-
Παντως ακουγεται οτι τα latest spec s2000 εφταναν τα 320 αλογα...
-
Δύσκολο γιατί με περιοριστή στροφών σταθερό στις 8500 θα πρέπει να έβγαζαν πολύ περισσότερη ροπή, που δεν είναι απλό για ατμοσφαιρικό κινητήρα (σκέψου ότι οι 2.4 V8 F1 έβγαζαν 27-28 κιλά, απλά γύριζαν στις 18000 και έβγαζαν 750+ άλογα).
Τα παλιά BTCC (σαν αυτά που έτρεχαν πίστες Ελλάδα) έβγαζαν 320+ άλογα με περισσότερες ελευθερίες (αν θυμάμαι καλά χωρίς περιοριστή αλλά πήγαιναν κάπου 9000)
Πιστεύω ότι όλα (S2000, R5, RRC) είναι κάπου στα 280-300 το πολύ άλογα (και τα WRC ίσως πάνω από 330-340)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(σκέψου ότι οι 2.4 V8 F1 έβγαζαν 27-28 κιλά, απλά γύριζαν στις 18000 και έβγαζαν 750+ άλογα).Μηπως εγινε ορθογραφικο λαθος;
Οι πληροφοριες ετσι οπως μας δοθηκαν μαζεμενες ηταν ιδιαιτερα χρησιμες και καταλαβαμε αρκετα πραγματα. -
-
δεν το βρήκα κάπου αλλού εκτός fb, αλλά αξίζει τον κόπο (από το Ακρόπολις 2014)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theater
-
[quote='cmarin']δεν το βρήκα κάπου αλλού εκτός fb, αλλά αξίζει τον κόπο (από το Ακρόπολις 2014)
https://www.facebook.com/photo.php?v=10 ... =2&theater[/qu
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.
-
Αργεντινη shakedown
1 Dani Sordo 2min 31.3sec
2 Mikko Hirvonen + 0.4sec
3 Jari-Matti Latvala + 0.7sec
4 Thierry Neuville + 1.0sec
5 Sébastien Ogier + 1.2sec
6 Andreas Mikkelsen + 1.3sec
7 Mads Østberg + 1.8sec
8 Robert Kubica + 2.6sec
9 Kris Meeke + 3.6sec
10 Martin Prokop + 3.9sec
11 Elfyn Evans + 6.8sec -
Τόσο βάρετό πια; Ούτε ένα σχόλιο;
Τα ford πάνε ιδιαιτέρως αργά ε; Ο neuville τους κατάπιε. -
Ο χρήστης Il Divo έγραψε:
Τόσο βάρετό πια; Ούτε ένα σχόλιο;Απιστευτο, εχεις δικιο. Που καταντησε το WRC...
-
Βλεπεις ειναι μακρυα η Αργεντινη και μεχρι να φτασουν εως εδω τα νεα ξεθοριαζουν.....
Προβλεπω πως εφετος η VW να κανει αυτο που καμια εταιρεια δεν το εχει πετυχει μεχρι σημερα..Δεκατρια στα δεκατρια..... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Βλεπεις ειναι μακρυα η Αργεντινη και μεχρι να φτασουν εως εδω τα νεα ξεθοριαζουν.....
Προβλεπω πως εφετος η VW να κανει αυτο που καμια εταιρεια δεν το εχει πετυχει μεχρι σημερα..Δεκατρια στα δεκατρια.....Η citroen έχει κάνει 2 φορές 11 νίκες και η Lancia 10. Για να δούμε η VW....
edit 10 έκανε και η VW πέρσι!!
-
Μπραβο στον Jari - Mati,εμφατικη νικη και ψυχολογικο boost αλλα στην Σαρδινια (που ειναι απο τους αγαπημενους του αγωνες)
θα ειναι δυσκολα,πιστευω ομως οτι θα τα καταφερει. -
δεν του αρεσουν τα σκληρα ραλλυ.
http://www.autosport.com/news/report.php/id/113919 -
Mη δυναμιτιζεις το κλιμα τωρα που εχουμε ηρεμησει.
Ενταξει οταν χανει του αρεσει να λεει παπαριες τι να κανουμε τωρα;πλακα πλακα και αυτες οι γραφικοτητες εχουν γουστο.σκεψου να μην τις ελεγε,με τι θα ασχολιομασταν;παντως εχω πραγματικη περιεργεια για το τι θα πει οταν ερθει ο επομενος και του παρει το πρωταθλημα.εκει θα δωσει ρεσιταλ.ο αλλος σεμπ ειχε την εξυπναδα να μην μιλησει και να την κανει με ελαφρα πηδηματακια,οτι βαρεθηκε κλπ,τα ξερεις καλυτερα μην τα αναλυω! ο οζιε παντως ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ δεν θα κρατησει το στομα του κλειστο και ειμαι σιγουρος οτι θα πει ΕΠΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ. -
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Mη δυναμιτιζεις το κλιμα τωρα που εχουμε ηρεμησει.
