-
εγω που ρωτησα στην αθηνα σε 2 διαφορετικες εταιρειες ( χωρις καρτα καυσαερίων ) ταρίφα 55 euro οι εξαιρετοι πολιτικοι μας δεν ελεγαν να κλεισουν τα δημοσια ΚΤΕΟ κ να γινουν όλα ιδιωτικα για να πεσουν κ οι τιμες αφου θα υπαρχει μεταξυ των εταιρειων ανταγωνισμος ????? οι φιλοι εδώ του forum πόσο πληρωσατε ?????
-
εγω που ρωτησα στην αθηνα σε 2 διαφορετικες εταιρειες ( χωρις καρτα καυσαερίων ) ταρίφα 55 euro οι εξαιρετοι πολιτικοι μας δεν ελεγαν να κλεισουν τα δημοσια ΚΤΕΟ κ να γινουν όλα ιδιωτικα για να πεσουν κ οι τιμες αφου θα υπαρχει μεταξυ των εταιρειων ανταγωνισμος ????? οι φιλοι εδώ του forum πόσο πληρωσατε ?????
-
-
- 10 ευρώ στην Κόρινθο
-
Πρίν 2 εβδομάδες στην Auteco για έλεγχο Κτεο και κάρτα καυσαερίων έδωσα 50 ευρώ. Η τιμή αυτή βέβαια είναι επειδή είμαι πελάτης τους αλλιώς πρέπει να είναι 55 ευρώ μαζί όμως με κάρτα καυσαερίων.
Υ.γ. Ερώτηση λίγο άσχετη. Πότε ξεκίνησαν το σήμα του ελέγχου να το κολλάνε στο παρμπρίζ και οχι στην πίσω πινακίδα? Γιατί στο μπροστινο παρμπρίζ έχω μια φάσα και ακριβώς απο κάτω κόλλησαν ενα τετράγωνο αυτοκόλλητο που αναγράφει την επωνυμία του Κτεο και την ημερομηνία του επόμενου ελέγχου. Καινούρια κόλπα είναι αυτά? Είναι λίγο ενοχλητικό το σημείο που το κόλλησαν.
-
Πρέπει σίγουρα να σου κόλλησαν και το κλασσικό σηματάκι στη πινακίδα, αυτό στο τζάμι για διαφήμιση το βάζουν, μπορείς να το βγάλεις.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
- 10 ευρώ στην Κόρινθο
για πές...
-
Σαράντα(40)..στο Πήγασο,Λ.Φυλής...τέλος Ιλίου-αρχές Καματερού......και γρήγοροι!!
-
Ο χρήστης vespas έγραψε:
Πρέπει σίγουρα να σου κόλλησαν και το κλασσικό σηματάκι στη πινακίδα, αυτό στο τζάμι για διαφήμιση το βάζουν, μπορείς να το βγάλεις.Job done... Problem solved!
Ευχαριστώ για την υπόδειξη.
Τα +10 ευρώ παραπάνω κόστος της Auteco τα παίρνουμε πίσω κάνοντας χρήση της εκπτωσης 7.5% στην ασφάλεια αυτοκινήτου σε συνεργασία με την Hellas Direct.
http://www.auteco.gr/v2/index.php?optio ... 175&Itemid
-
Ο χρήστης Γιώργος_i20 έγραψε:
- 10 ευρώ στην Κόρινθο
για πές...
