-
Αν αυτο δεν ειναι επιθεση στην Ορθοδοξια τοτε δεν ξερω τι μπορει να ειναι
http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2015/ ... t.html?m=1
Μνημονιο σε μια αγνωστη χωρα που εμφανιστηκε πριν δυο χρονια ξαφνικα. Αναδυθηκε απο τα εγκατα της γης και εχει αλλοφρονες κατοικους.Αυτο ισως!!!! -
ρε συ κουπεα σορρυ κιολας αλλα ετσι απο περιεργεια και μιας και μενεις και συ επαρχια , εχεις στο σπιτι στην γωνια εικονοστασι με καντηλι και τα στεφανα μεσα ;
αν παραειναι προσωπική η ερωτηση συγγνωμη και μην απαντας. -
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Αν αυτο δεν ειναι επιθεση στην Ορθοδοξια τοτε δεν ξερω τι μπορει να ειναι.
http://apokalypsisnow.blogspot.gr/?m=1Μνημονιο σε μια αγνωστη χωρα που εμφανιστηκε πριν δυο χρονια ξαφνικα. Αναδυθηκε απο τα εγκατα της γης και εχει αλλοφρονες κατοικους.Αυτο ισως!!!!
για ποια απο όλες τις αποκαλύψεις λες;
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
ρε συ κουπεα σορρυ κιολας αλλα ετσι απο περιεργεια και μιας και μενεις και συ επαρχια , εχεις στο σπιτι στην γωνια εικονοστασι με καντηλι και τα στεφανα μεσα ;
αν παραειναι προσωπική η ερωτηση συγγνωμη και μην απαντας.Εγω εχω εκκλησακι στον κηπο...........δειχνει κατι αυτο;;;;
Τα στεφανα καπου ειναι καταχωνιασμενα...... -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
αν παραειναι προσωπική η ερωτηση συγγνωμη και μην απαντας.Εγω εχω εκκλησακι στον κηπο...........δειχνει κατι αυτο;;;;
Τα στεφανα καπου ειναι καταχωνιασμενα......το εκκλησακι δειχνει πολεοδομικη παραβαση αν ειναι μεγαλο και αν ειναι μικρο οτι εισαι δημοσιος υπαλληλος (στα μερη μου ολοι οι ΔΥ εχουν) αφου αδυνατουν να πιστεψουν οτι χωρις θεια παρεμβαση υπαρχουν μαλακες που δουλευουν σα σκυλια για να τα ξυνουν αυτοι.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
Τα στεφανα καπου ειναι καταχωνιασμενα......το εκκλησακι δειχνει πολεοδομικη παραβαση αν ειναι μεγαλο και αν ειναι μικρο οτι εισαι δημοσιος υπαλληλος (στα μερη μου ολοι οι ΔΥ εχουν) αφου αδυνατουν να πιστεψουν οτι χωρις θεια παρεμβαση υπαρχουν μαλακες που δουλευουν σα σκυλια για να τα ξυνουν αυτοι.
το εκκλησάκι είναι 30χ20cm!!!!!!!
το υπόλοιπο πόστ.............με κάποιον ψυχίατρο -
Αν και παλιό, εδώ ταιριάζει
http://www.myrtlebeachwebdesign.com/koala-lizard.html -
Γιατι πρεπει να φυλαμε το χερι του παπα για ευλογια,που προβλεπεται αυτο απο τους εκλησσιαστικους κανονες?
-
Καποιοι απο αυτους θελουν και αλλα να τους φιλας εκτος το χερι....εχω πολλα παραδειγματα να αναφερω,στο στρατό καπου στη Ροδο ο δ/της εστελνε στρατιωτες ποτε-ποτε να βοηθησουν τον παπα στο κοντινο χωριο και εκεινοι δυσανασχετουσαν επειδη ελεγαν οτι τους εβαζε χερι ο παπας.....
-
Ο χρήστης Ken11 έγραψε:
Γιατι πρεπει να φυλαμε το χερι του παπα για ευλογια,που προβλεπεται αυτο απο τους εκλησσιαστικους κανονες?Πουθενα!!!!!παπαριες απο αγραμματες θειτσες ειναι αυτα!!!!
Γενικοτερα μη μπερδευουμε τη θρησκεια με τη βρωμικη,δυστυχως Εκκλησια..... -
Ο χρήστης otso έγραψε:
αν παραειναι προσωπική η ερωτηση συγγνωμη και μην απαντας.Οχι νταξει...
Δεν εχω. Δεν το εχω σκεφτει ποτε!!!
Ομως εγω αλλα θεωρω σοβαρα . Και στο λινκ που παρεθεσα φαινονται ξεκαθαρα. Κατα τα αλλα θα συμφωνησω με τον GGAB οτι η θρησκεια μας εχει πολυ βρωμια με αυτους που την υπηρετουν. Οσο και να ακουγεται ασεβεια .......ειναι αληθεια.
Οσο παλι για το χερι νταξει . Εχω ζησει οπως ξερετε τη περισσοτερη ζωη μου και εκτος επαρχιας και το φιλημα του χεριου ηταν παρον στα υψωματα του ψωμιου . Ετσι νιωθει αρκετος κοσμος. Εγω δεν το κανω.
Και στο εξωτερικο οι καθολικοι το εχουν υιοθετησει μπορω να πω.
Αλλα ειναι τα ασχημα των παππαδων γενικα....Τεσπα μερα που ναι σημερα...
Βοηθεια μας !!!! -
αν παραειναι προσωπική η ερωτηση συγγνωμη και μην απαντας.Οχι νταξει...
Δεν εχω. Δεν το εχω σκεφτει ποτε!!!
