-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Γκετ ε λαιφ τωραSent from my Nexus 4 using Tapatalk
Γειά σου ρε Σώκρατες. Πάντα τέτοια!
-
Οχι θα κατσω να γραψω σεντονια ΥΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ τι σκεφτεται η οικογενεια του σουμαχερ..Λες κ αν ανακοινωναν κατι μια φορα το μηνα θα αλλαζε η ζωη σου..
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Σώκρατες, μείνε καλύτερα στα ιντερνετικά τσιτάτα. Σοβαρά στο λέω, ΕΚΕΙ, το 'χεις.
-
Εγινε !
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
@washcloud
Ο Schumacher είναι αθλητής (συνταξιούχος μεν, αθλητής δε) και όχι πολιτικός.
Δεν είναι ο αρχηγός του κράτους για να είναι υποχρεωμένοι οι δικοί του να ενημερώνουν για την κατάσταση της υγείας του.
Αν αυτοί δεν θέλουν να βγει προς τα έξω (προς το παρόν) οποιαδήποτε εικόνα του, τότε όποιος εκτίμησε/θαύμασε μισό δράμι αυτό τον τύπο πρέπει να το σεβαστεί και να ρίξει σηχτήρι σε όποιο μαλακισμένο παπαράτσι πάει και σκαρφαλώσει σε δέντρο για να τον βγάλει φωτογραφία.Εσύ προτρέχεις σε ένα ακραίο σενάριο όπου η κατάσταση του δεν θα βελτιωθεί και η οικογένεια του θα τον εξαφανίσει.
Τι να σου πω;
Μην προτρέχεις...Κατά τ' άλλα όπως ισχύει και σε κάθε άνθρωπο που βιώνει μια δύσκολη στιγμή, σέβεσαι την επιθυμία του ή όταν αυτός δεν μπορεί να εκφραστεί τότε σέβεσαι την επιθυμία της οικογένειας του.
Εκτός αν υπάρχει κάποιο case όπου οποιοσδήποτε από το forum (πχ) νοιάζεται περισσότερο τον Schumacher από τη γυναίκα και τα παιδιά του.
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
(πιο καταπτυστο ειναι να βγαινεις και να λες οτι η οικογενεια του λεει ψεμματα οτι δεν θα επανελθει ποτε χωρις να ξερεις παρα να 'κλειδωνεις' τον ασθενη απο ολους τους γυπες εκει εξω)
Εννοείται ότι η σπορά ψευδών ειδήσεων ή/και μαλακισμένων εκτιμήσεων είναι χειρότερη από το 'κλείδωμα'.
Μόνο που :
α) Αυτό ακριβώς το κλείδωμα είναι που χειροτερεύει την πρώτη συνθήκη.β) Δεν είναι δυνατόν να εξιλεώνεις 'το μη χείρον'. ΔΕΝ γίνεται 'βέλτιστον'. Και αλλιώς : επειδή δεν την σκότωσε την κόρη που βίασε ο ουγκ, δεν θα του πούμε δα κι ευχαριστώ....(νομίζω, ε).
γ) Μιλάμε ρε παιδιά για κατάσταση πρωτοφανή στα χρονικά. Και ΑΝΤΕ και να λέγανε ένα 'ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΗΡΘΕ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΑΚΗ. ΚΑΙ ΠΛΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΜΩΣ Ε, ΔΕΙΧΤΕ ΚΑΤΑΝΝΟΗΣΗ!'. ...Αντιθέτως αυτό που λένε είναι ΑΠΛΩΣ 'όποιος ανακατευτεί, θα του κάνουμε νομικώς το κωλί φυσαρμόνικα'.
Σόρι, αλλά δεν νομίζω ότι η πλειονότητα των εκατομμυρίων οπαδών του Σουμάχερ είναι αιμοσταγή βρωμόσκυλα που θέλοιυν φόλα ώστε να δικαιολογείται η αποπάνω στάση.
Γι' αυτό και θα αρκούσε ακόμη κι ένα ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ναι ρε παιδιά, ΠΑΡΑΜΥΘΙ, του τύπου 'είναι καλά, παλεύει μέρα με την ημέρα, κερδίζει νευρώνα τον νευρώνα, νικάει ανάσα'. Από έναν επαγγελματία πιαρετζή. ΕΝΑΝ. Να μην πληρώνουν δηλαδή και πολλά τώρα που έχουν κι έξοδα.'Μα αυτο ειναι το θεμα οι δηθεν γιατροι που και καλα ηξεραν τον σουμαχερ απο την f1 και το ειδικο βαρος που εφεραν αυτοι αρχισε ολο αυτο το πραγμα (γιατι πριν αρχισει ολο αυτο το παρτυ των γιατρων δεν ηταν ετσι τα πραγματα..μου θυμιζει τις εποχες που ο παπανδρεου ηταν στο ωνασειο και μετα απο καθε ανακοινωθεν οι μισοι γιατροι των ειχαν πεθανει οι αλλοι απλα )
το ιατρικο και μοναδικο οπως ειπαν απο την ελβετια ανακοινωθεν σημερα ειπαν οι γιατροι οτι μπορει και μιλαει πολυ λιγο μπορει και κοιμαται και κουναει πολυ λιγο τα ποδια χερια και ματια (βεβαια περιμενω να βρω και αλλα links )
απο εκει και περα ειναι σαφες πως μεχρι στιγμης η οικογενεια δεν εχει βγαλει ψευτικες ειδησεις και ειναι καλυτερα να ακουμε μονο τι λεει η σαμπινε παρα ο καθε πικραμενος που ντε και καλα τον θελει στο αναπηρικο καροτσακιο ανθρωπος αυτο που θελει ειναι ξεκουραση χωρις να ακουσει τα νεα μοτερ φαντασου ποσο αγχωτικο και νευρωτικο θα ειναι για αυτον να θελει να δει τηλεοραση και να πεσει πανω σε τιποτα ειδησεις για αυτον να λενε παπαριες
-
...κοίτα να δεις που απαντούν ΚΑΙ άτομα που δεν γίνεται να τους 'γράψω', αλλά πρέπει να τους...γράψω !
