-
sbr και εγω νομιζα οτι ειχες και εσυ παλσαρ, το w211 ωραιο εργαλειο
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
sbr και εγω νομιζα οτι ειχες και εσυ παλσαρ, το w211 ωραιο εργαλειομε τέτοιο nick ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην έχεις σχέση με Γιάννενα!!
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
sbr τι αμαξι εχεις ?
Για μετακινησεις στην πολη ενα Sirion. Για ταξιδια, καμια εξοδο το βραδυ μια merc W211. Αλλα αν μπορω να κυκλοφορησω με την μηχανη στην πολη το κανω. Το χειμωνα οι βροχες με εμποδιζουν και αν εχει πολυ κρυο.
To punto ,funto τελικα?
-
The_Emperor
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
sbr και εγω νομιζα οτι ειχες και εσυ παλσαρ, το w211 ωραιο εργαλειοΕιναι πολυ καλο για αυτα που θελω. Ανετο, δεν με κουραζει στο ταξιδι, εχει ηχομονωση πολυ καλη, δεν το χορταινω και να τα οδηγω και να το βλεπω. Τριγμοι δεν υπαρχουν. Αν και με χαμηλου προφιλ ελαστικα, αποροφα τις ανωμαλιες πολυ ικανοποιητικα κατι που εχει να κανει πιστευω με την φιλοσοφια της αναρτησης, οχι των αμορτισερ, γενικα του σχεδιασμου της. Πολλαπλων συνδεσμων εχει μου φαινεται η μερσεντες. Εχω το facelift. Δεν εχει τον σπορ χαρακτηρα της BMW 5 ή του AUDI A6 που θα μπορουσα να αγορασω. Ειναι αμαξι για ταξιδι και οχι τοσο για συγκινησεις και το γνωριζα αυτο. Το πηρα γιατι μου αρεσε και γιατι δεν ειμαι ανησυχος οδηγος. Τα merc θεωρουνταν (στο παρελθον) σε σχεση με την BMW συντηριτικα και ειναι κατα την γνωμη μου ακομα συντηριτικα στην σχεδιαση. Δεν το κυκλοφωρω πολυ, κοντα στα 85.000χλμ εχει. Στην συγκεκριμενη επιλογη ανηκω στους αγοραστες - θυματα. Ξερεις αγοραζουν χωρις να σκεφτουν. Μου αρεσει το παιρνω και αντε τα λεμε οταν αρχισει να γενναει. Αλλα δεν θα κατηγορησω την merc. Εχω κολλημα, το πληρωνω.
To συγκεκριμενο αμαξι ισως και αλλα μοντελα, βγαινει με αεραναρτηση. Ειχα καποια θεματα, στα 2 πρωτα χρονια που τα καλυψε η εγγυηση. Το εψαξα στο ιντερνετ και καποιοι αλλαξανε και βαλανε τις κλασικες αναρτησεις. Ενα αμορτισερ της αεραναρτησης πηγαινει κοντα στα 1100 δολαρια, δεν ξερω ποσο ειναι στην Ελλαδα. Δεν ειναι το θεμα το οικονομικο, αλλα οτι η αεραναρτηση θελει πολυ συντηρηση, εχει πολλα μπλιμπικια οποτε αδικα να δινω λεφτα για κατι που δεν το θεωρω αξιοπιστο. Οταν ειχα ανεβει Γερμανια, για κατι δουλειες, εκατσα λιγο παραπανω και το πηγα σε εναν συνεργειο για merc και ζητησα να αλλαχθει η αναρτηση. Η Mercedes ρυθμιζεται και ως προς το καμπερ πισω; Κατι τετοια και δεν ηθελα στην Ελλαδα να τα κανω αφου θα ανεβαινα Γερμανια. Δεν ξερω ποια bilstein βαλανε (διαβαζα για KW αλλα αυτοι μου ειπανε οτι η Mercedes δουλευει τα bilstein), εχει διαφορους τυπους, οπως και ελατηρια. Ξερω οτι μου βγηκε κοντα στα 2500 ευρω ισως και κατι παραπανω ολη η αλλαγη. Το αμαξι πολυ λιγο χαμηλωσε, αλλα εγινε με ποιο σαφες τιμονι και σταματησα να αισθανομαι καπως σαν να ειναι βαρκα. To ηθελα λιγο σφιχτο, οχι κουτσουρο, απλως να μην εχει τοσο πλαδαρο πατημα. Πολλες λεπτομερεις δεν ξερω, γιατι τα περισσοτερα χλμ τα κανω με την μηχανη. -
Υπέροχη η συγκεκριμένη -και μόνο αυτη- γενιά της Ε. Πανέμορφη ακόμα και ... ακίνητη.
Οδηγικά είναι ένα 'βαρύ' cruiser. Προτεραιότητα της η άνεση και όχι η σπορτιβ συμπεριφορά. Η μόνη ΜΒ που την θέλω σκέτη, χωρίς τις επεμβάσεις αισθητικές και τεχνικές της AMG ή άλλα έξτρα πακέτα εξέλιξης της εταιρίας που μάλλον την κάνουν μια ξερή μαούνα...
