-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Ερώτηση. Σπανακόπιτα πήρες για το ταξίδι?Ντοματούλα, κασερακι, ελιές και ψωμί.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ερώτηση. Σπανακόπιτα πήρες για το ταξίδι?
Ντοματούλα, κασερακι, ελιές και ψωμί.
Στο δισάκι του;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ερώτηση. Σπανακόπιτα πήρες για το ταξίδι?
Ντοματούλα, κασερακι, ελιές και ψωμί.
Στο δισάκι του;
Ακριβώς!
-
.....και μπαγλαμα στο σάκο για τις δυσκολες ώρες......
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
.....και μπαγλαμα στο σάκο για τις δυσκολες ώρες......Μπουζούκι, για καμία ελληνική ταβέρνα.
-
Μα δεν ειμαστε εποχες Μοναχου του 60'. για μπαγλαμα.... μην το τραβαμε δα οτι παει στην ερημο .. και θα τον φαει η μοναξια και η νοσταλγια... καθε βραδυ θα μιλαει με οικογενεια και θα την βλεπει κιολας!!!....
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Μα δεν ειμαστε εποχες Μοναχου του 60'. για μπαγλαμα.... μην το τραβαμε δα οτι παει στην ερημο .. και θα τον φαει η μοναξια και η νοσταλγια... καθε βραδυ θα μιλαει με οικογενεια και θα την βλεπει κιολας!!!....Αυτός το τραβάει εκεί και νομίζει οτι πήγε στο Μόναχο του 60... όχι εμείς.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
To κακο δεν ειναι οτι βρηκες αλλη μια ευκαιρια να ξερασεις χολη και κομπλεξισμο εναντιον φορουμιτη. Αυτο το κανω και γω με σενα που σ εχω για πρωινο αμαλαχειναουμε*.
Ουτε οτι απομονωσες μια φραση του corsair και επλασες στο μυαλο σου ολοκληρη την ζωη του ατο εξωτερικο.
(Για πες αληθεια, εσυ εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι :-
Ειχε οικονομικη ανεση να ζησει εξω και δεν εκανε και κανα 2 -3 δουλειες μαζι;
-
Δεν υπηρχαν προβληματα υγειας (δικα του ή κοντινων του προσωπων στην πατριδα) που να επιβαρυναν την καθημερινοτητα του (ψυχολογικα/σωματικα;) )
Το ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ειναι οτι προσπαθεις να αντιγραψεις τον τροπο γραφης του g8777.Καταλαβαινεις οφκορς οτι you make a trident of yourshelf ( ) και για το καλο της σπληνας μας σου συνιστω να σταματησεις.
- Ψεμματα.
Ναζακια κανω γιατι ακομα δεν μου χεις βρει το Νο 17
Α.
Το κακο δεν ειναι οτι πετας ασυναρτητες μαλακιες, ειναι οτι τις πιστευεις κιολας.
Εχουμε ενα ανθρωπο με οικογενεια και παιδια, που φευγει απο την πατριδα του για κατι καλυτερο και μοιραζεται τις σκεψεις του με τους υπολοιπους εδω....
και ξαφνικα 'ασε μας ρε φιλε που να δεις εμεις τι περασαμε και δεν ειπαμε κουβεντα'
Η ακαιροτητα στο επακρο.Και αν πουμε οτι αυτος περασε δυσκολα, και εκανα εγω λαθος (ας μας το πει ο ιδιος, σιγα μη δεχτω την εκδοχη σου) εσυ τι εισαι?
ο υπερασπιστης των αδυνατων και αδικημενων του φορουμ? Φορα καλε μου το σωβρακο μεσα απο το παντελονι και μην παριστανεις τον σουπερ ηρωα που μιλας για τον εαυτο σου σε τριτο προσωπο.ΥΓ Αυτοκολλητα αμα θες ελα να σου δωσω χαρτζηλικι να πας να παρεις.
-
-
Ναι κάνω Skype κάθε μέρα αλλά αφού δεν μπορώ να τα πάρω μια αγκαλίτσα τα παιδιά τι να λέμε τώρα.....
Λοιπόν, ενώ κλείνω την πρώτη εβδομάδα στην δουλειά, έχω πάρει λίγο χαμπάρι το παίζει, πάω και λέω του προϊσταμένου γιατί αυτά τα κάνετε έτσι, εδώ θέλει πολλές βελτιώσεις, τι report είναι αυτά και του αμολαω επί τόπου revised documents όπως τα περιέγραψα, που τα δούλεψα πριν πάω.
