-
Greo, έχεις πάρει πολύ ψηλή ομάδα ε ;
-
Επίσης, για να μην πηγαίνω κάθε μέρα στο schedule του nba.com, μας δείχνει κάπου μέσα στο fantasy το ποιός παίζει την επόμενη μέρα ;
Δεξιά απ'το όνομα του κάθε παίχτη, έχει ένα τετραγωνάκι. Άλλα είναι λευκά, άλλα κίτρινα και άλλα κίτρινα με αστεράκι. Αυτό τι είναι ;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
3 χρόνια πριν θα είχες πάρει τη λίγκα με κάτω τα χέρια. Λάθος. Πριν 5 χρόνιαΡε τα γερόντια μου θα σας κάνουν τη μούρη κρέας...τους έχω έτοιμες πατερίτσες, αναπνευστήρες και Π, είμαστε κομπλέ
-
Oι Saint Andy έχουν φτιάξει καλή ομαδούλα, πήραν πολλούς παίζτες που είχα βάλει στο μάτι, μάλλον έχουμε ίδια γούστα και γενικά έχουμε κινηθεί με ίδια φιλοσοφία. Ο ΑΡΗΣ θα πάει τρένο για πλάκα, πήρε Davis και J.Johnson που ήθελα, αλλά κατάφερε και τσίμπησε και 2-3 ακόμα στάρ, εγώ ήθελα να το παίξω εναλλακτικός. Οι Threepeat μπορει να κάνουν φανταστική σεζόν, αλλά μπορεί και οχι , Bayern πολύ μπροστά, έυκολα έκανα trade ολόκληρες τις 12άδες μας. Οι LAC έχουν 2 superstar, αλλά μετά ... Καλά Σωκράτη εσύ δεν πας πουθενά
Εμένα, αν βγούν οι rookies σωστοί μπασκετμπολίστες, θα είναι ανταγωνιστική ομάδούλα. Φροντίστε να κρατήσουμε τις ίδιες ομάδες και του χρόνου γιατί έχω πάρει τα #1, #2, #6 και #13 του draft, που σημαίνει οτι είμαι σε 5ετές πλάνο για την ανοικοδόμηση δυναστείας
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Επίσης, για να μην πηγαίνω κάθε μέρα στο schedule του nba.com, μας δείχνει κάπου μέσα στο fantasy το ποιός παίζει την επόμενη μέρα ;Δεξιά απ'το όνομα του κάθε παίχτη, έχει ένα τετραγωνάκι. Άλλα είναι λευκά, άλλα κίτρινα και άλλα κίτρινα με αστεράκι. Αυτό τι είναι ;
Είναι σημειώσεις για τον παίκτη. Το αστεράκι σημαίνει τραυματισμός ή πιθανή απουσία λόγω άλλων αιτιών. Κοινώς πριν την αγωνιστική κοιτάς τα αστεράκια και βλέπεις ποιοι πιθανότατα να μην παίξουν καθόλου.
-
Ο χρήστης Καμπάς έγραψε:
Επίσης, για να μην πηγαίνω κάθε μέρα στο schedule του nba.com, μας δείχνει κάπου μέσα στο fantasy το ποιός παίζει την επόμενη μέρα ;πας στο roster, πατας opponents
-
Στο my team τα έχει όλα.
Το αστεράκι σημαίνει σημερινά νέα, τα κίτρινα παλιά νέα και τα άσπρα no news.
Αν ήξερα ότι θα το δείτε τόσο ζεστά θα μπορούσα να κάνω τη λίγκα conservartion δηλαδή να κρατάμε κάποιους παίκτες και του χρόνου, αλλά πρέπει να το ψαξω πως γίνεται.
-
Victor Oladipo took full advantage of Jameer Nelson's night of rest, starting at point guard and finishing with 22 points, five rebounds, six assists, a steal and two 3-pointers on 9-of-19 shooting in a preseason loss to the Spurs.
