-
Τα πρώτα είχαν θέματα, μην πάρετε μεταχειρισμένο τώρα γιατί παίζει να σας κάτσει κάτι κακό!
-
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Μα κι εσύ αυτόματο παρκάρισμα...τι να το κάνουμε;
Επομένως καταλήγουμε σε acenta με μη εργοστασιακό connect και δώρο αισθητήρες παρκαρίσματος/parktronic από τον έμπορο και τίποτα παραπάνω, οπότε μένει να επιλέξουμε πετρελαιοκινητήρα
Σήμερα είδα και αυτήν .
Και αυτό επίσης!προσωπικά έχω απορρίψει πλέον τα 'μικρά' suv λόγω του μικρότερου χώρου αποσκευών...Τα 430 λίτρα πορτ παγκάζ του qq μου φαίνονται ήδη συμβιβασμός...Το καλοκαίρι έχω καλομάθει με τον 'εξοπλισμό' θαλάσσης και δε θέλω να κάνω άλλες παραχωρήσεις...Λίγη παραπάνω άνεση τη δικαιούμαστε...Γιατί δουλεύουμε τότε;;;
-
Σε αυτήν την τιμή jack το αποκλείω...είναι μικρή η διαφορά από το καινούριο και δεν αξίζει τον κόπο εκτός κι αν το ξέρεις το αμάξι.Σε τι είδους προβλήματα όμως αναφέρεσαι;
Απλά προσπαθώ να βρω αμάξι στον emperor...το ένα του ξινίζει και το άλλο του βρωμάει
Εννοείται αυτό που λες...δεν παίρνουμε κάθε μέρα αμάξι και από τη στιγμή που κάποιος/α δουλεύει και έχει αποφασίσει να δαπανήσει ένα τέτοιο ποσό,καλά θα κάνει να επιλέξει κάτι που θα τον καλύψει όσο γίνεται περισσότερο σε όσο το δυνατόν περισσότερους τομείς!Εγώ ευτυχώς δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με τους χώρους...αν μου άρεσε περισσότερο το juke ας πούμε,άνετα θα είχα κινηθεί. -
Ε μια στραβό το καπό μία η heat shield του κινητήρα, τα τζάμια χτυπάνε, κάτι καλώδια μέσα στις πόρτες δεν είναι πιασμένα καλά και χτυπάνε, αισθητήρες παρκαρίσματος τρελαίνονται κλπ, θεματάκια που είχαν τα πρώτα πρώτα και διορθώνονται στα κατοπινά μοντέλα.
-
Απλά προσπαθώ να βρω αμάξι στον emperor...το ένα του ξινίζει και το άλλο του βρωμάειΤο full extra QQ 2 - 3 χιλιάρικα φτηνότερο με 20 άλογα ακόμη και 30 λίτρα παραπάνω χώρο αποσκευών θα ήταν jet!!
Θα μου το τυλίξετε τώρα ή να περιμένω;;; χαχα! -
Ρε λεβέντες...επειδή έπαθα ένα μικρό σοκ...το είδατε το citroen c4 cactus;;Μόνο σ'εμένα φαίνεται τόσο ενδιαφέρον;;Ναι,είναι καινούριο,ναι δεν ξέρουμε τι προβλήματα θα βγάλει μπλα μπλα αλλά φαίνεται(δεν πήγα να το δω,σήμερα έμαθα για την ύπαρξή του)τόσο διαφορετικό!Και να φανταστείς ότι θα στοιχημάτιζα πως δε θα έπαιρνα ποτέ citroen
Για πείτε,το έχει δει κανείς από κοντά;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5495404/ -
-
Χαχα!Μη με απογοητεύεις έτσι ρε συ!
-
Ε τη να πω ρε φίλε, οι άνθρωποι μπερδεύτηκαν και έβαλαν τα πατάκια στις πόρτες Τεσπα, δες ένα καλό βίντεο του εδω...
Youtube Video -
Το τι είναι ωραίο και τι όχι είναι απόλυτα υποκειμενικό. Το έχουμε ξαναπεί. Προσωπικά σέβομαι πολύ περισσότερο αυτούς που τολμούν να κάνουν κάτι ιδιαίτερο από αυτούς που στερούνται έμπνευσης βγάζοντας πανομοιότυπα μοντέλα.
Το συγκεκριμένο αμάξι μέσα μου αρέσει. Από έξω όμως καθόλου. Αλλά σέβομαι το ότι πειραματίζονται... -
πιο ενδιαφέρον είναι το suv ds που ετοιμάζουν...
-
Το είδα σε λευκό χρώμα! Είναι το χρώμα που του πάει. Ανετο εσωτερικό, πολλά ηλεκτρονικά ψηλό και σε τίμια τιμή. Σε άλλα χρώματα χάνει, κυρίως οι αντίθεση λευκούμε μαύρο του δίνουν άλλο αέρα.
