-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Με +15€ παίρνεις Nexus 5 βέβαια, που σπάω το κεφάλι μου να βρω πού ακριβώς υστερεί από το Nokia 925...
Εγώ θα πήγαινα στο Public και θα δοκίμαζα αυτά τα δύο, και μετά θα επέλεγα.
+1 στο Bold δυστυχώς. δεκτό το smooooth των windows phone,η ποιότητα κατασκευής τουλάχιστον στα lumia που έχω δει εγώ+design αλλά γμτ μου το μενού δεν παλεύεται. Σε σχέση με το άπειρο customizing του android , η περιήγηση στο μενού ενος windows phone ειναι αστεία ως προς τα γραφικά.
Public δεν έχει σίγουρα το 925 και νομίζω πως δεν έχει το N5.
Το λάθος που κάνετε είναι ότι κρίνεται την αγορά του Δία με τις δικές σας ανάγκες.
Δεν χρειάζεται τις δυνατότητες παραμετροποίησης του android ο Δίας.
Χρειάζεται ένα καλό κινητό, απλό που να κάνει τα βασικά για smartphone (και ούτε αυτά).
Με κλειστά μάτια πάρε το 925 REALZEUS. -
Δεν έχω δει android χωρίς lag. Ακόμα και ναυαρχίδες στυλ S4. Τα WP ανοίγουν dialer σε κλάσματα του δευτερολέπτου με 10 άλλα προγράμματα ανοιχτά. Smoothness!!!
Ο Bayern με καταλαβαίνει. Θέλω να είναι γρήγορο στην λειτουργία και την απόκριση (δεν με ενδιαφέρουν τα benchmarks και τα παιχνίδια), να μην κολλάει/λαγκάρει, να κάνει απροβλημάτιστο και γρήγορο browsing, άντε και κανένα e-mail, tapatalk και viber. Και κυρίως να είναι intuitive στην χρήση και να μην χρειάζεται παίδεμα, παραμετροποίηση και σετάρισμα. Άντε να έχει και συμπαθητική οθόνη και φωτογραφική...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Με +15€ παίρνεις Nexus 5 βέβαια, που σπάω το κεφάλι μου να βρω πού ακριβώς υστερεί από το Nokia 925...
Στο ότι είναι android! Σαν κλασικός ατμοσφαιράκιας, καταδικάζω το lag από όπου και αν προέρχεται.
Δεν υπάρχει lag σε Nexus συσκευή. Είναι σε επίπεδο iPhone η απόκριση και δεν υπάρχει ίχνος καθυστέρησης, κολλημάτων ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Δεν έχω επαφή με Windows Phone, ούτε και θ' αποκτήσω στο άμεσο μέλλον βέβαια, αλλά το να λες πως έχει lag Nexus συσκευή με pure android επάνω, είναι απλά ανοησία.Δικά σου τα λεφτά φυσικά, αλλά τα δύο κινητά που συζητάμε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΦΗ.
Σου είπα, πήγαινε σε ένα Public να τα δοκιμάσεις και αγόρασε αυτό που σου αρέσει στο τέλος. Μέχρι τότε, γιατί λες πράγματα που σε εκθέτουν;
-
Ρε μανία. Δεν θέλω android λέμε!!! Δε μου αρέσει!!! Και δεν ξέρω τι έχεις δει εσύ, εγώ πάντως έχω δει lag και σε nexus. Επισης δεν εχει ραδιοφωνο κι εγω ακουω ραδιο απο το κινητο.
-
Λαγκ σε νεξους και σε αλλες ακριβες συσκευες δεν υφισταται..Ουτε στον dialer..Εκτος κ αν μετραμε τα δεκατα του δευτερολεπτου σα λαγκ..Κατα τ αλλα εισαι λιγο αδικος με το αndroid και κρινεις εχοντας καθημερινη εμπειρια με πολυ χαμηλης κατηγοριας συσκευη.
Παντως το lumia kαι το 920 και το 925 πανε σφαιρα σε ολες τις βασικες λειτουργιες,οποτε παρε ενα τετοιο και θα εισαι απολυτα ικανοποιημενος με βασει τις αναγκες που εχεις περιγραψει
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
-
Ρε μανία. Δεν θέλω android λέμε!!! Δε μου αρέσει!!! Και δεν ξέρω τι έχεις δει εσύ, εγώ πάντως έχω δει lag και σε nexus.Και ο coupeas έχει δει 18άχρονες να ψωνίζονται με συνταξιούχους στο Αγρίνιο. Μου φαίνεται πιο πιστευτό αυτό, παρά το lag στο Nexus.
