-
corsagls -> opel οδηγαγε αρα του audi του φανηκε τιμοναρα..
-
για τα πλαστικά, πάσο, απαράδεκτα για τέτοιο όχημα, αλλά για το τιμόνι
ακόμα και του 150αριου ιμπιζα φρ είναι καλύτερο -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
corsagls -> opel οδηγαγε αρα του audi του φανηκε τιμοναρα..Για την ακριβεια κορσα του 95! Χωρις υδραυλικο τιμονι abs(ηταν τοτε που το πληρωνες εχτρα στα αμαξια)...Οπως το γενησε η μανα του..καταλαβαινεις
ακόμα και του 150αριου ιμπιζα φρ είναι καλύτεροΕννοεις απο του αουντι η απο της τζουλιετας?
-
Ο χρήστης corsagls έγραψε:
Για την ακριβεια κορσα του 95! Χωρις υδραυλικο τιμονι abs(ηταν τοτε που το πληρωνες εχτρα στα αμαξια)...Οπως το γενησε η μανα του..καταλαβαινεις
ακόμα και του 150αριου ιμπιζα φρ είναι καλύτεροΕννοεις απο του αουντι η απο της τζουλιετας?
η τζουλιέτα έχει το καλύτερο τιμόνι της κατηγορίας της...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Για την ακριβεια κορσα του 95! Χωρις υδραυλικο τιμονι abs(ηταν τοτε που το πληρωνες εχτρα στα αμαξια)...Οπως το γενησε η μανα του..καταλαβαινεις
η τζουλιέτα έχει το καλύτερο τιμόνι της κατηγορίας της...
Δεν εχω οδηγησει κανενα αλλο αμαξι της κατηγοριας της...Και ισα ισα δεν ειπα οτι δεν ειναι καλο, μαλλιστα μου αρεσε που ηταν ετσι σφιχτο...αλλα το παραπανω που μου εδωσε σε σχεση με το αουντι και στο τιμονι αλλα και γενικοτερα στο δρομο δεν ηταν αρκετο για να με πεισει να ανεβω κατηγορια και να παω για αυτη, αυτο ειπα
-
αυτό είναι άλλο θέμα, και στην ηλικία σου λογικό να μην φτάσεις σε τόσο μεγάλα οχήματα
Alfa Romeo Giulietta vs Audi A1 Sportback