-
Γειά σας, όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. Πριν από λίγο με πήρε η αδελφή μου που είναι σε ταξίδι και μου λέει έμεινε το αμάξι(fiat panda 1.1). Ξαφνικά το αμάξι δεν τράβαγε και έσβησε. Άναψαν λαμπάκι κινητήρα(μάλλον) και μπαταρίας. Επειδή έχει μείνει στη μέση του πουθενά μπορεί κάποιος να μαντέψει τι μπορεί να είναι. Περισσότερες πληροφορίες δεν μπορεί να δώσει. Αν καλέσει οδική βοήθεια(δεν έχει συνδρομη) πρέπει να πληρώσει εκείνη την ώρα γιατί δεν έχει και πολλά χρήματα πάνω της? Ξέρετε κανένα καλό εξειδικευμένο στην Αθήνα?
-
Γειά σας, όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει. Πριν από λίγο με πήρε η αδελφή μου που είναι σε ταξίδι και μου λέει έμεινε το αμάξι(fiat panda 1.1). Ξαφνικά το αμάξι δεν τράβαγε και έσβησε. Άναψαν λαμπάκι κινητήρα(μάλλον) και μπαταρίας. Επειδή έχει μείνει στη μέση του πουθενά μπορεί κάποιος να μαντέψει τι μπορεί να είναι. Περισσότερες πληροφορίες δεν μπορεί να δώσει. Αν καλέσει οδική βοήθεια(δεν έχει συνδρομη) πρέπει να πληρώσει εκείνη την ώρα γιατί δεν έχει και πολλά χρήματα πάνω της? Ξέρετε κανένα καλό εξειδικευμένο στην Αθήνα?
-
-
Να μαντέψω τι έπαθε δε μπορώ, αλλά πάντως η οδική μπορεί να πληρωθεί και στο τέλος της μεταφοράς. Ας κάνει μερικά τηλέφωνα να της πουν τι δέχονται. Πιστεύω θα βρεθεί λύση.
Και κυρίως, ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟΣ! Ψύχραιμα και όλα θα βρεθούν.
-
να το αφησει λιγο να κρυωσει 15λεπτα, επειτα να ξαναδοκιμασει να βαλει μπρος
υπαρχει μια πιθανη υποψια να την ακινητοποιησε απο αντλια βενζινης....... -
Και το κλασικό!!!
Βενζίνη, λάδια, νερά έχει;
-
99% θα είναι αντλία βενζίνης. Αν κρίνω και από το πρατήριο που συνηθίζει η αδερφή μου να βάζει βενζίνη......Αλλα της χαμογέλασε και η τύχη. Μην και ταλαιπωρηθεί λίγο. Φίλος μηχανικός που πήρα να ρωτήσω είναι στην ίδια περιοχή και πάει από εκεί τώρα. Γνήσια τρόμπα κανει 240ε, πήρα και ρώτησα, 126 μια κινέζικη(δεν θυμάμαι μάρκα).
-
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
99% θα είναι αντλία βενζίνης. Αν κρίνω και από το πρατήριο που συνηθίζει η αδερφή μου να βάζει βενζίνη......Αλλα της χαμογέλασε και η τύχη. Μην και ταλαιπωρηθεί λίγο. Φίλος μηχανικός που πήρα να ρωτήσω είναι στην ίδια περιοχή και πάει από εκεί τώρα. Γνήσια τρόμπα κανει 240ε, πήρα και ρώτησα, 126 μια κινέζικη(δεν θυμάμαι μάρκα). -
Αν είναι αντλία συνήθως δεν ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα (check engine)
-
check engine είπε οτι άναψε η αδερφή μου. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος οτι ξέρει να τα ξεχωρίζει. Τεσπα σε λίγο θα μάθουμε και ελπίζω να είναι τρόμπα βενζίνης και οχι κάτι σοβαρότερο. Βενζίνη ναι έχει, λάδια, νερά τα έλεγξα εγώ πριν 5-6 μέρες.
-
Εφόσον σβήνει η μηχανή, αλλά υπάρχει ρεύμα, ανάβει to check engine, έτσι δεν είναι;
Τόσο πολύ να τα άλλαξαν;
-
Το λαμπάκι της μπαταρίας είναι πιθανή ένδειξη οτι δέν φορτίζει το δυναμό. Μπορεί να έχει κοπεί και ο ιμάντας του.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το λαμπάκι της μπαταρίας είναι πιθανή ένδειξη οτι δέν φορτίζει το δυναμό. Μπορεί να έχει κοπεί και ο ιμάντας του.Οταν γυρνάς το κλειδί λαμπάκι λαδιού και μπαταρίας ανάβει.
-
Ok, κατάλαβα οτι το λαμπάκι μπαταρίας άναψε στην πορεία. Τώρα που διάβασα πάλι το αρχικό πόστ μάλλον εννοεί οτι άναψε μετά το σβήσιμο του κινητήρα.
-
Αντλια βενζινης ηταν τελικα. 275 ευρω με γνησιο ανταλλακτικο, εργασια και τιμολογιο. Τουλαχιστον γλιτωσαμε την οδικη.
-
Η οδικη ειναι κανα 20αρι - 30αρι το εξαμηνο, δε γλυτωσατε και πολλα, το ξερεις φανταζομαι.
-
εμενα με το micra k11 μια φορα με αφησε στο δρομο στα 160.000 χλμ κ αιτια ηταν η αντλια βενζίνας , εβαλα μια της hoffer κ μαζι με την εργασια (που είναι μεγαλη φασαρια κατω από το πισω καθισμα κλπ ) το κοστος πηγε στα 130 euro με αποδειξη , αυτό πριν 2 ή 3 χρόνια κ μαλιστα σε συνεργειο Nissan στην επαρχια , τοση διαφορα σε χρηματα από το panda ?? αμα το αμαξι είναι παλαιο κ κανει ταξίδια πρεπει να εχουμε κ οδικη 100 % για εμενα για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο
-
Χρονια ειχα οδικη. Δυο φορες χρειαστηκα, τη μια το ελυσα το προβλημα πριν ερθει και την αλλη ειχα μεινει απο πετρελαιο μιας και ειχε χαλασει ο δεικτης. Εκτοτε αν χρειαστω, καλω και πληρωνω ςπιτοπου.
-
Και μενα μου φανηκαν πολλα τα λ7, αλλα ενεκα η αναγκη. Οδικη δυστυχως η ευτυχως δεν ειχε. Για μενα φταιει η αδερφη μου που εβαζε συνεχως απο συγκεκριμενο πρατηριο στο νεο κοσμο, παροτι της ειχα πει απειρες φορες να το αποφευγει. Τωρα ας παει να ξαναβαλει αμα θελει...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Εκτοτε αν χρειαστω, καλω και πληρωνω ςπιτοπου.Τα όμοια.
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ FIAT PANDA