Είχα 2 Nexus (Galaxy, 4) και φυσικά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ lag.
To να μην θέλεις λοιπόν Android είναι σεβαστό, το να λες όμως ανακρίβειες, θα έχει αντίλογο.
ΜΗΝ πάρεις λοιπόν Nexus, αλλά μην θεωρείς πως όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τυφλοί, άσχετοι, ή δεν ξέρω τι άλλο.
Γιατί αν κατάλαβες, είσαι ο μοναδικός που αναφέρει κάτι τέτοιο για Nexus συσκευή... -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Τι λαγκ να εχεις με Nexus 5 ρε Δια..Ποτε και πουθενα..Ουτε με Ν4 υπαρχει λαγκ σε οτιδηποτε,σκεψου το Ν5 ποσο καλυτερο θα ειναιSent from my Nexus 4 using Tapatalk
+1000
εδώ καλά καλά δεν έχει σοβαρό λαγκ το μοτο τζι των
-
Δεν έχει και ράδιο το nexus4.
Με κλειστά μάτια το lumia. -
Εσύ στο iPhone, πώς το έλυσες το θέμα του ραδιοφώνου;
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εσύ στο iPhone, πώς το έλυσες το θέμα του ραδιοφώνου;Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πήρα τρανζιστοράκι. Εναλλακτική απάντηση φανμποισμού: έπεισα τον εαυτό μου ότι δε μου χρειάζεται. Για να μην το βάζει η apple ξέρει καλύτερα.
Εγώ δεν ακούω ράδιο στο κινητό.
Ο Δίας το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ μερικά μηνύματα πιο πάνω ότι θέλει ραδιόφωνο στο κινητό. -
To να μην θέλεις λοιπόν Android είναι σεβαστό, το να λες όμως ανακρίβειες, θα έχει αντίλογο.^θιγμένος για τις ανακρίβειες
posts this:
Μόνο που θέλει φόρτιση 2-3 φορές την μέρα, παρόλη την μικρή οθόνη, έχει iTunes, θέλει θήκη για να μην το πάρεις στο χέρι, έχει τους γνωστούς περιορισμούς του iOS και κάτι αλλά ψιλά...
-
Πού διαφωνείς στα παραπάνω;
Άσε που κάποια από αυτά ισχύουν και για το nexus μου... ειδικά η φόρτιση και η θήκη.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παντως μόνο και μόνο για το φοβερο GPS των Νοκια υπερκαλύπτει όλα τα υπόλοιπα. Αμα βάλεις και το Νοκια transit για τις συγκοινωνίες δεν παίζεται....
-
Άσε που κάποια από αυτά ισχύουν και για το nexus μου... ειδικά η φόρτιση και η θήκη.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τι να σου πω. Ούτε 2-3 φορές τη μέρα το φορτίζω, ούτε θήκη έχω, ούτε στα χέρια το έχω πάρει, ούτε με itunes ασχολούμαι (άσε που στο mac το itunes είναι μια χαρά).
-
Στο ότι είναι android! Σαν κλασικός ατμοσφαιράκιας, καταδικάζω το lag από όπου και αν προέρχεται.
αλλά γμτ μου το μενού δεν παλεύεται. Σε σχέση με το άπειρο customizing του android , η περιήγηση στο μενού ενος windows phone ειναι αστεία ως προς τα γραφικά.
Αυτή η απλότητα του μενού είναι που με κερδίζει. Τα γραφικά είναι μια χαρά όμως, δεν βλέπω γιατί υπερτερεί το android σε γραφικά. Επειδή έχει άπειρες μαλακιούλες να σου σπάνε τα νεύρα και χαωτικό μενού; Αν μη τι άλλο, τα πλακάκια είναι πολύ όμορφα και καλοσχεδιασμένα.
Μπορούμε να έχουμε ποσοστιαία αναπαράσταση;
Με το 100%
Α.άμα έχει και ovi maps (ή όπως του λένε τώρα) πάρε το με κλειστά μάτια.
-
Ναι το GPS το Ν8 που εχω ειναι απαιχτο σε οποια χωρα και αν βρεθηκα και τζαμπα.... τι αλλο να θελει καποιος... σε αυτο το θεμα ραδιο φυσικα υπαρχει και HDMI εξοδος.. και USB, καμερα 12.5 Μρ. για καθημερινοτητα ειναι μια χαρα... προσωπικη εκτιμηση.. τα λουμια πιστευω οτι ειναι πιο φιλικα ακομα... κρατοντας τα βασικα...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τι να σου πω. Ούτε 2-3 φορές τη μέρα το φορτίζω, ούτε θήκη έχω, ούτε στα χέρια το έχω πάρει, ούτε με itunes ασχολούμαι (άσε που στο mac το itunes είναι μια χαρά).
