-
Οι θέσεις είναι PG,SG,G,G,SF,PF,F,F,C,C,Util,Util & 4 Bench (αν γεμίσουμε με 12 ομάδες θα τα κάνω 3 - τα 4 είναι για να είναι πιο δύσκολη η αγορά των waivers το συζητάμε πάντως). Εκτός από τα Util & Bench στις άλλες θέσεις πρέπει να μπούνε παίκτες που το yahoo τους έχει καταχωρήσει σε αυτές.
-
Πάντως Greg Oden τέρμα Θεού κάτω-κάτω...κρίμα...
Α και αυτός ο Tim Hardaway Jr. τι λέει ρε παιδιά, τον έχει δει κανείς irl ? Ψήνομαι να τον πάρω μόνο και μόνο λόγω του ότι είναι γιος του μεγάλου Tim
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Πάντως Greg Oden τέρμα Θεού κάτω-κάτω...κρίμα...Α και αυτός ο Tim Hardaway Jr. τι λέει ρε παιδιά, τον έχει δει κανείς irl ? Ψήνομαι να τον πάρω μόνο και μόνο λόγω του ότι είναι γιος του μεγάλου Tim
Καλος ειναι για την ηλικια του,αλλα παροντος Felton και εσχατως Prigioni, δε ξερω κατα ποσο θα εχει συμμετοχη
-
Kαι μόνο που είναι draft pick των Νικς, απορρίπτεται
-
ΜΗ ΔΙΝΕΤΕ MAIL ΣΤΟΝ GREO.
ΘΑ ΣΑΣ ΣΠΑΜΑΡΕΙ ΤΟ NEWSLETTER TOΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ. -
Greo, γράψε ρε συ μια λίστα με τις ομάδες και τα username που αντιστοιχούν, γιατί εγώ δεν έχω καταλάβει ποιός είναι ποιός ...
-
3peat
-
Il Mostro Nord (aka το Βορειο Τερας,ας μου πει καποιος αν το γραψα λαθος )
-
Gefyra B.C.
-
Green Giants (από το Greens του ΠΑΟ στην ευρωλίγκα και τους Giants που είδα μια φορά live στο αμέρικα....αλλά και [Χάρυ Κλυν]επειδή είμαστε γίγαντες ρε παιδάκι μου[/Χάρυ Κλυν]
-
Σαματις ξέρω εγώ;
Ο Νικόλας είναι ένας φίλος μου, η Σοφία είναι ένας άλλος φίλος μου, Ηρακληδείς αμφότεροι, ο Σκώληξ είναι ξάδερφος του Νικόλα. Και εγώ είμαι ο Corto Maltese (το νικ μου που χρησιμοποιώ σε όλα τα άλλα φόρα, εδώ δεν το άλλαξα - εν μέρει και για να μην μπερδεύομαι με τον babs)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σκώληξπου ειναι κρυμμενος αυτος? δεν τον βλεπω στη λιστα
edit τον αρειανο εννοεις
-
Μπάγερν 13 εδώ . Να τιμήσω το Δάσκαλο.
-
Εγώ φαίνομαι απ'το άβαταρ ...
-
-
Ο χρήστης chrooooo έγραψε:
3peatO Rivers είναι το αβαταρ σου;
-
Γυφταριό
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
3peat
O Rivers είναι το αβαταρ σου;
-
σήμερα έχουμε ματσάκι το βράδυ (draft για την ακρίβεια)
καμια σελίδα για να δουμε τουλάχιστον τραυματισμούς έχουμε;
πάμε που πάμε σαν τα πρόβατα... τουλάχιστον να μην γίνουμε πολύ ρόμπα -
Εγώ έχω ήδη φτιάξει μια λίστα με παίχτες, έχω φροντίσει να απέχω απ'τους super stars ώστε να μην απογοητευτώ αν μου τους προλάβει κάποιος άλλος.
Fantasy League NBA [Διάσπαση]