-
Ενταξει αυτα συμβαινουν, ειναι κανονας στο φορτωμα-ξεφορτωμα-τελωνειο-αντιπροσωπεια-πλυντηριο να γινει κατι.
Το οτι εβαψαν το καπω επειδη μπορει κατι να επεσε επανω, ειναι πταισμα.
Απλα απαιτησε να στο ξαναβαψουν σωστα ωστε να μην ξεφτισει.
Το οτι τραβαει δεξια δε σημαινει οτι ηταν ετσι απο την αρχη.
Ειναι θεμα ελαστικων, αν εχεις χτυπησε σε λακουβα-πεζοδρομιο-ψαλιδι κλπ
Ειναι πολλες οι παραμετροι.
Εκει φροντισε να δεις τι ειναι και να το διορθωσεις.
Αν μπλεξεις με δικηγορους το χρονο σου και το χρημα σου θα χαλασεις.Δεν αξιζει. -
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Εκτός αυτού παρατήρησα οτι το αμάξι τραβάει και λίγο δεξιά,
1μιση χρόνο δεν το καταλάβαινες?!
Δυστυχώς η ορθή απάντηση σε αυτή την ιστορία είναι:
Μετά από τόσο καιρό χεσε ψηλά και αγνάντευε....
Το είχα δει και έλεγα οτι μπορεί για χίλιους δύό λόγους να τραβάει, αλλα τωρα με αυτο παει σε πολυ ποιο σοβαρα πραγματα το μυαλό μου
καινούργιο αυτοκίνητο είναι λογικό να τραβάει...
και αυτό το χάρχαλο που τράβαγε από την αρχή το παίνευες εξυψώνοντας την επιλογή σου?
λοβοτομημένος είσαι?
-
To απλούστερο: Πως θα αποδείξει ότι δεν το προξένησε ο ίδιος ο giannis39, άλλωστε έχει στη κατοχή του το αυτοκίνητο πάνω από ένα χρόνο...
Το κάθε κομμάτι του αυτοκίνητου είναι αριθμημένο από το εργοστάσιο έτσι δεν είναι?
Άρα αν άλλαξα εγώ καπό δεν θα φανεί? Και ακόμη δεν θα φανεί αν εχω χτυπησει εγω το καπο και εχει ξαναβαφτει, εδω ποιο πανω γράφω οτι δεν ειχαν μπει στο κόπο ουτε να το ασταρωσουν, εν παρουμε οπως εμαθα σημερα μετρητη πυκνοτητας χρωματος θα δουμε ποσο ειναι απο το μαμισιο και πόσο απο το καπο και μετα να δουμε ποιο αυγο θα κουρεψω.
Δεν ειναι τόσο απλα τα πραγματα για τους πωλητες, μετα απο καθε μερα τουλαχιστο που ρωτάω και μαθαινω, άλλα θελω να μαθω καλα τι παιζεται με τις διαδικασίες για να βρώ το δίκιο μου.σιγά μην πάρεις και μοριακό επιταχυντή... το πάχος της βαφής μετράει, όχι την πυκνότητα
τσάμπα χαλιέσαι και χάνεις χρόνο, άκρη δεν πρόκειται να βρείς... αυτά η τα τσεκάρεις στην αρχή είτε τα πληρώνεις μόνος σου
-
Μετά απο τόσο καιρό,δύσκολο να βρείς άκρη. Μπορείς να το κυνηγήσεις,αλλά μάλλον τζάμπα ο κόπος.
-
edit [Mod]
-
Το υπόλοιπο αμάξι το εψαξες?
Το μόνο που θα κάνεις ειναι να τους κάνεις ρόμπα.
Θα ζητήσεις να στο ξαναβάψουν σωστά, και θα τους ρωτήσεις πως προτειθενται να σε ικανοποιήσουν ηθικά.
Αλλιώς επιστολές σε ολα τα περιοδικά επώνυμα και γιατι όχι και καμμιά επώνυμη καταχώρηση σε εφημερίδα μεγάλης κυκλοφοριας. -
To απλούστερο: Πως θα αποδείξει ότι δεν το προξένησε ο ίδιος ο giannis39, άλλωστε έχει στη κατοχή του το αυτοκίνητο πάνω από ένα χρόνο...
Το κάθε κομμάτι του αυτοκίνητου είναι αριθμημένο από το εργοστάσιο έτσι δεν είναι?