Έντι μου, καλέ μου 'Εντι :
Η υποχρέωση που λέμε είναι καθαρά ηθική. Ακριβώς επειδή δεν είναι/ήταν/ΘΑ γίνει (...επίτρεψέ μου να προτρέξω ) πολιτικός, αλλά...'λαϊκός ήρωας' (πάνε πια οι εποχές που μπορούσες να βρεις παγκοσμίως ΜΙΣΟ πολιτικό που να χαίρει στάτους λαϊκού ήρωα). (...ναι, ναι, 'λαϊκός', των σαλονιώνε της Φόρμουλα Ένε και των φανταστικομυρρίων που τρέχουν μαζί της κάθε χρονιά...Νταξ, δεν υπήρξε δα και Σέννα σε λαϊκοδημοτικότητα κτλκτλ - αλλά πιστεύω συνεννοούμαστε).
Τεσπα ας χέσουμε το 'λαϊκός' κι ας κρατήσουμε το 'κοσμαγάπητος', οκέικ; Ε λοιπόν ουδεμία σε σχέση με πολιτικό, που θες δε θες και τα τσαντήρια που έλεγε ο Μπιλ θα έχεις, και έφαγε την μπανανίτσα του σήμερα ο Αντρέας θα έχεις και έκτακτα (από...κάθε άποψη) δελτία, ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ, θα έχεις...ΓΙ' αυτόν λοιπόν τον λαοφιλή τυπά (που ούτε ρουσφέτι κανείς του χρωστά, ούτε παραμύθα έχει φάει ότι υπήρξε ηγέταρος, ούτε ο φόβος ότι θα γαμηθεί τον σύμπαν αν πσοφήσει είναι παράγοντας για να ενδιαφέρεται κανείς και να τρώει αμάσητο τον σανό της 'ενημέρωσης' για την κατάστασή του κτλκτλΚΤΛ), δεν είπε κανείς, δεν είπα τουλάχιστον εγώ, το κέρατο γαμώ, κοτσάρετέ του στην κωλοτρυπίδα μια κάμερα τριανταφυλλοπουλίσια, μη και χάσουμε κανένα πλάνο από τους γιατρούς και τις πράξεις τους, μη χάσουμε καμμιά κλανιά από αυτές που στάνταρ του ξεφεύγουν στην κατάστασή του, ώστε να μη μας ξεφύγει η ευκαιρία να την αναλύσουμε και να καταλήξουμε στο τί ορό του βάλανε σήμερα, κι άρα ν' αρχίσουμε να σπεκουλάρουμε τί σόι ουσίες τον στουμπώσει και τί σημαίνει αυτό και πόσο θ' αντέξει και μπλα. Αυτό που εγώ είπα είναι ότι ΚΑΝ δεν υπήρξε το τακτ από της μεριάς των όσων γύρω του παίρνουν αποφάσεις, να υπάρχει μία στάνταρ ΤΥΠΙΚΗ έστω ενημέρωση, όχι από τους ίδιους, αλλά από επαγγελματίες επιφορτισμένους να βγάζουν ΕΣΤΩ μια καθησυχαστική ανακοίνωση, για τους εκατομμύρια ανά τον κόσμο απλούς καθημερινούς μαλάκες που είχανε φάει τη φόλα της λατρείας στο πρόσωπό του. Καταλαβαινόμαστε; Ένα ΕΛΑΧΙΣΤΟ παράθυρο στον έξω κόσμο, το οποίο θα ΔΕΙΧΝΕΙ, αν μη τί άλλο, ΕΣΤΩ ότι δεν έχουν όλον αυτόν τον κοσμάκη γραμμένο στα παλιά τους τα παπάρια, συμμερίζονται την στεναχώρια, τις σκέψεις, την πιθανή αγωνία του, ΑΛΛΑ όχι για πολλά-πολλά γιατί δεν υπάρχει όρεξη για καννιβαλισμούς και άλλες χαριτωμενιές. ΚΑΙ για να μην βρίσκουν πάτημα οι σπεκουλαδόροι να λένε τη μια ότι πέθανε, την άλλη ότι αναστήθηκε, την παράλλη ότι στην πραγματικότητα τον απήγαγαν εξωγήινοι όπως τον Τζέιμς Χαντ, τον Σέννα και τον Ρόνι Πέτερσον και τους έχουν όλους μαζί στον Α' Του Κενταύρου να τρέχουν σε ιδιωτική πίστα καρτ για να γουσταίρνουνε αυτοί.
