογική. Μπράβο. Βέβαια έχει διάφορα η θέση του Λαζόπουλου απο του Μητροπολίτη. Γιατί; Oh wait η Εκκλησία δεν έχει διαχωριστεί απο το κράτος. Λεεεεπτομερειες ξέρω ξερω.
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τριντεντια λογική. Μπράβο. Βέβαια έχει διάφορα η θέση του Λαζόπουλου απο του Μητροπολίτη. Γιατί; Oh wait η Εκκλησία δεν έχει διαχωριστεί απο το κράτος. Λεεεεπτομερειες ξέρω ξερω.Sent from Corsair's brick
Ας ακουσουμε και τη Μιράζεια λογικη. Τι θες να πεις? Οτι η Δικαιοσυνη ποδηγετίζεται και θα λαβει υποψη της το 'σεβάσμιο ημων Μητροπολίτη, πρόσχωμεν'?
-
Δεν θα την ακουσεις. Με τα βυζια των αγγλιδων εβγαλες άκρη ή ακόμα δεν θυμάσαι τι έγραψες;
Sent from Corsair's brick
Θρησκείες και παραλογισμός