-
Και κατι ακομα. Τα αγγλικα περιοδικα αυτοκινητου γραφουν οτι στην Αγγλια θα ειναι διαθεσιμο μονο με κινηση στους εμπρος τροχους. Μαλιστα σε πολλα αγγλικα forum πεφτει κραξιμο στη Honda για το οτι δε δινει δυνατοτητα επιλογης για τετρακινηση. Δεν ξερει ομως κανεις να πει με βεβαιοτητα αν αυτο ειναι ετσι και δεν αλλαζει ή είναι κάποιο μαρκετίστικο κόλπο της Honda για να πουλησει στην αρχη αρκετα αυτοκινητα ως μπροστοκινητα και να ερθει μετα απο κανενα χρονο και να πει βαζω και δευτερη επιλογη AWD και τριτη επιλογη υβριδικο για να τονωσει ετσι το αγοραστικο ενδιαφερον. Στην αμερικανικη αγορα δινεται ηδη επιλογη AWD. και θυμιζω οτι εχουμε κοινη γραμμη παραγωγης. Ακομα και τον ισχυροτερο idtec των 160 PS δεν αποκλειω να δουμε στο μελλον. Με την προϋποθεση βεβαια οτι θα τα εισαγει ο Σαρακακης.
-
Πωλητής μου είχε αναφέρει πως το Civic 2015 ίσως να έρθει και σε έκδοση Executive (το τωρινό έρχεται μόνο σε Comfort και Sport). Αν φέρουν το Civic σε executive ίσως να πράξουν το ίδιο και για το HRV.
-
Δυστυχως θα παμε για Σεπτεμβριο τουλαχιστον μεχρι να μαθουμε
-
Δυστυχώς
-
Θα έχουμε μια εικόνα των τιμών και του εξοπλισμού όμως από το καλοκαίρι. Όποιος ενδιαφέρεται για το Civic 2015 μπορεί να δει τιμές και εξοπλισμούς από τον Ιανουάριο του 2015 (Αγγλία και Γερμανία), την στιγμή που εδώ ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Κάνεις μια αναγωγή με βάση την τιμή του CRV για παράδειγμα και λογαριάζεις πόσο περίπου θα κάνει και όταν έρθει εδώ. Το ίδιο μπορεί να κάνει κάποιος και με το HRV, γιατί δε το βλέπω να έρχεται ταυτόχρονα Ελλάδα και Ευρώπη.
-
Πάντως λίγο μάπα φαίνεται το touch screen κλιματιστικό. Την ίδια κοτσανα έχει κανει και πεζό και έχει φάει θαψιμο όσο αφορά την πρακτικότητα.
-
Επειδή σε κάποιες άλλες ηπείρους έχει ήδη κυκλοφορήσει,ένα βιντεάκι μέχρι να έρθει και από τα μέρη μας...
Youtube Video -
Και ένα ακόμη βιντεο από Αμερική https://www.youtube.com/watch?v=LZrbgdw4mGQ
-
Ενδιαφέρον και αυτό.Ψάχνοντας βρίσκεις πολλά ολοκαίνουρια βιντεάκια με δοκιμή και test drive από Αμερική και Ασία.Αυτό από τη μία είναι κάπως ενοχλητικό καθώς δεν έχει έρθει ακόμα εδώ αλλά από την άλλη έχει και τη θετική του πλευρά διότι ενδεχομένως να υπάρχει ο χρόνος να διορθωθούν κάποια θέματα μέχρι να αφιχθεί στην Ευρώπη!
-
Και εγώ αυτό βλέπω, ότι έχει αρχίσει να γεμίζει το youtube από Αμερικάνικα reviews. Υπάρχουν διαφορές στο μοντέλο σε σχέση με αυτά που θα έρθουν εδώ (π.χ. κινητήρας βενζίνης 1.8lt), αλλά τουλάχιστον δίνουν μια γενική εικόνα για το μοντέλο.
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Δυστυχως θα παμε για Σεπτεμβριο τουλαχιστον μεχρι να μαθουμεΤελευταια ενημερωση απο αντιπροσωπεια, θα ερθει Ελλαδα τον Οκτωβριο του 2015.
