-
Ελεγξατε βασεις? Αμα ειναι οκ τοτε ειναι σιγουρα συμπλεκτης. Αμα εχεις σκοπο να το αλλαξεις πριν σε αφησει καντο τωρα, γιατι αυτο το τρεμουλο παρασυρει και αλλα πραματα προς διαλυση...
-
δυστυχως για το οικονομικο μερος της ζημιας ειχα τελικα δικιο, στην αθηνα και τον πειραια υπαρχουν μηχανουργεια που κανουν ανακατασκευες στο σετ αμπραγιαζ και σε καποια μοντελα αντικαθιστουν το βολαν διπλης μαζας με το κλασικο βολαν μονης μαζας σε τιμη αρκετα χαμηλοτερη απο τα ετοιμα κιτακια, εαν σε ενδιαφερει αυτη η λυση ψαχτην λιγο με τον μηχανικο σου ή στειλε ΠΜ για να σου δωσω καποια τηλεφωνα.
αν το αφησεις αρκετο καιρο ετσι τοτε σιγουρα θα χρειαστεις και βασεις κινητηρα μετα γιατι απο το σκορτσαρισμα θα διαλυσουν. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Ελεγξατε βασεις? Αμα ειναι οκ τοτε ειναι σιγουρα συμπλεκτης. Αμα εχεις σκοπο να το αλλαξεις πριν σε αφησει καντο τωρα, γιατι αυτο το τρεμουλο παρασυρει και αλλα πραματα προς διαλυση...κανενας δεν ανοιξε το καπο ουτε σηκωσε το αμαξι στην ραμπα.. μονο με την οδήγηση καταλαβαν και οι δυο μαστορες το προβλημα. τωρα γενικα σημερα και το προι προ συνεργειου που το δοκιμασα ηταν λιγο καλητερα το αμαξι..δεν ξερω αν παιζι ρολο που ηταν κρυο..καμια σχεση με τις προηγουμενες μερες που εκανε σαν τρελο..και μετα το πατινιαρισμα στο συνεργειο σαν να βελτιοθηκε κιαλλο η κατασταση. πιο πολλυ με ανησηχει μην με αφησει στο χωραφι γιατι αντε να το φερω μετα..χαχαχαχαχ στο ξεκινημα θα το πατινιαρω λιγο για να μην ζορίζετε στις ανηφόρες ... παντως αν γινει μονιμο το προβλημα σε βαθμο σαν τις προηγουμενες μερες θα τον αλλαξω αναγκαστηκα.
-
σημερα ρωτησα τιμες για συμπλεκτη μηπως αν τον παρω εγω μου βγει πιο φθηνά,. βρηκα δυο εταιριες που βγαζουν για το αμαξι μου.. την LUK 360 EURO και την BLUEPRIND 240 EURO . αξιζει η θα ειναι τις πλακας.. ο πωλητης μου ειπε η LUK ειναι πολυ γνωστη και καλη μαρκα..
-
Βάλε luk. Καλά είναι τα λεφτά πάντως!
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Βάλε luk. Καλά είναι τα λεφτά πάντως!Στάλθηκε από το LG-E975 μου
μόλις βρηκα το blueprind στο ιντερνετ 200ευρο με μεταφορικα.. 160 ευρο διαφορα.. τα αξιζει τοσα λεφτα παραπανω το LUX..?? h διαφορα τους ειναι οτι θα βγαλει παραπανω χιλιομετρα ο ακριβος..??
-
Luk φιλε, εγγυηση. Ρωτησες για ανακατασκευες στην Αθηνα που σου πε ο Ηλιας?
-
Δε τη ξέρω τη blueprind. Συν ότι είναι ζωτικό όργανο ο δίσκος στο αμάξι σου που το φορτώνεις κιόλας... Θες να είναι μουφα και να πληρώνεις πάλι λύσε δεσε?
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
τελικα παρήγγειλα το blueprind..δυστηχος οταν δεν υπαρχουν λεφτα περιορίζονταν οι επιλογες. πριν ενα μηνα ασφαλεια 230 ευρο πριν μια βδομαδα εμεινα απο μπαταρια + 150 ευρο λαδια φιλτρα τα εκανα μονος 60ευρο και τωρα συμπλεκτης. στο τελος θα δουλεβω για να συντηρω το αμαξι..