Δεν ξέρω αν έχει γίνει αντιληπτό, αλλά αντί να γίνει λοιπόν αυτό το ελάχιστο που λέω, το μόνο που δεν έχουν ζητήσει μέχρι στιγμής οι υπεύθυνοι του ζητήματος, είναι να βγάλουν από το μυαλό τους τον Γερμανό οι όσοι υγιώς ενδιαφερόμενοι και ανησυχούντες. Και η επιλογή τους είναι τέτοια σα να λένε 'θα τον βγάλετε από ΜΟΝΟΙ σας ρε πούστηδες!'. Μιλάμε για το ΑΛΛΟ ΑΚΡΟ δηλαδή της 'τσαντιροτακτικής'. Ποιός ζητάει να μάθει τι στο διάτανο κάνει η γυναίκα του και πώς αντιμετωπίζει την τραγική της καθημερινότητα και αν έχει εφιάλτες όταν κοιμάται και αν τρώει ή έχει ρέψει και πώς το έχουν πάρει το ζήτημα τα παιδιά του και τί λένε με τους φίλους τους κτλ; (...φίλους είπα...Μα αφού την αντιμετωπίζουν ΕΤΣΙ την κατάσταση, να υποθέσω ότι ούτε λέξη δεν μοιράζονται με αυτούς, έχοντας μπει ΚΑΙ αυτά σε ένα 'καθεστώς απομόνωσης για να μην τους ξεφύγει κουβέντα για τον φάδερ'...;! Γαμώ τις 'φυσιολογικές' καταστάσεις δηλαδή...ΓΕΝΙΚΑ απ' όπου και να πεις να το πιάσεις το ζήτημα, είναι χέσε μέσα από όλες του τις πλευρές...). Κανείς δεν λέει να μπουκάρουν στην ζωή της οικογένειας, κανείς δεν ζητάει να την κάνουν τελατίνη οι ίδιοι σε εκπομπές και δημόσιες παρουσίες και ανακοινώσεις. Ειλικρινά, καταλαβαινόμαστε; Κι άντε και πες ότι αυτός ο 'φασιστογερμανικός' τρόπος, είναι αυτός που κρίνουν ως καλύτερο για να μην τους ζαλίσει κανείς (είπαμε, όχι μόνο δεν παίζει, αλλά έχει και παρενέργειες, αλλά τεσπα, φορ φε σέηκ οφ δε φάκιν άργκιουμεντ πες οκ). Σε φάση όπως κάποτε που καθαρίζαν οι δικοί μας έναν Γερμανό στον πόλεμο, μαζεύανε αυτοί και καθαρίζανε 30 'για παραδειγματισμό'. Στα πλαίσια της μπλίτζκριγκ λογικής κετς. ΤΙ ΣΧΕΣΗ έχει η προσωπική ζωή τους, με το να δώσουν το οκ για μια ελάχιστη ανακοίνωση του τύπου που είπα; Να δηλώσει δηλαδή η γυναίκα του 'αν δω μισή κάμερα και 1/4 από μικρόφωνο έξω απ' το σπίτι μου, θα σας γαμήσω τα πρέκια. Θα φάτε τέτοια μήνυση που θα τρίβετε τον κώλο σας για δεκαετίες', και να ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ '...για τους υπόλοιπους, τους λογικούς, που τους καταλαβαίνω που συμπάσχουν κι αυτοί στο βαθμό τον δικό τους μαζί μας, γιατί ο άντρας μου είναι ΚΑΙ δικός τους άνθρωπος και τον νοιάζονται, τους παρακαλώ πολύ να αρκεστούν σε μία περιεκτική αλλά και μετρημένη ανακοίνωση κάθε Χ μέρες που θα βγάζουν γιατροί και υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων, διότι ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ, ΔΕΝ σας έχουμε'.
Εν τω μεταξύ, κι ο Μασάκος πχ είχε χτυπήσει άσχημα προ 5ετίας-πόσο. ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ τα καννιβάλια και κοιτάγανε να βγάλουνε αποκλειστικές πληροφορίες και φωτογραφίες κτλκτλ. Και στον βαθμό που είχε κρατηθεί, ΕΙΧΕ κρατηθεί η εξέλιξη της πορείας της υγείας του 'προστατευμένη' από τους καννιβάλους κτλ. Χρειάστηκαν τέτοια μέτρα; Όχι ('ναι αλλά άλλη υπόθεση η μία, άλλο το μέγεθος του ανδρός' και μπλα. Πούτσες μπλα θα έλεγα εγώ, γιατί κι ο Μάσσας δεν ήταν και αμελητέα ποσότητα. Κοτζαμάν Μπραζίλια είχε πίσω του. Ο άλλος Σέννα κόντεψε να γίνει, εξ' αιτίας του δοξαπατρίδικου ελατηρίου). Μπορέσανε να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους τα ντοκτόρια; Αυτό έλλειπε, να μην μπορούσαν. Μ' άλλα λόγια, το θέμα είναι ότι αν θες να πουλήσεις κάτι, το πουλάς. Αν θες πχ να πουλήσεις τρομοκρατία ότι 'χωρίς την ΟΝΕ θα φτωχεύσουμε, θα πεινάσουμε, θα μας γαμήσουνε', μια χαρά μπορείς. Αν επίσης θέλεις να πουλήσεις ότι 'κομμένη η κάθε είδους επαφή για να κάνουν οι γιατροί τη δουλειά τους πάνω στον Μιχάλη, κομμένη και γιατί περνάμε κι εμείς ένα δράμα μαζί του και δεν θέλουμε κανέναν πάνω απ' το κεφάλι μας', πάλι μια χαρά μπορείς να την πουλήσεις, ως στάση. Μπορεί βέβαια οι 'λόγοι' να αγγίζουν τα όρια της παράνοιας και να μην είναι απαραίτητο να γίνει 'έτσι' για να έχουν 'τα τάδε αποτελέσματα', αλλά το ωραίο είναι ότι πουλάει......Κατά τ' άλλα Έντι μου, μένω άφωνος ΚΑΙ από το ότι θεωρείς ότι ΕΓΩ 'βλέπω ένα ακραίο σενάριο ότι δεν θα βελτιωθεί', κατά το οποίο μάλιστα η...'οικογένειά του θα τον εξαφανίσει';! Μισό, μισό :
ΑΝ υπάρχει 'ακραίο σενάριο', αυτή τη στιγμή για τον Σουμάχερ, αυτό είναι να επανέλθει ως φυσιολογικός άνθρωπος, που απλά θα του πάρει καιρό να στρώσει ΑΡΚΕΤΑ. Το 'σενάριο' που εγώ λέω, είναι η πιο πιθανή 'ιατρική πρόγνωση', σε περιπτώσεις όπως η εν λόγω (εκτός κι αν νομίζεις ότι Μιχάλης και Κορίνα, παίζουν μπιρίμπα, φωνάζοντας 'αρίμπα', αυτή τη στιγμή). Κανείς που δεν είναι άρρωστος στα μυαλά του, δεν θα έκρυβε μια κατάσταση βελτιωμένη, όπως και τη χαρά του για αυτή. Οπότε είναι σε πολύ ζόρικη κατάσταση ο Σουμάχερ. Και για να είναι σε τέτοια κατάσταση, μετά από τόσον καιρό -πέραν από το ότι ΗΔΗ είναι ακόμη κι αυτό 'ένα μικρό θαύμα'- σημαίνει ότι οι πιθανότητες για καλύτερες μέρες, είναι χέσε μέσα. Τίποτε 'ακραίο' λοιπόν.