-
Λογικά θα φέρουν παρτίδα αυτοκίνητα τότε, δε το βλέπω να φέρνουν κανένα για την έκθεση και test drive νωρίτερα. Κρίμα που το καθυστερούν τόσο πολύ, γιατί είναι αρκετοί αυτοί που ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Τουλάχιστον να ξέραμε νωρίτερα τιμή και εξοπλισμό.
-
Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν πριν την διάθεση του εδώ. Δεν σε εμποδίζει κανένας να το κλείσεις ενα δύο μήνες πριν έρθει.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν πριν την διάθεση του εδώ. Δεν σε εμποδίζει κανένας να το κλείσεις ενα δύο μήνες πριν έρθει.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
ναι, αλλα ειναι λίγο κπαως να το παραγγειλεις χωρίς να το εχεις δει καν....
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Λογικά θα φέρουν παρτίδα αυτοκίνητα τότε, δε το βλέπω να φέρνουν κανένα για την έκθεση και test drive νωρίτερα. Κρίμα που το καθυστερούν τόσο πολύ, γιατί είναι αρκετοί αυτοί που ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Τουλάχιστον να ξέραμε νωρίτερα τιμή και εξοπλισμό.Δεν έχει και κανένα ιδιαίτερο συμφέρον η εισαγωγική να ξέρεις τον εξοπλισμό και την τιμη. Καλύτερα να ελπίζεις τα καλύτερα και να μην πας στον ανταγωνισμό πριν δεις καν το μοντέλο.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν πριν την διάθεση του εδώ. Δεν σε εμποδίζει κανένας να το κλείσεις ενα δύο μήνες πριν έρθει.Φυσικά και δεν σε εμποδίζει κανείς να δώσεις 23-24 χιλιάρικα πριν καν το δεις από κοντά, παρόλα αυτά δε γνωρίζω πολλούς που να αγοράζουν γουρούνι στο σακί, ειδικά στις μέρες μας.
Όσο για την εισαγωγική, κάποιοι αισιόδοξοι θα περιμένουν (και μπορεί να απογοητευτούν), κάποιοι άλλοι όμως που ίσως να περίμεναν 3-4 μήνες αν ήξεραν τιμή και εξοπλισμό πιθανότατα να πάνε στον ανταγωνισμό. Νομίζω πως εγώ και ο Plutare ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν πριν την διάθεση του εδώ. Δεν σε εμποδίζει κανένας να το κλείσεις ενα δύο μήνες πριν έρθει.
Φυσικά και δεν σε εμποδίζει κανείς να δώσεις 23-24 χιλιάρικα πριν καν το δεις από κοντά, παρόλα αυτά δε γνωρίζω πολλούς που να αγοράζουν γουρούνι στο σακί, ειδικά στις μέρες μας.
Όσο για την εισαγωγική, κάποιοι αισιόδοξοι θα περιμένουν (και μπορεί να απογοητευτούν), κάποιοι άλλοι όμως που ίσως να περίμεναν 3-4 μήνες αν ήξεραν τιμή και εξοπλισμό πιθανότατα να πάνε στον ανταγωνισμό. Νομίζω πως εγώ και ο Plutare ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία.
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο φιλε Axel.
Εμενα με πιεζει ο χρονος εν μερει και δεν νομιζω να μπορω να περιμενω μεχρι τον Οκτωμβρη να ερθει και δεν ξερω μετα αν ας πουμε το παραγγειλεις ποσο χρονο παραδοσης μπορει να εχει...
Το θεμα ειναι που στο ανταγωνισμο? -
Ουσιαστικά ο ανταγωνισμός ειναι ένας.
Nissan qashqai, άντε και το αδέλφι του renault που μπορεί να έχει έρθει μέχρι τότε. -
Και ερωτώ αν όπως υποψιάζομαι ειναι ακριβότερο του qq και έρχεται και τέλος χρονιάς γιατι η εισαγωγική να ανοίξει τα χαρτιά της απο τώρα και να μην αφήνει να πλανάται στον αέρα ότι θα έχει καλύτερη τιμη και εξοπλισμό του ανταγωνισμού.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ουσιαστικά ο ανταγωνισμός ειναι ένας.
Nissan qashqai, άντε και το αδέλφι του renault που μπορεί να έχει έρθει μέχρι τότε.γιατι μονο αυτα τα 2?
Honda HR-V 2014