Μα δεν κατάλαβες καλά , το ρομποτάκι μπορεί να έχει θέμα αλλά δεν σε απασχολεί γιατί το κάνεις ρουτ κλπ κλπ... Αν τώρα ισχυριστεί οτι το ίδιο καλό (ίσως και καλύτερο λόγο σταθερότητας) γίνεται και το ιος με jb αλλά εκεί δεν υπάρχει ο φόβος του τουβλιάσματος, σε κοιτάνε με βλέμμα ταλαιπωρίας... πουναμπλεκωεγωτωρα κλπ κλπ
Καλό χρυσό το ν4 αλλά σε θέμα μπαταρίας είναι χειρότερο και από το 4ς Παρόμοια ευαίσθητα κλπ κλπ
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
-Δεν έχω διαβάσει ούτε ένα review που να μην αναφέρουν το θέμα με την μπαταρία. Ακόμη και στο Skroutz αν διαβάσεις κριτικές από τους πιο καμμένους iPhoneάκηδες, αναφέρουν σαν κύριο πρόβλημα την μπαταρία. Το αυτό ισχύει και για το Ν4 μου βέβαια, όπως και για το Ν5. Εμένα θα μου βγάλει με το ζόρι με μια φόρτιση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και ένας συνάδελφος με το 5άρι (όχι το S), έχει πάντα ένα φορτιστή και το φορτίζει στο γραφείο. Λογικό το βρίσκω βέβαια, η μπαταρία είναι πολύ μικρή και θαύματα δεν γίνονται.
-Θήκη μπορείς να μην βάλεις, αλλά αν πέσει άσχημα, θα την ακούσει άσχημα. Το αυτό και για το Ν4 μου, με το γυαλί εμπρός-πίσω. Όμορφο ναι, αντοχής όχι. Η πλαστικούρα της Samsung είναι καλύτερη εδώ, εναλλακτικά, τα HTC με το αλουμίνιο νομίζω είναι ακόμη καλύτερα. Επίσης, το Ν5 είναι καλύτερο από το Ν4: το Ν4 δείχνει πιο όμορφο μεν, αλλά για να μην ζεις με το άγχος το έχεις αναγκαστικά σε θήκη. Το Ν5 δεν την χρειάζεται.
-Το ότι δεν ασχολείσαι εσύ με το iTunes, δεν λέει κάτι. Οι άλλοι, θέλουν να ακούν μουσική από το κινητό τους. Ραδιόφωνο δεν υπάρχει, άρα μόνον το iTunes είναι η λύση. Άρα, θα φάνε τα μούτρα τους με δαύτο. Επιπλέον, δεν ξέρω πόσο καλύτερο είναι σε Mac, αλλά υπάρχουν άπειροι που δεν έχουν βγάλει άκρη... Επιπλέον, ας καταλάβουμε επιτέλους, πως είναι κάτι ΑΧΡΗΣΤΟ και δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Το Android δηλαδή, γιατί δεν το χρειάζεται;
-Πέραν όλων των παραπάνω, ο REALZEUS καλύτερα να πάρει ένα ΝΟΚΙΑ να γουστάρει, αφού εν τέλει έχει πεισθεί πως αυτό είναι καλύτερο. Οι υπόλοιποι όμως, καλό είναι να ξέρουν τα καλά και τα στραβά της κάθε συσκευής. -
-Δεν έχω διαβάσει ούτε ένα review που να μην αναφέρουν το θέμα με την μπαταρία. Ακόμη και στο Skroutz αν διαβάσεις κριτικές από τους πιο καμμένους iPhoneάκηδες, αναφέρουν σαν κύριο πρόβλημα την μπαταρία. Το αυτό ισχύει και για το Ν4 μου βέβαια, όπως και για το Ν5. Εμένα θα μου βγάλει με το ζόρι με μια φόρτιση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Και ένας συνάδελφος με το 5άρι (όχι το S), έχει πάντα ένα φορτιστή και το φορτίζει στο γραφείο. Λογικό το βρίσκω βέβαια, η μπαταρία είναι πολύ μικρή και θαύματα δεν γίνονται.Από το 2-3 φορές τη μέρα, πήγαμε στο μια φορά τη μέρα.
