-
Ο χρήστης giannis85 έγραψε:
Απαντηση με πολλά επιχειρήματα. ΧαχαχαKαι πάλι δεν το κατάλαβες.
SU Zuki είναι . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Απαντηση με πολλά επιχειρήματα. Χαχαχα
Kαι πάλι δεν το κατάλαβες.
SU Zuki είναι . -
7 σελίδες αυτό ψάχνουμε ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Δεν αναφέρομαι σε 4x4. Σε απλη έκδοση
-
Βοηθηστε παιδια και εγω σε αυτο το διλημμα είμαι και πρεπει να αποφασίσω! 1.5 qq ή 1.6 σουζουκι? την μια κλεινω στο ενα την αλλη στο άλλο. Το σουζουκι μου αρεσει που ειναι και ποιο γρηγορο απο το 1.5 παντου αλλά και ειναι λιγο οικονομικό , κάνα 0,4-0,5 λ , εχει ποιο βολικο διακανονισμο. Απο την αλλη το qq είναι ποιο εμφανισιμο , με μαλλον βαρυτερες και ποιο στιβαρες πορτες , λιγο ποιο ποιοτικο εσωτερικο, ποιο hi tech δεν πληρωνει τελη για την ωρα είναι ποιο ασφαλες φορολογικα....
Βοηθατε.... και εγω για 4Χ2 εκδοσεις ενδιαφερομαι και στα δυο.
Με προβληματιζει στο σουζουκι κατι που διαβασα ποιο πανω απο φιλο οτι το τιμονι του ειναι λιγο play station χωρις καμια αισθηση, να πω οτι εγω δεν το καταλαβα στα td αλλα ισως δε το πηρα χαμπαρι. Στο qq με προβληματιζει απο την αλλη οτι δεν εχω δει ουτε το εσωτερικο της εκδοσης που με ενδιαφερει (energy) ουτε φυσικα οδηγησει τον 1.5 . Γουρουνι στο σακι ...
1.5 qq vs scross 1.6
Επιτάχυνση 0-50 χλμ./ώρα 3,8 δλ. 3,8 δλ.
0-100 χλμ./ώρα 12,1 δλ. 11,1 δλ.
0-130 χλμ./ώρα 21,6 δλ. 18,3 δλ.
Ρεπρίζ 60-100 χλμ./ώρα (4η) 9,2 δλ. 6,5 δλ.
80-120 χλμ./ώρα (5η) 14,0 δλ. 9,1 δλ.
80-120 χλμ./ώρα (6η) 18,1 δλ. 11,2 δλ.
Φρένα από 120 χλμ./ώρα 56,5 μ. 57,2 μ.
Μέση κατανάλωση λίτρα/100 χλμ. 6,7 6,3 -
Λοιπόν!
@alatar το QQ
@thin73 το SX4
@giannis85 το SX4.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Λοιπόν!
@alatar το QQ
@thin73 το SX4
μας κουμπωσες και καθαρισες!!!!
ρε συ πες κανα δυνατο επιχειρημα για να παω προς την μια ή αλλη μερια!!!
-
Το energy qq δεν το εχουν φερει αθηνα να το δουμε. Μονο την acenta. Εντάξει ειναι κοντα τα νούμερα των μετρήσεων. Εκτος και αν πας σε αγώνες. Απο οτι μου λενε οι πωλητές στις αντιπροσωπειες εσωτερικα αλλαζει ο κρυφος φωτισμος και το κλίμα και το δερμα στο τιμονι και ταχύτητα. Περιπου τα ιδια τα υπολοιπα. Σκεφτομαι να ρωτησω αν στην energy μπορω να βαλω εξτρα κλιμα και προβολεις και ποσο κοστιζει. Αργοτερα βαζω και ζαντες after market
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Λοιπόν!
@alatar το QQ
@thin73 το SX4
Ιμαντα το qq καδενα το suzuki
-
Λοιπόν!
@alatar το QQ
@thin73 το SX4
Ιμαντα το qq καδενα το suzuki
σιγουρα εχει καδενα το σουζουκι? γιατι οταν ρωτησα μου ειπαν θα το κοιταξουν....ακομα το κοιταζουν! στα ποσο χλμ αλλαζει συνηθως ο ιμαντας? γιατι αν αλλαζει πχ στα 150.000 ενταξει δεν ειναι και κανα φοβερο πλεονεκτημα, θα κανω 8-9 χρονια για να τον αλλαξω.
-
Προσωπικά από αυτά που έχω διαβάσει και γράφεις κι εσύ το QQ μόνο σε 1.6 θα το έπαιρνα...
Έστω και το πιο φτηνό 1.6...Οικονομικά βγαίνεις ; Σου αρκεί ; Αν ναί τότε είσαι εδώ
Το sx4 σου αρέσει σαν αμάξι; Εάν ναι...τότε πας εκεί... -
Δεν θελω να φτάσω στα +22000 που ζητά το απλό 1.6 qq. Το sx4 αν εννοεις σε εμφάνιση μου αρεσει αλλα οχι οσο το qq.
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Δεν θελω να φτάσω στα +22000 που ζητά το απλό 1.6 qq. Το sx4 αν εννοεις σε εμφάνιση μου αρεσει αλλα οχι οσο το qq.20000 κανει το energy qq. Τωρα ποσο να κανει το κλιμα... ή τα προβολακια για εξτρα
-
Φίλε που μας ξεπέταξες να σου πω την αλήθεια προς qq καταλήγω (1.6 energy diesel 4X4).. και ο λόγος για όποιον έχει παρακολουθήσει τη συζητηση ο εμφανης. Λόγω επαγγέλματος μπαινοβγαίνω σε χωράφια συχνά πυκνά... Δεν έχω καμία όρεξη να προσέχω ζάντες και κοπανήματα, θέλω να μπαινοβγαίνω άνεμος.
