-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Οσο παει μ αρεσει και περισσοτερο αισθητικα αυτο τ αμαξακι..
Αναφερομενος στην εξωτερικη σχεδιαση καθως στην εκθεση θυμηθηκα ποσο προσπαθησαν να το κανουν τοσο χαλια μεσα...
Γιατί έτσι? Θα το έλεγα ίδιαίτερο σχεδιαστικά εσωτερικά αλλά όχι και χάλια...
Βέβαια δεν είμαι και ο πλέον αντικειμενικός σαν νέος και 'ερωτευμένος' κάτοχος του, αλλά θα με ενδιέφερε η γνώμη σου, κουβέντα να γίνεται που λέμε... -
Overall από τα καλά μικρομεσαία είναι.
Το ταμπλό του αν και λειτουργικό σε πρόσβαση σε κουμπιά, διακόπτες, αεραγωγούς, θήκες κλπ, οπτικά δεν είναι και πολύ εμπνευσμένο. Άσχημο όχι αλλά ούτε και ιδιαίτερα ωραίο. Αποζημιώνει όμως σε εσωτερικούς χώρους που και δείχνει και είναι υπερανετο!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης SpeechLess έγραψε:
Αναφερομενος στην εξωτερικη σχεδιαση καθως στην εκθεση θυμηθηκα ποσο προσπαθησαν να το κανουν τοσο χαλια μεσα...
Βέβαια δεν είμαι και ο πλέον αντικειμενικός σαν νέος και 'ερωτευμένος' κάτοχος του, αλλά θα με ενδιέφερε η γνώμη σου, κουβέντα να γίνεται που λέμε...Ε βεβαια κουβεντα δεν εχουμε και τιποτα να χωρισουμε το θεωρω το πλεον αχρωμο, αγευστο,ουδετερο, ανεμπνευστο..δε ξερω πως αλλιως να στο πω.. και σχεδιαστικα δε μου αρεσει, δευτερο μετα το leon...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Βέβαια δεν είμαι και ο πλέον αντικειμενικός σαν νέος και 'ερωτευμένος' κάτοχος του, αλλά θα με ενδιέφερε η γνώμη σου, κουβέντα να γίνεται που λέμε...Ε βεβαια κουβεντα δεν εχουμε και τιποτα να χωρισουμε το θεωρω το πλεον αχρωμο, αγευστο,ουδετερο, ανεμπνευστο..δε ξερω πως αλλιως να στο πω.. και σχεδιαστικα δε μου αρεσει, δευτερο μετα το leon...
Το σακατεψες. Εμενα μου αρεσουν τα φαναρια με την μασκα που δινουν ετσι ενα επιθετικο τονο, μετα το χανω, δεν με ενθουσιαζει, ειδικα το πισω μερος. Το εσωτερικο δεν ξερω σε ποιοτητα, σε εμφανιση ειναι για εμενα τυπικα γιαπωνεζικο. Ουτε ασχημο, ουτε κατι το διαφορετικο. Το καλο ειναι οτι η Nissan ξαναμπαινει στον χωρο αυτο και ο αγοραστης εχει περισσοτερες επιλογες.
-
-
Για το VW το εχω ζησει. Οτι βγαζει γινεται χαμος. Η opel θελει και τα παθαινει. Ωραιο αμαξι, ποιοτητα κατασκευης, αλλα προβληματα και ελλειψη σπορ χαρακτηρα στην οδηγηση. Δεν θα ηταν Ιταλικο storm φιλε μου με τπτ. Γαλλικο στις εκδοσεις πετρελαιου ειναι. Φοραει Renault μοτερ που απο οσο διαβαζω και ακουω ειναι αξιοπιστο. Στη βενζινη που αναφερονται και θεματα με τα λαδια τι μοτερ φοραει; Nissan ή Renault;
-
Δε παρακολουθησατε την κουβεντα και λετε και πολλα.. Μιλαω μονο για το εσωτερικο.. ! στο quote το ιδιο,το δικο μου, εχω δηλωσει οτι εξωτερικα μ αρεσει!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε παρακολουθησατε την κουβεντα και λετε και πολλα.. Μιλαω μονο για το εσωτερικο.. ! στο quote το ιδιο,το δικο μου, εχω δηλωσει οτι εξωτερικα μ αρεσει!Κατσε ρε Νονε πηρες φορα σαν την κυβερνηση θα μας φορολογησεις που τα λεμε με τον Storm μετρωντας τις λεξεις στα post μας. Δεν υπαρχουν λεφτα. Α σου αρεσε και εσενα το εξωτερικο. Δεν το ηξερα bro. Γραψε λαθος. Ναι τελικα ομως δεν ξερει κανεις το βενζινη μοτερ αν ειναι made in Japan ή France;
-
ρε για να μη σπαταλατε γραπτα ,οχι σε υφος 'πολλα λες φιλαρακι,κοψε...'
