-
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε .Σεμνά έτσι;!!
-
-
-
-
-
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Ωραία φωτό. Που βρίσκεται;
-
λίγο μετά τη μούλτι-διασταύρωση Αρναίας, Παλαιόκαστρου, παλαιοχώρας, Ταξιάρχης, στα ορεινά Χολομώντα Χαλκιδικής.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
ο πρωτος συνειρμος μου απ' το παραπανω σχολιο ηταν ενα ντοκυμαντερ του αυγεροπουλου που 'δα προσφατα: για την σαουδικη αραβια και -πιο συγκεκριμενα- την αντιμετωπιση των γυναικων εκει· οχι και η καλυτερη συγκριση για καποιον στην ελλαδα.^αξιοχλευαστος
Eιναι το λιγοτερο βλακώδες να συσχετίζεις τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικων τις Αραβίας με τις ενδυματολογικές επιλογες μιας δασκάλας με εμφάνιση ''fuck me if you can'' σε μια σχολικη παρελαση.
-
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
ο πρωτος συνειρμος μου απ' το παραπανω σχολιο ηταν ενα ντοκυμαντερ του αυγεροπουλου που 'δα προσφατα: για την σαουδικη αραβια και -πιο συγκεκριμενα- την αντιμετωπιση των γυναικων εκει· οχι και η καλυτερη συγκριση για καποιον στην ελλαδα.
^αξιοχλευαστος
Eιναι το λιγοτερο βλακώδες να συσχετίζεις τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικων τις Αραβίας με τις ενδυματολογικές επιλογες μιας δασκάλας με εμφάνιση ''fuck me if you can'' σε μια σχολικη παρελαση.
οσο μιλησα εγω για ανθρωπινα δικαιωματα αλλο τοσο καταλαβες εσυ τι παναπει συνειρμος και που αναφερεται
-
-
(η γιαγια) -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
(η γιαγια)Είναι τόσο παλιά η φωτό που η γιαγια μας άφησε χρόνους και η μαθήτρια είναι η γνωστή ξανθιά γυμνάστρια
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
(η γιαγια)Είναι τόσο παλιά η φωτό που η γιαγια μας άφησε χρόνους και η μαθήτρια είναι η γνωστή ξανθιά γυμνάστρια
-
... ποιά γνωστή ξανθιά γυμνάστρια;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
... ποιά γνωστή ξανθιά γυμνάστρια;http://www.trelokouneli.gr/wp-content/u ... 612-e2.jpg
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
... ποιά γνωστή ξανθιά γυμνάστρια;
http://www.trelokouneli.gr/wp-content/u ... 612-e2.jpg
-
Χαχαχαχαχαχα
-
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (πολλες φωτος) [#5]