-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Υ.Γ οσοι δεν εχουν ορεξη να διαβαζουν τρολ και δεν εχουν χιουμορ ας μην διαβασουν τα παρακατω γιατι θα αρχισουν τα παραπονα
αυτα βεβαια δεν τα ξερεις!!που σημαινει η οτι δεν ασχολεισαι με το σπορ(δεν ισχυει αφου ασχολεισαι και πολυ) η οτι τα βλεπεις τα πραγματα με παρωπιδες.δεν πειραζει ομως εμεις οι οπαδοι του οζιε συγχωρουμε ο Οζιε ομως ποτε και το χει αποδειξει πετωντας τους εννιακις στα χαντακια και μαλιστα αναποδα.
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!
Φιλικα,
'el-em'
-
..............................................................................-
Märtin, Markko - Park, Michael Ford Focus RS WRC '04 Ford Motor Co Ltd 4:11:51.4
-
Loeb, Sébastien - Elena, Daniel Citroën Xsara WRC Citroen Total WRT 4:13:53.4
Και για να μην το ψαχνετε ,Κορσικη 15-17/10/2004........
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εδω ειμαι και γελαω με τις ανοησιες που γραφεις
Μιλησα μαζι τους και μου ειπαν οτι το Σαββατο μπορουσαν εαν ηθελαν να πιεσουν και να διεκδικησουν την νικη, αλλα δεν ηταν σε καταλληλο mood !!
Αυτο μου ειπαν τουλαχιστον.ανοησια ειναι που παιρνεις τις μετρητοις τα λεγομενα του οταν χανει στα ισια και παληκαρησια.Χαμπαρι δεν εχεις παρει ακομα?
24 βαθμοι διαφορας ειναι 24 βαθμοι διαφορας.5 βαθμοι ανα αγωνα !
Καλο κουστουμακι.
Μην βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος. Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.Φιλικα,
'el-em'
δεν μιλαγαμε για τα δαση,ουτε για πρωταθληματα,για τα ψεματα (ακομα μια φορα) του Οζιε οταν χανει λεγαμε.
Δεν μας ειπες ομως, τι επαθε το μοτερ του πολο και μπηκε σε safe mode σε εκεινη τη μαμημενη ειδικη? -
εναμιση λεπτο δεν εχει φαει ποτε ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ,εχει φαει ΔΙΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΜΗ ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟκαταλαβαινω τον πονο ολων των Οζιερικων,αλλα να πατε 11 χρονια πισω,στην μολις 2η φουλ σαιζον του Αρχηγου για να βρειτε εναν ασφαλτινο αγωνα που εχασε παει πολυ!
για την ιστορια εκεινη τη χρονια πηρε το πρωταθλημα,την πρωτη χρονια (την προηγουμενη) την εχασε για 1 βαθμο μετα απο εντολη να μην ορμηξει στην Αγγλια ενω διεκδικουσε το πρωταθλημα.
Παμε ομως να δουμε τη χρονια αυτη.
Την χρονια αυτη η Κορσικη δεν ηταν παραδοσιακα καθε ανοιξη,αλλα ηταν ο 3ος αγωνας απο το τελος.
Η βαθμολογα μεχρι την Κορσικη ειναι 100 ο Λεμπ και 74 ο Σολμπεργκ.
Ο Λεμπ δεν ειχε λογο να πιεσει ενω ειχε τον Σολμπεργκ πισω του στον αγωνα και αρα με λιγοτερους βαθμους.Ο Μαρτιν του ηταν αδιαφορος μιας και δεν κινδυνευε απο αυτον στην βαθμολογια,ηταν πολυ πισω.
Οποτε στο τελος ο Λεμπ πηρε το πρωταθλημα στην 2η του φουλ χρονια απεναντι σε 3 Παγκοσμιους,ενω οπως ειπαμε την 1η χρονια εχασε για εναν βαθμο απεναντι σε 6 Παγκοσμιους.Οπως καταλαβαινεται δεν μπορω να συγκρινω πουτσες με βουρτσες.
Ο Οζιε στην 5η του φουλ χρονια ακομα στυλιαρωνεται στην αγαπημενη του επιφανεια απο ΜΗ παγκοσμιους.Επισης μην ξεχνας οτι η αγαπημενη επιφανεια του οζιε ειναι και η αγαπημενη και ολων των αλλων παγκοσμιων.ενω η αγαπημενη επιφανεια του λεμπ ηταν μονο του λεμπ.αυτα τα ολιγα.
αυτο δεν εχει να λεει,ο Αρχηγος στυλιαρωσε ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
αυτα βεβαια δεν τα ξερεις!!που σημαινει η οτι δεν ασχολεισαι με το σπορ(δεν ισχυει αφου ασχολεισαι και πολυ) η οτι τα βλεπεις τα πραγματα με παρωπιδες.δεν πειραζει ομως εμεις οι οπαδοι του οζιε συγχωρουμε ο Οζιε ομως ποτε και το χει αποδειξει πετωντας τους εννιακις στα χαντακια και μαλιστα αναποδα.
