-
Ίντερνετ υπάρχει στο πλοίο με προπληρωμενη κάρτα. Αλλά παλιότερα που το είχα χρησιμοποιήσει πήγαινε πολύ αργά.
Sent from Corsair's brick
-
Οποτε εχουμε και την καμπινα, ετσι και προκυψει κανα ψαξιμο σε θαμνους κτλ...
-
Απο νταλικιερη;
Sent from Corsair's brick
-
Είχε αγοράσει φίλος κάρτα ιντερνετ στο καράβι Πειραιά-Ηράκλειο (νομίζω είχε 9 ευρώ ή 25) αλλά κάτι έγινε και δεν την χρησιμοποίησε - πήγε χαμένη.
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Πλάκα κάνεις, εδώ παιδεραστές δάσκαλοι συνεχίζουν απτόητοι το...έργο τους, λες να τους απολύσουν για μια βεβαίωση (που ίσως να μην υποχρεούνται να δώσουν);
Θα τους #λάσει μια μάντρα.Πρέπει να έχουν πολιτικό μέσο ή συνδικαληστή για να αποφύγουν τις συνέπειες.
Αλλιώς θα έχουν πρόβλημα.Σίγουρα προβλέπεται ποιος θα δώσει την βεβαίωση, ο δάσκαλος, ο διευθυντής του σχολείου, ο επιθεωρητής, ο υπουργός - κάποιος πρέπει να δώσει την βεβαίωση.
Είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να απαντήσουν ακόμα κι αν γράψουν στην απάντηση ότι απαγορεύεται να δώσουν τέτοια βεβαίωση. Ας βρούνε αυτοί ποιος πρέπει να δώσει την βεβαίωση - δουλειά τους είναι.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να απαντήσουν ακόμα κι αν γράψουν στην απάντηση ότι απαγορεύεται να δώσουν τέτοια βεβαίωση. Ας βρούνε αυτοί ποιος πρέπει να δώσει την βεβαίωση - δουλειά τους είναι.
Γιε σουρ, είναι υποχρεωμένοι...
Κι εγώ έκανα μια ερώτηση στο δήμο το 2005, γραπτά, πήρα και αριθμό πρωτοκώλου.
Ήταν, υποτίθεται, υποχρεωμένοι να μου απαντήσουν μέσα σε δύο μήνες, νομίζω.
Κάθε τόσο πήγαινα να πάρω την απάντηση επειδή δεν ερχότανε τίποτα ταχυδρομικώς, μου λέγανε πάρε τ' @@μας.
Έχουμε 2014, δεν έχω πάρει απάντηση. -
Ξεκολλάτε! Του δώσανε γραπτή απάντηση πως δεν προβλέπεται να συμπληρώσουν τέτοια φόρμα αξιολόγησης! Πιο επίσημο δεν γίνεται. End of story!!!
-
Ώπα, αυτό δεν το δώσανε, ΘΑ το δίνανε, αλλά μετά τους ήρθε γραμμή από πάνω να βοηθήσουν και έγινε γαργάρα και αυτό, συμπλήρωσαν τσάτρα Πάτρα τα μισά τελικά
-
Έλα μωρέ κιλομίτερ, ξεκόλλα κι εσύ,ο δίας ξέρει.
ΚΟΛΗΜΜΕΝΕ! Εντ οφ στόρι λέμε! -
Δεν αναφέρομαι στον κιλομιτερ προφανώς.
-
Τελικά δία είχες δίκιο ή άδικο;
Το 'δεν προβλέπεται εντ οφ στόρι' που πες; Σωστό; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ξεκολλάτε! Του δώσανε γραπτή απάντηση πως δεν προβλέπεται να συμπληρώσουν τέτοια φόρμα αξιολόγησης! Πιο επίσημο δεν γίνεται. End of story!!!Ωραία, εμένα που μου αρέσουν αυτά τα πράγματα θα έκανα αίτημα στην ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ και στο υπουργείο, να μου απαντήσουν γιατί δεν προβλέπεται να συμπληρώσει το σχολείο τέτοια φόρμα και να την συμπληρώσουν αυτοί.
Δεν θα τους άφηνα ήσυχους.
-
Και καλά θα έκανες Λεώ.
-
Τελικά δία είχες δίκιο ή άδικο;
Το 'δεν προβλέπεται εντ οφ στόρι' που πες; Σωστό;Πήραν εντολή να γράψουν κάτι και καλά έκανα κι εκτέλεσαν! Είναι απλό: Κάνουν ότι προβλέπεται και ότι διατάσσονται!
-
Δία θα μας τρελάνεις; Γιατί δεν λες ότι ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤ @@ ΤΟΥΣ;
Αφού...του δώσανε χαρτί ότι ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ!