Απλά το θέμα μου τώρα είναι τι κάνω με το προηγούμενο (έχω το sx-4 το παλιό στη full-extra 4χ4 έκδοση) και η suzuki μου χε πει μου το παίρνει και σε καλή τιμη. Θα δεχτούν να μου το πάρουν χωρίς να πάρω το νέο απο δαύτους? Θα ναι εύκολο να βρώ αγοράστη? Θα ανεβάσω μια αγγελία από βδομάδα να δω τι θα παίξει.
-
Καμιά ξεπέτα σε κανέναν.
Ο καθένας σας είναι ξεκάθαρο τι θέλει και απλώς επιβεβαιωσα.
@alatar έχοντας γνώση της 4κινησης της Nissan και του μεγαλύτερου ride high του QQ φαίνεται η ιδανική επιλογή. Συμφωνώ και για την βασική έκδοση.
@thin73 καλύτερο value of money το SX4 για σένα. Με λιγότερα χρήματα περισσότερο εξοπλισμό. Κοιτάς εξάλλου δύο αυτοκίνητα που περισσότερο στοχεύουν σε άνεση και ευκολία από ότι επιδόσεις και απόλυτα νούμερα.
Και συμφωνα με την Nissan αλλαγή ιμάντα κάθε 120.000 χλμ ή κάθε 5 χρόνια. Οποιο προηγηθεί.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Δεν θελω να φτάσω στα +22000 που ζητά το απλό 1.6 qq. Το sx4 αν εννοεις σε εμφάνιση μου αρεσει αλλα οχι οσο το qq.
20000 κανει το energy qq. Τωρα ποσο να κανει το κλιμα... ή τα προβολακια για εξτρα
Για το 1.6 qq αναφέρω τα 22000 . 20000 εχει το energy 1.5
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Λόγω επαγγέλματος μπαινοβγαίνω σε χωράφια συχνά πυκνά... Δεν έχω καμία όρεξη να προσέχω ζάντες και κοπανήματα, θέλω να μπαινοβγαίνω άνεμος.Καλα και με το qq δεν εισαι να μην νοιάζεσαι για ζάντες και οτι θα μπαίνεις αερα! Δεν ειναι και το απόλυτο 4Χ4. Επισης αν το μονο θέμα σου ειναι το να δώσεις το παλιό , προσπάθησε να το δώσεις μόνος σε ιδιώτη. Δν νομίζω να δυσκολευτείς
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καμιά ξεπέτα σε κανέναν.
Ο καθένας σας είναι ξεκάθαρο τι θέλει και απλώς επιβεβαιωσα.
@alatar έχοντας γνώση της 4κινησης της Nissan και του μεγαλύτερου ride high του QQ φαίνεται η ιδανική επιλογή. Συμφωνώ και για την βασική έκδοση.Αδελφέ δε το εννοούσα αρνητικά μας 'ξεπέταξες' με τη καλή έννοια! Το'χουμε αναλύσει αρκετά, ό,τι νέο μαθαίνει κανείς καλό ειναι
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Λόγω επαγγέλματος μπαινοβγαίνω σε χωράφια συχνά πυκνά... Δεν έχω καμία όρεξη να προσέχω ζάντες και κοπανήματα, θέλω να μπαινοβγαίνω άνεμος.
Καλα και με το qq δεν εισαι να μην νοιάζεσαι για ζάντες και οτι θα μπαίνεις αερα! Δεν ειναι και το απόλυτο 4Χ4. Επισης αν το μονο θέμα σου ειναι το να δώσεις το παλιό , προσπάθησε να το δώσεις μόνος σε ιδιώτη. Δν νομίζω να δυσκολευτείς
Ναι,το καταλαβαίνω αυτό που λες, υπο άλλες συνθήκες μπορεί να παιρνα και πιο τζιπ ή ακόμα κι αγροτικό αλλά τώρα ανάμεσα σαυτα τα 2 εννοω..
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Λόγω επαγγέλματος μπαινοβγαίνω σε χωράφια συχνά πυκνά... Δεν έχω καμία όρεξη να προσέχω ζάντες και κοπανήματα, θέλω να μπαινοβγαίνω άνεμος.
Καλα και με το qq δεν εισαι να μην νοιάζεσαι για ζάντες και οτι θα μπαίνεις αερα! Δεν ειναι και το απόλυτο 4Χ4. Επισης αν το μονο θέμα σου ειναι το να δώσεις το παλιό , προσπάθησε να το δώσεις μόνος σε ιδιώτη. Δν νομίζω να δυσκολευτείς
Ναι,το καταλαβαίνω αυτό που λες, υπο άλλες συνθήκες μπορεί να παιρνα και πιο τζιπ ή ακόμα κι αγροτικό αλλά τώρα ανάμεσα σαυτα τα 2 εννοω..
Αν δεν εχεις με την απλη λόγω εξοπλισμού έκδοση του sx4 πρόβλημα αυτη εχει 16αρια λάστιχα ποιο ψηλού προφιλ. Απο οτι έψαξα σε πλήρη αντιπαραβολή των βασικών εκδόσεων η gl ειναι πιο φορτωμένη τελικα απο την energy στο μονο βασικο που υπερτερεί η έκδοση του qq ειναι το hill assist
Νissan Qashqai new ή Suzuki SX4 S-Cross (4x4)