Τα κοιτάει λίγο και μου λέει τη θεϊκή ατάκα
Welcome to U.N., this is not private sector you know....
Η συνέχεια το απόγευμα σε 1on1....
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Welcome to U.N., this is not private sector you know....Ώστε μας προέκυψες διεθνής δυ kilomeater...για να σε περάσω ένα χεράκι...
-
Ναι κάνω Skype κάθε μέρα αλλά αφού δεν μπορώ να τα πάρω μια αγκαλίτσα τα παιδιά τι να λέμε τώρα.....Λοιπόν, ενώ κλείνω την πρώτη εβδομάδα στην δουλειά, έχω πάρει λίγο χαμπάρι το παίζει, πάω και λέω του προϊσταμένου γιατί αυτά τα κάνετε έτσι, εδώ θέλει πολλές βελτιώσεις, τι report είναι αυτά και του αμολαω επί τόπου revised documents όπως τα περιέγραψα, που τα δούλεψα πριν πάω.
Βαστα γερα, μιλαμε για γραφειοκρατες , και στην EU τα ιδια ειναι.
-
Καλή αρχή και καλή συνέχεια!
Μη βιάζεσαι α σηκώσεις κεφάλι. Πρώτα να δεις τι γίνεται, ισορροπίες, κλίκες και μετά θα κάνεις τις κινήσεις σου εκεί που μετράει.Και όπως σου λένε βάλε λινκ για το μπλογκ στην υπογραφή σου.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Και όπως σου λένε βάλε λινκ για το μπλογκ στην υπογραφή σου.
+1
-
Ναι κάνω Skype κάθε μέρα αλλά αφού δεν μπορώ να τα πάρω μια αγκαλίτσα τα παιδιά τι να λέμε τώρα.....Λοιπόν, ενώ κλείνω την πρώτη εβδομάδα στην δουλειά, έχω πάρει λίγο χαμπάρι το παίζει, πάω και λέω του προϊσταμένου γιατί αυτά τα κάνετε έτσι, εδώ θέλει πολλές βελτιώσεις, τι report είναι αυτά και του αμολαω επί τόπου revised documents όπως τα περιέγραψα, που τα δούλεψα πριν πάω.
Αίμα τον πήγες από τη πρώτη εβδομάδα....
Sent from my Xperia Z1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
To κακο δεν ειναι οτι βρηκες αλλη μια ευκαιρια να ξερασεις χολη και κομπλεξισμο εναντιον φορουμιτη. Αυτο το κανω και γω με σενα που σ εχω για πρωινο αμαλαχειναουμε*.
Ουτε οτι απομονωσες μια φραση του corsair και επλασες στο μυαλο σου ολοκληρη την ζωη του ατο εξωτερικο.
(Για πες αληθεια, εσυ εισαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι :-
Ειχε οικονομικη ανεση να ζησει εξω και δεν εκανε και κανα 2 -3 δουλειες μαζι;
-
Δεν υπηρχαν προβληματα υγειας (δικα του ή κοντινων του προσωπων στην πατριδα) που να επιβαρυναν την καθημερινοτητα του (ψυχολογικα/σωματικα;) )
Το ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ειναι οτι προσπαθεις να αντιγραψεις τον τροπο γραφης του g8777.Καταλαβαινεις οφκορς οτι you make a trident of yourshelf ( ) και για το καλο της σπληνας μας σου συνιστω να σταματησεις.
- Ψεμματα.
Ναζακια κανω γιατι ακομα δεν μου χεις βρει το Νο 17
Α.
Το κακο δεν ειναι οτι πετας ασυναρτητες μαλακιες, ειναι οτι τις πιστευεις κιολας.
Εχουμε ενα ανθρωπο με οικογενεια και παιδια, που φευγει απο την πατριδα του για κατι καλυτερο και μοιραζεται τις σκεψεις του με τους υπολοιπους εδω....
και ξαφνικα 'ασε μας ρε φιλε που να δεις εμεις τι περασαμε και δεν ειπαμε κουβεντα'
Η ακαιροτητα στο επακρο.Και αν πουμε οτι αυτος περασε δυσκολα, και εκανα εγω λαθος (ας μας το πει ο ιδιος, σιγα μη δεχτω την εκδοχη σου) εσυ τι εισαι?
