-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ρε παιδιά ο άνθρωπος ρωτάει 'ΠΑΝΩ από 2 ειδικές' δηλαδή 3, 4, 5...Δίκιο έχεις και εσύ και ο άνθρωπος.
Ας του απαντήσει κανένας πιο ψαγμένος τότε.Φιλικά,
'el-em'
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Ρε παιδιά ο άνθρωπος ρωτάει 'ΠΑΝΩ από 2 ειδικές' δηλαδή 3, 4, 5...Απάντησα στις 16:48. Φυσικά στην Κλένια (δηλαδή στο Αγιονώρι 1) βλέπεις μόνο τα RRC και R5 και εννοείται πως μετά από Αγιονώρι 1 -Ψάρι 1, αν θες επιστρέφεις και κάνεις το ίδιο πράγμα στο δεύτερο σκέλος οπότε βλέπεις 4 ειδικές. Για μένα δεν αξίζει τον κόπο.
Εναλλακτικά, μετά το Ψάρι 1 πας στο χωριό Προσυμνά και ρίχνεις πολύ περπάτημα μέχρι 1 χλμ. πριν το flying της Ε.Δ. Αγιονώρι 2 και βλέπεις 3 ειδικές, αλλά ίσως το καλύτερο κομμάτι του αγώνα. -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Ρε παιδιά ο άνθρωπος ρωτάει 'ΠΑΝΩ από 2 ειδικές' δηλαδή 3, 4, 5...
Εναλλακτικά, μετά το Ψάρι 1 πας στο χωριό Προσυμνά και ρίχνεις πολύ περπάτημα μέχρι 1 χλμ. πριν το flying της Ε.Δ. Αγιονώρι 2 και βλέπεις 3 ειδικές, αλλά ίσως το καλύτερο κομμάτι του αγώνα.
αυτο ηθελα να ακουσω και ευχαριστω πολυ ........ρε συ φιλε nass μην απαντας με διαθεση ειρωνικη δεν ειναι χρησιμο νομιζω
-
Δεν ειρωνεύτηκα, λάθος κατάλαβες και συγνώμη αν έδωσα τέτοια εντύπωση.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν ειρωνεύτηκα, λάθος κατάλαβες και συγνώμη αν έδωσα τέτοια εντύπωση.Καλημέρα.
'el-em'
-
Νωρίς ξυπνάτε εκεί στην Ελλάδα
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
ποια απο τα 4 σημεια θεασης προτεινετε? ( το 'κακο' στη προσβαση δεν ειναι προβλημα - ισα ισα θα ελεγα...) ή καποια αλλα για την 'κιννετα'?Μου προταθηκε η 'βαρελα' που αν δε κανω λαθος ειναι το σημειο 2 απο οπου και δεν 'κλεινεσαι'
Καμια βοηθεια??
-
η βαρελα είναι ωραιο σημειο .... κ τα αυτοκίνητα θα ερθουν με πολλα για να στριψουν στην αλλαγη πορειας.....
-
θεωρω ότι ένα ωραιο σημειο στην κιννετα είναι το σημειο που συναντάει η φετινη κινετα την περσυνη ....... κατηφορικο κομματι με αλμα περιεργο που θελει αντερα.......
-
Μπας και υπαρχει στιγμα? ( το ιδανικό... )
-
Το Σάββατο το πρωί θα είμαστε στη φουρκέτα με το όνομα του Bettega και το μεσημέρι θα είμαστε κάτω από το μοναστήρι της Φανερωμένης...
Πέρασα μία εχθές από την ειδική Αγιονόρι, πολύ κορδέλα ρε παιδιά...
-
Ο χρήστης w110finback stro έγραψε:
Ρε παιδιά ο άνθρωπος ρωτάει 'ΠΑΝΩ από 2 ειδικές' δηλαδή 3, 4, 5...
Εναλλακτικά, μετά το Ψάρι 1 πας στο χωριό Προσυμνά και ρίχνεις πολύ περπάτημα μέχρι 1 χλμ. πριν το flying της Ε.Δ. Αγιονώρι 2 και βλέπεις 3 ειδικές, αλλά ίσως το καλύτερο κομμάτι του αγώνα.
αυτο ηθελα να ακουσω και ευχαριστω πολυ ........ρε συ φιλε nass μην απαντας με διαθεση ειρωνικη δεν ειναι χρησιμο νομιζω
Εχεις παρακολουθησει αγωνα απο κοντα αλλη φορα?
-
ποια απο τα 4 σημεια θεασης προτεινετε? ( το 'κακο' στη προσβαση δεν ειναι προβλημα - ισα ισα θα ελεγα...) ή καποια αλλα για την 'κιννετα'?
