-
kouliscd ευχαριστω για την απαντηση...
-
με 2 χιλιάρικα πάρε ένα χιουνται αξεντ σαν αυτό
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/4267023/
χώροι για οικογένεια+τέλη 1300+abs (βασικότατο) +α/c -
Το accent είναι καλή επιλογή και έχει και πολύ χαμηλή κατανάλωση.
-
Αν παω σε χιουνται, μαλλον θα παω για το γκετζ(δεν αρεσει στο 'αφεντικο' το αξεντ).. 'Καιω' λιγο ακομα τον εγκεφαλο μου(η οτι υπαρχει εκει μεσα), ωστε να καταληξω καπου.. Η αγορα λογικα θα γινει περιπου σε κανα μηνα(+-), ως τοτε κοιταω διαφορα με μονη μαλλον επιλογη για σημα 135ε το γκετζ.. Αν δεν παω τελικα γι'αυτο, μετα παιζει να παω και σε 1600 γιατι γλυκοκοιταω ενα megane(2003-2004), τι λεει σαν αμαξι.. εχει κανεις εμπειρια, αξιζει??
-
Κοιτα κανα focus 1600 κυβικα παιζουν πολλα σε αυτα τα χρηματα.
-
Ο χρήστης 1978 έγραψε:
Αν παω σε χιουνται, μαλλον θα παω για το γκετζ(δεν αρεσει στο 'αφεντικο' το αξεντ).. 'Καιω' λιγο ακομα τον εγκεφαλο μου(η οτι υπαρχει εκει μεσα), ωστε να καταληξω καπου.. Η αγορα λογικα θα γινει περιπου σε κανα μηνα(+-), ως τοτε κοιταω διαφορα με μονη μαλλον επιλογη για σημα 135ε το γκετζ.. Αν δεν παω τελικα γι'αυτο, μετα παιζει να παω και σε 1600 γιατι γλυκοκοιταω ενα megane(2003-2004), τι λεει σαν αμαξι.. εχει κανεις εμπειρια, αξιζει??Καταρχάς, πρέπει να καταλήξεις ως προς την κατηγορία.
Για το Megane ii έχουν γραφτεί πολλά αρνητικά σχετικά με την αξιοπιστία του και θα ήταν καλύτερο να το αποφύγεις
-
Φιλε μου αυτο ειναι το 2 https://www.google.gr/search?q=renault+ ... B468%3B307 ?? Αν ναι, το μονο που εχω ακουσει οτι μπορει να βγαλει καποιο θεμα με τα ηλεκτρικα, αλλα δεν ειναι κατι σοβαρο.. Και το focus το κοιταγα αν παω σε 1600, αλλα παλι μεσα στο φορουμ εχω διαβασει οτι ουτε τα ford τα πανε καλα με την αξιοπιστια..
-
Αυτα που αναγραφονται ειναι μικροθεματα. Τωρα τι να σου πω εσυ θα δωσεις τα λεφτα οχι εγω.
-
Φιλε μου προς θεου δεν θελω να στο παιξω εξυπνος(μιας και εχω μικρη εμπειρια στα αυτοκινητα), απλα προσπαθω και εγω να βγαλω μια ακρη.. Το megane 2 που μου ειπες οτι εχει θεματα, ειναι το μοντελο που βγαινει 2003-2004 η αλλο παλιοτερο?? αν ειναι αυτο που κοιταω, τοτε να το ξανασκεφτω.. Σου ειναι ευκολο να μου πεις εν συντομια τι προβληματα βγαζει??
-
τα φοκους 2 είναι πιο ακριβά από το μεγκαν.
Αν μπορείς να δώσεις τη διαφορά πάρε φόκους 1600. Αν δυσκολεύεσαι πάρε το μεγκαν 1400 ή 1600 κ δεν θα το μετανιώσεις. Ό,τι πρόβλημα ήταν να βγάλει θα το έβγαλε στον προηγούμενο όπως ο μεταβλητός πχ. Επειδή πρόσφατα αγόρασα κ εγώ ένα ρενώ σενίκ 2 διαβάζω στο φόρουμ της ρενώ αλλά δεν βλέπω τίποτα φοβερά ή ακριβά προβλήματα για το μεγκαν mk2. Κανάς μεταβλητός, κανά παράθυρο και τέτοια παρόμοια που διαβάζεις σε όλα τα φόρουμ. -
Μου ειπε ενας φιλος οτι τα Renault εχουν πολυ-πολυ ακριβα ανταλλακτικα.. αληθευει?? Το megane εχει υδραυλικο συμπλεκτη??