Anywayz.-Θήκη μπορείς να μην βάλεις, αλλά αν πέσει άσχημα, θα την ακούσει άσχημα. Το αυτό και για το Ν4 μου, με το γυαλί εμπρός-πίσω. Όμορφο ναι, αντοχής όχι. Η πλαστικούρα της Samsung είναι καλύτερη εδώ, εναλλακτικά, τα HTC με το αλουμίνιο νομίζω είναι ακόμη καλύτερα. Επίσης, το Ν5 είναι καλύτερο από το Ν4: το Ν4 δείχνει πιο όμορφο μεν, αλλά για να μην ζεις με το άγχος το έχεις αναγκαστικά σε θήκη. Το Ν5 δεν την χρειάζεται.
Εναλλακτικά αλουμίνιο σε σχέση με το αλουμίνιο, είναι όντως καλύτερα
Αν πέσει άσχημα το κινητό, θα έχει μετά ένα χτύπημα. ΣυγκλονιστικόΒάζεις και εκείνα τα ωραία αφρολεξάκια στις πόρτες της BMW γιατί είναι ευπαθείς (όχι σαν κάτι καλά AIXAM που τα κάνουν πλαστικά) και αν τις ανοίξεις απότομα πάνω σε ένα κολωνάκι/τοίχο/whatever θα την ακούσουν άσχημα;
-Το ότι δεν ασχολείσαι εσύ με το iTunes, δεν λέει κάτι. Οι άλλοι, θέλουν να ακούν μουσική από το κινητό τους. Ραδιόφωνο δεν υπάρχει, άρα μόνον το iTunes είναι η λύση.
Όχι, αλλά δεν πειράζει.
Άρα, θα φάνε τα μούτρα τους με δαύτο. Επιπλέον, δεν ξέρω πόσο καλύτερο είναι σε Mac, αλλά υπάρχουν άπειροι που δεν έχουν βγάλει άκρη... Επιπλέον, ας καταλάβουμε επιτέλους, πως είναι κάτι ΑΧΡΗΣΤΟ και δεν θα έπρεπε να υπάρχει. Το Android δηλαδή, γιατί δεν το χρειάζεται;
η αντιστοιχία είναι με τα διάφορα kies/companions/whatever που βγάζει η κάθε εταιρία για το κινητό της, και απ' όσο βλέπω όλες βγάζουν.
Όποιος θέλει το χρησιμοποιεί, όποιος δεν θέλει δεν.
Δεν βλέπω καμία διαφορά.-Πέραν όλων των παραπάνω, ο REALZEUS καλύτερα να πάρει ένα ΝΟΚΙΑ να γουστάρει, αφού εν τέλει έχει πεισθεί πως αυτό είναι καλύτερο. Οι υπόλοιποι όμως, καλό είναι να ξέρουν τα καλά και τα στραβά της κάθε συσκευής.
αυτό ισχύει.
Αρκεί να έχουμε στο μυαλό μας ότι και το android έρχεται μαζί με συσκευή, γιατί υπάρχει ένα κλίμα ότι το android υπάρχει σαν πλατωνική ιδέα κάπου στο επέκεινα και ό,τι προβλήματα υπάρχουν είναι λόγω των κακών κατασκευαστών που το γαμάνεΚαι φυσικά η google ποσώς φταίει για όλες τις μλκίες που κάνει ο καθένας με το υπέροχο πλατωνικό λειτουργικό της. Το ότι άλλοι μπορεί να απασχολούν μερικές χιλιάδες εργαζόμενους (=κόστος) ακριβώς γι' αυτό το λόγο, είναι φυσικά ψιλά γράμματα.
Άλλωστε, μπορείς να το κάνεις root, να διαβάσεις στα φόρα, να αφιερώσεις λίγο χρόνο παραπάνω, να ... -
Εντωμεταξύ το iTunes είναι μια χαρά πρόγραμμα. Εγώ το χρησιμοποιούσα για τη μουσική μου (βιβλιοθήκες, αναπαραγωγή κλπ) πριν ακόμα πάρω iPhone, και με είχε βολέψει πολύ.
Το 'θέμα' του είναι ότι στο επιβάλλει η apple αναγκαστικά και δε σου δίνει τη δυνατότητα του απλού drag n drop από τον windows explorer γι αυτό και το σιχτιρίζουν οι περισσότεροι users που έχουν μάθει αλλιώς.
Βέβαια και στο iphone μουσική με drag n drop περνάω, απλά αντί να το κάνω μέσω win explorer το κάνω μέσω του iTunes. Καμία διαφορά.
Windows Phone. Η επιστροφή; (and Nokia's Farewell..)