IKTEO Πιτσάκης,δίπλα απο τα μεταχειρισμένα φορτηγά και εμπρός απο το service volvo-scania,της οικογένειας, στον Ισθμό.Αν και εγώ στην αρχή λειτουργείας του είχα δώσει 40.Τώρα απο οτι μου είπαν είναι 45 και σου δείνουν και οτι καφέ θες δωρεαν! Τώρα κάνει σε άνεργους και αμεα κάποια επιπλέον έκπτωση. Είναι και 100% ελληνική εταιρεία και τον καθυστέρησαν πάνω απο 2 χρόνια να του δώσουν την άδεια
-
Προ διετίας στη Λάρισα 29 ευρώ, τον Φεβρουάριο 2014, στη Θεσσαλονίκη 39 ευρώ (έλεγχος +κάρτα καυσαερίων)
-
Το ΚΤΕΟ είναι από τα μεγαλύτερα νταβατσιλίκια που υπάρχουν και με πόνο καρδιάς βλέπω σε ένα τέταρτο να φεύγει το 40-50άρι (?) όταν ολόκληρη η ανθρωποώρα συνεργείου σε εξουσιοδοτημένα κοστίζει 40 ευρώ από πολύ πιο εξειδικευμένους μάστορες.
Για να καταλάβουμε το πόσο μηδενικό είναι το κόστος του ΚΤΕΟ, το γνωστό πολύΚΤΕΟ που πάω, μου λένε 'κάντε στο μεσοδιάστημα του ενός έτους την κάρτα καυσαέριων (κόστος 10 ευρώ) και σας κάνουμε δώρο ένα προληπτικό έλεγχο ΚΤΕΟ (κόστος 50 ευρώ)'!!!!
Το καλό είναι πάντως ότι τα αποτελεσματα του ΚΤΕΟ είναι σαφή, συγκρίσιμα και μπορείς να πληρώνεις λίγο παραπάνω αλλά τουλάχιστον μαθαίνεις για τον τρόπο φθοράς του οχήματος σου. Έτσι από το ίδιο ΚΤΕΟ έμαθα ότι δύο χρόνια μετά τα αμορτισέρ μου είχαν βελτιώθει ως προς το ποσοστό απόσβεσης τους. Στο χωριό μου αυτό το λένε επαναληψιμότητα της
Εδώ μιλάμε για ξεκάθαρη περίπτωση δυσλειτουργίας του ελεύθερου ανταγωνισμού και για ένα κλασσικό καρτελάκι...
-
Πριν από 2 περίπου χρόνια στο Βόλο 20 € (ή 15 δεν θυμάμαι ακριβώς ή το ένα ή το άλλο) και με δωρεάν μέχρι 2 επανελέγχους στην διετία. Αυτό με την κάρτα βρε παιδιά τι παπάτζα είναι; Το χαρτί του ΚΤΕΟ έχει ισχύ κάρτας καυσαερίων για 1 έτος ούτως ή άλλος.
@travelman
που να δεις συμπλέκτη από σέρβις σε σέρβις (10κ κμ ) σε αντιπροσωπεία να γίνεται στην αναφορά των επισκευών από κίτρινος = είναι στα τελευταία του θέλει αλλαγή πράσινος = όλα καλά -
63€...autovision σε επαγγελματικο ιχ
-
Πόσο πάει στην autovision το κτεο για αυτοκίνητο 1600 κυβικών?
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Πόσο πάει στην autovision το κτεο για αυτοκίνητο 1600 κυβικών?Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Δεν παίζουν ρόλο τα κυβικά.Είναι εμπρόθεσμο;
-
Το καλοκαίρι πρέπει να το περάσω
-
Το καλοκαίρι πρέπει να το περάσωΣτάλθηκε από το LG-E975 μου
Απο νηογνώμονα πότε περνάς;
-
Ποιος είναι αυτός δε τον ξέρω! Επίσης παίζει ρόλο που έχω λαμπάκι αερόσακων αναμενο? Ντεν εκω λεπτά να το φτιάξω ακόμα.
-
Πόσο πάει στην autovision το κτεο για αυτοκίνητο 1600 κυβικών?Στάλθηκε από το LG-E975 μου
εδω Γιαννενα που ειμαι, 50€ ειναι
(τα τελευταια 4-5 χρονια που θυμαμαι, δεν εχει αλλαξει η τιμη)
ΚΤΕΟ .... πόσα πληρώσατε ???