-
Όχι. Σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη επιτρέπονται κανονικά μόνο diesel euro 5-6.
-
Ο χρήστης postruck. έγραψε:
Προτιμησε καποιο απο την Γερμανια το οποιο ομως θα βρεις και θα φερεις ΕΣΥ!....
Παρε Γερμανικο και θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο!
Sent from my GT-P5110 using Tapatalk 4
H αγορά μεταχειρισμένου είτε εντός ή εκτός Ελλάδος θέλει ψάξιμο,σχολαστικό.Και μια και λές για χλμ και σερβις γερμανικών μεταχειρισμένων,μόλις έδειξε τώρα στην DW ένα ρεπορτάζ, για το πως μπορείς να γυρίσεις μόνος σου τα χλμ και να φτιάξεις και το ανάλογο βιβλίο σέρβις .Το αυτοκίνητο ήταν ένα golf 6 2.0tdi και έχασε με την μία 100.000 χλμ Επίσης έδειξε και μια υπαίθρια αγορά με τίμιους γερμανούς να πουλούν τα αυτοκινητά τους. Αυτό για τα αλάτια πες το σε κανα μηχανικό, που παει να αλλάξει ενα π.χ. ρουλεμάν τροχού σε Ε36 ή Ε46,για να μην πω για ιαπωνικά γερμανίας,π.χ. honda,μέχρι και βίδες ψαλιδιών δεν λύνουν
Το είδα και εγώ το ρεπορτάζ της Deutsche Welle , σε κάποιο σημείο ο σχολιαστής είπε ότι 1 στα 3 μεταχειρισμένα πρός πώληση στη Γερμανία έχουν κατεβασμένα χλμ ,σύμφωνα με επίσημα στοιχεία.
-
Ο χρήστης borgiane έγραψε:
παλικαρια ειμαι απο ιωνια θεσσαλονικης,μπορω να αγορασω αμαξι ντιζελ ευρο4?Μπορείς να το αγοράσεις και να το ταξινομίσεις κανονικά, αλλά δεν επιτρέπεται η είσοδος του αυτοκινήτου εντός της πόλης, χοντρικά σε ότι περικλείει η περιφερειακή οδός.
-
Ο χρήστης borgiane έγραψε:
παλικαρια ειμαι απο ιωνια θεσσαλονικης,μπορω να αγορασω αμαξι ντιζελ ευρο4?Κανονικά όχι, είσαι ακριβώς στο όριο. Όπως σου έγραψα και στο άλλο θέμα, αν είναι τυπικοί στο μηχανολογικό, μεταβίβαση γιοκ
-
πηγα στο μηχανολογικο και ρωτησα,και μου ειπαν οτι αν δηλωσω οτι μενω εξω απο τη θεσσαλονικη πχ σε κανενα χωριο τοτε μπορω
Mεταχειρισμενο diesel ειναι λαθος κινηση?