-
να δω καποιον ανταγωνιστη ..αλλιως παει σουμπιτη κατασταση...
το θεμα ειναι οτι οι κοπελλες το λατρεψαν..
ειδαν και πως παει το κοκκινο και εδεσε το γλυκο..προσωπικα, με βαση λογικη ταξιδιων θα ηθελα το Οκταβια και να κανω ενα ρεκτιφιε το καντετακι για την πολη..ετσι και αλλιως παρασκευη βαδυ και σουκου για σουβλακια, καφε και βλαχικα ταξιδευει...ουτε για δουλεια, ουτε μεσα στην πολη...
συναισθηματικα δεν θελω ουτε να ακουσω για αποσυρσεις...οποτε τριτο αμαξι too much!!η δικη τους λογικη οτι κανει και μεσα στην πολη και αμα θες κρατας και το καντετ!!
και κατι λεει οτι εχουν δικιο..
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Πολυμορφικό.
Μικρά και με χώρους.Πως γίνεται αυτό ?
Σχεδιάζονται με προτεραιότητα τους χώρους οπότε συνήθως τα πάνε καλά στον τομέα αυτό.
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
27κ μου είπε συνάδελφος ότι ζητάνε για γυμνό TDI χαχαχαχα. Σιγά, είπαμε καλό το μαρκετινγκ και η εκμετάλλευση του ονόματος αλλά εντάξει υπάρχει και ένα όριο! Χώρια του ότι δεν μου αρέσει καθόλου το 'άδειο' του ταμπλόTo v40 δεν ειναι βασισμενο στο focus? - Και οι κινητηρες απο εκει δεν προερχονται? Γιατι η volvo που ειναι και κινεζικης ιδιοκτησιας πλεον, δεν αποτελει μαρκετινγκ hype που ζητα 8k-10Κ πανω απο το focus?
-
Ελπίζω να μην παρεξηγήσετε την παρέμβασή μου, αλλά 10 σελίδες τώρα ζητάτε γνώμες για κάποια αυτοκίνητα τα οποία ξυνίζουν στις γυναίκες σας, επειδή τελικά θα καταλήξετε να πάρετε αυτό που θέλουν εκείνες μήπως να το λήξουμε εδω το topic?
-
Ο χρήστης Vantage έγραψε:
Ελπίζω να μην παρεξηγήσετε την παρέμβασή μου, αλλά 10 σελίδες τώρα ζητάτε γνώμες για κάποια αυτοκίνητα τα οποία ξυνίζουν στις γυναίκες σας, επειδή τελικά θα καταλήξετε να πάρετε αυτό που θέλουν εκείνες μήπως να το λήξουμε εδω το topic?Απλά respect! posting.php?mode=smilies&f=15#
-
να το πληρωναν κιολας αυτες, να πεις παει στο διαλο........
Τουλαχιστον η δικια μου ειναι κατασταλαγμενη:
Για αυτοκινητο πολης-> mini cooper
Για οικογενειακο-> mini countryman
Για σπορ-> mini cooper s -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
**να το πληρωναν κιολας αυτες, να πεις παει στο διαλο........ **
Τουλαχιστον η δικια μου ειναι κατασταλαγμενη:
Για αυτοκινητο πολης-> mini cooper
Για οικογενειακο-> mini countryman
Για σπορ-> mini cooper sοι δικες μου το πληρωνουν!!!
οποτε τι να κανω;;απο οτι φαινεται κατα 90% Λεον σε κοκκινο.
το διλημμα ειναι FR σε 1.4 ή 1.8;! -
Ελπίζω να μην παρεξηγήσετε την παρέμβασή μου, αλλά 10 σελίδες τώρα ζητάτε γνώμες για κάποια αυτοκίνητα τα οποία ξυνίζουν στις γυναίκες σας, επειδή τελικά θα καταλήξετε να πάρετε αυτό που θέλουν εκείνες μήπως να το λήξουμε εδω το topic?προφανως εισαι ελευθερο πουλι, αλλιως τετοιες κουβεντες δεν θα τις ελεγες!!
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
Ελπίζω να μην παρεξηγήσετε την παρέμβασή μου, αλλά 10 σελίδες τώρα ζητάτε γνώμες για κάποια αυτοκίνητα τα οποία ξυνίζουν στις γυναίκες σας, επειδή τελικά θα καταλήξετε να πάρετε αυτό που θέλουν εκείνες μήπως να το λήξουμε εδω το topic?
προφανως εισαι ελευθερο πουλι, αλλιως τετοιες κουβεντες δεν θα τις ελεγες!!
Μπα, στο κλαμπ κι εγώ, απλά στο θέμα επιλογής αυτοκινήτου δεν άφηνω πολλά περιθώρια... Και τι περιθώρια να αφήσεις όταν ο φίλος πιο πάνω κάνει εξελακια με συγκριτικά, τεστ ντραιβ,σπαζοκεφαλιαζει για ημιακαμπτο ή μη και έρχεται ο χ συνάδελφος Γιάννης να πει όχι πετρέλαιο και αυτομάτως η επιλογή πάει περίπατο
-
Επί του πρακτέου πάντως, προσωπικά θεωρώ το Leon αρκετά τίμιο. αυτοκίνητο, και γκαζάκι και χώρους και καλό εξοπλισμό έχει, από κινητήρα ο 1.4 με τα 125 μια χαρά είναι
-
ναι ο 125 ειναι υπεραρκετος, εχοντας εμπειρια απο το λεον2.