ο υπερασπιστης των αδυνατων και αδικημενων του φορουμ? Φορα καλε μου το σωβρακο μεσα απο το παντελονι και μην παριστανεις τον σουπερ ηρωα που μιλας για τον εαυτο σου σε τριτο προσωπο.ΥΓ Αυτοκολλητα αμα θες ελα να σου δωσω χαρτζηλικι να πας να παρεις.
Τριντεντ... ολα αυτά τα έχεις σκεφθεί μονος σου και απαντάς επι υποθέσεων δικών σου... του τι μπορεί να ειπα η οχι. Ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτό...
Απο εκει και περα, δεν νομιζω πως υπάρχει νοημα να επεκταθουμε...
Καλη σου ημερα.
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Τριντεντ... ολα αυτά τα έχεις σκεφθεί μονος σου και απαντάς επι υποθέσεων δικών σου... του τι μπορεί να ειπα η οχι. Ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτό...
Απο εκει και περα, δεν νομιζω πως υπάρχει νοημα να επεκταθουμε...
Καλη σου ημερα.
Ο τροπος που εγραψες αυτο που ηθελες να πεις (το οποιο σημειωσα σε bold και δεν αμφισβητω οτι μπορει να ξεκινησε σαν αγνη παρηγορητικη σκεψη), δεν αφηνε και ιδιαιτερα περιθωρια για αλλη ερμηνεια για εμενα που το διαβαζα. Θα επρεπε να εισαι πιο σαφης για να μη φτασω να σε παρεξηγησω.
Το αν το αντιμετωπισα χιουμοριστικα για μερικους, ειρωνικα για αλλους, ειναι το δικο μου προβλημα. Θα επρεπε και εγω να ειμαι πιο σαφης για να μηφτασω να περξηγηθω.
Στην καλυτερη περιπτωση, και οι δυο δεν μπορουμε να εκφρασουμε παντα και με κατανοητο τροπο τις σκεψεις μας 'στο χαρτι'.
Την επομενη φορα καλυτερα ευχομαι.
Ευχαριστω για την καλημερα και ανταποδιδω εγκαρδια. -
Αυριο ξημερώνει η πρώτη μη-εργάσιμη μερα μου εδω
Εχω να δω και ενα σπιτι το πρωι, εχω και μερικες ιδεες για περιπατο στην πολη, θα κατσω να γραψω και μερικα στο 'αλλο'Αυτο το πραμα που ξημερωνει 04.30 το πρωι και δεν εχει πατζουρια ειαι απαλευτο παντως!
κατι κανουν οι κουρτινες αλλα....Την Πέμπτη θα παω σε βραδια κλασσικής μουσικης σε ενα σημειο στην πόλη που βλέπω αφίσες (ελεύθερη εισοδος)
Κουλτούραααα λεμεεεε -
δε θέλω να ακούω τη λέξη report
έχανα βαθμούς από εργασίες στο MSc μέχρι να καταλάβω πώς και τι να γράφω στο report
σε μερικές εργασίες όσο χρόνο έτρωγες να σκεφτείς - γράψεις τον κώδικα άλλο τόσο έτρωγες για το κωλοreport -
Αυριο ξημερώνει η πρώτη μη-εργάσιμη μερα μου εδω
Εχω να δω και ενα σπιτι το πρωι, εχω και μερικες ιδεες για περιπατο στην πολη, θα κατσω να γραψω και μερικα στο 'αλλο'Αυτο το πραμα που ξημερωνει 04.30 το πρωι και δεν εχει πατζουρια ειαι απαλευτο παντως!
κατι κανουν οι κουρτινες αλλα....Την Πέμπτη θα παω σε βραδια κλασσικής μουσικης σε ενα σημειο στην πόλη που βλέπω αφίσες (ελεύθερη εισοδος)
Κουλτούραααα λεμεεεεΌντως απάλευτό να ξημερώνει τόσο νωρίς, α ρε που είναι ο χειμώνας που δεν βγαίνει ο ήλιος
-
Γατάκια που να είσασταν και σε κανένα όντως βόρειο μέρος... Πάντως εκεί ψηλά έχει πλάκα που νυχτώνει 11 το βράδυ το καλοκαίρι!
Το ημερολόγιο του μετανάστη