-
Αυτά τα πατάκια στις πόρτες είναι ίσως η πιο χρήσιμη και καινοτόμα ανακάλυψη. Μόνο η Citroen μπορούσε να το σκεφτεί και να το υλοποιήσει.
Ακριβως στα σημεία που στάνταρ όλοι μας έχουμε η θα αποκτήσουμε σημάδια ...
-
+100!
-
Ο χρήστης ermis1975 έγραψε:
...πολλά ηλεκτρονικά ...ωχ!...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αυτά τα πατάκια στις πόρτες είναι ίσως η πιο χρήσιμη και καινοτόμα ανακάλυψη. Μόνο η Citroen μπορούσε να το σκεφτεί και να το υλοποιήσει.Ακριβως στα σημεία που στάνταρ όλοι μας έχουμε η θα αποκτήσουμε σημάδια ...
-
http://www.newsauto.gr/kinitires-gia-ka ... ikro-jeep/
Youtube Video -
Ο χρήστης ermis1975 έγραψε:
Το είδα σε λευκό χρώμα! Είναι το χρώμα που του πάει. Ανετο εσωτερικό, πολλά ηλεκτρονικά ψηλό και σε τίμια τιμή. Σε άλλα χρώματα χάνει, κυρίως οι αντίθεση λευκούμε μαύρο του δίνουν άλλο αέρα.Μόλις έρχομαι από το Χανιαδάκη!Το cactus είναι ένα ωραίο για τα δικά μου γούστα crossoverάκι το οποίο στην πετρελαιοκίνητη έκδοση με τα 100 άλογα και το χειροκίνητο κιβώτιο ξεκινάει από τα 17.870(χωρίς να συμπεριλαμβάνω τα 500 ευρώ για μεταλλικό χρώμα και τα 300 ευρώ για την απόσυρση) στην απλή έκδοση Live και φτάνει μέχρι τα 21.000 περίπου στη shine special edition moonlight που μου άρεσε περισσότερο λόγω χρώματος και πανοραμικής οροφής(η οποία ξεχωριστά κοστίζει 900 ευρώ).
Πουλάει ήδη απ'όσο μου λένε διότι αλλάζουν συχνά αμάξι στην έκθεση.Ευτυχώς δεν πέτυχα το κίτρινο(σαν ταξί είναι,όπως μου είπε και ο υπάλληλος!)που υπήρχε μέχρι χθες αλλά το άσπρο.Για test drive θα διατίθεται μέσα στον Οκτώβριο και ανυπομονώ να το οδηγήσω.Στη φωτοτυπία που μου έδωσαν για τα 0-100 δίνει 10,7 δευτερόλεπτα και μικτή κατανάλωση κοντά στα 3,4. -
Το είδα σε λευκό χρώμα! Είναι το χρώμα που του πάει. Ανετο εσωτερικό, πολλά ηλεκτρονικά ψηλό και σε τίμια τιμή. Σε άλλα χρώματα χάνει, κυρίως οι αντίθεση λευκούμε μαύρο του δίνουν άλλο αέρα.
Μόλις έρχομαι από το Χανιαδάκη!Το cactus είναι ένα ωραίο για τα δικά μου γούστα crossoverάκι το οποίο στην πετρελαιοκίνητη έκδοση με τα 100 άλογα και το χειροκίνητο κιβώτιο ξεκινάει από τα 17.870(χωρίς να συμπεριλαμβάνω τα 500 ευρώ για μεταλλικό χρώμα και τα 300 ευρώ για την απόσυρση) στην απλή έκδοση Live και φτάνει μέχρι τα 21.000 περίπου στη shine special edition moonlight που μου άρεσε περισσότερο λόγω χρώματος και πανοραμικής οροφής(η οποία ξεχωριστά κοστίζει 900 ευρώ).
Πουλάει ήδη απ'όσο μου λένε διότι αλλάζουν συχνά αμάξι στην έκθεση.Ευτυχώς δεν πέτυχα το κίτρινο(σαν ταξί είναι,όπως μου είπε και ο υπάλληλος!)που υπήρχε μέχρι χθες αλλά το άσπρο.Για test drive θα διατίθεται μέσα στον Οκτώβριο και ανυπομονώ να το οδηγήσω.Στη φωτοτυπία που μου έδωσαν για τα 0-100 δίνει 10,7 δευτερόλεπτα και μικτή κατανάλωση κοντά στα 3,4.Μία χαρά τιμούλα έχει! Από τις ηλεκτρονικές αηδίες που δίνει το αντίστοιχο QQ τη έχει, σου είπαν?
-
Jack,ρίξε μια ματιά εδώ..ελπίζω να βγαίνει άκρη!
http://postimg.org/image/u0n62wi2d/
Αγορά πετρελαιοκίνητου crossover