Επίλογος : (ας κάνουμε δεκτό ότι) κανείς δεν νιώθει περισσότερα από την γυναίκα και τα παιδιά του (....βασικά, εσύ πού τη βρίσκεις τέτοια σιγουριά τί νιώθουν γι' αυτόν, κυρίως η γυναίκα, αλλά ακόμη και τα τα παιδιά του, beats me - ΑΛΛΑ ας το κάνουμε δεκτόν, χάριν μιας λογικής 'της ευκολίας'. Πχ προβάλλοντας το πώς θα νιώθαμε εμείς στη θέση τους για τους γονείς και συντρόφους μας κτλκτλ. Χωρίς να είναι όλε ςοι περιπτώσεις ίδιες βεβαίως, αλλά είπαμε...). Σύμφωνοι (ή μάλλον, ας το πάρουμε ως αξίωμα. Σύμφωνοι όμως και πάλι). Ποιός όμως έκανε θέμα για το 'ποιός τον νοιάζεται...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ'; Κανείς. Εγώ λέω για αυτούς που θεωρούν τον ΣΟυμάχερ 'δικό τους άνθρωπο'. Πχ εγώ ρε παιδί μου θεωρώ τον Γκάλη. Κι αν πάθει κάτι ανάλογο, θα μου γαμηθεί η ψυχολογία, θα συμπάσχω, θα ανησυχώ. Ε δεν είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ να θέλω να έχω μια ελάχιστη έστω ενημέρωση, να με καθησυχάζει έστω (έστω σε φάση πλασίμπο ρε παιδί μου), προκειμένου να με τρώνε τα ερωτηματικά; Κια όχι, δεν την ΑΠΑΙΤΩ. Αλλά του πούστη, την δικαιούμαι μια τέτοια, προκειμένου ο στενός του κύκλος να τον πάρει και να τον εξαφανίσει, τη στιγμή που ο άνθρωπος έγραψε ανεξίτηλα κάποτε μέσα μου (κι άμα σας δω και τους δυο να πνίγεστε, εκείνον θα πέσω να βοηθήσω ΠΡΩΤΑ, πως να το κάνουμε :ρ). Ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ την δικαιούμαι, και δεν ζητώ ούτε κομμάτια από τις σάρκες του ούτε από των συγγενών του. Δεν θα τους πω εγώ τί να τον κάνουν, δεν θα τους πω εγώ πώς να ζήσουν τη ζωή τους. Αλλά όχι και να μου κατεβάσουν παντελώς αμπάρες λες και ΕΓΩ είμαι που δεν έχω συναισθήματα. Συνεχίζω να αναρωτιέμαι αν γίνεται αντιληπτή η διαφορά που λέω.
Την ίδια λοιπόν 'υποχρέωση' (την ΕΞ' ΙΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ), την έχουν οι Σουμαχεραίοι (απέναντι σε όσους έχουν το ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ δικαίωμα του απλώς να μην τους φέρονται σαν παρτάλια).
Και της έχουνε γαμήσει τη μάνα. -
Δλδ τα δικα σου θέλω και συναισθήματα είναι πάνω απο αυτά τω παιδιών του, της γυναίκας του και της οικογένειας του. ΟΟΟΟΟΟΟΚΚΚΚΚΚΚ
Sent from Corsair's brick
-
Θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι διάβασα μπιτς και πίσις (δεν έπαιζε να το διαβάσω όλο το κουβερλί τέτοια ώρα) αλλά γενικά καταλαβαίνω το θέμα σου (εν μέρει).
Θα μπορούσαν να έχουν μια πιο τακτική ενημέρωση αλλά αντιλαμβάνομαι ότι η κατάσταση του είναι αρκετά άσχημη, οπότε πιθανόν να θέλουν να προστατέψουν την εικόνα του.
Αν δηλαδή υπάρχει περίπτωση να βελτιωθεί σημαντικά η κατάσταση του τότε κάνουν την καλύτερη δουλειά που αφήνουν το θέμα να πέσει.
Σίγουρα μια απλή ανακοίνωση δεν είναι κάποια φοβερή παραβίαση ιδιωτικότητας αλλά σκέψου ότι μπορεί να απέφυγαν την οποιαδήποτε δήλωση γιατί αν η μάνατζερ του έλεγε Δευτέρα ότι την Τετάρτη θα βγει απ' το νοσοκομείο, οι σκατομούνηδες θα έστελναν δορυφόρο και ελικόπτερα πάνω από το νοσοκομείο...