Ενταξει οταν χανει του αρεσει να λεει παπαριες τι να κανουμε τωρα;πλακα πλακα και αυτες οι γραφικοτητες εχουν γουστο.σκεψου να μην τις ελεγε,με τι θα ασχολιομασταν;παντως εχω πραγματικη περιεργεια για το τι θα πει οταν ερθει ο επομενος και του παρει το πρωταθλημα.εκει θα δωσει ρεσιταλ.ο αλλος σεμπ ειχε την εξυπναδα να μην μιλησει και να την κανει με ελαφρα πηδηματακια,οτι βαρεθηκε κλπ,τα ξερεις καλυτερα μην τα αναλυω! ο οζιε παντως ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ δεν θα κρατησει το στομα του κλειστο και ειμαι σιγουρος οτι θα πει ΕΠΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ.το μπολντ οχι δεν το ξερω,για αναλυσε το να δουμε τα ελαφρα και τα βαρια πηδηματακια.
Στα αλλα συμφωνω,οτι οι δηλωσεις του ειναι ολα τα λεφτα.Μονο αυτο περιμενω φετος,αλλο τιποτα δυσκολα θα εχει να ασχοληθουμε.
Παντως στην αγαπημενη του επιφανεια(χωμα για τον Οζιε) ο Λεμπ δεν ειχε φαει ποτε εναμησι λεπτο στα ισα και παληκαρησια.
Ετσι επειδη μερικοι βιαστηκαν να συγκρινουν.
Περσυ μολις βρηκε σεταπ ο Αρχηγος και αρχισε να καλυπτει την εκανε,και φετος μαλλον θυμηθηκε τα περσυνα και σκιαχτηκε να πιεσει.Μολις εφτασε η διαφορα στα 20κατι δευτερα το παρατησε.
Την δηλωση με το engine safe mode αμεσως μετα το στυλιαρι μου το κανεις λιγο λιανα, γιατι δεν μου βγαινει στα σπλιτ ? δεν πιστευω να ξαναελεγε ψεματα στο στοπ της ειδικης για δικαιολογια? -
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
:yawn:μολις μπει ο Λωρης θα ξενυσταξεις.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
το μπολντ οχι δεν το ξερω,για αναλυσε το να δουμε τα ελαφρα και τα βαρια πηδηματακια.
Στα αλλα συμφωνω,οτι οι δηλωσεις του ειναι ολα τα λεφτα.Μονο αυτο περιμενω φετος,αλλο τιποτα δυσκολα θα εχει να ασχοληθουμε.
Παντως στην αγαπημενη του επιφανεια(χωμα για τον Οζιε) ο Λεμπ δεν ειχε φαει ποτε εναμησι λεπτο στα ισα και παληκαρησια.
Ετσι επειδη μερικοι βιαστηκαν να συγκρινουν.
Περσυ μολις βρηκε σεταπ ο Αρχηγος και αρχισε να καλυπτει την εκανε,και φετος μαλλον θυμηθηκε τα περσυνα και σκιαχτηκε να πιεσει.Μολις εφτασε η διαφορα στα 20κατι δευτερα το παρατησε.
Την δηλωση με το engine safe mode αμεσως μετα το στυλιαρι μου το κανεις λιγο λιανα, γιατι δεν μου βγαινει στα σπλιτ ? δεν πιστευω να ξαναελεγε ψεματα στο στοπ της ειδικης για δικαιολογια?Επιτελους...και ελεγα.......θα την πει ...δεν θα τη πει.....
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
:yawn:
μολις μπει ο Λωρης θα ξενυσταξεις.
Εδω ειμαι και γελαω με τις ανοησιες που γραφεις
Μιλησα μαζι τους και μου ειπαν οτι το Σαββατο μπορουσαν εαν ηθελαν να πιεσουν και να διεκδικησουν την νικη, αλλα δεν ηταν σε καταλληλο mood !!
Αυτο μου ειπαν τουλαχιστον.
24 βαθμοι διαφορας ειναι 24 βαθμοι διαφορας.5 βαθμοι ανα αγωνα !
Καλο κουστουμακι.
Μην βλεπεις το δεντρο και χανεις το δασος. Στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ετσι επειδη μερικοι βιαστηκαν να συγκρινουν.εναμιση λεπτο δεν εχει φαει ποτε ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΥΓΝΩΜΗ,εχει φαει ΔΙΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΜΗ ΣΠΕΣΙΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ
-
Märtin, Markko - Park, Michael Ford Focus RS WRC '04 Ford Motor Co Ltd 4:11:51.4
-
Loeb, Sébastien - Elena, Daniel Citroën Xsara WRC Citroen Total WRT 4:13:53.4
Επισης μην ξεχνας οτι η αγαπημενη επιφανεια του οζιε ειναι και η αγαπημενη και ολων των αλλων παγκοσμιων.ενω η αγαπημενη επιφανεια του λεμπ ηταν μονο του λεμπ.αυτα τα ολιγα.
Υ.Γ οσοι δεν εχουν ορεξη να διαβαζουν τρολ και δεν εχουν χιουμορ ας μην διαβασουν τα παρακατω γιατι θα αρχισουν τα παραπονα
αυτα βεβαια δεν τα ξερεις!!που σημαινει η οτι δεν ασχολεισαι με το σπορ(δεν ισχυει αφου ασχολεισαι και πολυ) η οτι τα βλεπεις τα πραγματα με παρωπιδες.δεν πειραζει ομως εμεις οι οπαδοι του οζιε συγχωρουμε ο Οζιε ομως ποτε και το χει αποδειξει πετωντας τους εννιακις στα χαντακια και μαλιστα αναποδα.
-
WRC 2014 (all rounds)