-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν βλέπω να τρολλάρει κάποιος, το λογικό είπε: aftermarket xenon=ΓΤΠΚ κι αυτοί που τα προτείνουν ακόμα χειρότερα.Μα δέ μιλάω για μούφα....ίσα-ίσα,σε τέτοιας σημασίας θέματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια,πρέπει να είμαστε αυστηροί!!!Σαφώς και μπορείς να βάλεις ποιοτικά χενον.....δε συμφωνώ με το 'τσουβάλιασμα'......
υγ.το τρολάρισμα απευθύνεται στο'πρέπει να τα μαζέψουν'....εκτός άν δε κατάλαβα καλά...!!
-
Εννοείς να βάλεις τα εργοστασιακά xenon τότε, εντάξει, σύμφωνοι, αυτά είναι μια ποιοτική μετατροπή.
-
Να μη βαλει κινεζικα αλλα π.χ. γερμανικα στο μανισιο κατοπτρο εννοει..
-
Κι όμως,το τριάρι έχει το σωστό κάτοπτρο από τη μάνα του.....τα περισσότερα είναι τα γνωστά 'τετράγωνα' που λέμε!!!!Αυτά είναι που σου πηδάν τα μάτια.....!!!!
-
Έχουν ίδιο κωδικό τα κάτοπτρα του απλού με αυτών που φοράνε xenon?
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
καλημερα,η καλυτερη αρχικη βελτιωση κατα την αποψη μου ξεκινα απο την αναρτηση.
για ριξε μια ματια..
http://www.ebay.com/bhp/mazdaspeed-3-coilovers -
τι να την κανει την coilover?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τι να την κανει την coilover?βελτιωση ουσιας κι οχι αισθητικης η ακουστικης.ετσι το βλεπω εγω τουλαχιστον
-
το τι βλεπεις εσυ....
-
το τι βλεπεις εσυ....τι εννοεις?πιο συγκεκριμενα?
-
σιγα μην ανοιξω κουβεντα για παπαριες.
βαριεμαι, κυριακη ειναι. -
σιγα μην ανοιξω κουβεντα για παπαριες.
βαριεμαι, κυριακη ειναι.μην την ανοιγεις καθολου αν δεν μπορεις να την κλεισεις τοτε,δεν εχει λογικη το επιχειρημασου,
με πμ αν βαριεσαι,οποτε θες -
Ο χρήστης ΔΟΥΚΑΣ έγραψε:
για ριξε μια ματια..
http://www.ebay.com/bhp/mazdaspeed-3-coiloversγια να προτεινεις μια τετοια αναρτηση σε καποιον πρεπει πρωτα να ξερεις τις ικανοτητες του, τις απαιτησεις του, την χρηση του αυτοκινητου και τον τοπο που κανει τα περισσοτερα χιλιομετρα του, αυτη η αναρτηση απευθυνεται σε πολυ συγκεκριμενους οδηγους και με αρκετες ικανοτητες στον χειρισμο του αυτοκινητου, τους περισσοτερους θα τους κουρασει και ποτε δεν θα καταλαβουν τον σκασμο χρηματων που εδωσαν γιατι δεν θα μπορεσουν να την εκμεταλευτουν.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
για ριξε μια ματια..
http://www.ebay.com/bhp/mazdaspeed-3-coiloversγια να προτεινεις μια τετοια αναρτηση σε καποιον πρεπει πρωτα να ξερεις τις ικανοτητες του, τις απαιτησεις του, την χρηση του αυτοκινητου και τον τοπο που κανει τα περισσοτερα χιλιομετρα του, αυτη η αναρτηση απευθυνεται σε πολυ συγκεκριμενους οδηγους και με αρκετες ικανοτητες στον χειρισμο του αυτοκινητου, τους περισσοτερους θα τους κουρασει και ποτε δεν θα καταλαβουν τον σκασμο χρηματων που εδωσαν γιατι δεν θα μπορεσουν να την εκμεταλευτουν.
δεν διαφωνω,αλλα απο τη στιγμη που ψαχνεται αρα ασχολειται με το αθλημα.
o popolaros δεν εθεσε επιχειρημα απλα απαξιωσε. -
Ο χρήστης ΔΟΥΚΑΣ έγραψε:
για ριξε μια ματια..
δεν διαφωνω,αλλα απο τη στιγμη που ψαχνεται αρα ασχολειται με το αθλημα.
o popolaros δεν εθεσε επιχειρημα απλα απαξιωσε.διαβασε στην αρχη τι ζηταει το παλληκαρι και θα καταλαβεις πολλα.
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Πέρα από μεμβράνες-χενον και δύο-τρία πραγματάκια,ότι δώσεις θα είναι πεταμένα λεφτά!!!! Άκου τον Θείο....
Η καλύτερη βελτίωση...
Αφού δεν τα μαζεύει κανένας ...Ασχολήσου με τον αισθητήρα άνεσης.....μάζεψε τα δικά σου τα σαπάκια και άσε τα Mazda...!!!! Άν θές να τρολάρεις,όχι σε αυτό το νήμα..!!
Ποιόν αισθητήρα άνεσης και ποιά σαπάκια? Μήπως με μπερδεύεις με κάποιον άλλο?
Μεγαλώστε μερικοί...
Τα aftermarket μουφο-xenon φυσικά πρέπει να τα μαζεύουν και να κόβουν κλήσεις όπως πρέπει, σε τι διαφωνείς ακριβώς?Αν προσαρμόζονται τα εργοστασιακά xenon με σωστό φανάρι, κάτοπτρο, μηχανισμό πλυσιμάτος και αυτόματη ρύθμιση της κλήσης προφανώς δεν εμπίπτουν στην παραπάνω περίπτωση.
-
Έτσι όπως το έθεσες τώρα...ναί,συμφωνούμε..!!
-
Ο χρήστης gianniss έγραψε:
Kαλησπερα σας εδω και μερικες μερες ειμαι κάτοχος ενός mazda 3 του 2007 1600 κυβικά ... για αρχή θα ήθελα να του αυξήσω λιγακι τον θορυβο βαζοντας μια καινουργια εξατμιση ... εχετε να προτεινετε καποια ? καποια αλλη βελτιωση στο συγκεκριμενο αμαξι που θα κανατε ?Κάποιοι βάζουν τσιπάκι αύξησης ιπποδύναμης.
-
Εχω παρατηρησει εδω και πολλα χρονια, δεν ξερω αν ειναι ετσι και η εξατμιση του mazda 3, οτι οι εξατμισεις των ιαπωνεζικων εχουν πολυ μικρη διαμετρο.
Προφανως καθε αλλαγη διαμετρου προς το μεγαλυτερο θελει πολυ προσοχη γιατι ετσι μπορει να πεσει το backpressure σημαντικα και ο κινητηρας να 'αδειασει' δηλαδη να χασουμε αντι να κερδισουμε.
Αν λεω κατι λαθος ας με διορθωσουν οι πιο γνωστες. -
Κοίτα,για 1.6άρι είναι νορμάλ.....και το 2λιτρο εξ'όσων γνωρίζω.Αυτό που όντως έχει λίγο μικρότερη διάμετρο σε σχέση με την ιπποδύναμη του,είναι το MPS!!
Bελτιωση mazda 3