Όπως και να έχει η γυναίκα του και τα παιδιά του νοιάζονται περισσότερο από τον κάθε οπαδό και ξέρουν καλύτερα το πως να χειριστούν την κατάσταση του.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
'Μα αυτο ειναι το θεμα οι δηθεν γιατροι που και καλα ηξεραν τον σουμαχερ απο την f1 και το ειδικο βαρος που εφεραν αυτοι αρχισε ολο αυτο το πραγμα (γιατι πριν αρχισει ολο αυτο το παρτυ των γιατρων δεν ηταν ετσι τα πραγματα..μου θυμιζει τις εποχες που ο παπανδρεου ηταν στο ωνασειο και μετα απο καθε ανακοινωθεν οι μισοι γιατροι των ειχαν πεθανει οι αλλοι απλα )
το ιατρικο και μοναδικο οπως ειπαν απο την ελβετια ανακοινωθεν σημερα ειπαν οι γιατροι οτι μπορει και μιλαει πολυ λιγο μπορει και κοιμαται και κουναει πολυ λιγο τα ποδια χερια και ματια (βεβαια περιμενω να βρω και αλλα links )
απο εκει και περα ειναι σαφες πως μεχρι στιγμης η οικογενεια δεν εχει βγαλει ψευτικες ειδησεις και ειναι καλυτερα να ακουμε μονο τι λεει η σαμπινε παρα ο καθε πικραμενος που ντε και καλα τον θελει στο αναπηρικο καροτσακιο ανθρωπος αυτο που θελει ειναι ξεκουραση χωρις να ακουσει τα νεα μοτερ φαντασου ποσο αγχωτικο και νευρωτικο θα ειναι για αυτον να θελει να δει τηλεοραση και να πεσει πανω σε τιποτα ειδησεις για αυτον να λενε παπαριες
Αδερφέ μου, δεν ξέρω για ποιούς 'δήθεν/καικαλάδες γιατρούς' μιλάς. Πάντως οι γιατροί-γιατροί, πάρτια δεν συνηθάν να κάνουν.
Τα δε 'πράγματα', εγώ από την αρχή τα θυμάμαι -πέραν της αρχικού 1ου 48ώρου όπου υπήρξαν 2 ανακονώσεις- από ιδιαιτέρως περιορισμένα έως 'μυστικοπαθή' τα πράγματα. Και ναι στην αρχή, είναι αρκετά λογικό, δε θ' αφήνανε τον Μίχαελ να πάνε για πουρνάρια... Με τον καιρό όμως, κι αντί να 'στρώνει' το πράγμα, χειροτέρευε.Όσο για τα περί ανακοινωθέντος για την κατάστασή του, δεν έχω ιδέα, πρώτη φορά τώρα που σου απαντάω το βλέπω. Και πριν τσεκάρω οτιδήποτε, να πω απλά μούφα μου ακούγεται.
Για δε πολλοστή φορά, ΔΕΝ καταλαβαίνω τη λογική της επισήμανσης 'καλύτερα να ακούμε τα επίσημα, δεν λένε ψέμματα - ΠΑΡΑ τον κάθε έναν που τον θέλει ανάπηρο κ.ο.κ.'. Σου φαίνεται, ειλικρινά, πως τα όσα έχω γράψει, χρήζουν μιας ΤΕΤΟΙΑΣ επισήμανσης....;
Η τελευταία περίοδος, ασχολίαστη (θα πρέπει να γράψω μισό βιβλίο για να σου ΑΝΑΛΥΣΩ πόσο φάουλ κουβέντες ήταν, και προτιμώ να κοιτάξω λίγο περισσότερο τη ζωή μου που 'πρότεινε' κι ο Σωκρατάρας νωρίτερα. Πόσο μάλλον που σήμερα έμαθα ότι έφυγε ένας αγαπημένος φίλος και δεν είπα να αφιερώσω περισσότερες στιγμές σε αυτό, αλλά κάθομαι και γράφω ποτάμια για τον Σουμάχερ που στην τελική δεν με κόφτει κι όλας...).
Τεσπα. Υγιαίνετε. Κι εσείς και ο Σουμάχερ και ο κόσμος όλος και καληνύχτα σας...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δλδ τα δικα σου θέλω και συναισθήματα είναι πάνω απο αυτά τω παιδιών του, της γυναίκας του και της οικογένειας του. ΟΟΟΟΟΟΟΚΚΚΚΚΚΚSent from Corsair's brick
-
Αυτα που τα διαβασες φιλε;
-
Κούλαρε λιγάκι Washcloud όταν υπάρχει κάτι σημαντικό να μάθουμε θα μας το ανακοινώσουν. Δεν έχει νόημα να αναμασάνε -μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει- τα ίδια ή να δίνουν φρούδες ελπίδες αν δεν είναι απόλυτα σίγουροι για κάποια εξέλιξη.
- Πάντως, αν όντως η Κορίνα τσαντίζεται με την ιδέα να σκάσει μύτη κάνας παπαράτσι έξω από το σπίτι της, και εννοεί να κάνει βαρβάτες μηνύσεις, σκέψου πως κάτι ιδιόρρυθμα δημόσια πρόσωπα σαν τον Κλιντ Ίστγουντ, σε ανάλογες περιπτώσεις, δεν το 'χουν και σε πολύ να τους κυνηγήσουν με καμιά καραμπίνα αλά φαρ ουέστ, ειδικά κάποιους σαν τον ντοκυμαντερίστα Μουρ, όταν έκανε ταινία με θέμα την κατάργηση της οπλοκατοχής..
-
Γιατί να θέλει κάποιος τόσο πολύ να μαθαίνει νέα του Σουμάχερ?
