-
-
Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις συμβουλές !
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Κατ' αρχην ειναι Corsa. Αν γνωρίζεις τα Opel και ειδικά τα Corsa είναι από τα πλέον αναξιόπιστα, οπότε μόνον για αυτό, μακριά. Επίσης μακριά από περίεργες καταστάσεις. Εκτός και αν στο χαρίζουν...Tι λες ρε μεγαλε. Τα corsa ειναι αναξιοπιστα; Για πες μας εσυ τα αξιοπιστα δηλαδη. Μονο μην μου πεις το yaris τον κουβα. Ειδικα το μοντελο που λεει το παλικαρι (2000-2001) μια χαρα ειναι με αξιοπιστια που θα ζηλευαν πολλοι. Αφου τα οπελ και τα κορσα ειδικα ειναι αναξιοπιστα οπως λες γιατι ειναι πρωτα σε πωλησεις καινουριων και μεταχειρισμενων χρονια ολακαιρα τωρα. Με παμπολλα και φτηνα ανταλλακτικα και γνησια και ιμιτασιον. Τα οπελ τα αναξιοπιστα πως κρατανε την μεταπωλητικη τους αξια; Ποια ειναι τα αξιοπιστα τα peugeot 206, citroen, ibiza, punto, alfa romeo, clio, τα yaris made in spain;
Και στο παλικαρι που αρχισε το τοπικ
Φιλε μου αν γουσταρεις το κορσα να το παρεις. Μια χαρα αμαξι ειναι. Ομως οπως ειπαν και οι αλλοι με το ιστορικο που εχει το αμαξι το συγκεκριμενο καλυτερα να το αφησεις. Λογια μαντρα μην εμπιστευεσαι με την καμια. Τελος σημερα και ακορντεον να γινει το αμαξι στελνεται αντιπροσωπεια και βγαινει στην πενα σαν ατρακαριστο που ακομα και για τα εμπειρα ματια ενος φαναρτζη ειναι δυσκολο να δει σημαδια τρακαρισμενου. -
Ειδικα το συγκεκριμενο μοντελο εχει φαει ωραιο, γερο κραξιμο εδω μεσα.
-
Ίσως η απάντηση στην απορία σου να βρίσκεται εδώ: http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231307121
Σίγουρα από μιας τέτοιας έκτασης απάτη θα είναι πολλά τα ατρακάριστα αυτοκίνητα με 'περίεργο' ασφαλιστικό ιστορικό.
-
Ο χρήστης noidjix έγραψε:
Ο ιδιοκτητης της μάντρας είναι 100% σίγουρος ότι το αυτοκίνητο είναι ατρακάριστο και μου δίνει εγγύηση και τον λόγο του ότι αυτό ισχύει. Η συγκεκριμένη μάντρα έχει γενικά καλή φήμη και όλα του τα αυτοκίνητα φαίνονται προσεγμένα..
Πωλητής που σου δίνει το λόγο του ότι αυτό που σου πουλάει είναι ΟΚ;;;; Ναι... δεν παίζει να πει ψέμα...
Και οι απορίες μου είναι αυτες... Υπάρχει περίπτωση το αμάξι να έχει πάθει μεγάλη ζημια και να το έχουν φτιάξει από την αρχή? αλλα γιατί δεν δηλώθηκε ολική καταστροφή ? Είναι επικίνδυνο αυτό το αμάξι...?
Ευχαριστώ πολύ!
10 χιλιάρικα επισκευή γι' αυτό το αμάξι είναι χειρότερο κι από ολική. Από εμένα να μείνεις πολύ μακριά! Ακόμα και αν τα λεφτά δόθηκαν για σωματική βλάβη (αν και νομίζω ότι θα το έβλεπε ο ασφαλιστής) λογικά το αμάξι θα έπαθε καλή ζημιά.
Δεν χάθηκαν και τα Corsa...
-
Επαναφέρω το θέμα για να ρωτήσω αν πράγματι μπορεί κάποιος να μάθει το ιστορικό ενός αυτοκινήτου μέσω της ασφαλιστικής.
Υπάρχει πράγματι αυτή η δυνατότητα;Πήρα τηλέφωνο πριν λίγο δύο ασφαλιστικές εταιρίες που συνεργάζομαι (αυτοκίνητο/σκούτερ) και ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να με πληροφορήσουν για ιστορικό ατυχημάτων με βάση την πινακίδα ενός αυτοκινήτου που είναι προς πώληση.
Υπάρχει κανείς που να έχει πάρει ιστορικό αυτοκινήτου;
Και πως το κατάφερε;;;; -
Στην παραγραφο '' Εμποροι μεταχειρισμενων με καλες συστασεις'' στην σελιδα 39 θα δεις το ' υπεροργανο ' ανιχνευσεις παχους χρωματος !!! Δεν το ξεγελαει τιποτα δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρει απο βερνικωμενο αμαξι, που εχει μειωση παχους, και βαμενο με στοκο που δειχνει μεγαλο νουμερο παχους. Σου φευγουν αμεσως αποριες και σκεψεις.
