-
Γιατί 'δεν είναι στα καθήκοντά της'.
Κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της. Χιλιάδες δάσκαλοι απολύονται κάθε χρόνο επειδή συμπληρώνουν αιτήσεις, ενώ δεν έπρεπε .
'Δεν πληρώνεται για να συμπληρώνει αιτήσεις'.
Δεν έχει λόγο να σπαταλήσει 5 λεπτά. Τσάμπα θα δουλέψει;
Αν ο πολίτης (και δυστυχώς, όχι πελάτης) φύγει δυσαρεστημένος, θα 'χει 0 συνέπειες πάνω της.
Και φυσικά, δεν έχει κανένα λόγο να κατευθύνει ή να διευκολύνει με κάποιο τρόπο το γονέα, που προφανώς νεοφιλελέ, θέλει να πάει σε ιδγιωτικό ! -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Κινδυνεύει να χάσει τη δουλειά της. Χιλιάδες δάσκαλοι απολύονται κάθε χρόνο επειδή συμπληρώνουν αιτήσεις, ενώ δεν έπρεπε .
Αν ο πολίτης (και δυστυχώς, όχι πελάτης) φύγει δυσαρεστημένος, θα 'χει 0 συνέπειες πάνω της.
Και φυσικά, δεν έχει κανένα λόγο να κατευθύνει ή να διευκολύνει με κάποιο τρόπο το γονέα, που προφανώς νεοφιλελέ, θέλει να πάει σε ιδγιωτικό !Άρα φταίει η δασκάλα που ήταν ΔΥ σωστά;
Οπότε, αν κάνεις μια δοκιμή, να πας σε ένα ιδιωτικό σχολείο, με δασκάλα ΙΥ και της ζητήσεις να το συμπληρώσει το συγκεκριμένο έντυπο, θα το συμπληρώσει αμέσως και με χαρά, έτσι δεν είναι; -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι, επειδή μπορεί να μου διέφυγε;Για ποιό λόγο η δασκάλα να μη συμπληρώσει το έγγραφο; ΟΚ, μπορεί να μην προβλέπεται από τα καθήκοντα της, όμως θα της έτρωγε 5 λεπτά απο το χρόνο της, και αν αντιλαμβάνομαι σωστά θα ήταν το αντίστοιχο του να την έπαιρνε τηλέφωνο ο δάσκαλος της επόμενης χρονιάς να τη ρωτήσει για τους μαθητές που θα παραλάβει.
Διάβασες καθόλου τις τελευταίες 3-4 σελίδες;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Και φυσικά, δεν έχει κανένα λόγο να κατευθύνει ή να διευκολύνει με κάποιο τρόπο το γονέα, που προφανώς νεοφιλελέ, θέλει να πάει σε ιδγιωτικό !Άρα φταίει η δασκάλα που ήταν ΔΥ σωστά;
Οπότε, αν κάνεις μια δοκιμή, να πας σε ένα ιδιωτικό σχολείο, με δασκάλα ΙΥ και της ζητήσεις να το συμπληρώσει το συγκεκριμένο έντυπο, θα το συμπληρώσει αμέσως και με χαρά, έτσι δεν είναι;Μπορεί να μην το συμπληρώσει αλλά θα σε κατευθύνει για το τι να κάνεις (την προβλεπόμενη διαδικασία που θεωρώ απίθανο να μην υπάρχει και απίθανο να μην μπορεί να βρει ένας εκπαιδευτικός).
(δεν φταίει η δασκάλα που 'ναι δυ, αλλά αυτοί που κάνανε το δασκαλίκι δημοσιοϋπαλληλίκι, ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Και προσεχώς, ξύριζα.) -
Ναι, αλλά και πάλι δε μου φαίνεται κάτι τραγικό.
Τη γνώμη της θα δώσει η δασκάλα, όπως κάνει όταν μιλάει τον Αύγουστο με την περσινή δασκάλα του τμήματος για να πάρει μια ιδέα των παιδιών που αναλαμβάνει.
Αν αντιλαμβάνομαι σωστά, δεν πρόκειται να ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ τα 'leadership skills' του πιτσιρικά, απλώς να σκιαγραφήσουν μια εικόνα για να ξέρουν τι τους περιμένει. Και μάλιστα επειδή οι δάσκαλοι είναι πολύ πιο αντικειμενικοί από το γονιό που τα βλέπει όλα τέλεια, θα πάρουν πολύ καλές πληροφορίες.