-
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
'Μα αυτο ειναι το θεμα οι δηθεν γιατροι που και καλα ηξεραν τον σουμαχερ απο την f1 και το ειδικο βαρος που εφεραν αυτοι αρχισε ολο αυτο το πραγμα (γιατι πριν αρχισει ολο αυτο το παρτυ των γιατρων δεν ηταν ετσι τα πραγματα..μου θυμιζει τις εποχες που ο παπανδρεου ηταν στο ωνασειο και μετα απο καθε ανακοινωθεν οι μισοι γιατροι των ειχαν πεθανει οι αλλοι απλα )
Αδερφέ μου, δεν ξέρω για ποιούς 'δήθεν/καικαλάδες γιατρούς' μιλάς. Πάντως οι γιατροί-γιατροί, πάρτια δεν συνηθάν να κάνουν.
Τα δε 'πράγματα', εγώ από την αρχή τα θυμάμαι -πέραν της αρχικού 1ου 48ώρου όπου υπήρξαν 2 ανακονώσεις- από ιδιαιτέρως περιορισμένα έως 'μυστικοπαθή' τα πράγματα. Και ναι στην αρχή, είναι αρκετά λογικό, δε θ' αφήνανε τον Μίχαελ να πάνε για πουρνάρια... Με τον καιρό όμως, κι αντί να 'στρώνει' το πράγμα, χειροτέρευε.Όσο για τα περί ανακοινωθέντος για την κατάστασή του, δεν έχω ιδέα, πρώτη φορά τώρα που σου απαντάω το βλέπω. Και πριν τσεκάρω οτιδήποτε, να πω απλά μούφα μου ακούγεται.
Για δε πολλοστή φορά, ΔΕΝ καταλαβαίνω τη λογική της επισήμανσης 'καλύτερα να ακούμε τα επίσημα, δεν λένε ψέμματα - ΠΑΡΑ τον κάθε έναν που τον θέλει ανάπηρο κ.ο.κ.'. Σου φαίνεται, ειλικρινά, πως τα όσα έχω γράψει, χρήζουν μιας ΤΕΤΟΙΑΣ επισήμανσης....;
Η τελευταία περίοδος, ασχολίαστη (θα πρέπει να γράψω μισό βιβλίο για να σου ΑΝΑΛΥΣΩ πόσο φάουλ κουβέντες ήταν, και προτιμώ να κοιτάξω λίγο περισσότερο τη ζωή μου που 'πρότεινε' κι ο Σωκρατάρας νωρίτερα. Πόσο μάλλον που σήμερα έμαθα ότι έφυγε ένας αγαπημένος φίλος και δεν είπα να αφιερώσω περισσότερες στιγμές σε αυτό, αλλά κάθομαι και γράφω ποτάμια για τον Σουμάχερ που στην τελική δεν με κόφτει κι όλας...).
Τεσπα. Υγιαίνετε. Κι εσείς και ο Σουμάχερ και ο κόσμος όλος και καληνύχτα σας...
μα σου λεω οι ιδιοι που ελεγαν οτι ειναι φυτο κτλ κτλ δεν θα ξυπνησει κτλ κτλ ηαν οι ιδιοι που σε καθε ανακοινωση (βεβαια δεν ξερω αν οντως τα εχουν πει η απλα οι κιτρινες φυλλαδες εβαλαν το ονομα τους..)ελεγαν οτι η οικογενεια ελεγε ψεμματα!
(θυμασαι τον τραυματισμο του το 99? περα του οτι μαθαμε οτι εσπασε το ποδι του μεχρι την ημερα που επιασε το τιμονι δεν ειχαμε ακουσει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για αυτον μετα ο ιδιος ειπε οτι δεν μπορει διοτι ποναγε ακομη και για αλλους 4 μηνες δεν ακουγαμε και παλι τιποτα για αυτο σου λεω δεν το κανουν επειδη ειναι ασχημα η επειδη ειναι εκεινο η το αλλο αλλα επειδη ετσι κανουν παντα )
το οτι φυσικα μας την σπαει να μην εχουμε μια καθαρη εικονα σιγουρα μας την σπαει αλλα τι να κανεις? -
Ο χρήστης STK έγραψε:
Αυτα που τα διαβασες φιλε;
αυτο περιμενω περα απο κατι βρετανικα site daily mirror Και στο itv τιποτα ακομη απλα το ειπα μπας και καποιος αλλος ακουσε ειδε κατι εξω απο την βρετανια..
-
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Κούλαρε λιγάκι Washcloud όταν υπάρχει κάτι σημαντικό να μάθουμε θα μας το ανακοινώσουν. Δεν έχει νόημα να αναμασάνε -μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει- τα ίδια ή να δίνουν φρούδες ελπίδες αν δεν είναι απόλυτα σίγουροι για κάποια εξέλιξη.- Πάντως, αν όντως η Κορίνα τσαντίζεται με την ιδέα να σκάσει μύτη κάνας παπαράτσι έξω από το σπίτι της, και εννοεί να κάνει βαρβάτες μηνύσεις, σκέψου πως κάτι ιδιόρρυθμα δημόσια πρόσωπα σαν τον Κλιντ Ίστγουντ, σε ανάλογες περιπτώσεις, δεν το 'χουν και σε πολύ να τους κυνηγήσουν με καμιά καραμπίνα αλά φαρ ουέστ, ειδικά κάποιους σαν τον ντοκυμαντερίστα Μουρ, όταν έκανε ταινία με θέμα την κατάργηση της οπλοκατοχής..