Το 180ρι πιστευω κανει τη διαφορα μετα τα 150 χλμ/ωρα.
Με το 125ρι και σκοτωμα να πας στις στροφες, σου αρκει. -
προφανως εισαι ελευθερο πουλι, αλλιως τετοιες κουβεντες δεν θα τις ελεγες!!
Μπα, στο κλαμπ κι εγώ, απλά στο θέμα επιλογής αυτοκινήτου δεν άφηνω πολλά περιθώρια... Και τι περιθώρια να αφήσεις όταν ο φίλος πιο πάνω κάνει εξελακια με συγκριτικά, τεστ ντραιβ,σπαζοκεφαλιαζει για ημιακαμπτο ή μη και έρχεται ο χ συνάδελφος Γιάννης να πει όχι πετρέλαιο και αυτομάτως η επιλογή πάει περίπατο
Εάν άφηνα περιθώρια θα περιμέναμε στον αιώνα τον άπαντα για να πάρουμε το Q5 που της αρέσει (όπως σε πολλές γυναίκες φαντάζομαι αφού μεγάλο+ψηλό+audi = καλό αυτομάτως). Από εκεί και πέρα και από τη στιγμή που το χρήμα του θα 'επενδυθεί' είναι περιορισμένο και έχει βγει με αίμα και τα εξελάκια είναι απολύτως απαραίτητα και τα τεστ ντραιβ και όλα. Αν το φυσάγαμε θα πηγαίναμε και θα πέρναμε αυτό που μας αρέσει, θα πέρναμε και για τη γυναίκα ότι της άρεσε και εκεί θα έληγε το θέμα (θα είχε λήξει βασικά εδώ και πολύ πολύυυυ καιρό και τώρα θα ψάχναμε για ... το επόμενο).
Επίσης ... καμιά επιλογή δεν πάει περίπατο επειδή θα πει το οτιδήποτε ο οποιοσδήποτε. Ακούω και διαβάζω απόψεις και προσπαθώ να σκεφτώ και την τελευταία παράμετρο πριν αποφασίσω. Ειδικά - και το ξαναλέω - όταν πρόκειται για αμάξι το οποίο θα έχω εκτός (καλού) απροόπτου για τουλάχιστον 10 χρόνια οπότε και προσπαθώ να αποφύγω να βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο για μια κακή ή μέτρια επιλογή για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ... Αν άλλαζα αμάξι κάθε 2 χρόνια, πιθανόν να μην έκανα πάνω από μια εβδομάδα για να πάρω την απόφαση ....
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Με το 125ρι και σκοτωμα να πας στις στροφες, σου αρκει.Βάζεις κι ένα πρόγραμμα όταν βαρεθείς το γκάζι και γενικά σηκώνει αξιόπιστες βελτιώσεις
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Με το 125ρι και σκοτωμα να πας στις στροφες, σου αρκει.http://www.zeperfs.com/en/duel4543-4351.htm
Θα έλεγα πως η διαφορά φαίνεται άνετα και πιο κάτω.
Και μάλιστα με το 140αρι. -
θεωτηρικα ναι, στην πραξη ομως?
Και ποσες φορες θα κυνηγας το αμαξι πανω απο τα 140?
Οικογενειαρχης ειναι ο ενδιαφερομενος, οχι 25χρονος καυλογκαζος.
Αλλα ο fastest lap που δειχνει το zeperfs επιβεβαιωνει τα λεγομενα μου οτι σε στροφιλικι κινεισαι εξισου γρηγορα. -
με γλυτωνετε 2 χιλιαρικα στην μπονους ερωτηση....
τελικα οι πουστηδες οι πολλαπλοι αξιζουν σε γκραβαροδρομο της επαρχιας που εχει να στρωθει απο την εποχη της ΜΟΜΑ οπως πχ στο κομματι Αμφιλοχια-Μενιδι Αρτας που ειναι σαν οργωμενος;;
-
Κανονικές μετρήσεις είναι. Όχι θεωρία.
Υποθέτω πιο σημαντικό θα είναι για τον οικογενειάρχη πως θα προσπερνάει πιο γρήγορα παρά το ότι αν τα σκίσει στις στροφές μπορεί και να πηγαίνουν το ίδιο. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Κανονικές μετρήσεις είναι. Όχι θεωρία.
Υποθέτω πιο σημαντικό θα είναι για τον οικογενειάρχη πως θα προσπερνάει πιο γρήγορα παρά το ότι αν τα σκίσει στις στροφές μπορεί και να πηγαίνουν το ίδιο.ξερεις τι ειναι καλοκαιρι στο Παραμυθια-Πρεβεζαα να πηγαινεις καροτσακι με τριαξονικο που μεταφερει γουρουνια για σφαγη;;
και να βρωμανε απαισιοτατα....και τραχτερια σε 'cool mood'...να μπορεις να πατας και να χανεσαι;;
-
Κατά την άποψή μου το V40 είναι η χειρότερη επιλογή απ' όσα αναφέρθηκαν. 'Καταφέρνει' να συνδυάζει μεγάλους εξωτερικούς χώρους με μικρούς εσωτερικούς, το πως το κάνει είναι απορίας άξιον...
-
Και ένα αυτοκίνητο αξίζει μόνο για τους χώρους του?
Επιτέλους ήρθε η ώρα - Leon (ή κάτι άλλο?)