Μου προταθηκε η 'βαρελα' που αν δε κανω λαθος ειναι το σημειο 2 απο οπου και δεν 'κλεινεσαι'
Καμια βοηθεια??
Εγω θα προτεινα να πας σε εκεινη την προσβαση, αλλα να περπατησεις αν αντεχεις αναποδα την ειδικη για κανα 2 χλμ. Θα δεις πατημενα κομματια με αλματακια-ελαφρωματα που αν μη τι αλλο ειδικα στα πρωτα αυτοκινητα, θα ειναι πολυ θεαματικο
-
Μπας και υπαρχει στιγμα? ( το ιδανικό... )Αυτη που λες εσυ ειναι η 2
Αυτη που σου ειπε ο Ρομπερτ ειναι η προσβαση 1
Γενικα το κοματι αναμεσα σε αυτες τις 2 κοπανες ειναι απιστευτα γρηγορο και θεαματικο. Αν ημουν θεατης, εκει θα επελεγα να παω.. -
Το μεταφερω και εδω!!! https://www.youtube.com/watch?v=OhVf0aKt3h4
Εγω προσωπικα επελεξα το πεταλο στο 18.20, φαινεται να χει καλη ορατοτητα και της προηγουμενης ευθειας, και καθ'ολη τη στροφη και την επιταχυνση.
-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Το μεταφερω και εδω!!! https://www.youtube.com/watch?v=OhVf0aKt3h4Εγω προσωπικα επελεξα το πεταλο στο 18.20, φαινεται να χει καλη ορατοτητα και της προηγουμενης ευθειας, και καθ'ολη τη στροφη και την επιταχυνση.
Το σημείο που αναφέρεσαι είναι αυτό.
Δεν είναι το κλασσικό στενό πέταλο (π.χ. σαν αυτά στην αρχή και εντός του χωριού Αγιονόρι).
Είναι κάπως φαρδύ πέταλο...Προσωπικά επέλεξα ένα πέταλο σαν το πρώτο στο βίντεο που ακολουθεί (επίσης κατηφορικό):
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το μεταφερω και εδω!!! https://www.youtube.com/watch?v=OhVf0aKt3h4
Εγω προσωπικα επελεξα το πεταλο στο 18.20, φαινεται να χει καλη ορατοτητα και της προηγουμενης ευθειας, και καθ'ολη τη στροφη και την επιταχυνση.
Το σημείο που αναφέρεσαι είναι αυτό.
Δεν είναι το κλασσικό στενό πέταλο (π.χ. σαν αυτά στην αρχή και εντός του χωριού Αγιονόρι).
Είναι κάπως φαρδύ πέταλο...Ναι επιτηδες το διαλεξα φαρδυ, γι αυτο το ειπα και πεταλο και οχι φουρκετα...
Το εχω δει εδω και καιρο που ειναι και ημουν αναμεσα σε αυτο και στο επομενο, αλλα διαλεξα αυτο επειδη εχει καλυτερη τοποθετηση στο φρεναρισμα και καλη ορατοτητα! Κανενα εμποδιο στην εσωτερικη! -
Ωπ, νόμισα ότι είχες στο νου σου φουρκέτα, πολύ σωστά το έχεις επιλέξει...
Πήγαινε νωρίς γιατί από πλευράς ορατότητας από όσο θυμάμαι δεν αξίζει και ίσως επιλέξεις το παρακάτω πέταλο ('παρακάτω', γιατί ο δρόμος μεταξύ των δύο πετάλων είναι αρκετά κατηφορικός - μεταξύ τους βρίσκεται και ένα τυροκομείο ή κάτι τέτοιο)... -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ωπ, νόμισα ότι είχες στο νου σου φουρκέτα, πολύ σωστά το έχεις επιλέξει...
Πήγαινε νωρίς γιατί από πλευράς ορατότητας από όσο θυμάμαι δεν αξίζει και ίσως επιλέξεις το παρακάτω πέταλο ('παρακάτω', γιατί ο δρόμος μεταξύ των δύο πετάλων είναι αρκετά κατηφορικός - μεταξύ τους βρίσκεται και ένα τυροκομείο ή κάτι τέτοιο)...Θα παω 1μιση ωρα πριν οπως παντα... Θα το δω επι τοπου, ακομα ειμαι αναμεσα στις 2. Ευτυχως ειναι κοντα απο τον τελευταιο δρομο του χωριου. Δε θα χει πολυ περπατημα!
-
Θα είναι και πιο άνετο το περπάτημα λόγω της ασφάλτου...
ERC Ακρόπολις 2014 - προσβάσεις θεατών