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Luk φιλε, εγγυηση. Ρωτησες για ανακατασκευες στην Αθηνα που σου πε ο Ηλιας?δεν ρωτισα φιλε..το χρειαζομαι το αμαξι για την δουλεια και δεν μπορω να το αφησω συνεργειο για μερες..δυστηχος το χωραφι που δουλεβω ειναι σε περιεργο μερος και δεν μπορω να παω ουτε με του πατερα μου(εχει το παλιο μου αυτοκινητο kia pro ceed χαμιλομενο) ουτε του αδερφου μου golf ακομα πιο χαμηλομενο.. το αμαξι τωρα θα μινει μια μερα μονοστο συνεργειο και θα ειναι ετοιμο..
-
Σου ευχομαι να εισαι τυχερος μην ξανα ανοιγεις συμπλεκτη συντομα. Συνηθως το φτηνο πραμα ειναι ακριβοτερο. Μερικες φορες και οχι.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Σου ευχομαι να εισαι τυχερος μην ξανα ανοιγεις συμπλεκτη συντομα. Συνηθως το φτηνο πραμα ειναι ακριβοτερο. Μερικες φορες και οχι.και εγω το ελπιζω φιλε..μαλλον τριτη η τετταρτη θα το παω σηνεργειο..την αλλη μερα που θα το παρω θα σας πω εντυπώσεις. παντος σε εσθηση περιμενω να ειναι πολυ καλύτερος γιατι απο την μερα που το πηρα (πριν ενα χρονο) το πενταλ του συμπλεκτη ηταν σαν πετρα..αρκετα κουραστηκο σε πολύωρη οδήγηση.
-
σημερα ανοίξαμε το σασμαν.. το δισκο και πλατο ηταν σε καλη κατασταση αλλα το ρουλεμαν του συμπλεκτη ηταν πολυ χαλια και ενα αλλο μικρο ρουλεμαν που εχει ηταν τελειως διαλυμένο. παραλιγο να κανει ζημια στο σασμαν..πηγε να κανει πατουρα στον πιρο που βγαίνει απο το σασμαν, αλλα ευτυχώς το προλάβαμε..
-
αυτο το εντονο σκορτσαρισμα στο ξεκινα,το κανουν αρκετα αυτοκινητα.Καποιες φορες μου το κανει και το εβο.Τρωει μια καλη εκκινηση απο σταση και στρωνει για πολλους μηνες.
-
Ρεκτιφιέ επιφανείας βολάν με 0-100...
-
Αυτοί που οδηγούν με τέτοιο τρόπο ώστε ο συμπλέκτης τους αντέχει για 200.000 χλμ, δεν έχουν ποτέ πρόβλημα με τράνταγμα στην εκκίνηση.
Το ίδιο συμβαίνει και μ' αυτούς που ξεσκίζουν τον συμπλέκτη και τον φθείρουν στις 50.000 χλμ.
Νομίζω ότι στους μόνους που μπορεί να τραντάζει ο συμπλέκτης είναι αυτοί που οδηγούν περίεργα, δεν σκίζουν τον συμπλέκτη αλλά και δεν κρατάει πολλά χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτοί που οδηγούν με τέτοιο τρόπο ώστε ο συμπλέκτης τους αντέχει για 200.000 χλμ, δεν έχουν ποτέ πρόβλημα με τράνταγμα στην εκκίνηση.Το ίδιο συμβαίνει και μ' αυτούς που ξεσκίζουν τον συμπλέκτη και τον φθείρουν στις 50.000 χλμ.
Νομίζω ότι στους μόνους που μπορεί να τραντάζει ο συμπλέκτης είναι αυτοί που οδηγούν περίεργα, δεν σκίζουν τον συμπλέκτη αλλά και δεν κρατάει πολλά χιλιόμετρα.
φιλε το αμαξι το πηρα μεταχειρισμένο,, τωρα το πως οδηγούσε ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν μπορω να το ξερω..σίγουρα πάντως δεν θα εκανε κατι καλα η θα ειχε καποια αστοχία υλικού του ρουλεμαν , στην περίπτωση μου αφου ηταν διαλυμένο, το δισκο πλατο ειχαν ακομα ψωμι.. παντος εγινε αγνώριστο τωρα στην οδήγηση , πριν ηταν σαν πετρα το πενταλ του συμπλεκτη..
χοροπήδημα στο ξεκίνημα .