Υ.Γ. Φυσικα ο καλυτερος φαναρτζης να ειναι καποιος δεν χρειαζεται. -
Mε αυτο το φοβερο εργαλειο(φιλου) αγορασα τις Golf...αρες μου
-
Και από που μπορώ να αγοράσω ένα τέτοιο μηχανάκι εδώ στην Ελλάδα;
Μην μου πεις για ebay γιατί ebay τέλος...Πως δουλεύει αυτό το μαραφέτι;;;;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και από που μπορώ να αγοράσω ένα τέτοιο μηχανάκι εδώ στην Ελλάδα;
Μην μου πεις για ebay γιατί ebay τέλος...Πως δουλεύει αυτό το μαραφέτι;;;;
Δυστυχως τελος το ebay, αλλα αν εισαι εδω Αθηνα μπορω να σε βοηθησω με το δικο μου !!!
Το οργανο αυτο το ακουμπας στο αμαξι γυρω γυρω και δειχνει το παχος του χρωματος. Δηλ, το οριο στο δικο μου αμαξι ειναι 115-125, αν το οργανο δειχνει 80-90 παει να πει ειναι γυαλισμενο το αμαξι, και αν δειχνει 160-200 ειναι βαμενο χωρις στοκαρισματα, αν δειχνει 300-400 εχει ψιλη στρωση στοκου, σουφασερ και χρωμα. Αν δειχνει 500 συν ειναι πεταχτο χωριατικο που λεμε βαμμενο απο μπογιατζη σπιτιων
Οταν εχεις την πολυτελεια ενος τετοιου εργαλειου απλως ψαχνεις για το τελειο αμαξι. -
Μήπως το νοικιάζεις το μαραφέτι αυτό;
Πως βρήκες το όριο του χρώματος στο δικό σου αυτοκίνητο;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μήπως το νοικιάζεις το μαραφέτι αυτό;Πως βρήκες το όριο του χρώματος στο δικό σου αυτοκίνητο;
Τα Golf 5 εχουν ενδειξη μετρησεις μεταξυ 115-125 μοναδων, και αυτο μου το ειπε φιλος που κανει γυαλισματα αυτοκινητων σε ενα απο τα καλυτερα μαγαζια στην Αθηνα. Αυτος εχει το οργανο για να μετραει συνεχεια, και να μην τρωει το χρωμα κατω απο το αποδεκτο επιπεδο. Η αποκλιση των 10 περιπου μοναδων γινεται στις κουρμπες γιατι εκει ακομα και τα ρομποτ στο εργοστασιο δεν μπορουν να πετυχουν το τελειο αποτελεσμα. Το δικο μου ηταν το καλυτερο σε μετρησεις και πραγματικα αβαφο, ετσι οπως το ηθελα.
Υ.Γ. Αν θελεις μπορουμε να συναντηθουμε και να παμε να μετρησουμε το αυτοκινητο. -
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.
Περιμένω να δω τι θα γίνει με τις τράπεζες και την τρέχουσα κατάσταση. Οπότε μετά αν είναι θα σου πω να πάμε να μετρήσουμε ένα αυτοκίνητο. Θα σου στείλω PM. Σε ευχαριστώ φίλε. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια.
Περιμένω να δω τι θα γίνει με τις τράπεζες και την τρέχουσα κατάσταση. Οπότε μετά αν είναι θα σου πω να πάμε να μετρήσουμε ένα αυτοκίνητο. Θα σου στείλω PM. Σε ευχαριστώ φίλε. -
Ο χρήστης tuners έγραψε:
Mε αυτο το φοβερο εργαλειο(φιλου) αγορασα τις Golf...αρες μου
Kαλησπερα. Εάν θελεις μπορεις να μας πεις το κοστος και τον τροπο που το πηρες? Ευχαριστω.
-
tuners στο ebay υπάρχουν πολλά και φθηνά (και διακριτικά) αντίστοιχα μηχανηματάκια, όπως αυτό:
http://www.ebay.com/itm/Mini-Coating-Thickness-Gauge-Paint-Thickness-Meter-Enamel-Paint-Tester-allsun-/121625299761Το έχεις δοκιμάσει σε μεταλλικό χρώμα? γιατί αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ανιχνεύει την απόσταση της συσκευής από το μέταλλο. έτσι υπολογίζει το πάχος της μπογιάς/στόκου/βερνίκιου...
Αμάξι σε άριστη κατάσταση.. με περίεργο ασφαλιστικό ιστορικό