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:lol: ρε για να μη σπαταλατε γραπτα ,οχι σε υφος 'πολλα λες φιλαρακι,κοψε...'Καλημερα φιλε μου Νονε.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ναι τελικα ομως δεν ξερει κανεις το βενζινη μοτερ αν ειναι made in Japan ή France;Αν δεν κάνω λάθος είναι η εξέλιξη του 1,2 Tce που έμπαινε στο προηγούμενο Twingo GT, προηγούμενα Clio κλπ. Και ότι δεν είναι ο ίδιος με τον 1,2 Dig του τωρινού Micra και του Note.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
...Δεν θα ηταν Ιταλικο storm φιλε μου με τπτ. Γαλλικο στις εκδοσεις πετρελαιου ειναι. Φοραει Renault μοτερ που απο οσο διαβαζω και ακουω ειναι αξιοπιστο.Ας είναι ότι θέλει.
Κάνε edit σε παρακαλώ στην απάντησή σου παραπάνω και σβήσε την απάντηση μου που έχεις σε quoteΣε ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...Δεν θα ηταν Ιταλικο storm φιλε μου με τπτ. Γαλλικο στις εκδοσεις πετρελαιου ειναι. Φοραει Renault μοτερ που απο οσο διαβαζω και ακουω ειναι αξιοπιστο.
Ας είναι ότι θέλει.
Κάνε edit σε παρακαλώ στην απάντησή σου παραπάνω και σβήσε την απάντηση μου που έχεις σε quoteΣε ευχαριστώ
Ελα ρε φιλε, ενταξει το εσβησα....Αν εγραψα κατι που σε ενοχλησε στειλε μου p.m. να επανορθωσω. Αν θες πες μου το ανοιχτα. Τα λεμε μια χαρα και δεν θελω να χαλασουμε την ροη.
Ναι τελικα ομως δεν ξερει κανεις το βενζινη μοτερ αν ειναι made in Japan ή France;
Αν δεν κάνω λάθος είναι η εξέλιξη του 1,2 Tce που έμπαινε στο προηγούμενο Twingo GT, προηγούμενα Clio κλπ. Και ότι δεν είναι ο ίδιος με τον 1,2 Dig του τωρινού Micra και του Note.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραια, thnx cosneo
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ελα ρε φιλε, ενταξει το εσβησα....Αν εγραψα κατι που σε ενοχλησε στειλε μου p.m. να επανορθωσω. Αν θες πες μου το ανοιχτα. Τα λεμε μια χαρα και δεν θελω να χαλασουμε την ροη.
Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Όλα ok!
Συνεχίζουμε την κουβέντα για το Pulsar.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Συνεχίζουμε την κουβέντα για το Pulsar.Συμφωνούσα με την σύγκριση που έκανες πάντως ...
Κοιτώντας πάντως τις πωλήσεις του στην κατηγορία του, 499 αυτοκίνητα ως τώρα για το 2015, δεν τα πάει και άσχημα. Αφήνει πίσω καλούς ανταγωνιστές του και με το κενό ή αδιάφορο παρελθόν στα μικρομεσαία από την Nissan για πολύ καιρό είναι αξιόλογη προσπάθεια.
-
Καθόλου άσχημα δεν τα πάει. Και νομίζω ότι όσο περνά ο καιρός θα βλέπουμε περισσότερα στο δρόμο.
Έχει συγκεκριμένα στοιχεία που πολλοί Έλληνες υποψήφιοι αγοραστές τα αναζητούν.Εμένα πάντως μου αρέσει ιδιαίτερα και εσωτερικά και εξωτερικά.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
με το κενό ή αδιάφορο παρελθόν στα μικρομεσαία από την Nissan για πολύ καιρό είναι αξιόλογη προσπάθεια.Εδω σιγουρα συμφωνουμε. Αυτο το tiida...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Όλα ok!
Συνεχίζουμε την κουβέντα για το Pulsar.
ok
-
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Αυτές τις μέρες όποτε έχω ελεύθερο χρόνο μελετάω το manual του αυτοκινήτου και εχω μέχρι στιγμής συγκεντρώσει 2 απορίες.
Σύμφωνα με τον εξοπλισμό του αυτοκινήτου διαθέτει εξωτερικούς θερμαινόμενους καθρέπτες. Το αμάξι δεν διαθέτει κάποιο σχετικό κουμπί αλλά και στις οδηγίες όσο κι αν έψαξα δεν αναφέρει κάτι περί αυτού στο κεφάλαιο για τους καθρέπτες αλλά και γενικότερα.
Οπότε πως λειτουργούν? Σε μόνιμη βάση? Σε συνδυασμό μήπως με τον κλιματισμό/καλοριφέρ? Ή κάπως αλλιώς?
Επίσης αναφέρουν οι οδηγίες οτι 'Στο πίσω µέρος µέσα στο ντουλαπάκι υπάρχει ένας ελαστικός ιµάντας που µπορεί να χρησιµοποιηθεί για να κρατήσει το πακέτο των Βιβλίων Οδηγιών'
Οσο κι αν κοίταξα το ντουλαπάκι μου είναι άδειο ιμάντα δεν βλέπω πουθενά. Έχει εσας τίποτα? -
Οι καθρέφτες λειτουργούν με το κουμπί της αντίστασης του πίσω τζαμιού.
Όταν το πατάς ξεθαμπωνουν καθρέφτες και πίσω τζάμι μαζί δηλαδή.
Nissan Pulsar