-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δεν εχω διαβασει τι γραφετε!!!Αλλα βλεπω προχωρανε οι σελιδες!!!!
Ειπα 1η φορα να κατεβασω και τα fp1 k 2 να τα δω!!!
Φιλακιαααα
Δώσε και σε μένα μπάρμπα! (link)
-
H RB χωρίς το κάλυμμα κινητήρα, με τον Newey να παρατηρεί βλοσυρός (Tάκης )
Ένα ωραίο που διάβασα στο reddit
Ear-Plug salesmen around the track are going home in tears, so quiet on track this year.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Αν είναι να βγάλουμε και πρωταθλητή ... απλά πέστε το να το ξέρω ... να μην μπώ και το διαβάσω ... θέλω να δώ τους αγώνες ...Μπορεις να πεις οτι υπαρχει μια υπερβολη για FP, αλλα νταξει, Αυστραλια εισαι!!
-
Δεν πρόσεξα να το ανέβασε κανείς παραπάνω. Χωρίς να ξέρω σε τι γύρους ήταν ο καθένας, πολύ μεγάλη διαφορά στον τρόπο οδηγησης,με τον Kimi πιο στρωτο και χωρις πολλές διορθώσεις, ενω ο Nando φαίνεται πιο επιθετικός και πολύ πάλεμα με τιμόνι ρε παιδί μου...
-
ωραιος ηχος!!!!!
-
Πρώτη φορά που βλέπω onboard. Ντάξει ακούγεται αρκετά χειρότερα ο κινητήρας απ ότι στις από έξω λήψεις. Παίζει ένα formula ford με τον χιλιάρι ecoboost που οδηγούσε ο chris harris σε ένα βίντεο να ακουγόταν καλύτερα.
-
Τι τραγωδία είναι ο ήχος ρε γαμώ τον διάολο τους;;;;;
Ξενέρωσα.... -
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Όντως ο ήχος είναι 'ασυνήθιστος' ( ), αφού κι ο κινητήρας είναι ασυνήθιστος με όλα αυτά τα MGU, NGK, ERS, MLS, κλπ.
Ένας απλός μοντέρνος turbo ακούγεται πολύ καλύτερα...
-
Ήχος επιεικώς απαράδεκτος/ανύπαρκτος.Τα μονοθέσια όσο περνάει ο καιρός γίνονται όλο και πιο αργά και όλο και πιο βαριά.Πάγωμα των εξελίξεων παντού,ακόμα και στους καινούριους κινητήρες.
Είναι δηλαδή αυτά τα μονοθέσια που βλέπουμε ότι καλύτερο μπορεί να παρουσιάσει ο μηχανοκίνητος αθλητισμός?Γιατί με αυτό έχω συνδέσει εγώ την Formula1.
Τουλάχιστον να βλέπουμε αγώνες με μάχες,προσπεράσεις,ανατροπές και μάχη και για τα 2 πρωταθλήματα.
-
Φαντάζομαι πως είχε γίνει λάθος στην καρτέλα και ο Button είχε γράψει και αυτός τον χρόνο του με τα μαλακά ε;
-
:
Αναμενόμενα για τους χρόνους και τον ήχο...
Ο χρήστης Ο kubiak [b έγραψε:
εδώ[/b:dj8euxj8]':dj8euxj8]>Γύρω στα 600 άλογα θα έχουν οι V6 turbo και άλλα 160 από το ERS. Τα φετινά έχουν γύρω στα 750 από τους V8 και άλλα 80 από το KERS. http://en.espnf1.com/f1/motorsport/story/111953.html
Άλλο ένα βήμα πίσω.F1 με 600 άλογα,εντάξει,έχει γίνει GT πια.
...endurance
Ενδιαφέρον είναι η ποσοστιαία αύξηση που θα προκαλεί στην ιπποδύναμη η χρήση KERS:
Τώρα: Τα +80 άλογα μεταφράζονται σε +10%.
Μετά: Τα +160,9 άλογα μεταφράζονται σε +26,8% (είναι σημαντική η αύξηση στην διαθέσιμη δύναμη)Σημαντικό επίσης είναι ότι αλλάζει ελαφρώς προς το χειρότερο η αναλογία κιλά/ίππο στα νέα μονοθέσια...
εδώ[/b:dj8euxj8]':dj8euxj8]Σημασία έχει πως τώρα τα 750 περίπου άλογα είναι διαθέσιμα σε όλον τον γύρο και υπάρχουν και τα 80 για άλλα 6.8 δευτερόλεπτα. Από του χρόνου θα υπάρχουν 600 άλογα για όλο τον γύρο και υπόλοιπα 160 άλογα θα είναι διαθέσιμα μόνο για 12 δεύτερα. Με άλλα λόγια, του χρόνου θα έχουν 20% λιγότερη ισχύ στα 3/4 του γύρου! Επίσης θα έχουν λίγο μεγαλύτερο βάρος.
-
Το πρωί άνοιγα κάτι τρύπες με ένα Black & Decker, ούτε καν κρουστικό. Σαφώς καλύτερο ήχο έκανε το δράπανο!!!
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Ένας απλός μοντέρνος turbo ακούγεται πολύ καλύτερα...Ο συγκεκριμένος έχει πολύ μεγαλύτερο κυβισμό επίσης.
-
Προσωπικά δεν με χαλάει τόσο πολύ ο ήχος,όσο ο περιορισμός καυσίμου στον αγώνα.
Ουσιαστικά,τώρα θα κερδίζει το μονοθέσιο με το μεγαλύτερο fuel efficiency και L/D ratio.Downforce,max power,οδηγικές ικανότητες,ελαστικά δεν έχουν σημασία.Le mans.
-
Toto Wolff
These cars will be quicker than the previous era in a few races -
Ο Whiting ειπε οτι θα ειναι πολυ αυστηροι στο θεμα των καυσιμων. Αν βρεθει οτι καποιος εκαψε 100,001 kg καυσιμου θα τιμωρηθει οπως και καποιος που εκαψε 110 kg. Ομοιως και στο δειγμς που πρεπει να'χουν κλπ.
Ισως εχουμε εκπληξεις στην καταταξη μετα τον τερματισμο!
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Δεν πρόσεξα να το ανέβασε κανείς παραπάνω. Χωρίς να ξέρω σε τι γύρους ήταν ο καθένας, πολύ μεγάλη διαφορά στον τρόπο οδηγησης,με τον Kimi πιο στρωτο και χωρις πολλές διορθώσεις, ενω ο Nando φαίνεται πιο επιθετικός και πολύ πάλεμα με τιμόνι ρε παιδί μου...
ο Φέττελ στο FP1 το είχε κάνει WRC
-
Ο χρήστης Silberpfeil έγραψε:
Toto Wolff
These cars will be quicker than the previous era in a few racesΠαίζει σε καμιά Μόνζα μιας και έχουν καλύτερες τελικές σε σχέση με πέρσι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο συγκεκριμένος έχει πολύ μεγαλύτερο κυβισμό επίσης.Όχι και πολύ μεγαλύτερο: 2.2 > 1.6
Και γυρίζει στις 12,000 σ.α.λ. ενώ της F1 στις 15,000. -
Εμ εδώ είναι το θέμα, πως οι F1 δεν γυρίζουν στις 15.000. Στις 15 είναι το όριο αλλά στις 11-12 γυρίζουν. Η Ferrari μάλιστα έλεγε πως μπορεί να φτάσει μέχρι τις 13.000 και δεν χρειάζεται παραπάνω.
-
2014 - Formula 1 Rolex Australian Grand Prix