ναι τον πεταγανε στα χαντακια και επαιρνε σερι ολα πρωταθληματα μεχρι να αποσυρθει.
τελικα για την ταμπακιερα θα μας πειτε κατι?
ειχε γονατισει πολυ ο κινητηρας του πολο με το safe mode? -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Tι επαθε το μοτερ του πολο και μπηκε σε safe mode σε εκεινη τη μαμημενη ειδικη?Δεν ηταν σε καταλληλο mood...
-
Αμα δεμ ειναι ο λατβαλα παγκοσμιος τι εχεις να πεις τοτε για το επιπεδο του χιρβονεν που νικαγε ο κοντος.και για μην λεμε και πολλα μια λεξη θα πω ραυτενμπαχ.
-
Αμα δεμ ειναι ο λατβαλα παγκοσμιος τι εχεις να πεις τοτε για το επιπεδο του χιρβονεν που νικαγε ο κοντος.και για μην λεμε και πολλα μια λεξη θα πω ραυτενμπαχ.εκτος απο τον Ραιτενμπαχ,και Χιρβονεν(που εχει παραπανω νικες,απο οσες νικες εχουν ΟΛΟΙ αυτοι που ανταγωνιζονται αυτα τα 2 χρονια τον Οζιε) ξεχασες να αναφερεις τους Παγκοσμιους πρωταθλητες Γκρονχολμ,Σολμπεργκ,Μακρει,Σαινθ,Μακινεν,Μπερνς.Τους μη πρωταθλητες τυπου Πανιτσι,Λατβαλα δεν τους αναφερω..
Ειπαμε πουτσες και βουρτσες,να μην το ξεχνατε.
Την απορια μου με το safe mode του κινητηρα του πολο θα μου το εξηγησει κανεις?
-
Το τόπικ είναι WRC 2014 (all rounds) και όσοι γράφουν σε αυτό ασχολούνται με έναν άνθρωπο που έφυγε πριν 2 χρόνια από το WRC.
Ουδέν περαιτέρω σχόλιο. -
Εγω παντως χαιρομαι που μεχρι τωρα παει καλα ο Λατβαλα και θα ηθελα να δω τις ισορροποιες μεσα στην vw αν χασει πολλους βαθμους απο εγκαταλειψη σε 2-3 προσεχεις αγωνες ο Οζιε, ενω ο λατβαλα μαζευει και το φερει στα ισια.
Τραβγμενο σεναριο αλλα στα ραλλυ ολα γινονται. -
Και γω θα το θελα αλλά πιο πιθανό είναι στη Σαρδηνία να γίνει ό,τι έγινε και πέρισι μετά τη νίκη του Latvala στο Ακρόπολις...
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Δεν μας ειπες ομως, τι επαθε το μοτερ του πολο και μπηκε σε safe mode σε εκεινη τη μαμημενη ειδικη?
Απλα, να σου εξηγησω, οτι οταν σου λειπει ολος ο εμπρος προφυλακτηρας και ο αερας δεν διοχετευεται σωστα στο συστημα ψυξης, ειναι λογικο και επομενο να ανεβει η θερμοκρασια και να μπει το μοτερ σε Safe mode.
Φιλικα,
'el-em'
-
Παιδια αν θελουμε να ξαναματαπουμε τα χιλιοειπομενα περι Λεμπ ας παμε καπου σε αλλο θρεντ, να το αφησουμε αυτο καθαρο για το WRC......Ειναι πολλοι που δεν δινουν ουτε δεκαρα για παλια ξινα σταφυλια.....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Δεν μας ειπες ομως, τι επαθε το μοτερ του πολο και μπηκε σε safe mode σε εκεινη τη μαμημενη ειδικη?
Απλα, να σου εξηγησω, οτι οταν σου λειπει ολος ο εμπρος προφυλακτηρας και ο αερας δεν διοχετευεται σωστα στο συστημα ψυξης, ειναι λογικο και επομενο να ανεβει η θερμοκρασια και να μπει το μοτερ σε Safe mode.
Φιλικα,
'el-em'
λαθος,ελεγε ψεματα για μια ακομη φορα,μην μπορωντας να χωνεψει το στυλιαρι.Κοιτα τα σπλιτ της ειδικης.
Το προβλημα το ειχε στα τελευταια 7-8 χλμ της ειδικης στο κλειστο κομματι.Μεχρι εκει ο Λατβαλα του ειχε παρει 4,2 δευτερα.
Την ειδικη την πηρε ο Λατβαλα για 5,7 δευτερα.
http://www.wrc.com/en/wrc/results/live/ ... -59--.html
Εαν ηταν σε safe mode θα ειχε αρπαξει σε χοντρικα 7 χλμ πολυ περισσοτερο απο 1,5 δευτερολεπτο.