Ομως εγω αλλα θεωρω σοβαρα . Και στο λινκ που παρεθεσα φαινονται ξεκαθαρα. Κατα τα αλλα θα συμφωνησω με τον GGAB οτι η θρησκεια μας εχει πολυ βρωμια με αυτους που την υπηρετουν. Οσο και να ακουγεται ασεβεια .......ειναι αληθεια.
Οσο παλι για το χερι νταξει . Εχω ζησει οπως ξερετε τη περισσοτερη ζωη μου και εκτος επαρχιας και το φιλημα του χεριου ηταν παρον στα υψωματα του ψωμιου . Ετσι νιωθει αρκετος κοσμος. Εγω δεν το κανω.
Και στο εξωτερικο οι καθολικοι το εχουν υιοθετησει μπορω να πω.
Αλλα ειναι τα ασχημα των παππαδων γενικα....Τεσπα μερα που ναι σημερα...
Βοηθεια μας !!!!Tι φαίνεται στο λινκ που εβαλες;
-
Η επιθεση σε Ορθοδοξια και υπονομευση της παιδειας. Περα απο αυτους που υπογραφουν τοτε βλεπουμε και σημερα να συνυπογραφει η κυβερνηση.....με εργα....
Φυσικα αν καποιος που δεν ειναι χριστιανος διαβασει το υπερμνημονιο δεν θα δει τιποτα το αξιοπεριεργο!!
http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2015/ ... t.html?m=1 -
Η επιθεση σε Ορθοδοξια και υπονομευση της παιδειας. Περα απο αυτους που υπογραφουν τοτε βλεπουμε και σημερα να συνυπογραφει η κυβερνηση.....με εργα....
Φυσικα αν καποιος που δεν ειναι χριστιανος διαβασει το υπερμνημονιο δεν θα δει τιποτα το αξιοπεριεργο!!
http://apokalypsisnow.blogspot.gr/2015/ ... t.html?m=1Μπουρδολογιας ανθολόγιο.
http://ellinikahoaxes.gr/2016/01/09/� ... emorandum/
-
Δε νομιζω. Ισα ισα που απο την περασμενη σχολικη χρονια αρχισε η υλοποιηση των υπογεγραμμενων !! Σε παιδεια με θρησκεια.
Και φετος θα εχουμε συνεχεια. Λογικα δεν θα γινει Αγιασμος εναρξης σχολικης χρονιας και βλεπουμε ......Εδω να πω οτι οτι γινει θα γινει με επισημη ειδοποιηση απο το αρμοδιο υπουργειο οπως περισυ με την τσικνοπεμπτη και με ερωτηματικο οσον αφορα την τηρηση της.
Επισης εδω ...http://www.protothema.gr/politics/artic ... goreuetai/
Θα δουμε τι ερχεται στην παιδεια οσον αφορα παντα την θρησκευτικη κατηχηση και τις αρχες και τα ηθη του τοπου και οι προσβολες αυτων στα ματια των πολιτων μεσω των παιδιων τους.
Για να δουμε..... -
Δε νομιζω. Ισα ισα που απο την περασμενη σχολικη χρονια αρχισε η υλοποιηση των υπογεγραμμενων !! Σε παιδεια με θρησκεια.
Και φετος θα εχουμε συνεχεια. Λογικα δεν θα γινει Αγιασμος εναρξης σχολικης χρονιας και βλεπουμε ......Εδω να πω οτι οτι γινει θα γινει με επισημη ειδοποιηση απο το αρμοδιο υπουργειο οπως περισυ με την τσικνοπεμπτη και με ερωτηματικο οσον αφορα την τηρηση της.
Επισης εδω ...http://www.protothema.gr/politics/artic ... goreuetai/
Θα δουμε τι ερχεται στην παιδεια οσον αφορα παντα την θρησκευτικη κατηχηση και τις αρχες και τα ηθη του τοπου και οι προσβολες αυτων στα ματια των πολιτων μεσω των παιδιων τους.
Για να δουμε.....Tι έγινε με την Τσικνοπέμπτη;Την κατάργησαν;
-
Οχι. Στο σχολειο του γιου μου ηρθε χαρτι που απαγορευε τις εκδηλωσεις για τον εορτασμο της.
-
Οχι. Στο σχολειο του γιου μου ηρθε χαρτι που απαγορευε τις εκδηλωσεις για τον εορτασμο της.για την Τσικνοπέμπτη;Τι εκδηλώσεις και εορτασμός γίνονταν δηλαδή τα άλλα χρόνια;Εψηναν σουβλάκια στα διαλείμματα;
Γιατί εγώ στο σχολείο δεν θυμάμαι κάτι ιδιαίτερο εκείνη τη μέρα. -
Ειχαν παραστασεις στο ανοιχτο προαυλιο και σουβλακια οπως λες. Τις περασμενες χρονιες εννοω. Μια χαρα για τα παιδια δηλ.
Παρ ολα αυτα υπηρξαν σχολεια που και εψησαν και γλεντησαν παρα το......χαρτι που ηρθε.... Μετα δε ξερω τι εγινε εκει. Στο δικο μας δεν εψησαν τιποτα απο αυτα που ειχε προγραμματισει ο Σ.ΓΚΚ. -
Ειχαν παραστασεις στο ανοιχτο προαυλιο και σουβλακια οπως λες. Τις περασμενες χρονιες εννοω. Μια χαρα για τα παιδια δηλ.
Παρ ολα αυτα υπηρξαν σχολεια που και εψησαν και γλεντησαν παρα το......χαρτι που ηρθε.... Μετα δε ξερω τι εγινε εκει. Στο δικο μας δεν εψησαν τιποτα απο αυτα που ειχε προγραμματισει ο Σ.ΓΚΚ.Ποτε δεν θυμαμαι να εγινε ψησε/φερε σε σχολειο!!!!!!
Θρησκείες και παραλογισμός