Στην τελική, θα μπορούσε η δασκάλα να έπαιρνε και μια βεβαίωση από τον πατέρα και τη μητέρα ότι συναινούν στη συμπλήρωση του εγγράφου. ΠΟΙΟΣ θα την κυνηγουσε μετά και γιατί;
-
Αν δεν προβλεπεται μια τετοια διαδικασια καλως και δεν το συμπληρωσε η δασκαλα. Ειναι δουλεια του αλλου σχολειου να αξιολογησει τον μαθητη.
@Κιουσης & ελτεο: Σαν γκομενες κανετε...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Στην τελική, θα μπορούσε η δασκάλα να έπαιρνε και μια βεβαίωση από τον πατέρα και τη μητέρα ότι συναινούν στη συμπλήρωση του εγγράφου. ΠΟΙΟΣ θα την κυνηγουσε μετά και γιατί;
Οι φιλελέ. Κι ο 666 (το ίδιο είναι).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν δεν προβλεπεται μια τετοια διαδικασια καλως και δεν το συμπληρωσε η δασκαλα. Ειναι δουλεια του αλλου σχολειου να αξιολογησει τον μαθητη.@Κιουσης & ελτεο: Σαν γκομενες κανετε...
Αν δεν προβλέπεται μια τέτοια διαδικασία, θα 'πρεπε η δασκάλα να πει στον γονέα 'δεν προβλέπεται μια τέτοια διαδικασία'.
Δεν του 'πε κάτι τέτοιο.
Σωστά; -
Αν δεν προβλεπεται μια τετοια διαδικασια καλως και δεν το συμπληρωσε η δασκαλα. Ειναι δουλεια του αλλου σχολειου να αξιολογησει τον μαθητη.@Κιουσης & ελτεο: Σαν γκομενες κανετε...
οκ, προφανώς και 'δεν προβλέπεται', αλλά γιατι να μην αφιερώσεις 5 λεπτά για να βοηθήσεις εναν άλλον;
-
@πανοςςς: Το σχολειο εδωσε εγγραφο που λεει πως δεν μπορει να παρασχει τετοιες πληροφοριες. Ποσο πιο ξεκαθαρο απο αυτο;
@hellenic_tifosi: Οταν κατι δεν προβλεπεται στο δημοσιο, ουσιαστικα απαγορευεται. Νομιζα ειχες παει στρατο.
-
Eίπε αυτός που δεν αντέχει λίγη ζέστη παραπάνω.
Sent from my GT-N7100
-
@πανοςςς: Το σχολειο εδωσε εγγραφο που λεει πως δεν μπορει να παρασχει τετοιες πληροφοριες. Ποσο πιο ξεκαθαρο απο αυτο;Α, οκ τότε, δεν το 'χα διαβάσει αυτό.
-
Ας καταλήξουμε στο ότι αν ήταν ένας ευσυνείδητος υπάλληλος θα προσπαθούσε να βρεί λύση (με αρκετές πιθανότητες να καταφέρει κάτι) κι ας το κλείσουμε, περιμένοντας τον κιλομιτερ να καταθέσει νέα θέματα προς συζήτηση
-
Ναι, αλλά και πάλι δε μου φαίνεται κάτι τραγικό.Τη γνώμη της θα δώσει η δασκάλα, όπως κάνει όταν μιλάει τον Αύγουστο με την περσινή δασκάλα του τμήματος για να πάρει μια ιδέα των παιδιών που αναλαμβάνει.
Αν αντιλαμβάνομαι σωστά, δεν πρόκειται να ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ τα 'leadership skills' του πιτσιρικά, απλώς να σκιαγραφήσουν μια εικόνα για να ξέρουν τι τους περιμένει. Και μάλιστα επειδή οι δάσκαλοι είναι πολύ πιο αντικειμενικοί από το γονιό που τα βλέπει όλα τέλεια, θα πάρουν πολύ καλές πληροφορίες.
Αν δεν προβλεπεται μια τετοια διαδικασια καλως και δεν το συμπληρωσε η δασκαλα. Ειναι δουλεια του αλλου σχολειου να αξιολογησει τον μαθητη.
οκ, προφανώς και 'δεν προβλέπεται', αλλά γιατι να μην αφιερώσεις 5 λεπτά για να βοηθήσεις εναν άλλον;
Ποτε ήρθες στην Ελλαδα είπαμε?