Για την ιστορια(και την αληθεια ) η ειδικη αυτη ειχε 2 κομματια με ομιχλη.Στο δευτερο κομματι στο τελος που ηταν και κλειστο απο χαραξη,αρπαξε τον ΑΜΠΑΚΟ στα ισια και στα παληκαρησια,προφανως απο καλυτερες σημειωσεις των Αντιλα-Λατβαλα στην ομιχλη.
Σε αυτη την ειδικη γυρισε μια φορα ο Λατβαλα και δυο φορες ο Οζιε.
Οποτε τα περι safe mode να τα λεει στον εαυτο του να παρηγοριεται,και στους οπαδους του.
Οταν το μοτερ ειναι σε safe mode το αυτοκινητο σερνεται,δεν τρως σε 7 χλμ μολις 1,5 δευτερο,ειδικα απο οδηγο που ειναι ταχυτερος στο συγκεκριμενο αγωνα.
Το οτι εφυγε ο προφυλακτηρας και ανεβασε θερμοκρασια ειναι ψεμα.Δεν ειναι η πρωτη φορα που wrc ή αλλο αυτοκινητο χανει προφυλακτηρα σε ραλλυ.Κανενα δεν εχει ανεβασει θερμοκρασια επειδη εχασε προφυλακτηρα.
Δεν οδηγει φ1 με πλευρικα ψυγεια που εαν χασεις τα πλαινα πλαστικα δεν μπορεις να οδηγησεις τον αερα στα ψυγεια νερου /ιντερκουλερ.οτι απορια ή δικαιολογια εχεις εδω ειμαι να τα πουμε ολα.
εντιτ εειδη μιλας μαζι του,πεστου αμα δεν μπορει στην Αργεντινη,να μην την τρεχει.Δεν ειναι ντροπη εαν δεν μπορει στα σκληρα ραλλυ.Και ο Ρερλ ρε παιδι μου δεν μπορουσε στη Φιλανδια και δεν πηγαινε.Ριχτου την ιδεα,καλο θα του κανει να μην ρεζιλευεται στα στοπ των ειδικων.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Παιδια αν θελουμε να ξαναματαπουμε τα χιλιοειπομενα περι Λεμπ ας παμε καπου σε αλλο θρεντ, να το αφησουμε αυτο καθαρο για το WRC......Ειναι πολλοι που δεν δινουν ουτε δεκαρα για παλια ξινα σταφυλια.....οντως ειναι κουραστικη αυτη η συζητηση περι π@υτσας και βουρτσας.
Για πες μας την γνωμη σου για το ψεμα του Οζιε μολις εφαγε τον αμπακο στα ισα και παληκαρησια με ιδιο αυτοκινητο,ιδια γομα,και συνεχομενης σειρας εκκινησης για ολες τις μερες στην Αργεντινη με τον Λατβαλα. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Για πες μας την γνωμη σου για το ψεμα του Οζιε μολις εφαγε τον αμπακο στα ισα και παληκαρησια με ιδιο αυτοκινητο,ιδια γομα,και συνεχομενης σειρας εκκινησης για ολες τις μερες στην Αργεντινη με τον Λατβαλα.
safe mode
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Παιδια αν θελουμε να ξαναματαπουμε τα χιλιοειπομενα περι Λεμπ ας παμε καπου σε αλλο θρεντ, να το αφησουμε αυτο καθαρο για το WRC......Ειναι πολλοι που δεν δινουν ουτε δεκαρα για παλια ξινα σταφυλια.....+1
+2! [Mod]
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
εντιτ εειδη μιλας μαζι του,πεστου αμα δεν μπορει στην Αργεντινη,να μην την τρεχει.Δεν ειναι ντροπη εαν δεν μπορει στα σκληρα ραλλυ.Και ο Ρερλ ρε παιδι μου δεν μπορουσε στη Φιλανδια και δεν πηγαινε.Ριχτου την ιδεα,καλο θα του κανει να μην ρεζιλευεται στα στοπ των ειδικων.
Οπως εκανε ο Loeb, ενα πραγμα μου προτεινεις??
Οπου χανουμε να φευγουμε μακρυα ???
Ωραια φιλοσοφια αντιμετωπισης του προβληματος σας εχει εμφυσισει ο 'αρχηγος' σας.
Να τον χαιρεστε.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Ωραια φιλοσοφια αντιμετωπισης του προβληματος σας εχει εμφυσισει ο 'αρχηγος' σας.
Να τον χαιρεστε.Φιλικα,
'el-em'
μόνο που ο λεμπ έχει κερδίσει σε όλα τα ράλυ που έχουν μπει στο πρόγραμμα. Άρα δεν έφυγε απο πουθενά...
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
Να τον χαιρεστε.Φιλικα,
'el-em'
μόνο που ο λεμπ έχει κερδίσει σε όλα τα ράλυ που έχουν μπει στο πρόγραμμα. Άρα δεν έφυγε απο πουθενά...
Ακομη χειροτερα.
Δεν εφυγε απο καποιον αγωνα, εφυγε απο ολους μαζι !!!Φιλικα,
'el-em'
-
WRC 2014 (all rounds)