Το παλικαράκι θα είναι βασικός απ'το 14', ο Jameer θα γίνει δεξι παγκ.
Και εκτός αυτού του PG (γιατί PG θα παίζει, άσχετα με αυτά που λεει το fantasy) έχω και τον Lillard και τον Chalmers και τον Ellis. Α ρε ομαδάρα !
-
Chandler Parsons shot 7-of-14 from the field for 16 points with two boards, two assists and two 3-pointers in 26 minutes on Thursday.
και το γατακι ο greo ελεγε ποτε θα παιξει, να ρε ποτε θα παιξει, 2 ωρες μετα
-
Αυτος που μου πηρε τον Carter με πληγωσε βαθυτατα .Αυτα απο μενα κυριοι
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Αυτος που μου πηρε τον Carter με πληγωσε βαθυτατα .Αυτα απο μενα κυριοιΑπό τη μια μου λέτε για τα γερόντια μου, από την άλλη μου τη λέτε γιατί σας τους πήρα
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Αυτος που μου πηρε τον Carter με πληγωσε βαθυτατα .Αυτα απο μενα κυριοι
Από τη μια μου λέτε για τα γερόντια μου, από την άλλη μου τη λέτε γιατί σας τους πήρα
Εγω δεν ειπα τιποτα για τα γεροντια σου ,ισα ισα
Ειναι ο αγαπημενος μου παιχτης ,δε περιμενα να τον παρει κανεις και ειπα μηπως μαζεψω κανεναν αλλο και να τον παρω στο τελος τον Air Canada,αλλα μου τον πηρες
-
Μαζί με Parker, Paul, Allen, Kobe, Manu, Amare, αν μπορούσα να πάρω και Oden συν Duncan, μιλάμε θα έκανα All-time Gerontia Team...λίγο πιο μικροί από μένα είναι όλοι αυτοί....
Α όχι, φτου, μου λείπει και ο μαλλιάς ο Nash...
Επί του θέματος:
25ος; Μάλλον θα παίρνει ναρκωτικά...»
Η επίσημη έναρξη της σεζόν στο NBA απέχει πλέον λίγες ημέρες και σύμφωνα με ειδική ανάλυση, ο Κόμπι Μπράιαντ βρίσκεται στην 25η θέση της λίστας με όλους τους παίκτες, ενώ οι Λέικερς είναι 12οι...
Αυτό, όπως είναι λογικό, δεν άρεσε στον Κόμπι Μπράιαντ, ο οποίος έδωσε τη δική του απάντηση στην ανάλυση του ESPN... «Όποιος πιστεύει πως είμαι ο 25ος καλύτερος παίκτης στον κόσμο θα πρέπει να εξεταστεί για το αν παίρνει ναρκωτικά», ήταν η... απάντηση του ηγέτη των Λος Άντζελες Λέικερς.
-
125 o harris ; το steal του draft o greo. Είναι public η λίγκα να χαζέψω draft και ομάδες; Παίζω 7-8 χρόνια fantasy, και είμαι ήδη σε 3 για φέτο, οπότε δεν με έπαιρνε και 4η . Καλή σεζόν και για όσους παίζουν πρώτη χρονιά τα περαστικά μου για τα εγκεφαλικά κύτταρα που θα κάψουν, δεν υπάρχει επιστροφή. Η σεζόν αποκτά άλλο νόημα.