Κουλ ήμουν και παραμένω, αδερφέ. Και πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί 'το πας αλλού'...(...πρόσβαλα κανέναν; Του 'επιτέθηκα'; Προσπάθησα 'να τον βγάλω βλάκα, και δη επειδή απλά δεν συμφωνώ μαζί του;'. Η μόνη μου ένταση έχει να κάνει -το λέω για πολλοστή φορά- με το πώς με κάνεις να νιώθω η απαξίωση των οπαδών του Σουμάχερ που έχουν ΑΠΛΩΣ ανθρώπινο ενδιαφέρον και είναι σε συναισθηματικά καρφιά σχετικά με το 'well being' του...).
Προφανώς δεν είμαι ΕΓΩ σε τέτοια καρφιά (αυτό κι αν το 'χω δηλώσει) - απλώς προσπαθώ να κάνω καταννοητή την άποψή μου για το πως (και γιατί) χαρακτηρίζω την τακτική που ακολουθείται (...όχι ΤΩΡΑ, αλλά με εξαίρεση το πρώτο 48ωρο ΜΟΝΟ) από τους 'υπεύθυνους) ως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ γαϊδουρινή, που δεν βγαίνανε (όχι η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ) να πούνε ΕΣΤΩ ένα 'ο άνθρωπος είναι εν ζωή και το παλεύει', μια-δυο έστω φορές τον μήνα, αντί να περνάνε ΜΗΝΕΣ χωρίς καμμία απολύτως ενημέρωση. Κι αν η λογική σου (ορθά) λέει 'μα αν πέθαινε δεν θα μπορούσαν να το κρύψουν', τονίζω και ΠΑΛΙ ότι είναι ΚΑΘΑΡΑ 'θέμα ψυχολογίας' και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ αντιμετώπισης (αρκεί αν είσαι άνθρωπος και να θεωρείς πως έχει να κάνεις ΚΑΙ με ανθρώπους, στους οποίους και θες να απευθυνθείς - αντί να κάνεις σαν το Χόμπιτ 'μάιν-μάιν-μάιν και άντε γαμηθείτε, λογαριασμό δεν δίνω σε κανέναν'...).
Και φυσικά δεν μιλάω ούτε για φρούδες ελπίδες (πχ τύπου 'ο θεός είναι μεγάλος και ΘΑ πάνε όλα καλά' - αλλά για το ΕΛΑΧΙΣΤΟ της πραγματικότητας, το ανθρώπινο 'ΕΙΝΑΙ καλά' = ζει ακόμα βρε παιδιά... ΑΥΤΟΙ είναι 'μαζί του' 24/7, αυτοί και ξέρουν και γι' αυτό έχει ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ μια τέτοια κουβέντα από αυτούς. Εδώ οι άνθρωποι -γενικώς όλοι οι άνθρωποι- ακούνε ένα 'συγχωρεμένες οι αμαρτίες σου παιδί μου', από τους 'επί της Γης εκπροσώπους του Θεού' -το οποίο το θεωρώ ΤΕΡΜΑ αυτιστικό σκηνικό και την απογείωση της αυθυποβολής- και συνέρχονται, βάζουν τη ζωή τους σε μία τάξη, τί να λέμε τώρα για την αξία της 'ψυχολογίας' και του να σου λέει κάτι κάποιος 'υπεύθυνος'...).
Όπως ούτε από την ανάποδη λέω βέβαια να βγαίνει κάποιος και να λέει 'μια μέρα ακόμη πιο κοντά στο τέλος'.Το 'δικαίωμα στην σιωπή και να αφήσουν κάποιον στο ζόρι του', είπαμε καταννοητότατο και δεν ζητάει κανείς απ' τη γυναίκα του ας πούμε να βγει και να μας μιλήσει για το τί τρέχει και πχ και τί περνάει και η ίδια κτλκτλ, όπως στη σαπίλα των τηλεοπτικών 'εξομολογητάδικων'. Αυτό είναι που μπερδεύουμε και το κάνουμε αχταρμά το πράμμα : άλλο η παραβίαση/ο εξαναγκασμός σχετικά με αυτό το δικαίωμα, και άλλο να έχει μια ελάχιστη ενημέρωση ο κόσμος. Ψυχές δεν έχει κι ο κόσμος άλλωστε; Κι ούτε προσπαθώ να εξισώσω το τί νιώθει ο καθ' ένας 'άσχετος τρίτος', με το τί πιθανώς τραβάει ψυχικά η οικογένειά του. Μην προσπαθείτε όμως από την άλλη κάποιοι να εκμηδενίζετε από μεριάς σας και το τί νιώθει και κάποιος 'ξένος' κόσμος, για να 'δικιολογήσετε' την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ στάση, όχι του 'δεν μιλάω εγώ', αλλά του 'δεν πρόκειται να μάθετε τίποτα απολύτως'.
Αυτό με τους παπαράτσι δεν το πολυκατάλαβα, κυρίως για τον ΛΟΓΟ για το οποίο το έγραψες. Και για να εξηγηθώ ΚΑΙ γι' αυτό λοιπόν, αναφορικά με τους παπαράτσηδες και τους κάθε λογής παπαράκηδες μια χαρά υπέρ του...Κλίστγουντ είμαι...