Και φυσικά, δεν έχει κανένα λόγο να κατευθύνει ή να διευκολύνει με κάποιο τρόπο το γονέα, που προφανώς νεοφιλελέ, θέλει να πάει σε ιδγιωτικό !+τρομοκρατημενη δασκαλιτσα των 600€
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ας καταλήξουμε στο ότι αν ήταν ένας ευσυνείδητος υπάλληλος θα προσπαθούσε να βρεί λύση (με αρκετές πιθανότητες να καταφέρει κάτι) κι ας το κλείσουμε, περιμένοντας τον κιλομιτερ να καταθέσει νέα θέματα προς συζήτησηΑΥΤΟ, μαζι με το γονεα εστω 'ξερεις, ειναι περιεργο/πρωτογνωρο αυτο που ζητας, κατσε να δουμε τι θα καταφερουμε'
ουτε 'δεν προβλεπεται' ουτε αλλα τετοια χαζα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Sent from my GT-N7100
Οι γκομενες κρυωνουν συνηθως... Οι αντρες ιδρωνουν.
-
Σιγα παιδια, καντε τα υγρα σας λιγο παραπερα.
-
Sent from my GT-N7100
Οι γκομενες κρυωνουν συνηθως... Οι αντρες ιδρωνουν.
Εχεις δει γυναίκα με πολύ ζέστη; Η μουρμούρα φτάνει στο Παγγαίον Ορος.
Sent from my GT-N7100
-
Απο τη μία....
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ γενικώς είμαι κατά των ιδιωτικών σχολείων και του ελιτισμού που κουβαλάνε από τα γενοφάσκια τους. Ο λόγος είναι απολύτως κοινωνικός και καθόλου παιδαγωγικός. Οι γονείς επιλέγουν να στείλουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικά για να τα ξεχωρίσουν από την πλέμπα, ελπίζοντας πως θα τους δώσουν τα καλύτερα εφόδια (==να μην μπλέξουν με την πλέμπα, να κάνουν παρέα με τους πλούσιους, να ζήσουν μεταξύ αυτών, κλπ κλπ). Το γνωστικό επίπεδο παίζει απειροελάχιστο ρόλο. Αυτό ισχύει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Η πληρωμένη με ιδιωτικούς πόρους εκπαίδευση, γίνεται για εντελώς συγκεκριμένους λόγους: τα θρησκευτικά σχολεία θα σου κάνουν κατήχηση, τα σχολεία της καλής κοινωνίας θα σε προετοιμάσουν γι αυτήν, κλπ κλπ.
Ξέρω πως πολλοί εδώ μέσα διαφωνούν, κάποιοι θα με πουν αριστερούλη, κλπ κλπ. Ποσώς με ενδιαφέρει. Η εκπαίδευση ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι δίκαια και σωστή απέναντι σε όλα τα παιδιά. Αυτό είναι το νούμερο ένα ζήτημα και όχι η δημιουργία ανόητων και ξεχωριστών ελίτ από τα γενοφάσκια των παιδιών.
Αυτά και συγνώμη που κούρασα.....απο την άλλη....
Λοιπόν, προφανώς και θα τα προτιμούσα ΟΛΑ καλύτερα, προφανώς και θα ήθελα κι εγώ να πηγαίνω στο Αμερικάνικο Κολλέγιο-Pierce πώς διάβολο το λένε δεν έχω ιδέα, αλλά προφανώς και όλα τα παραπάνω παίζουν πολύ λίγο ρόλο στο τι θα μάθεις.
......................................................................................Κι εγώ αν είχα (ΠΟΛΛΑ) λεφτά, τα παιδιά μου θα τα έστελνα σε ιδιωτικό, γιατί δεν θα ήθελα να μου πηδάει την κόρη ο κάθε φτωχοδιάβολος, θα ήθελα να μου την πηδάνε τα καλύτερα παιδιά των καλύτερων οικογενειών... Το ίδιο και ο γιος μου, να μπλέξει με την καλή κενωνία, και όχι την καταραμένη...
Αλλά αυτά τα γράφω εγώ επειδή είμαι ζουλιάρης και δεν θα βγάλω τόσα λεφτά, μην μου δίνεις σημασία...Πολύ μπέρδεμα ρε HF....
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ας καταλήξουμε στο ότι αν ήταν ένας ευσυνείδητος υπάλληλος θα προσπαθούσε να βρεί λύση (με αρκετές πιθανότητες να καταφέρει κάτι) κι ας το κλείσουμε, περιμένοντας τον κιλομιτερ να καταθέσει νέα θέματα προς συζήτησηΜα προφανώς, ακριβώς έτσι είναι!
Απλώς στις προηγουμενες σελίδες γράφτηκε περίπου ότι αυτό που ζητήθηκε ήταν τόσο εξωφρενικό που θα ήταν ανήκουστο να το συμπληρώσει η κοπέλα.
Το ημερολόγιο του μετανάστη