-
The Gunners
Round Pick Player Position- (2) Kevin Durant SF
- (25) Al Horford PF,C
- (28) Tim Duncan PF,C
- (51) Jeff Teague PG
- (54) Ryan Anderson PF,C
- (77) Kevin Garnett PF,C
- (80) Greg Monroe C
- (103) Jimmy Butler SG,SF
- (106) Eric Gordon SG
-
(129) Jameer Nelson PG
-
(132) Harrison Barnes SF
-
(155) Tony Allen SG,SF
-
(158) Thabo Sefolosha SG,SF
-
(181) Luke Ridnour PG,SG
-
(184) Mike Dunleavy SG,SF
Μπηκα προετοιμασμενος με 2 mock συνολικα και με 5 tabs ανοικτα για λιστες βαθους ανα θεση PG, SG κλπ και μετα την 1η αυτονοητη επιλογη, παγωσα και πεταξα ολη την στρατηγικη εξω απο το παραθυρο (εβλεπα μονο την κεντρικη λιστα στο main draft). Οι πρωτες μου 6 επιλογες μετα τον Durant ειναι 1 PG και 5 PF-C!!! Εκει στη 2η και καπακι 3η επιλογη δεν ηξερα τι να κανω (πανικοβληθηκα ισως επειδη στα mock δοκιμαζα ασχετες λεπτομερειες και δεν προσπαθησα να κανω σοβαρο draft) και καταφερα και πηρα Horford και Duncan (ιδια θεση). Μετα τον PG κολλησα και εβλεπα ανα κατηγοριες (3points, rebounds, blocks) αντι θεσεις και πηρα ακομη 3 PF-C! Υστερα φουλ πανικος να μπαλωσω τις θεσεις στην περιφερεια οπου καταφερα και πηρα και Allen (Tony) και Sefolosha. Δεν πειραζει ειχε πλακα!
-
Απαντησεις σε διαφορα:
Ναι μου αρεσουν οι ψηλοι. Γιατι ενας ψηλος σκορερ εχει καλα ποσοστα συν τα καλα ρημπ & μπλοκ που θα εχει ετσι κι αλλιως. Αρα Βασιλακη μη χαλιεσαι ο Αντερσον ειναι πολυ καλος στο fantasyΓια τον Παρσονς ειπα οτι με την ομαδα που εκαναν οι Ροκετς δεν ξερω καθε πότε θα παιρνει μπαλα. Γιαυτο προτιμησα Ιλιασοβα. Οχι οτι δεν ειναι ταλενταρα.
Ο Οντεν ειναι μικρος ρε συ. 26; 27 το πολυ.
Παντως κι εγω δεν εκανα οσο καλο ντραφτ μπρουσα. Οταν εχει χαβαλε το ντραφτ λιγο πολυ ξεχνιεσαι.
-
Ξεκινάμε σήμερα. Από ότι βλέπω εκτός από τον φίλο μου το Νίκο (μη χαίρεστε δεν έχουμε γυναίκα στην παρέα), όλοι είστε χαρούμενοι με τις ομάδες σας.
Ετοιμαστείτε και ήδη αύριο οι περισσότεροι πρέπει να διαλέξετε ποιοι θα παίξουν
-
Δεν εχω καταλάβει ακόμα τι είναι τα waivers. Επίσης, είναι αρχή της σεζόν, δεν έχουμε δεί ακόμα πως στέκονται οι παίχτες και τις πρώτες μέρες παίζουν και οι 15. Άντε να δώ πως θα διαλέξουμε πάλι ...
Έχω μείνει με τον Noel ο οποιός είναι τραυματίας στην θέση center και δεν έχω άλλον να βάλω. Δεν με αφήνει να βάλω τον Bennett για παράδειγμα. Τώρα εγώ θα χάνω αυτούς τους πόντους για όλη την σεζόν εκτός αν βρώ άνθρωπο να κάνω trade τον Noel ?
-
Διώχνεις τον Νοέλ και παίρνεις όποιον ελεύθερο θέλεις. Όταν διώξεις κάποιο έχουν όλοι την ευκαιρία να τον πάρουν. Κάνουν προσφορές (κρυφές) και αυτός με το μικρότερο waiver number τον τσιμπάει. Αμέσως παίρνει και το μεγαλύτερο waiver number, 13 στην περίπτωσή μας
-
Επειδή κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει με τον Kobe (ούτε καν ο ίδιος), τον έβγαλα για την ώρα και θα δούμε τι θα κάνει σήμερα-αύριο....
Fantasy League NBA [Διάσπαση]