11 χρόνια πριν μια τέτοια απλή Ε300κατι (νομίζω προf/l) ήταν στην διάθεση μου και την είχα καταχαρεί στο θέμα άνεσης σε κάλυψη χιλιομέτρων σε ΕΟ.Να την χαίρεσαι @sbr!
Και άντε τώρα μετά από την 'off topic' E και την οδηγικη της υπερ-ανεση να επιστρέψει η συζήτηση στο ... αγγλογαλλοισπανοιαπωνικο Pulsar! [emoji38]
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Υπέροχη η συγκεκριμένη -και μόνο αυτη- γενιά της Ε. Πανέμορφη ακόμα και ... ακίνητη.
Οδηγικά είναι ένα 'βαρύ' cruiser. Προτεραιότητα της η άνεση και όχι η σπορτιβ συμπεριφορά. Η μόνη ΜΒ που την θέλω σκέτη, χωρίς τις επεμβάσεις αισθητικές και τεχνικές της AMG ή άλλα έξτρα πακέτα εξέλιξης της εταιρίας που μάλλον την κάνουν μια ξερή μαούνα...
11 χρόνια πριν μια τέτοια απλή Ε300κατι (νομίζω προf/l) ήταν στην διάθεση μου και την είχα καταχαρεί στο θέμα άνεσης σε κάλυψη χιλιομέτρων σε ΕΟ.Να την χαίρεσαι @sbr!
Και άντε τώρα μετά από την 'off topic' E και την οδηγικη της υπερ-ανεση να επιστρέψει η συζήτηση στο ... αγγλογαλλοισπανοιαπωνικο Pulsar! [emoji38]
Ευχαριστω!
sbr τι αμαξι εχεις ?
Για μετακινησεις στην πολη ενα Sirion. Για ταξιδια, καμια εξοδο το βραδυ μια merc W211. Αλλα αν μπορω να κυκλοφορησω με την μηχανη στην πολη το κανω. Το χειμωνα οι βροχες με εμποδιζουν και αν εχει πολυ κρυο.
To punto ,funto τελικα?
Το punto Νονε το εχω αφησει σε εναν λαμαρινα φιλο μου, αλλα καιγεται αυτος, δεν το κυνηγω και εγω. Θελω με την ησυχια μου το καλοκαιρι να ασχοληθω. Θα μου πεις εγω θα το φτιαξω; Ενταξει θελω να πηγαινω να ριχνω καμια ματια. Θα το κανω τζιτζι, λαμαρινες, σαλονι, βαψιμο (ασπρο οπως ηταν θα το κανω), μηχανικα και θα το παω στην εταιρια, εχω υποστεγο και οποτε θελω θα το κανω καμια βολτουλα. Εχει συναισθηματικη αξια. Ειναι μουτρακι το puntακι
-
Εισαι κι εσυ μερακλης τελικα γι αυτο με νιωθεις με τη zx
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εισαι κι εσυ μερακλης τελικα γι αυτο με νιωθεις με τη zxΝαι! Ετσι ειναι. Υπαρχει συναισθηματικη σχεση
-
Στη Βαρκελόνη κατασκευάζεται το pulsar....νόμιζα και αυτο στην Αγγλία
-
Σωστά στην Βαρκελώνη. Μικρότερο εργοστάσιο απο του Sunderland.
Εδω κσι πολλα χρονια παράγονται εκει τα επαγγελματικά της Nissan οπως τα Navara, Vanette κλπ.
Από επιβατικά παλιότερα έφτιαχναν εκει τα Terrano II και τα Serena που πουλήθηκαν και στην Ελλάδα. -
Σημερα το μεσημερι το πηρα , μεχρι και τις 9 το βραδυ ειχα κανει 105 χιλιομετρα
-
Καλορίζικο,εύχομαι να τα 100.000+.....
-
ευχαριστω να εισαι καλα ... !
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
Σημερα το μεσημερι το πηρα , μεχρι και τις 9 το βραδυ ειχα κανει 105 χιλιομετραΚαλοταξιδο, καλα και ασφαλη χιλιομετρα tres81!
-
Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα φίλε...
Να το χαρείς! -
Καλοταξιδο!
From my SMO72HD via Tapatalk
-
Ο χρήστης tzes81 έγραψε:
Σημερα το μεσημερι το πηρα , μεχρι και τις 9 το βραδυ ειχα κανει 105 χιλιομετραΚαλορίζικο! Καλοτάξιδο! Να το ευχαριστηθείς με άπειρες ασφαλείς μετακινήσεις!!
-
ευχαριστω, sbr , den_exo_idea , cosneo , The_emperor !
-
Σαν πολλοί παγουράδες να μαζεύεστε στο forum..χαχα
Πολλές ευχές και από εμένα για ευχάριστη και απροβλημάτιστη συμβίωση !
Όποτε μπορέσεις,γράψε μας πρώτες εντυπώσεις
Nissan Pulsar