Άρα αν άλλαξα εγώ καπό δεν θα φανεί? Και ακόμη δεν θα φανεί αν εχω χτυπησει εγω το καπο και εχει ξαναβαφτει, εδω ποιο πανω γράφω οτι δεν ειχαν μπει στο κόπο ουτε να το ασταρωσουν, εν παρουμε οπως εμαθα σημερα μετρητη πυκνοτητας χρωματος θα δουμε ποσο ειναι απο το μαμισιο και πόσο απο το καπο και μετα να δουμε ποιο αυγο θα κουρεψω.
Δεν ειναι τόσο απλα τα πραγματα για τους πωλητες, μετα απο καθε μερα τουλαχιστο που ρωτάω και μαθαινω, άλλα θελω να μαθω καλα τι παιζεται με τις διαδικασίες για να βρώ το δίκιο μου.- ελάχιστα κομμάτια στο αμάξι είναι αριθμημένα και
- δεν είναι απαραίτητο να τα έχεις αλλάξει, αλλά να τα επισκευάσεις πλημμελώς...
Αλήθεια, εγγύηση για τη βαφή δεν έχει;;;
-
Θα ξεκινήσεις με το να ζητάς να στο επισκευάσουν εντος εγγύησης και όταν σου πουν οτι είναι επισκευασμένο κλπ unleash the horror
-
Το είχα δει και έλεγα οτι μπορεί για χίλιους δύό λόγους να τραβάει, αλλα τωρα με αυτο παει σε πολυ ποιο σοβαρα πραγματα το μυαλό μου
Αυτό με την ευθυγραμμιση είναι το πιο ανησυχιτικο.. ........
Πριν ξεκινησεις τα Γαλλικά μαζί τους.. ........κανε μία ευθυγραμμιση για να έχεις πλήρη εικόνα -
red monster έγραψε
**σιγά μην πάρεις και μοριακό επιταχυντή... το πάχος της βαφής μετράει, όχι την πυκνότητα **
Mετράει και αν υπάρχει στόκος ή σιδερόστοκος από κάτω, αν πχ από τα 150 μικρά δεί αλλού 400 ή 750 ή άλλο νούμερο χοντρό, σημαίνει ότι έχει χτυπηθεί, στοκαριστεί και ξαναβαφτεί, τα εργαλεία αυτά υπάρχουν, είναι σχετικά φτηνά, εγώ έτυχε να έχω και έχω μετρήσει πολλά αμάξια και ξέρω τι λέω, και δεν μπορεί κανείς να σε κοροϊδέψει αν ένα αμάξι είναι τρακαρισμένο.
-
Αφού μόλις μπήκε στο 2ο χρόνο έχει ακόμη εγγύηση για το χρώμα.Δικηγόρους κλπ ξέχασέ τα,θα δώσεις τσάμπα λεφτά γιατί δεν αποδεικνύεται τίποτα.Πήγαινέ το να το δούν στην αντιπροσωπεία για αρχή λοιπόν.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
red monster έγραψε**σιγά μην πάρεις και μοριακό επιταχυντή... το πάχος της βαφής μετράει, όχι την πυκνότητα **
Mετράει και αν υπάρχει στόκος ή σιδερόστοκος από κάτω, αν πχ από τα 150 μικρά δεί αλλού 400 ή 750 ή άλλο νούμερο χοντρό, σημαίνει ότι έχει χτυπηθεί, στοκαριστεί και ξαναβαφτεί, τα εργαλεία αυτά υπάρχουν, είναι σχετικά φτηνά, εγώ έτυχε να έχω και έχω μετρήσει πολλά αμάξια και ξέρω τι λέω, και δεν μπορεί κανείς να σε κοροϊδέψει αν ένα αμάξι είναι τρακαρισμένο.
τα μικρά που λες είναι μονάδα μήκους και αναφέρονται -όπως αρχικά έγραψα- στη διαφορά μεταξύ λαμαρίνας και αισθητήρα οργάνου, κοινώς στο πάχος της βαφής...
δεν νομίζω να λέμε κάτι διαφορετικό
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
red monster έγραψε
**σιγά μην πάρεις και μοριακό επιταχυντή... το πάχος της βαφής μετράει, όχι την πυκνότητα **
τα μικρά που λες είναι μονάδα μήκους και αναφέρονται -όπως αρχικά έγραψα- στη διαφορά μεταξύ λαμαρίνας και αισθητήρα οργάνου, κοινώς στο πάχος της βαφής...
δεν νομίζω να λέμε κάτι διαφορετικό
To ίδιο είναι σαν μονάδα μέτρησης, στη περίπτωσή μας τα μικρά μας δείχνουν το πάχος της μπογιάς που είναι στη λαμαρίνα, δηλαδή αν υπάρχει στόκος από κάτω αλλάζει το πάχος ( η απόσταση από τη λαμαρίνα ).
