-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Κοίτα...άν σκεφτείς πού έχουν φτάσει τα 'συμβόλαια' με εννιά κατοστάρικα,στη φθήνια τη βγάζεις!!!δεν σε επιασα...τεσ πα
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πολύ καλό αμαξάκι. Πήγαινε να κάνεις ανάληψη από την τράπεζα 800 ευρώ, πήγαινε βρες την κοπέλα και βγάλε τα από την τσέπη και πες της
'Το θέλω αλλά δεν έχω άλλα'Να της πεις και 'πάρε αυτά τα 700 ευρώ' και δώσ'της 3 διακοσάευρα και ζήτα ρέστα 100.
ΕΤΣΙ!!! Αυτό είναι ο ορισμός της 'μπίζνας'
Πάντως αυτοκίνητο για καινούργιο οδηγό είναι μια χαρά.
Καλορίζικο!!!Για να το τρακερνει;
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Κοίτα...άν σκεφτείς πού έχουν φτάσει τα 'συμβόλαια' με εννιά κατοστάρικα,στη φθήνια τη βγάζεις!!!
δεν σε επιασα...τεσ πα
Και καλά...οτι θες να τη'καθαρίσεις' και επιλέγεις το.....κατάλληλο μέσο ρε παιδί μου...
-
Κοίτα...άν σκεφτείς πού έχουν φτάσει τα 'συμβόλαια' με εννιά κατοστάρικα,στη φθήνια τη βγάζεις!!!
δεν σε επιασα...τεσ πα
Και καλά...οτι θες να τη'καθαρίσεις' και επιλέγεις το.....κατάλληλο μέσο ρε παιδί μου...
βαλε και αλλα 50 ευρω που θα δωσω για 10 γραμαρια c5 εκρηκτικα-φυτιλι για να ειμαι σιγουρος, κανε τα 950ευρω συνολο.
-
δεν σε επιασα...τεσ πα
Αυτό γίνεται και με αυτοκίνητο των 400 ευρώ
Καλοτάξιδο φίλε μου -
παιδιά το πηρα το πυραυλο, το σανιδωσα στην εθνικη για να παω θηβα, και ναι μπορω να σας πω οτι μετα απο Μαλακασα επιασα 120km/h, φατε σκονη νταλικεριδες που πατε με 100km/h.
Καλο φαινεται απο πρωτη αποψη, θέλει γενικο service γυρω στα 270ευρω θα παει για...ιμαντες χρονισμου, φιλτρα λαδια κλπ -
Άντε καλοτάξιδο......
-
ελπίζω μόνο να μην αρχίσει η γυναίκα σου την γκρίνια με τις πρώτες ζέστες
-
Άντε καλοτάξιδο......ευχαριστω φιλε
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ελπίζω μόνο να μην αρχίσει η γυναίκα σου την γκρίνια με τις πρώτες ζέστεςΤης ειπα αιρκοντισιον γιοκ, της ειπα να παρει βεντάλια και οποτε δεν αλλάζει ταχύτητα να την κουνάει, ή κανα ανεμιστήρακι που πουλουν οι μαυροι με μπαταριες
-
Υπάρχει κόσμος το 2014 (σχεδόν) που αγοράζει αυτοκίνητο στην Αθήνα του παράλληλου παρκαρίσματος, του ήλιου, των 9 μηνών καλοκαιρίας 3 εκ των οποίων απο 30 βαθμούς και πάνω...χωρίς υδραυλικό τιμόνι και air condition?
Καλοταξιδο πάντως και καλο κουράγιο.
Sent from a mobile device
-
Ε ναι ρε Νίκο, όταν δίνει 900 ευρώ, τι θες να πάρει; Και AC να είχε σε αυτή την τιμή, το πιθανότερο είναι ότι δε θα λειτουργούσε.
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
ελπίζω μόνο να μην αρχίσει η γυναίκα σου την γκρίνια με τις πρώτες ζέστες
Της ειπα αιρκοντισιον γιοκ, της ειπα να παρει βεντάλια και οποτε δεν αλλάζει ταχύτητα να την κουνάει, ή κανα ανεμιστήρακι που πουλουν οι μαυροι με μπαταριες
Καλοτάξιδο
αυτοκινητο 900ευρω για την γυναικα μου