Το ζήτημα είναι να γίνει και κάτι για τα χλωρά, κι όχι να τα καίνε μαζί με τα ξερά...Ή για την ακρίβεια, ότι εδώ και ΜΗΝΕΣ δεν έχει γίνει κάτι για αυτά... -
[
μα σου λεω οι ιδιοι που ελεγαν οτι ειναι φυτο κτλ κτλ δεν θα ξυπνησει κτλ κτλ ηαν οι ιδιοι που σε καθε ανακοινωση (βεβαια δεν ξερω αν οντως τα εχουν πει η απλα οι κιτρινες φυλλαδες εβαλαν το ονομα τους..)ελεγαν οτι η οικογενεια ελεγε ψεμματα!(θυμασαι τον τραυματισμο του το 99? περα του οτι μαθαμε οτι εσπασε το ποδι του μεχρι την ημερα που επιασε το τιμονι δεν ειχαμε ακουσει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ για αυτον μετα ο ιδιος ειπε οτι δεν μπορει διοτι ποναγε ακομη και για αλλους 4 μηνες δεν ακουγαμε και παλι τιποτα για αυτο σου λεω δεν το κανουν επειδη ειναι ασχημα η επειδη ειναι εκεινο η το αλλο αλλα επειδη ετσι κανουν παντα )
το οτι φυσικα μας την σπαει να μην εχουμε μια καθαρη εικονα σιγουρα μας την σπαει αλλα τι να κανεις?....μπερδεύεις νομίζω γενικολογώντας, τους εντάξει με ό,τι κυκλοφόρησε έκτοτε.
Ο 'former F1 Doc' Hartstein για παράδειγμα, μια χαρά ΝΟΡΜΑΛ έγραφε ό,τι έχει γράψει περί του θέματος. Πιο επιστημονικά τεκμηριωμένα άρθρα, ακόμη και για ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ του τί μπορεί να παίζει, βάσει στατιστικών κτλ, δεν νομίζω να κυκλοφορήσανε.
Αν τώρα εσύ έμεινες, διαβάζοντας επιφανειακά και σε τίτλους κτλ, στην άποψη ότι αυτό που γράφτηκε ήταν 'πάπαλα ο Σουμάχερ και οι δικοί τους μας δουλεύουνε', κακώς-κάκιστα, θα έλεγα...Όσο περί '99, αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά του μεγέθους του όλου σκηνικού, λυπάμαι αλλά...
(...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, εγώ, ότι το λες για να τονίσεις το 'μα αυτή είναι η τακτική του περιβάλλοντος Σουμάχερ'. Προσπάθα όμως κι εσύ να καταλάβεις ότι αναφορικά με το πόδι, ας κάνανε ό,τι θέλανε. Πόδι είναι, θα στρώσει, κι ας μη γίνουν γνωστές λεπτομέρειες. Εδώ μιλάμε για κάτι ολοκληρωτικά διαφορετικό. Άλλο Σύμπαν ρε παιδί μου πώς το λένε, και οι ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ συμπεριφοράς, όφειλαν να αλλάξουν αναλόγως. Δεν είναι άλλωστε μηχανές, κάτι σαν το Doomsday Machine, για να πεις 'μα έτσι λειτουργεί και όχι κάπως αλλιώς'. Με νιώθεις, μαν....; Χοντροκομμένο παράδειγμα : δεν γίνεται επειδή πάντα οδηγάς σερί χωρίς να σταματήσεις, από το σπίτι στη δουλειά κάθε μέρα, τη μέρα που χτύπησες κατά τη διαδρομή κάποιον πεζό να μην σταματήσεις...Αλλάζουν τα δεδομένα - πρέπει ν' αλλάξει κι η συμπεριφορά. Κι όπως εσύ πρέπει να σκεφτείς τον πεζό που σφαδάζει, έτσι και οι 'υπέυθυνοι για τον Σουμάχερ' πρέπει να σκεφτούν κι έναν κόσμο εκεί έξω που επίσης τραβάει ζόρι. Πώς; Με μία έστω κατ' ελάχιστον ενημέρωση. Και σίγουρα ΟΧΙ με το 'μετά από τόσους μήνες μούγκας, σας λέμε ότι δεν είδατε τίποτα : ΤΩΡΑ κι αν θα πήξετε'....) -
μιλησα γενικα για ολους που εγραψαν οτι εγραψαν χωρις να ειναι εκει και ναι ο harts ηταν αυτος που ειπε οτι η οικογενεια του λεει ψεμματα ΔΥΟ φορες
οσο για τα υπολοιπα σου εδωσα ενα παραδειγμα παντα ετσι εκαναν παντα ετσι θα κανουν δεν μας πεφτει κανενας λογος ουτε μπορουμε να αλλαξουμε κατι σε αυτη την αποφαση
-
Σε μέσα ενημέρωσης έναντι χιλιάδων ευρώ πωλούνται τα ιατρικά αρχεία του Μίκαελ Σουμάχερ που κλάπηκαν από το νοσοκομείο στην Γκρενόμπλ, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας Bild.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, τα κλεμμένα έγγραφα προσφέρονται στο γερμανικό, γαλλικό και αγγλικό Τύπο για περίπου 50.000 ευρώ, ενώ στο υλικό περιέχονται και τα έγγραφα που σχετίζονται με τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής.
«Μπορείς μόνο να αηδιάσεις» σχολίασε η μάνατζερ και εκπρόσωπος Τύπου του Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ. «Τα έγγραφα αυτά δεν θα πρέπει να αγοραστούν ή να δημοσιευτούν. Θα δράσουμε με όλους τους τρόπους για να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο» πρόσθεσε. Την υπόθεση ερευνά ήδη η αστυνομία.
Ο Σουμάχερ, που είχε σοβαρό ατύχημα ενώ έκανε σκι στις 29 Δεκεμβρίου 2013, εισήχθη και παρέμεινε στο νοσοκομείο της γαλλικής πόλης για περίπου 6 μήνες. Πριν από λίγες ημέρες, αφού βγήκε από το κώμα μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λωζάννης, όπου και θα συνεχίσει την αποκατάσταση.
http://tvxs.gr/news/eyropi-eop/klapikan ... y-soymaxer
Σοβαρό ατύχημα M. Schumacher στις Γαλλικές Άλπεις