Για να καταλάβουμε καλύτερα, μετρώντας όλο τυο αυτοκίνητο, άλλη μέτρηση μας δείχνει πχ στους μαρσπιέδες και άλλη στο καθαρό φτερό ή ουρανό, μιλάω πάντα για καινούργιο αυτοκίνητο που δεν έχει τρακάρει / επισκευαστεί, μπορεί να δούμε 80-90 μικρά έως το πολύ 150, όταν όμως προχωράς το όργανο σε μια επιφάνεια και δείχνει 120-130-200-350-error-180-120, σημαίνει ότι κάτι άλλο υπάρχει από κάτω από την μπογιά, αυτό σημαίνει στόκος, και όταν δείχνει error σημαίνει σιδερόστοκος, γιατί τα όργανα δείχνουν error μετά τα 2.5mm.Το ίδιο λέμε αλλά αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί έχω μετρήσει καμμιά 20αριά αυτοκίνητα.
-
Klein mein ...
Πιτσιρικας σε μεγαλο φανοποιειο, εργασια & χαρα, καθε μερα μηνα βαφαμε και απο 2-3 καπω, καμια πορτα, καμια μασκα, κανενα προφυλακτηρα για Volkswagen/Audi ... που κατα τη μεταφορα ηθελαν τοπικο μερεμετι (λακουβες, ξυσιματα κτλ)
Οτι τυχει..Ομολογω παντως οτι σε καποιες περιπτωσεις που επεφτε γκαζι απο το αφεντικο χωρις λογο ή βαραγα απαλεψιες απο την κουραση, ημουν λιγο τσαπατσουλης και προχειροδουλιας στο ασταρωμα και τριψιμο... ποιος ξερει αν και ποσους πηρε το συνεργειο στο λαιμο του. Εφευγαν ωστοσο αψεγαδιαστα, τωρα ποσο κραταγε σε βαθος χρονου το φινιρισμα δεν εχω ιδεα.
Ειδα παντως γκολφακια ιδιας χρονολογιας στα μαυρα τους τα χαλια με το βερνικι χνουδι μετα απο βροχη και λιακαδα και αλλα που ακομα γυαλιζουν σαν την πρωτη μεραΑκρη δε θα βγαλεις, ο αντιπροσωπος εαν το εδωσε βαμμενο δεν εχει κανενα ζορι... ισως κραξει το φανοποιειο με το οποιο συνεργαζεται, ισως παραδεχτει οχι η δουλεια ειναι μαπα και κανει κατι αλλα χλωμο το κοβω.
Καλα ξεμπερδεματα.
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Αν το καπώ έχει βαφτεί λόγω ας πούμε χαλαζιού , δεν υπάρχει πρόβλημα.....αν η δουλειά είναι κακή αυτό είναι άλλη ιστορία, αν το αμάξι το πήρες τρακαρισμένο αυτό πάλι είναι άλλη ιστορία. Ξεχώρισε τι από όλα έχει γίνει και προσπάθησε να βγάλεις ακρη. Ο Νονός είναι καλο παιδί και ότι λέει , το λέει καλοπροαίρετα δεν χρειάζεται να μαλώνουμε χωρίς λόγο. Αλήθεια πως πάει γενικά το Lancer ? Είδα ένα πρόσφατα και περιέργως......μου άρεσε!Μηχανικα ειναι αριστο, πολυ καλο, μου εχει κανει εντυπωσει το σασμαν του...με αριστα το 10 του βάζω 9,5, δεν εχει τριξιματα και ειναι σταθερο στον δρόμο. Ακόμη ειναι πολυ οικονομικο για τις διαστάσεις του και 1280κιλα του.
-
Επειδή άκρη δέ θα βρείς,κάνε μια ευθυγράμμιση...και μετά(άν πρόκειται μόνο για το καπώ),απαίτησε μια αλλαγή με καινούριο!!!Κάτι άλλο δεν υπάρχει....
.....@ μου εχει κανει εντυπωσει το σασμαν του...με αριστα το 10 του βάζω 9,5, δεν εχει τριξιματα και ειναι σταθερο στον δρόμο.....
.....αφού λες 'φεύγει' δεξιά-αριστερά,τί σταθερό είναι......
.....πάνω στο χρόνο φίλε μου,ούτε τα VW δεν ακούγονται ...λέμε τώρα.....
.....ποιά σασμάν έχεις συγκρίνει;.... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
και αυτό το χάρχαλο που τράβαγε από την αρχή το παίνευες εξυψώνοντας την επιλογή σου?
λοβοτομημένος είσαι?
