-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Καλα κελαιδα !!!
- 24 βαθμοι ειναι.
Τωρα μας εγινες υποστηρικτης και του J.M.Latvala ????
Τρεχει και ο Prokop (ετσι για να ξερεις)
Φιλικα,
'el-em'
- 24 βαθμοι ειναι.
-
ΣΑΡΔΙΝΙΑ SHAKEDOWN
Pos Driver Team/Car Time Gap
- Robert Kubica M-Sport Ford 3m35.4s
- Sebastien Ogier VW 3m35.5s +0.1s
- Jari-Matti Latvala VW 3m35.7s +0.3s
- Henning Solberg M-Sport Ford 3m35.9s +0.5s
- Andreas Mikkelsen VW 3m36.4s +1.0s
- Kris Meeke Citroen 3m38.8s +3.4s
- Thierry Neuville Hyundai 3m38.9s +3.5s
- Juho Hanninen Hyundai 3m39.6s +4.2s
- Mikko Hirvonen M-Sport Ford 3m39.8s +4.4s
- Mads Ostberg Citroen 3m40.5s +5.1s
-
live now Sardegna super stage
http://www.wiz1.net/bt2 -
Ο Hirvonen εκτός αγώνα, είναι καλά και οι δύο -
Το αυτοκίνητο του Hanninen -
Hanninen....
Ένα σχόλιο για τα Hyundai: Είπαμε προβλήματα νεότητος αλλά όχι κ' έτσι... -
Το καθαρισε ο γαλλος το παιχνιδι στην 59ρα.
-
Έχω την απορία ποιος είναι ο μέσος όρος ηλικίας παρακολούθησης και συμμετοχής αυτού του νήματος, γιατί γενικώς έχω την εντύπωση ότι το Rally έχει 'πεθάνει' ή τέλος πάντων δεν είναι αυτό που ήταν, πάντως σίγουρα όχι αυτό που πρέπει να είναι (άντε να δεχτώ ότι δε μπορεί να είναι κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή)...
-
καλή ερώτηση....
-
ok λοιπόν, ας πούμε ο καθένας το πρώτο αυτοκίνητο που θυμάται -πολύ καλά- να έχει δει ζωντανό.
Εγώ για παράδειγμα θυμάμαι πολύ καλά το Audi του Τζίγκερ και το Nissan του Μοσχού σε πολύ παλιό Μαύρο Ρόδο.
[Θυμάμαι επίσης που με είχαν πάει στο λιμάνι της Κορίνθου όπου φορτώνονταν τα αγωνιστικά για να μεταφερθούν απέναντι ( στην Ιτέα; ), σε παλαιό Acropolis αλλά αυτό κάπως αχνά]... -
....ανοιξε άλλο θέμα....
-
cmarin,
καθώς έγραφα το μήνυμά μου σκέφτηκα ότι ίσως να πρέπει να γίνει νέο θέμα,
όμως η αξία της συμμετοχής έχει νόημα μόνο για αυτούς που παρακολουθούν το παρόν,
δεν απευθύνεται ευρύτερα στα μέλη...Αναγκαστικά όμως θα είναι off topic...
ok λοιπόν: Όσοι παρακολουθείτε το παρόν, περάστε μία βόλτα από εδώ
-
-
Ιταλος θεατης στο Σαρδηνιας σημερα.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ιταλος θεατης στο Σαρδηνιας σημερα.Mαλακες..... εχει παντου !!!
'el-em'
-
περα απο αυτο το γεγονος με τον κυρ μακακα στην φωτο φιλαρακια που εχουν παει στη σαρδηνια μου λενε στο τηλεφωνο οτι ειναι σε αλλο επιπεδο η οργανωση και ο αγωνας εκει.
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
περα απο αυτο το γεγονος με τον κυρ μακακα στην φωτο φιλαρακια που εχουν παει στη σαρδηνια μου λενε στο τηλεφωνο οτι ειναι σε αλλο επιπεδο η οργανωση και ο αγωνας εκει.Για ξεκαθαρισε.
Σε αλλο επιπεδο προς τα πανω η προς τα κατω ???Φιλικα,
'el-em'
-
Λωρη με αυτα τα παιδια εχουμε παει σε 10 Ακροπολις συμπτωματικα σε εχουμε συναντησει και μιλησει οταν προσπαθουσες να βαλεις ταξη σε εμας τουσ μακακες που μπαιναμε μες την ειδικη να παρουμε καλυτερη θεση .......και μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλυτερα εκει σε ολα τα επιπεδα σε προσβασεις κα
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
Λωρη με αυτα τα παιδια εχουμε παει σε 10 Ακροπολις συμπτωματικα σε εχουμε συναντησει και μιλησει οταν προσπαθουσες να βαλεις ταξη σε εμας τουσ μακακες που μπαιναμε μες την ειδικη να παρουμε καλυτερη θεση .......και μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλυτερα εκει σε ολα τα επιπεδα σε προσβασεις καΕγω παλι εχω ακουσει οτι απο οργανωση ειναι ολιγον τραλαλαλα και γι'αυτο ισως να μην μπει του χρονου.....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Λωρη με αυτα τα παιδια εχουμε παει σε 10 Ακροπολις συμπτωματικα σε εχουμε συναντησει και μιλησει οταν προσπαθουσες να βαλεις ταξη σε εμας τουσ μακακες που μπαιναμε μες την ειδικη να παρουμε καλυτερη θεση .......και μου ειπαν οτι ειναι πολυ καλυτερα εκει σε ολα τα επιπεδα σε προσβασεις κα
Εγω παλι εχω ακουσει οτι απο οργανωση ειναι ολιγον τραλαλαλα και γι'αυτο ισως να μην μπει του χρονου.....
Αυτη, ειναι η γενικη παραδοχη απο το συνολο των συμμετεχοντων.
Τωρα, να υπηρξε τοσο μεγαλη βελτιωση φετος, εν οψει απομακρυνσης, μαλλον δυσκολο το βλεπω.Φιλικα,
'el-em'
Υ.Γ. Οσο αφορα την ενταση οταν προσπαθω να βαλω ταξη, για εσας τους ιδιους το κανω και για τον αγωνα !!!
WRC 2014 (all rounds)