-
φίλε μου με χαρά παρακολουθώ το νήμα που άνοιξες γιατί το Leon III 1.4 TSi είναι μια από τις βασικές επιλογές στη λίστα μου για αγορά νέου ι.χ.Εγώ κοιτάω πιο πολύ προς την έκδοση των 140 ίππων που ταιριάζει περισσότερο με τα ελληνικά δεδομένα σήμερα αλλιώς το 1.8 FR θα ήταν ήδη στο δελτίο της παραγγελίας πάνω από την υπογραφή μου.
Στη παρούσα φάση δεν περίμενα η επιλογή αυτοκινητου να είναι τόσο πολύπλοκη υπόθεση αλλά τελικά είναι.
Αν και παντρεμένος με παιδί πια, δεν θέλω να συμβιβαστώ με ένα όχημα με τέσσερις ρόδες που απλά θα μας μεταφέρει αλλά θέλω και το κάτι παραπάνω ρε παιδί μου δεν γέρασα πια στα 38 μου να καταλήξω με το ζόρι σε κάτι που ταιριάζει στα βίτσια του Στουρνάρα και να τρέμει το φυλλοκάρδι μου όταν βγαίνω για προσπέραση της νταλίκας στο υπέροχο ελληνικό οδικό δίκτυο.
Προσπαθώ λοιπόν να ''ξεγελάσω'' τον εαυτό μου με συμβιβασμούς,με ημιάκαμπτους ή όχι,με πολλαπλούς συνδέσμους,με κάτω από 2000-1800 cc ,με τεκμήρια,με τούρμπο, με ντεμέκ χαμηλές καταναλώσεις και πίτσες μπλέ σε ρόζ βαζάκια.
Σου εύχομαι να βρεις το ιδανικότερο....
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Και ένα αυτοκίνητο αξίζει μόνο για τους χώρους του?Αν πρόκειται για σπορ-διθέσιο δεν έχει καμιά σημασία...
Για το είδος όμως του αυτοκινήτου και τις ανάγκες που εσύ περιγράφεις (οικογενειάρχης με παιδιά) το να αγοράσεις το μοντέλο με τους μικρότερους χώρους για βασικό οικογενειακό δεν είναι ακριβώς και η σοφότερη επιλογή. Αλλά εσύ αποφασίζεις; -
Σε αντίθεση με τους περισσότερους (που διαβάζω και ακούω) ΔΕΝ κάνω μετακόμιση όταν είναι να πάω διακοπές ή μια ολιγοήμερη εκδρομή. Ξαναγράφω και εδώ ότι εάν έχω κάνει 12 ημέρες διακοπές σε νησί με 2 κόρες στα 6, με το Swift, μάλλον μπορώ να βολευτώ στο v40. Στην μόνη περίπτωση που θα περίμενα να μη με βολέψει θα ήταν σε κανα road-trip στην Ευρώπη ... αλλά τέτοια ταξίδια είναι πλέον όνειρα θερινής νυκτός ...
Ποιό θεωρείς ότι έχει ικανοποιητικούς χώρους για μια 4μελή οικογένεια?
-
σε ζηλευω και το λεω κυριολεκτικα.
παντα σε καθε ταξιδι το δικο μας τιγκαρει και μπαινουν σακουλες πισω. -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Ποιό θεωρείς ότι έχει ικανοποιητικούς χώρους για μια 4μελή οικογένεια?Σχετικό, ανάλογα με τις ανάγκες της 4μελούς, αν εσένα σε φτάνει τότε Ο.Κ.
Απλώς το V40 παραείναι μεγάλο έξω για να είναι τόσο στενό μέσα. Θυμάμαι πέρσι στην έκθεση του Ελληνικού μου είχε κάνει εντύπωση η δυσαναλογία αυτή -και όχι μόνο σε εμένα. Παρεμπιπτόντως και το S60 δεν έχει τους χώρους που περιμένει κανείς με βάση το 'εκτόπισμα', σε σημείο το Golf 7 να είναι λίγο πιο ευρύχωρο από το τελευταίο S60! Δεν υπερβάλλω, τα τέσταρα στην έκθεση και τα 3. -
Συμφωνώ απόλυτα σχετικά με τη δυσαναλογία. Φανταζομαι ότι είναι το 'κόστος' ενισχύσεων (η ασφάλεια λογικά προκύπτει και από τέτοιες) αν και μπορεί να λέω και μ@....ες....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
:oops: το ρουλεμάν του δίσκου πως το καταλαβαίνεις;Γιατι έχω μια υποψία αλλα είμαι και άσχετος.Οποιος θέλει και με π.μ.
Κάνει ένα βουητό στο ρελαντί που σταματάει μόλις πατήσεις συμπλέκτη.
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης Vantage έγραψε:
Ελπίζω να μην παρεξηγήσετε την παρέμβασή μου, αλλά 10 σελίδες τώρα ζητάτε γνώμες για κάποια αυτοκίνητα τα οποία ξυνίζουν στις γυναίκες σας, επειδή τελικά θα καταλήξετε να πάρετε αυτό που θέλουν εκείνες μήπως να το λήξουμε εδω το topic?
Επιτέλους ήρθε η ώρα - Leon (ή κάτι άλλο?)