'τραβαγε απο την αρχη' ναι τράβαγε λιγο απο την αρχη και έλεγα μπορει να ειναι απο τα λαστιχα η απο καμια λακουβα εκει που το περιφέρανε πριν μου το δωσουν κλπ, και ελεγα καπποια στιγμη να το παω για ευθηγραμιση, άλλα τωρα που βρήκα αυτο με το καπο μου μπηκαν ιδεες και θα το ψάξω ποιο πέρα. Κατά το άλλα δεν φταίει το αυτοκίνητό, σαν αυτοκινητο ειναι πολυ καλο, και ενα πορσε αμα στο στουκαρο στο φτιαξω και στο πουλησω χαρχαλο θα ειναι. Και δεν καταλαβαινω κάτι που μόνο σε αυτο το φορουμ εχω δει, εχετε μερικοι εδω μεσα ενα υφακι και περνετε θαρος και λετε οτι χαρακτηρισμο να ειναι για τον άλλο χωρις να τον ξερετε, δεν υπαρχη σεβασμος δεν υπάρχη τιποτα. Ακου 'λοβοτομημενος εισαι', ο μοντετεϊτορ ηξερε να σβησει το δικο μου μήνυμα, αυτο το αφηνει ως εχει. Οτι να ειναι εδω μεσα, μόνο εδω εχω δει αυτες τις ψευτομαγγιες του τυπου τα ξερω ολα και εσυ εισαι κουτος, τι αλλο να πω, μάλλον θα πατησω διαγραφη απο εδω διοτι εχει μερικους Ελληναρες.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Επειδή άκρη δέ θα βρείς,κάνε μια ευθυγράμμιση...και μετά(άν πρόκειται μόνο για το καπώ),απαίτησε μια αλλαγή με καινούριο!!!Κάτι άλλο δεν υπάρχει.........@ μου εχει κανει εντυπωσει το σασμαν του...με αριστα το 10 του βάζω 9,5, δεν εχει τριξιματα και ειναι σταθερο στον δρόμο.....
.....αφού λες 'φεύγει' δεξιά-αριστερά,τί σταθερό είναι......
.....πάνω στο χρόνο φίλε μου,ούτε τα VW δεν ακούγονται ...λέμε τώρα.....
.....ποιά σασμάν έχεις συγκρίνει;....τραβάει λίγο δεξια ειπα, αυτο μπορει να ειναι απο ψαλιδι -λαστιχο.
Το αμαξι δεν παει σα βάρκα απο θεμα αναρτησεων, στρίβει καλα, και τελος φρεναρει πολυ καλα.
Για το 2ο που λες ακομη γελαω, συν οτι μετα το 1ο χρόνο πρέπει να δουλευουν και τα παραθυρα , καλα ειναι τα vw μωρε ενταξη.Εχουν κλείσιμο πορτας σαν χρηματοκιβωτιο τραπεζας. -
λοβοτομημένος είσαι?
'τραβαγε απο την αρχη' ναι τράβαγε λιγο απο την αρχη και έλεγα μπορει να ειναι απο τα λαστιχα η απο καμια λακουβα εκει που το περιφέρανε πριν μου το δωσουν κλπ, και ελεγα καπποια στιγμη να το παω για ευθηγραμιση, άλλα τωρα που βρήκα αυτο με το καπο μου μπηκαν ιδεες και θα το ψάξω ποιο πέρα. Κατά το άλλα δεν φταίει το αυτοκίνητό, σαν αυτοκινητο ειναι πολυ καλο, και ενα πορσε αμα στο στουκαρο στο φτιαξω και στο πουλησω χαρχαλο θα ειναι. Και δεν καταλαβαινω κάτι που μόνο σε αυτο το φορουμ εχω δει, εχετε μερικοι εδω μεσα ενα υφακι και περνετε θαρος και λετε οτι χαρακτηρισμο να ειναι για τον άλλο χωρις να τον ξερετε, δεν υπαρχη σεβασμος δεν υπάρχη τιποτα. Ακου 'λοβοτομημενος εισαι', ο μοντετεϊτορ ηξερε να σβησει το δικο μου μήνυμα, αυτο το αφηνει ως εχει. Οτι να ειναι εδω μεσα, μόνο εδω εχω δει αυτες τις ψευτομαγγιες του τυπου τα ξερω ολα και εσυ εισαι κουτος, τι αλλο να πω, μάλλον θα πατησω διαγραφη απο εδω διοτι εχει μερικους Ελληναρες.
άργησες να μάθεις.......
-
Θυμάμαι που είχες ανοίξει topic και το έψαχνες καλά για το τι αμάξι θα πάρεις και έβαλες και πολλές δόσεις. Κρίμα να σου τύχει αυτό.
Το πηρα καινούριο με βαμμένο καπό