-
Αν τα παιρνεις απο αντιπροσωπεια ακριβα θα ειναι σε ολες τις μαρκες. Τσεκαρε αυτο το σαιτ για ανταλλακτικα σερβις κλπ http://www.parts.gr/Search3.aspx?vtype=2#page=page-1 ή το http://www.rpc.gr/ μπορεις να βρεις σχεδον τα παντα, αν σου φαινονται οκ οι τιμες προχωρα
-
Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για τα λινκ..
-
Προσωπικά θα κοιτούσα για accent. Αξιόπιστο, με καλούς χώρους (για το παιδί). Το Getz δεν ξέρω αν θα το βρεις σε αυτά τα χρήματα και εκτός αυτού θέλει προσοχή γιατί πολλά ήταν σε εταιρίες ενοικίασης.
-
Εγω για τη γυναικα πηρα ενα 5-πορτο corolla του 2000 το στρογγυλοφαναρο και το εχουμε καταευχαριστηθει.
Στα 1332 cm3 εχει 135 ευρω τελη. Ειναι οικονομικοτατο και αξιοπιστο και πηγαινει αξιοπρεπως.
Εχει δε τεραστιο πορτ μπαγκαζ που χωραει τα παντα.
Απο εξοπλισμο εχει και αεροσακους και a/c και abs.
Παρομοια φαση ειναι και το αλμερα.
Σε αυτα τα λεφτα και μεταχειρισμενο 10-ετιας πηγα σε ιαπωνα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. -
S3 ευχαριστω.. Λοιπον μετα απο καποιο 'φιλτραρισμα' των πραγματικων μου αναγκων και του διαθεσιμου ποσου εκτος απροοπτου(μεχρι 3000), κατεληξα σε 1600 με την λογικη οτι εχει μικρες διαφορες σε κοστος συντηρησης με ενα 1400 και επειδη τα χιλιομετρα που θα κανεις εντος πολης θα ειναι ελαχιστα(1-2 φορες τη βδομαδα) σε αντιθεση με τα 'ταξιδια' του (πειραιας-ξυλοκαστρο) που θα ειναι πιο πολλα και επειδη θα παμε μονιμα ξυλοκαστρο (με την γεννηση του παιδιου) πιθανοτατα να μην το χρειαζεται και καθολου η γυναικα, μιας και οι αποστασεις εκει ειναι πιο βατες .. στα αμαξια που ειδα και μου αρεσανε οπως ηδη εχω πει ειναι το megane(βρισκω αρκετα εως 3000).. Και τωρα μια ερωτηση κρισης για οσους εχουν γνωση, αξιζει αυτο το τρακαρισμενο http://www.xe.gr/automoto/used-cars-RENAULT,MEGANE-24695671.html να το παρω και να το φτιαξω η οχι??
Υ.Γ. Τα γιαπωνεζικα 10ατιας και πισω ειναι τελειως αχαρα ρε παιδι μου και γυμνα, οποτε δεν τα πολυκοιταω... -
-
Όχι βέβαια.
Sent from my Note 3 using smoke signals.
-
θα εχει παρει 'σασι' η απλα ειναι μεγαλο το κοστος επισκευης..?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Μη τα κανεις αυτα αποτομα μου φυγανε σαλια απο τα γελια
1978,
θα βαλεις μεσα γυναικα παιδια κλπ, και σκεφτεσαι τρακαρισμενο? Γιατι να ξεκινησεις με 3 γκολ απο τα αποδυτηρια? Αυτος που το πουλαει φτηνα πιτευεις οτι ειναι βλακας ή δεν ξερει οτι υπαρχουν φαναρτζιδικα?Δε σου αρεσουν οι γιαπωνεζοι και οι κορεατες γιατι ειναι γυμνοι? Προτιμας να κυκλοφορει η γυναικα και το παιδι με Γαλλο ανάπηρο?
-
Μαλλον εχεις δικιο.. ευχαριστω...
Μικρο-μεσαιο 2000-3000ε