Ξεκολλάτε! Του δώσανε γραπτή απάντηση πως δεν προβλέπεται να συμπληρώσουν τέτοια φόρμα αξιολόγησης! Πιο επίσημο δεν γίνεται. End of story!!!Και μετά...:
Πήραν εντολή να γράψουν κάτι και καλά έκανα κι εκτέλεσαν! Είναι απλό: Κάνουν ότι προβλέπεται και ότι διατάσσονται!
Τι κάτι;
Ώπα, αυτό δεν το δώσανε, ΘΑ το δίνανε, αλλά μετά τους ήρθε γραμμή από πάνω να βοηθήσουν και έγινε γαργάρα και αυτό, συμπλήρωσαν τσάτρα Πάτρα τα μισά τελικά
Αυτό εσύ...το μεταφράζεις σαν...'Κάνουν ότι προβλέπεται και ότι διατάσσονται!';
ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΥΛΩΣΕΙ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ.
Εξάλλου σε κάθε περίπτωση ο μ@λάκας ο πολίτης θα υποστεί τις όποιες συνέπειες, αυτοί τίποτα. -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Ώπα, αυτό δεν το δώσανε, ΘΑ το δίνανε, αλλά μετά τους ήρθε γραμμή από πάνω να βοηθήσουν και έγινε γαργάρα και αυτό, συμπλήρωσαν τσάτρα Πάτρα τα μισά τελικάΝα προχωρήσουμε πιο κάτω; [mod]
-
Εξάλλου σε κάθε περίπτωση ο μ@λάκας ο πολίτης θα υποστεί τις όποιες συνέπειες, αυτοί τίποτα.Ώρες ώρες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και άλλες ώρες νομίζω πως τρολλάρεις. Ο αγαπητός συμφορουμίτης ζήτησε κάτι, για το οποίο δεν υπήρχε (μάλλον) πρόβλεψη και έτσι το σχολείο αρνήθηκε να δώσει κάποιο τέτοιο χαρτί, λέγοντας μάλιστα πως θα δώσει βεβαίωση για αυτή του την άρνηση. Μετά ο φορουμίτης πήγε στους ανωτέρους τους οι οποίοι και διέταξαν το σχολείο να χορηγήσει το χαρτί, όπως και έγινε. Απλό είναι, δεν κάνει ο καθένας ότι του κατέβει! Ο υπάλληλος πρέπει να πάρει άνωθεν εντολή για κάτι τέτοιο, από την στιγμή που δεν είναι μέσα στα καθορισμένα καθήκοντά του. Αυτό γίνεται παντού στον κόσμο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Να προχωρήσουμε πιο κάτω; [mod]
I hope so
-
Εξάλλου σε κάθε περίπτωση ο μ@λάκας ο πολίτης θα υποστεί τις όποιες συνέπειες, αυτοί τίποτα.Ώρες ώρες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και άλλες ώρες νομίζω πως τρολλάρεις. Ο αγαπητός συμφορουμίτης ζήτησε κάτι, για το οποίο δεν υπήρχε (μάλλον) πρόβλεψη και έτσι το σχολείο αρνήθηκε να δώσει κάποιο τέτοιο χαρτί, λέγοντας μάλιστα πως θα δώσει βεβαίωση για αυτή του την άρνηση.
Έπρεπε να ρωτήσουν τους ανωτέρους τους. Δεν είναι υποχρεωμένοι; Νομίζω ότι είναι.
Μετά ο φορουμίτης πήγε στους ανωτέρους τους οι οποίοι και διέταξαν το σχολείο να χορηγήσει το χαρτί, όπως και έγινε. Απλό είναι, δεν κάνει ο καθένας ότι του κατέβει! Ο υπάλληλος πρέπει να πάρει άνωθεν εντολή για κάτι τέτοιο, από την στιγμή που δεν είναι μέσα στα καθορισμένα καθήκοντά του. Αυτό γίνεται παντού στον κόσμο.
Οι ανώτεροι δηλαδή έδωσαν διαταγή να χορηγηθεί...χαρτί που δεν προβλέπεται;
Μπορεί να δοθεί τέτοια...διαταγή; -
Το σχολείο έπρεπε να ρωτήσει στην Διεύθυνση. Αν δεν απαγορεύεται κάτι ρητά, μπορεί να γίνει κατόπιν εντολής. Το θέμα είναι ποιο κλιμάκιο έχει την ευθύνη να εκδώσει τέτοια εντολή. Ας το αφήσουμε εδώ όμως, καθώς ο Bill ζήτησε να προχωρήσουμε παρακάτω.
-
Καλώς, άρα έχουμε κι οι δυο δίκιο, τύφλα να 'χει ο χότζας.
Το ημερολόγιο του μετανάστη